Hozzászólás: A politikai rendőrség szerint Orbán antiszemita http://nepszava.com/2012/03/magyarorszag/a-politikai-rendorseg-szerint-orban-antiszemita.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 "tisztelthölgyeimésuraim" http://nepszava.com/2012/03/magyarorszag/a-politikai-rendorseg-szerint-orban-antiszemita.html/comment-page-3#comment-353336 "tisztelthölgyeimésuraim" Fri, 14 Feb 2014 09:17:50 +0000 http://nepszava.com/?p=99480#comment-353336 ˙ ˙ Törpe Napoleon - a saját szavaival - a diktatúrát, mint rendszert nem ítélte el, csupán azokat akik szerinte azt gyakorolták. . ˙
˙
Törpe Napoleon – a saját szavaival – a diktatúrát, mint rendszert nem ítélte el, csupán azokat akik szerinte azt gyakorolták.
.

]]>
miaszösz http://nepszava.com/2012/03/magyarorszag/a-politikai-rendorseg-szerint-orban-antiszemita.html/comment-page-3#comment-352890 miaszösz Thu, 13 Feb 2014 00:56:33 +0000 http://nepszava.com/?p=99480#comment-352890 De nem am! A megszallas emlékmü is erröl szol… De nem am! A megszallas emlékmü is erröl szol…

]]>
tisztelhölgyeimésuraim http://nepszava.com/2012/03/magyarorszag/a-politikai-rendorseg-szerint-orban-antiszemita.html/comment-page-3#comment-227002 tisztelhölgyeimésuraim Wed, 07 Nov 2012 10:33:29 +0000 http://nepszava.com/?p=99480#comment-227002 . Kedves olvtársak !!! . Hibát követünk el akkor, amikor nem lapozunk vissza az AN régi írásaira. Ez a cikk például sem témájában, sem információ tartalmában eghyáltalán nem elavult. . Nagyon, de nagyon aktuális, Kedves Olvtársaim! Jó okulást! .
Kedves olvtársak !!!
.
Hibát követünk el akkor, amikor nem lapozunk vissza az AN régi írásaira. Ez a cikk például sem témájában, sem információ tartalmában eghyáltalán nem elavult.
.
Nagyon, de nagyon aktuális, Kedves Olvtársaim! Jó okulást!

]]>
Keresztes S. http://nepszava.com/2012/03/magyarorszag/a-politikai-rendorseg-szerint-orban-antiszemita.html/comment-page-3#comment-153854 Keresztes S. Fri, 09 Mar 2012 09:14:01 +0000 http://nepszava.com/?p=99480#comment-153854 Kötődések, kapcsolatok. Mohammad Reza Pahlavi Perzsa (Iráni) sah 1941 évben az Perzsa, most Iráni hatalom élére került. A sah és családja nyugati iskolázottsággal rendelkezve minden erejével azon volt, hogy országában a tanítás és nevelés távolodjon a vallástól és hittől, – és legalább közelítsen a többé kevésbé – független pragmatikus oktatáshoz. Hatalomra jutása elején egyértelművé igyekezett tenni, hogy országában az elmaradottságot a korszerű oktatás hiánya, és szinte csak a szakrális területre kiterjedő iszlám tanítás folyamatosan újratermeli. A családi utódlást követően is következetesen kitartott Pahlavi az eredeti törekvésük mellett, hogy mind az oktatást, mind az ipar vezetését, mind a katonai erők vezetését a tudományosan képzett, tanult kezekbe kell helyezni. Az iszlám, és más elsősorban vallási szervezetek vezetésével az „iráni nép” segítségével véres események közepette fosztották meg hatalmától 1979 januárjában. (Komeini ajatollah) Iránban azóta is egyházi és iszlám alapú hatalom van. Jordániai Királyság felismerve ugyan azokat a fejlődést és haladást nehezítő körülményeket amelyek Iránban olyan tragikus véget vetettek a Pahlavi dinasztiának, a hasonló folyamatokat és sorsot elkerülendő a Jordán Hasemita Királyságban nem erőszakolt és nem is propagált egyházi oktatás ellenes tevékenységet. Miután Jordániában is döntő többségben vannak az iszlám vallás követői, az ország vezetése arra törekedett és törekszik ma is, hogy leginkább a katonaságának, rendőrségének, és a magasabb állami vezetőknek a kinevezése köttessék legalább többé kevésbé nyugati iskolázottsághoz, de mindenképpen magas szakképesítéshez. Mind ezt kifejezetten annak a folyamatnak a megértéséhez írtam, amely kiválóan jellemzi az igazságot, miszerint a folyamatok és az események közelkelten kísértetiesen hasonló, ha nem is egészen azonos okokból és módon zajlanak máshol is. Még talán nálunk is? Elég egy mentálisan beteg mini diktátor? Azonnal talál szövetségest az egyházakban? Kötődések, kapcsolatok.

Mohammad Reza Pahlavi Perzsa (Iráni) sah 1941 évben az Perzsa, most Iráni hatalom élére került. A sah és családja nyugati iskolázottsággal rendelkezve minden erejével azon volt, hogy országában a tanítás és nevelés távolodjon a vallástól és hittől, – és legalább közelítsen a többé kevésbé – független pragmatikus oktatáshoz. Hatalomra jutása elején egyértelművé igyekezett tenni, hogy országában az elmaradottságot a korszerű oktatás hiánya, és szinte csak a szakrális területre kiterjedő iszlám tanítás folyamatosan újratermeli.
A családi utódlást követően is következetesen kitartott Pahlavi az eredeti törekvésük mellett, hogy mind az oktatást, mind az ipar vezetését, mind a katonai erők vezetését a tudományosan képzett, tanult kezekbe kell helyezni.
Az iszlám, és más elsősorban vallási szervezetek vezetésével az „iráni nép” segítségével véres események közepette fosztották meg hatalmától 1979 januárjában. (Komeini ajatollah) Iránban azóta is egyházi és iszlám alapú hatalom van.

Jordániai Királyság felismerve ugyan azokat a fejlődést és haladást nehezítő körülményeket amelyek Iránban olyan tragikus véget vetettek a Pahlavi dinasztiának, a hasonló folyamatokat és sorsot elkerülendő a Jordán Hasemita Királyságban nem erőszakolt és nem is propagált egyházi oktatás ellenes tevékenységet. Miután Jordániában is döntő többségben vannak az iszlám vallás követői, az ország vezetése arra törekedett és törekszik ma is, hogy leginkább a katonaságának, rendőrségének, és a magasabb állami vezetőknek a kinevezése köttessék legalább többé kevésbé nyugati iskolázottsághoz, de mindenképpen magas szakképesítéshez.

Mind ezt kifejezetten annak a folyamatnak a megértéséhez írtam, amely kiválóan jellemzi az igazságot, miszerint a folyamatok és az események közelkelten kísértetiesen hasonló, ha nem is egészen azonos okokból és módon zajlanak máshol is. Még talán nálunk is? Elég egy mentálisan beteg mini diktátor? Azonnal talál szövetségest az egyházakban?

]]>
Hordóbontó http://nepszava.com/2012/03/magyarorszag/a-politikai-rendorseg-szerint-orban-antiszemita.html/comment-page-3#comment-153851 Hordóbontó Fri, 09 Mar 2012 08:59:07 +0000 http://nepszava.com/?p=99480#comment-153851 . Emlékeztetnék arra, hogy ez a "tehetség" egy két évvel ez előtt - a legnagyobb ellenségének kikiáltott Kommunista Munkáspárttal összefogva - még sikeres hajtóvadászatot folytatott egy Gyöngyösön telepítendő indiai gumigyár ellen, ma pedig - a kínai, szaúdi, stb. fiaskók után - ott kuncsorog India kapui előtt valamiféle együttműködés reményében. Nem mondom, van bőr a pofáján, hát ehhez is tehetség kell - bizonyos értelemben... . .
Emlékeztetnék arra, hogy ez a “tehetség” egy két évvel ez előtt – a legnagyobb ellenségének kikiáltott Kommunista Munkáspárttal összefogva – még sikeres hajtóvadászatot folytatott egy Gyöngyösön telepítendő indiai gumigyár ellen, ma pedig – a kínai, szaúdi, stb. fiaskók után – ott kuncsorog India kapui előtt valamiféle együttműködés reményében. Nem mondom, van bőr a pofáján, hát ehhez is tehetség kell – bizonyos értelemben…
.

]]>
Hordóbontó http://nepszava.com/2012/03/magyarorszag/a-politikai-rendorseg-szerint-orban-antiszemita.html/comment-page-3#comment-153845 Hordóbontó Fri, 09 Mar 2012 08:39:33 +0000 http://nepszava.com/?p=99480#comment-153845 BKRS! . Anno, az úri becsület alapján még az - amúgy primitív - párbaj intézményének is volt szigorú szabályzata. Tehetségesnek mondanád e azt az "uriembert", aki tegyük fel a ranglétrán elfoglalt helyével visszaélve úgy győzné le (lőné főbe) ellenfelét, hogy közben - állami hatalmánál fogva - megváltoztatná a párbaj szabályt úgy, hogy 10 lépés helyett másnap reggeltől már 5 lépésről lehet a fegyvert elsütni és erről őt nem is értesítenék... ? Gondolom, hogy nem tehetségesnek, hanem mocskos gazembernek tartanád... BKRS!
.
Anno, az úri becsület alapján még az – amúgy primitív – párbaj intézményének is volt szigorú szabályzata. Tehetségesnek mondanád e azt az “uriembert”, aki tegyük fel a ranglétrán elfoglalt helyével visszaélve úgy győzné le (lőné főbe) ellenfelét, hogy közben – állami hatalmánál fogva – megváltoztatná a párbaj szabályt úgy, hogy 10 lépés helyett másnap reggeltől már 5 lépésről lehet a fegyvert elsütni és erről őt nem is értesítenék… ?
Gondolom, hogy nem tehetségesnek, hanem mocskos gazembernek tartanád…

]]>
rupcsi http://nepszava.com/2012/03/magyarorszag/a-politikai-rendorseg-szerint-orban-antiszemita.html/comment-page-3#comment-153783 rupcsi Thu, 08 Mar 2012 22:59:02 +0000 http://nepszava.com/?p=99480#comment-153783 Nap mint nap, azt látom, hogy a középső arcán semmi értelem. Nap mint nap, azt látom, hogy a középső arcán semmi értelem.

]]>
neroka http://nepszava.com/2012/03/magyarorszag/a-politikai-rendorseg-szerint-orban-antiszemita.html/comment-page-3#comment-153763 neroka Thu, 08 Mar 2012 21:44:05 +0000 http://nepszava.com/?p=99480#comment-153763 Ez az őrült tehetséges lenne? Egy dologban volt az! A hatalom megszerzésében és megtartásában. A megtartásában-on azt értem, hogy tehetségesen (és seggnyaló hűbéreseinek segítségével) olyan törvényeket hozott, amik miatt demokratikus úriemberi módon nem lehet tőle megszabadulni, csakis erőszakos módon. Ez viszont sokáig nem fog bekövetkezni, mert egyrészt a magyar addig nem megy ilyesmibe bele, amíg van valami a hasában nap mint nap. ( a megfelelő értelmi színvonalon levők többségének még van = csak szét kell nézni az utakon (kocsi kocsi hátán), meg a hipermarketekben (dugig vásárlókkal)), másrészt nincs olyan karizmatikus ember a láthatáron akit követnének ebben. Viszatérve a tehetségre: Tehetséges lenne az, aki ilyen téves gazdaságpolitikával bóvlivá tette az országot? Tehetséges lenne az az őrült, aki ilyen ordenáré, primitív módon sértegeti azokat, akiktől függ tulajdonképpen az országunk jövője? nem kérem, ez nem tehetség, hanem a teljes őrültség. Az elmebaj jele az is, hogy eltökélte, ha ő veszik, vesszen Magyarország is, vesszen a nemzet, aki hagyta őt elveszni! Ez az őrült tehetséges lenne? Egy dologban volt az! A hatalom megszerzésében és megtartásában. A megtartásában-on azt értem, hogy tehetségesen (és seggnyaló hűbéreseinek segítségével) olyan törvényeket hozott, amik miatt demokratikus úriemberi módon nem lehet tőle megszabadulni, csakis erőszakos módon. Ez viszont sokáig nem fog bekövetkezni, mert egyrészt a magyar addig nem megy ilyesmibe bele, amíg van valami a hasában nap mint nap. ( a megfelelő értelmi színvonalon levők többségének még van = csak szét kell nézni az utakon (kocsi kocsi hátán), meg a hipermarketekben (dugig vásárlókkal)), másrészt nincs olyan karizmatikus ember a láthatáron akit követnének ebben.
Viszatérve a tehetségre: Tehetséges lenne az, aki ilyen téves gazdaságpolitikával bóvlivá tette az országot? Tehetséges lenne az az őrült, aki ilyen ordenáré, primitív módon sértegeti azokat, akiktől függ tulajdonképpen az országunk jövője? nem kérem, ez nem tehetség, hanem a teljes őrültség. Az elmebaj jele az is, hogy eltökélte, ha ő veszik, vesszen Magyarország is, vesszen a nemzet, aki hagyta őt elveszni!

]]>
Muralitharan http://nepszava.com/2012/03/magyarorszag/a-politikai-rendorseg-szerint-orban-antiszemita.html/comment-page-3#comment-153762 Muralitharan Thu, 08 Mar 2012 21:21:03 +0000 http://nepszava.com/?p=99480#comment-153762 Az utóbbi 1 évben kevés dolog volt, amivel növelni tudták volna népszerűségüket Mo-on. Ez pl olyan. Az utóbbi 1 évben kevés dolog volt, amivel növelni tudták volna népszerűségüket Mo-on. Ez pl olyan.

]]>
Maeldron http://nepszava.com/2012/03/magyarorszag/a-politikai-rendorseg-szerint-orban-antiszemita.html/comment-page-3#comment-153754 Maeldron Thu, 08 Mar 2012 20:36:03 +0000 http://nepszava.com/?p=99480#comment-153754 Nem ide kapcsolódik, de kíváncsi lennék rá: . http://index.hu/belfold/2012/03/08/hazkutatas_a_szalai_annamariat_gyalazo_bloggernel/ . 1. Milyen jogon adta ki a regisztráló adatait a szolgáltató? Érdekes, a kuruc.info-t nem kapcsolják le. . 2. Milyen jogon kapta meg a domaint az NMHH? Nem ide kapcsolódik, de kíváncsi lennék rá:
.
http://index.hu/belfold/2012/03/08/hazkutatas_a_szalai_annamariat_gyalazo_bloggernel/
.
1. Milyen jogon adta ki a regisztráló adatait a szolgáltató? Érdekes, a kuruc.info-t nem kapcsolják le.
.
2. Milyen jogon kapta meg a domaint az NMHH?

]]>