Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bank Center: a biztonsági őrök nem hibáztak 2012. március 19. hétfő 17:00 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bank Center: a biztonsági őrök nem hibáztak
Budapest – A fővárosi Bank Center üzemeltetője szerint az épület biztonsági őrei a tőlük elvárt módon cselekedtek, amikor március 15-én az V. kerületi épületbe bejutott tüntetők garázda cselekedetei miatt értesítették a rendőrséget.

Múlt csütörtökön, a nemzeti ünnepen, kora este Toroczkai László, a náci és nyilas eszméket valló Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) vezetője több mint száz bűntársával ment be az V. kerületi Bank Centerbe, ahol petíciót akartak átadni a Nemzetközi Valutaalap képviselőjének.
Vitatkoztak a portaszolgálattal, miután azt a választ kapták, hogy a nemzeti ünnepen üres az épület, majd többen a futballmeccsekről ismert pirotechnikai fáklyákat égettek, és távoztak az épületből. Ezután átvonultak a Szabadság térre, a volt MTV-székházhoz, ahol Toroczkai László ott tartott beszédében azt mondta: “a világon egyedülálló és példátlan módon megalázták” az IMF-et.
A Bank Center üzemeltetője az MTI érdeklődésére hétfőn azt a tájékoztatást adta: az épületben szolgálatot teljesítő biztonsági őrök a megszokott protokoll és forgatókönyv alapján, az ilyen esetekben elvárható módon látták el feladatukat. Ennek megfelelően értesítették a hatóságot, és irányításukkal megtették a szükséges óvintézkedéseket, a rendőrség pedig hivatalból tett feljelentést a garázdaság miatt. Megjegyezték, az épület azért volt nyitva március 15-én, mert több külföldi bérlő irodájában is dolgoztak, hiszen számukra az a nap nem volt munkaszüneti nap.
A BRFK sajtóosztálya az ügyben későbbre ígért tájékoztatást. Horváth Katalin Fanni, a BRFK szóvivője az MTI-nek még szombaton azt mondta: szabálysértési eljárást indítottak a Bank Centernél történtekkel összefüggésben. Mint ismeretes, Toroczkai felelőssége egyértelműen megállapítható volt a 2006-os tévészékház elleni fellépés esetén is, felelősségre vonására azonban nem került sor.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +12 ( 16 szavazatból)
Bank Center: a biztonsági őrök nem hibáztak , 4.4 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

28 Reader’s Comments

  1. Ezek a náciÉRTELMISÉGIEK inkább minket aláztak porba ezzel a megnyilvánulással !!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  2. Ki fizethet ilyen állatságokat?!?!?
    Ki is volt a főügyész 2006-ban? :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  3. Úgy látszik a Magyar Rendőrségen, és az NBH-n kívül mindenki tudta, hogy Toroczkaiék balhéra készülnek március 15.-én. Az a minimum, hogy szemmel kellett volna tartani a csürhét, mielőtt ismét nagy bajt nem okoznak, de úgy látszik, a rendőrségnek lassan pántlikás meghívót kell küldeni, hogy méltóztasson tenni a dolgát.
    Persze lehet, hogy a purparlé ideje alatt a gaz nemzetellenes tilosban parkolók, vagy a buszmegállóban cigarettára gyújtók büntetgetésével voltak elfoglalva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  4. commandante
    Kimaradt a hajléktalanok vegzálása. :((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  5. Ezt a megélhetési szélhámos Toroczkait Romániából KITAGADTÁK, hogy lehet az, hogy itt nálunk még mindig ORBÁNÉK védence? –

    A kár, amit okoztak, követeljük, hogy Tor-ival fizettessék meg, NE A NÉP PÉNZŐBŐL!!! Ilyen nácik randalírozhatnak az Orbán-Pintér rend fennhatósága alatt?

    Nézzétek meg milyen irodát tartanak fenn neki a romániából kitagadottnak, a Magyarok Házában a Semmelweis u.1-3. alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  6. az még csak hagyján hogy a -torockai- szabadon van, de
    ma olyan 3/4 5 körül jöttem haza a dolgozóból, (minden nap reggel és
    délután elemegyek a Marko u-i Biróságok előtt ) és mit látok….

    a Fővárosi biróság ajtaján akkor jön ki…..a Budaházi……szabadon…..

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  7. gondterhelt 2012. március 19. hétfő 19:11
    Hát persze, hogy szabadon!
    Ő viszi turulveretes tarsolyában az utasításokat az Orbán család személyi főbírónőjének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  8. Ez a takonycai vagy torockai vagy ki a franc arra buszke, hogy szerintuk lealaztak az IMF-et! Na most nem art tudni, hogy az IMF tagsaga jelenleg 187 orszagot szamol. A legnagyobb sullyal rendelkezok pl USA, Kina, Oroszorszag, Farnciao,, EK, Canada, Saud, japan, Olaszo,. Nemeto, Errol a bankcenter foglalasrol ertesul az osszes erintett orszag kormanya, politikai elitje. A diplomacia nem fog tiltakozni az akcio miatt de folyamatosan figyelemmel fogjak kiserni a fejlemenyeket, hogy vajon mi tortenik az ugy utan. toroczkai nevet ugyan nem ismerik de a jelentesben szerepelni fog, hogy o a jobbik onkormanyzati kepviseloje azon jobbik amelyik bent ul a Parlamentben…de lehetseges, hogy benne lesz a jelentesben, hogy bizony a Magyar Miniszterelnoknek az utobbi idoben rengeteg IMF ellenes megnyilvanulas is volt valamint tobb onkormanyzatban a jobbik a fideSSel koalicioban van stb. Ezek utan senki se csodalkozzon ha a magyar diplomacia meg kisebb sullyal fog rendelkezni mint eddig, ugyanis a szelsoseget a kettos beszedet sehol sem szeretik! Azt gondolom, hogy terdeallva mondhat halat orban az IMF-nek ha ezek utan (ismet) kihuzza az orszagot a bajbol!!! Mert szelsoseg barhol lehet csak nem mindegy, hogy egy adott orsza kormanya ezt mennyire befolyasolja, megengedi, es biztatja…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  9. Nos , és mi is van azzal a híres – hírhedt ” két
    pofonnal ” ?!
    Ki adja , kinek ?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  10. Csak azt nem értem, hogy ezek a baromarcúak miért nem a parlamentbe mentek be, és kérték számon orbánusz bolseviktoron, hogy hitelért könyörög az IMF-hez.
    Nem kötelező hitelt felvenni seggarcok, azért támadni az IMF-et, mert a legkedvezőbb kamatra ők adnak hitelt segglyuk kormányoknak, akik elbaszták a gazdaságot, hát az elég érdekes.
    Ezek akkora suttyók, hogy fidesz-parancsra EU zászlót égetnek, megtámadják az IMF irodáját, vagy fölgyújtják a fővárost, mint 2006-ban
    . De mi a faszt akarnak? Már nem baloldali a kormány, mi a faszt akarnak még mindig? Mi a faszt lázadnak?
    Vagy csak gyávák, és nem mernek nekimenni a fidesznek???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (30 szavazatból)
  11. antifülke
    2012. március 19. hétfő
    20:00
    Igazságod hatását lerontja az előadásmódod, kérlek fogd vissza magad. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  12. Ebből az akcióból is látszik, hogy valójában mennyi esze van ennek a csőcseléknek egyenként is és pláne csordában.
    Egyébként nem tudom mit gondoltak, hogy egy nemzeti ünnepen ami munkaszüneti nap, majd lejön az IMF képviselője és átvesz tőlük egy papírt? És mi van ha lejön valaki, de pl. nem tud magyarul? Abból a csürhéből akkor ki beszélt volna vele, hogy elmondják hogy egyáltalán mit akarnak? Talán Toroczkai? A tipikus bunkó magyar “hát nem érted hogy SZA-BAD-SÁG-HARC? figyeld a számat b..dmeg!” stílusban? Az azért tényleg jó poénja lett volna ha tényleg jött volna valaki és kézzel-lábbal próbálnak vele kommunikálni.
    Ezek szimpla ösztönlények.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  13. gondterhelt:
    Itt a válasz arra, hogy Budaházy miért cselleng az utcán.
    Mondjuk én nem engedtem volna házi őrizetbe, de nyilván kell a hely a társadalomra, és a közrendre nagyon veszélyes 14 éves csokitolvajok, vagy a háromszor szabálytalanul parkoló szabálysértők elzárására a börtönökben.

    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=531953&referer_id=friss

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  14. Ő: Toroczkai László: Tóth László) (Szeged, 1978. március 10.
    Olvashatod a majdnem 2x születettet: http://www.toroczkailaszlo.hu/?q=eletrajz
    S ez az ember bejárja a mi Magyarországunkat és itt provokál!!!!!
    Ezt is szabad????!!
    Sokunk szerint nem más ez a pasas, mint Orbán bagázs előfutára a szélsőjobb megalapozásához, aztán jön az összeborulásuk!

    Iszonyat, ami van ebben a kis országban.Budaházy szabadlábon? – hát ez érdekes, ez is rájuk vall, különleges személyek különleges elbánásokban……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  15. gets
    Átmentem dajcstompiba, mert idegesít, hogy a lényegről nincs szó.
    Hogy mit akarnak egyáltalán? Hogy ne adjon az IMF segítséget?
    Hogy menjen csődbe az ország? Mit akarnak azon kívül, hogy heilhitler?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  16. Nagyon érdekes! Az LMP-sek leültek a Kossuth teren az bűncselekmény. Toroczkait a BankCenterben robbantgat az csak szabálysértés!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  17. Kydonna
    2012. március 19. hétfő
    21:39

    na hat ez jo :D

    “a szegedi klinikán hosszasan küzdöttek azért, hogy injekciókkal megállítsák a születést, mert veszélyes koraszülésnek minősítették az esetet” Az orvosok pontosan tudtak, hogy nem lett volna szabad megszuletnie es erre buszke is ez az oxigen hianyos hulyegyerek :D
    =============================================================

    ” Toroczkai László már gyermekkorában a trianoni probléma iránt kezdett érdeklődni” Mas NORMALIS gyerekek jatszanak kepessegfejlesztokkel, zsirkretaval, fociznak, futkaroznak egyszoval ELNEK! Ennek a debilnek meg esti mese helyett a Trianoni diktatumot olvasgattak, akkor min lehet csodalkozni, hogy ilyen szellemi, lelki nyomorek lett!

    =============================================================

    Ez a mocsok mar Franciaorszagban is lejaratta a hazajat! Viszont nagyon furcsa, hogy Slovakiatol Romaniaig mindehol orizetbe tudtak venni es jol fenekbe rugdostak csak egyedul Magyarorszagon elhet vigan, batran semmitol sem tartva! Magyarorszagon a torveny nem vonatkozik rajuk hat ez a szegyen es gyalazat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  18. Megalázták az IMF.-et.
    Ráadásul példátlan módon…
    IMF tud róla ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  19. Hungarian citizen

    Azert orulok, hogy szarra gyalazott rendorok meg mindig ilyen szepen sorakoznak be orban segglukaba. Ez olyan nemes, olyan gerinces, olyan europai. Szembekopi oket, megrovoditi oket, koztorvenyesnek nyilvanitja okat, azok meg nyaljak a segget ejjel-nappal, buszken. Emberek ezek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  20. Hungarian citizen!
    Üdvözöllek!
    “Emberek ezek?”
    Igen!
    Mindennek eljön az ideje!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  21. Hungarian citizen
    2012. március 20. kedd
    06:13
    A rendőrség feje nem azonos az intézkedő rendőrökkel. :)
    Egy ideig, “egyfajta” parancsot kötelesek végrehajtani, lesz idő, amikor nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  22. Hungarian citizen
    Szembekopi oket, megrovoditi oket, koztorvenyesnek nyilvanitja okat, azok meg nyaljak a segget ejjel-nappal, buszken.
    .
    Ez a foglalkozásuk, munkájuk, hogy rendőrök. Nem értem, hogyha tanult, képzett miniszterek hagyják, hogy szarrá alázza őket a főnökük, hülyét csinálva rendszeresen belőlük, mit akarsz az éhbérért dolgozó rendőröktől. Azt hiszem a hal fejének kellene először ezt a kérdést feltenni, nem a farkának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  23. commandante
    2012. március 19. hétfő
    19:21

    Ihletet adtál.:)) Lehet, hogy Toroczkai hivatalos küldetésben járt, ezért nem ül sitten. Orbán üzenetét adta át, hogy (stílusosan) “Aztat üzeni Vikto’ és Gábo’, ho’ nem leszünk ám gya’mat.No. A nyomaték kedvéért néhány petárda eldurrant. Hát aztán. A fijjuk azt hitték, hogy meccsen vannak.

    A rendőrök pedig arra vannak csak, hogy vasárnap este az erdő szélén egy kocsiban dekkoljanak és, ha valaki 50 helyett 70-nel megy 30 000Ft-ra megbírságolják. Be kell szedni a pofázás miatt lassan csordogáló EU és IMF pénzek pótlását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  24. SZEGÉNY KÖZRENDŐRÖK!!! Őket rakják mindig két tűz közé az “egymásra engedélyezett” tüntetéseken!!! ŐK CSAK TESZIK A DOLGUKAT!!! Szándékosan engedik össze a különböző csoportokat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Mulatságos, már-már groteszk lehetett a szituáció.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Báthory Ödönke

    Persze, hogy nem hibáztak -ők. Az egész rendszer hibás. Milyen rendszer az, amikor egy gazembernek több joga van, mint egy tisztességes embernek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Elképzeltem a helyzetet:
    Toroczkai – Menjünk és hozzuk ki az irodájából a rohadt zsidó-komcsi-homokos-stb ájemef-et.
    Csürhe: – Igeeen! Követünk téged nagy veziir, Árpádnak vére!
    Épületben: – Hol van a köcsög ájemef iroda?
    Portás: Uraim, ma március 15-e van, mint tudják munkaszüneti nap. Mindenkinek. Tehát itt senki sincsen.
    Toroczkai: A szemétláda, máris megfutamodott. Látjátok mire vagyunk képesek, ha összefogunk?
    Izé, nos, akkor legalább ezt a sajtpapiirt átadjuk nekik.
    Portás: Mint már emliitettem, munkaszüneti nap van, nincs senki akinek át tudná adni, az épület üres.
    Csürhe: Miénk a vár!! Hajrá fradi! Van valakinek tüze? Fáklya? AZ is jó.

    Majd kivonulnak. Az igazi agyatlan idióták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Teljesen felesleges a balhé.Őrbán nyerni fog.A nép fura módon de támogatja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Toroczkai László polgármester lett 2013. december 16. hétfő

Botrányra készül a Betyársereg az Új Színháznál 2012. január 26. csütörtök | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos