Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bloghangulatjelentés 2012. március 29. csütörtök 12:39 | AN Forrás: A hivatkozott blogok

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bloghangulatjelentés
Budapest – Lassan már senki előtt sem kérdéses, hogy lopott dolgozatot adott be diplomamunka gyanánt Schmitt Pál, és minden eddigi ezzel kapcsolatos megnyilvánulása hazugság volt. Magyarország államfője egy hazug, tolvaj csaló; ebül szerzett kisdoktorija elvételét a Semmelweiss Egyetem doktori tanácsa 16:2 arányban javasolja az intézmény Szenátusának, amely ma délután hoz döntést az ügyről.
.
A jelek szerint mégsem kíván majmot csinálni magából a Semmelweiss Egyetem, amelynek ötfős bizottsága tegnap még arra tett erőtlen kísérletet, hogy a Schmitt Pál által húsz évvel ezelőtt elkövetett köztörvényes bűncselekményt az elbírálók nyakába varrja. Most már úgy tűnik, nem az a kérdés, elveszik-e a lopott diplomát Schmitt Páltól, hanem hogy lemond, illetve lemondatják-e. Számos népszerű, zömében inkább jobboldali blog vonatkozó posztjai között tallóztunk.
.
„Ha egy kiskutya fejét belenyomják a nappaliban odatett ürülékhalomba, akkor nem kezdi el nyaldosni a szája szélét, hogy milyen finom”, állítja Poldi, szavait magának a köztársasági elnöknek intézve, nyílt levélben utalva arra, hogy Schmitt Dél-Koreában „egyfajta elégtételnek” minősítette a bizottság jelentését, ami szőrmentén ugyan, de mégiscsak a bűncselekmény elkövetését állapította meg. „Ön azt hiszi, hogy ’más egyéb kvalitásai’ feledtethetik azt a súlyos erkölcsi hiátust, amely egész életútját végigkísérte, s most is az Ön legjellemzőbb sajátja.’
.
Szokásához híven odamondogat Varanus. A posztírót az háborítja fel, hogy a Schmitt lemondását követelő tüntetés egyik résztvevőjét retorzió gyanánt másnap kirúgták a munkahelyéről. „Ha én lennék SkiccPali, akkor a lemondásom előtt egy perccel még tanúbizonyságot tennék arról, hogy minden látszat ellenére én igenis igyekszem betölteni az alkotmányosság őre posztomat, saját árnyékomat átlépve szót emelnék Bálint Gergely elbocsátása és annak indoklása ellen. Mert az tényleg ne legyen, hogy ma itt egy munkáltató szembe mehet a nehezen összehozott, rettentően védett Alaptörvényünk betűjével és szellemével. Akkor se, ha kedvenc egyházunkra, és a munkavállaló ellenzéki szerepére hivatkozik. Ehhez mondjuk egy felelős döntésekre képes, elegáns és nagyvonalú ember kéne. Nem egy ilyen bukott ripacs”, teszi hozzá Varanus.
.
„Összejöttek, szivaroztak, borozgattak, sztorizgattak, majd gyorsan lezavarták a doktorit a Nagyfőnöknek, a MOB-elnöknek, az olimpiai aranyérmesnek. Honnan tudhatták volna, hogy a Nagyfőnökből egyszer, 20 évvel később a Még Nagyobb Főnök lesz?”, kérdi cinikusan a Vastagbőr. „Ennyi az egész, már Móricz is megírta a rokonokban: uram-bátyám, sógor-koma, ezt most nyugodtan ki lehet egészíteni azzal, hogy haverok, buli, kisdoktori.”
.
A Véleményvezér szerint az államelnök lemondása kizárható, miután Schmitt eltávolításával Orbán azt ismerné el, hogy hibázott, amit a blogger nem tart elképzelhetőnek. „Schmitt Pál mint köztársasági elnök csakúgy, mint Schmitt Pál mint EP-listavezető vagy mint főpolgármester-jelölt egyedül Orbán Viktor kreatúrája. A Fideszben és hátországában csak a miniszterelnök határozott akaratának köszönhetően lehetett elfogadtatni, hogy a párt ezekbe a pozíciókba Schmittet jelölje. Ezen hátszél nélkül a szocialista rendszer egyik kegyeltjének, az alkalmazkodáson és a sportteljesítményen kívül kevés eredményt felmutatni tudó egykori szállodavezetőnek igen kevés esélye lett volna a magyar jobboldalon politikai karriert befutni. Köztudott tény az is, hogy Schmitt köztársasági elnöki jelölésekor komoly vita alakult ki a Fidesz elnökségében. Sajtóértesülések szerint Kövér László egyenesen paprikajancsinak nevezte Schmittet, ami meglehetősen egyértelmű jelzés arra nézve, hogy az ’emberek embere’ valójában nem is a Fidesz, hanem csakis Orbán Viktor embere, és egyedül neki köszönheti állását. És pontosan ez az az ok, ami miatt Orbán Viktor még most sem hajlandó elengedni a köztársasági elnök kezét. Schmittnek nincsenek olyan elnöki kvalitásai, melyek ne lennének igen egyszerűen pótolhatóak. Sem népszerűség, sem hitelesség, sem szimbolikus erő tekintetében nem hoz a konyhára, bólogató jánosokból pedig a párt környékén nagyon könnyű találni bármennyit. És kétségünk ne legyen, hogy a plágiumbotrány a kormányfő szerint is rettenetesen kínos. Ám Orbán Viktor úgy érzi, hogy az ő tekintélyén esne jelentős csorba az államfő bukásával, és teremtődne látványos és félreérthetetlen bizonyíték az ő vezetői hibájára. Magyarul: pontosan azért tart ki Schmitt mellett, amiért Matolcsy György is még miniszter lehet. A miniszterelnök valójában saját magát védi”, vonja le a következtetést a Véleményvezér.
.
A baloldali szimpátiákkal nehezen vádolható Jobbklikk higgadt érveléssel hívja fel a figyelmet arra, hogy az ügy megnyugtató lezárása híján a múlt aligha lesz „végképp eltörölve”: „A Schmitt-ügy a kommunista-posztkommunista állapotok közötti átmenet, vagyis a demokrácia szürke zónájának tipikus esete, úgy is mondhatnánk, hogy a plágiummal való PhD-címhez jutás a ‘tudás spontán privatizációjának’ tekinthető. Hogy is szól a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata? Úgy, hogy az ‘az átmenet két zavaros évtizede’ után, az általa kiváltott ‘mély lelki, politikai és gazdasági válság’ miatt következett el a 2010-es választás hatalmas sikere, amely a szavazófülkékben bekövetkező forradalomként a megújulás reményével hatott. A ‘90-es évek elején – a doktori eljárás rendezésének 1994-es megvalósulásáig – bizony sokszor előfordult, hogy nem konkrét tudományos teljesítményért, hanem hivatalból kapott valaki akadémiai címet. Nincs okunk abban kételkedni, hogy a másolással, vagyis plágiummal készült, a mai tudományos minősítési eljárásoknak közel sem megfelelő módon kapott doktori cím a posztkommunizmus egyik megnyilatkozási formája, amelyet éppen úgy egyszer és mindenkorra magunk mögött kell hagyni végre, mint a posztkommunista gazdasági és politikai elitet, vagy az elmúlt évtizedek balliberális véleménydiktatúráját.”
.
Van blogger, aki szerint Schmitt nem marad a helyén. Így vélekedik a Politológusblog szerzője: „Szerintem Schmitt lemond, hiszen ezzel foglalkozik mindenki, erről témázunk ezerrel a munkahelyeken, ezt érti jobboldali és baloldali, fiatal és öreg egyaránt. A kormány és a parlament most nyugodtan csinálhatna sok szemétséget, észre sem venné senki a Schmitt-hírek között. Csak az a kérdés, mikorra időzítik a lemondást.”
.
Nem tartja jó ötletnek, sőt kimondottan ellenzi az államfő eltávolítását a militánsan Fidesz-párti Orange Order, amely így érvel: „Most visszaléptetni hatalmas hiba volna és rossz üzenet az ellenzék felé. Üzenet, hogy nekik lett igazuk, precedenst teremthetnek. Sorban, szépen elővehetik mindenki kellemetlen hülyeségeit, és akkor majd sorban csinálhatnak ki mindenkit a kormányból. Ezt azért mi se gondolhatjuk komolyan. Gondoljunk csak bele: Selmecziről mi jut mindenki eszébe? Kiflitolvaj. Lázárról? Akinek nincs semmije, az annyit is ér. Kósáról? Hogy kurvázott. Pedig egyik se igaz, mint a balliberális szakmédia besározásának, kiforgatásának az eredménye, hogy ma is ez forog közszájon. Azt akarjuk, hogy még mindig a dr. Kende Péterek befolyásolják a közvéleményt és ezáltal a döntéseket?”
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (11 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +15 ( 21 szavazatból)
Bloghangulatjelentés , 4.5 out of 5 based on 11 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

37 Reader’s Comments

  1. Mit akartok egy többszörös erkölcsi hullától????
    .
    Képtelen felfogni, hogy a bányászbéka is fölötte áll nívóban!
    Marionett bábu ov kezében, de ov még nem ereszti a kezét, valamit még nem irkált alá….
    .
    Sajnálom azokat akik “álamelnök” miatt kerülnek a pad alá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  2. Most kell lemondatni, és ugyan nem vagyok Napoleon, sem Kutuzov tábornagy, de azt tudom, hogy az ellenzéknek, (kónyáék is) ha valamit tenni akarnak, akkor most itt az idő, minden puskaport el kell használni, akár a bokszban, ha az ellenfél megcsípték, akkor akár milyen fáradt az ember neki kell esni, mert nagy esély van rá hogy kibírjuk ütni az ellen felet, de legalábbis technikai K O-val ki lehet számoltatni, ha ezt most elmulasszák, talán sosem lesz több alkalom, mert a diktatúra “öngyógyító” tulajdonságokkal is rendelkezik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  3. Ha nem tesznek rendet akkor a sok doktorit lelehet húzni vagy fellehet darálni , amit kiadtak az országban , legalább belerúgtak a diplomásokba is egy jó nagyot !
    Hajrá fideSS csak így tovább , lehet keresni a következő csoportot akit meglehet szívatni .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  4. Sikerülhet?
    http://www.hir24.hu/belfold/2012/03/29/parlament-elott-schmitt-pal-lemondatasa/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  5. Pálinkás József mai nyilatkozatában ostoba megállapítást tett:
    Schmitt a kisdoktorit “a rendszerváltás előtti idők nem példa nélküli eljárása szerint szerezte meg.”

    Eddig úgy tudtuk, hogy 1990-ben történt a rendszerváltás és nem 1992-ben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  6. Ez a budapesti Népszava: http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=535262&referer_id=friss

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  7. Kedves amerikás barátaim!
    Kedves Admin!

    Hogy rúgjunk még egyet rajta, (mert megérdemli a szöuli nyilatkozata miatt különösen) valaki nézzen már utána, hogy a picilánya(i) milyen ösztöndíjjal tanultak Amerikában.
    Nem-é igaz a fáma, hogy az atlantai olimpia megszavazásáért cserébe amerikai ösztöndíjat kapott valamelyik leányzó? Szerintem az ösztöndíjak nyilvánosak. Angolul is beszéltek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  8. yoda
    “Az Országgyűlés a köztársasági elnök távozását nem kényszerítheti ki, csak kérheti. Parlament előtt az indítványok.”
    .
    igyekezniük kell, mert Schmitt szöuli portyája után, este negyed 11-kor landol Ferihegyen. (Juszt is Ferihegy.)
    .
    Lehet ott is fogadni, persze, nem üdvrivalgással. Hadd tudja meg, mit akar az általa hivatkozott 2/3.
    A lemondását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  9. “Gondoljunk csak bele: Selmecziről mi jut mindenki eszébe? Kiflitolvaj. Lázárról? Akinek nincs semmije, az annyit is ér. Kósáról? Hogy kurvázott. Pedig egyik se igaz,…”
    Azt nem értem, hogy ebből, mi nem igaz?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  10. modortalan doktortalan dologtalan

    Két megjegyzés:
    1. Azért nem érdekes, hogy a négytagú bizottságban az egyetlen (egyetemen) kívülállónak volt gerince?
    2. Szeretném tudni azoknak a nevét, akik nem jelentek meg – indoklással, illetve azok neveit (2 fő), akik sp mellett szavaztak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  11. A Phd-címet nem kaphatta meg 1992-ben, mivel ez a megnevezés csak 1993-tól érvényes, így csupán “dr. univ.” lehetett. Viszont nem bírt magával a szarka, és odabiggyesztette a Phd-t, amely végül kiborította a bilit. Az az oknyomozó, aki leadta “felfedezésének” az eredményét a hvg.hu-nak, arra volt kíváncsi, vajon milyen Phd-t írhatott felkent skiccelőnk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  12. Az a szánalmas, hogy a Magyar Nemzet tegnap este (mikor már valószínűleg sejtettek valamit) hirtelen lemondás-párti lett. Rájöttek, hogy bohócot csináltak magukból ők is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  13. Megjöttek a mínuszolók! Sziasztok! Már hiányoztatok, nélkületek olyan unalmas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  14. Kedves Raszputyin! Megelőztél – kb ugyanezt írtam volna én is.
    De lenne egy mondatom a fene nagy (nagy fene) sportsikerekről is: úgy tudom, abban a bizonyos olimpiai csapatdöntőben őt cserélték le egy 20 év körüli fiatalemberre (ha jól emlékszem, Erdősnek hívták,~ják), mert annyira “kiemelkedő” teljesítményt nyújtott. Amúgy meg kellene kérdezni – mint nagyon bennfentes és érintett urakat – bizonyos Fenyvesi Csaba és Kulcsár Győző nevű párbajtőrvívókat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  15. Ui. az előzőhöz: ez az izé, akit most “Elnök “-nek szólítanak – bocs’, de az úr nem jött össze, még leírva sem -, úgy tudom, egyéniben soha semmi komoly versenyt nem nyert, akkor is másokon – a csapattársain – lovagolva érte el az eredményeit. Ezután talán nem is meglepő a plágium…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  16. “Ám Orbán Viktor úgy érzi, hogy az ő tekintélyén esne jelentős csorba az államfő bukásával, és teremtődne látványos és félreérthetetlen bizonyíték az ő vezetői hibájára.”
    .
    Micsoda hitvány hozzáállás! Angela Merkelnek, Európa eszének, közel -s távol a legvilágosabb elmének nem derogált a választottját – szintén államfőt – menni hagyni vagy egyenesen eszteni, amikor teherré vált az ország számára? NEM!
    Orbán semmilyen szinten Merkel nyomába sem léphet, neki mégis ciki lenne? Vagy éppen azért, mert nála a kivagyiság fokmérője a – Schmitt távozására – nemet mondás álságosan bárgyú hatalma?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  17. G:Telekesi, úgy tudom – lehet tévedek – csak tartalék volt az olimpiai csapatban, úgy kapott aranyérmet, mint tartalék. Azoknak is jár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  18. Véletlenül akadtam rá Alejo Carpentier /1904-1980, kubai iró / egyik mondására egy” Bölcsességek Könyvé”-ben:
    “Annyit érsz, amennyid van.”
    – mondja egy Latin-Amerikában igen elterjedt, ám
    a l j a s bölcsesség.
    Talán Lázár innen vette elhiresült mondásának ötletét, csak ő lehagyta azt, amivel az iró kiegészitette.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. Raszpuzyin! Lehet, Te tudod jól, nem is akarok vitatkozni, mert a lényeget, a teljesítményt tekintve mindegy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. De ki lesz helyette? A Szennyvizi Szilvesztert említik, szerintem méltó utódja lenne a gój-gojóstollnak: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dysUCRAWQMU
    .
    vagy méginkább a Zászlóanya Wittner Mária lenne a kedvencem, hogy a tényleg Mária Országa legyen a fűben hallgató Erdő Péter legnagyobb örömére.
    .
    Egyébként úgy hallom, hogy XVI Benedek rövidesen lemond és akkor ki lehet csapni a fűben hallgató Pétert Rómába – mint a Morvait Brüsszelbe.
    .
    Süllyed a hajó: a kis Stumpftól az Ángyánig, a Szennyvizi Szilvesztertől a Tulassay patkányig….ki marad utóljára?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. Hát nem értik? Legjobb tudása szerint. Ennyi a legjobb tudása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  22. “mindenkorra magunk mögött kell hagyni végre, mint a posztkommunista gazdasági és politikai elitet, vagy az elmúlt évtizedek balliberális véleménydiktatúráját.”
    Sitt úr melyik rendszerben “jutott hozzá” ilyen kedvezményezett állapothoz ?
    De ugyancsak elmondható ez a jelenlegi várományosokról is.
    Dehát akkor mit is hagyunk magunk között? Szentvizelőt, vagy a Pálinkafőzőt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  23. http://www.napiszar.hu/Thumbnails/6270.w-320.h0.q100.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Korrodál az orbáni rendszer. A maffia főnök Orbán kapitális hibát vétett. Schmittnek mennie kell, nem lassan hanem futva. Bármilyen gyorsan is fut el az elnöki palotából a szégyen útóléri. A történelembe golyóstoll néven, csalóként és gumi gerincű emberként vonul majd be. A következő , bukásra itélt jelölt nem más mint Orbán, a fidesz maffia feje, főnöke, a keresztapa, aki valamennyi fideszes képviselőt sakkban tart. Orbán fő ereje a bekebelezett fideszes ügyészség és a almaffiózó Pintér vezette rendőrség , mostanra meg valamennyi hatalmi ág Orbán hatalma alá gyűrve. De az egyetemi fiatalok nem félnek, ott vannak az egyetemen , tiszta lelkiségük garancia arra , Orbánnak mennie kell, de gyorsan, aztán utána mehet a többi…h végre ismét Köztársaság lehessünk. A hatalomba férközött maffiát ki kell szoritani és felelősségre kell vonni. Amerika segits!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  25. Biológus:
    Pálinkás egy gerinctelen senki.
    ” A fizikai ismeretek tudása még nem feltételezi az emberséget .”../ Géjjza /

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  26. Egyébként úgy lett nekije olimpiai aranyérme hogy nem vívott ő ott egy grammot sem. A kispadon ült. Várva hogy valaki lesérül és akkor beugrik helyette.
    Nem mondom hogy nem nagydolog az is , dejazzé…mégis aszondom…/ Hofi után szabadon /.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  27. biologus
    – megnézte már valaki alaposabban Pálinkás munkásságát? Kezdenek kételyeim támadni!
    proaktív:
    - én kifejezetten drukkolok, hogy Plagibácsi maradjon és “ráégjen” a fideszre. no meg személyesen Orbánra.
    Egyszerű deduktív következtetés:
    Ha valaki alkalmatlan gazdasági szakembert nevez ki – és minden kudarc ellenére is ragaszkodik ehhez a “jobbkézhez”
    Ha valaki alkalmatlan köztársasági elnököt nevez ki – és ragaszkodik hozzá:
    AZ ALKALMATLAN MINISZTERELNÖKNEK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  28. A cikk első mondata egy igen súlyos csúsztatást tartalmaz:

    A jelek szerint mégsem kíván majmot csinálni magából a Semmelweiss Egyetem, amelynek ötfős bizottsága tegnap még arra tett erőtlen kísérletet, hogy a Schmitt Pál által húsz évvel ezelőtt elkövetett köztörvényes bűncselekményt az elbírálók nyakába varrja.

    A mondat úgy szól helyesen, hogy az ötfős bizottság 4 egyetemi tagja tett erőtlen kísérletet. A külsős jogász abszolút korrekt álláspontot képviselt. Ahogy egy igaz jogász teszi. Tisztelem érte.

    A cikk többi részével egyetértek.

    SP lenullázta erkölcsileg az egész életét. Hazug volt minden becsületről, tisztességről fair play-ról szóló mondata a sportolók, a közönség, s újabban a diákok előtt.

    Már csak egy dolog zavar: az érdemtelenségével élete végéig tartó fejedelmi apanázst “érdemelt” ki.
    A törvény (amit SP hivatalbalépésekor ízléstelenül elsőnek írt alá) ami a KE javadalmazásáról szól, erkölcstelen, mert az érdemtelen csaló is 1 napos hivatali idő után is élete végéig ugyanolyan ellátásban részesül, mint egy tisztességes, érdemdús államférfi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  29. Azért mégiscsak van, aki kiáll szegény meghurcolt álamfőnk mellett! (Zsák a foltját..)
    http://mandiner.hu/cikk/20120329_bencsikek_megmentettek_a_jobboldali_media_becsuletet

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Mist: igazad van, 33:4 arányban mégis csak a gerincesek rendjébe tartoznak a SOTE oktatói! A 4 valószínűleg a bizottságban vendégszereplő takonygerincűek rendjébe sorolható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. és ezt már láttátok? Megvan a néhány hiányzó oldal (ezt éppen női kutatóktól “ollózta” Plagi bácsi:
    http://index.hu/belfold/2012/03/29/schmitt_ket_ujabb_elhallgatott_forrasat_lepleztek_le/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. A biztonság kedvéért és hallássérültek számára idemásolom a Schmitt Pálról szerzett zseniális dal szövegét:

    Kozmosz: N. E. R. (Schmitt Pál köszöntése, feliratozva)

    büszkén leng a magyar lobogó
    a Sándor-palotán, végre egy ragyogó
    karizmatikus ember az elnök
    ott ül a Várban a pártok fölött
    eltűnt végre az izgága Sólyom
    épülhet a rendszer bármi módon
    és ez még csak a kezdet
    szilveszterkor biztos irányt kap a nemzet

    ha megszólal éjfélkor a Schmitt Pál
    érezni fogod, bármit is ittál
    hogy új szelek fújnak a köztársaságban
    szeretet, erkölcs, polgári állam
    így megy tovább a tévétorna
    marad egyenes a gerinc és sportos a forma
    nincs folt ebben a történetben
    úgyis meleg lett volna Los Angelesben

    nemzeti együttműködés

    jöhetnek a szerbek és dőlhet az árvíz
    zuhanhat a forint, minden más így
    hogy eljött az emberek embere
    a köztársaság elnöke
    Schmitt Pál, a délceg
    Schmitt Pál, a kellemes
    Schmitt Pál, a bátor
    Schmitt Pál, az egyenes
    ha hackelik az alkotmányt,
    ő ha kell, hát kardot ránt

    nem lesz baj, még ha esett is egy kis kár
    mert Schmitt Pál biztos csinált valamit már
    soha nem lesz baj, még ha esik is egy kis kár
    mert Schmitt Pál biztos kieszelt valamit már

    2010 a forradalom éve
    nem menekül egy komcsi sem élve
    és zord éjszakákon
    sem félek, mert Schmitt Pál őrzi az álmom
    csak egyetlen pont nem tiszta
    hogyhogy a Hornnak is jó volt Madridba
    meg hogy mi volt Sydneyben a doppinggal
    és mit boltolt múltkor a szocikkal

    miért lett volna vörös polgármester
    ha aztán ő lett a fideszes brüsszeli ember
    kirakatbáb, igazi protokollfőnök
    hajlékony bohóc, egy pártkatona elnök
    egykori kommunista sporttitkár
    elutazott a pénzünkön a holdig már
    és hat nyelven mond semmit
    hogy a picsába kaptunk egy ekkora senkit?

    nemzeti együttműködés

    jöhetnek a szerbek és dőlhet az árvíz
    zuhanhat a forint, minden más így
    hogy eljött az emberek embere
    a köztársaság elnöke
    Schmitt Pál, a délceg
    Schmitt Pál, a kellemes
    Schmitt Pál, a bátor
    Schmitt Pál, az egyenes
    ha hackelik az alkotmányt,
    ő ha kell, hát kardot ránt
    nem lesz baj, még ha esett is egy kis kár
    mert Schmitt Pál biztos csinált valamit már
    soha nem lesz baj, még ha esik is egy kis kár
    mert Schmitt Pál biztos kieszelt valamit már

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. Hogy ez a Navracsicska is miket tudott (hazudni)
    http://nol.hu/belfold/nemzeti_schmitt-ugyek_kormanya
    és egy jó komment:
    bogáncs11 | 2012. március 29. | 18:04:06

    Szembesíthetjük a jelenlegi valóságot Navracsics 2010-es megnyilvánulásával.

    Elfogultság nélkül megállapítható: nem adták vissza az adott szó hitelét, nem adták vissza – sőt elvették – a joguralomba vetett hitet, s csődöt mondtak a jogbiztonság, a magántulajdon védelme, az írott és íratlan erkölcsi parancsok tiszteletben tartása tekintetében is.
    Az egész kormány minden tekintetben egy csődhalmaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Alonzanfan: ez se kutyuli: (NER: az okosak földje)
    http://www.youtube.com/watch?v=VDnBZ5k_Gns
    “de látszik, hogy ide nem
    több párt kell, hanem több külön ország”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. !!! Tévedtem !!!
    Hála a magasságosnak! Csak el vették azt ami soha nem is illette meg!
    De félek, jön ettől egy még csicskább …..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. http://www.youtube.com/watch?v=LuaT0pOMays

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Schmitt marad és új doktorit “ír” 2012. március 30. péntek | AN-álláspont

Tele lehet kamu diplomásokkal a közélet 2012. március 30. péntek | AN

Schmitt nem doktor többé, csak elnök 2012. március 29. csütörtök | AN

Tomboló butaság: Selmeczi Gabriella a neved 2012. március 29. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos