Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Hit Gyülekezete úgy hazudozik, mint a katolikus egyház 2012. március 19. hétfő 5:21 | AN-álláspont

  • Hozzászólások(59)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Hit Gyülekezete úgy hazudozik, mint a katolikus egyház

Budapest – A Hit Gyülekezete már ugyanolyan képmutató és profi módon hazudik, változtatja meg utólag a történelmet, mint nagy példaképe, a római katolikus egyház, amely képes az inkvizíciót elkerülhetetlen szükségszerűségnek bemutatni és a holokausztot is katolikusüldözésnek beállítani. Németh Sándor és két politikai lakája (Mészáros István és Hack Péter volt SZDSZ-es képviselők) az egykori Demokratikus Ellenzék tagjainak nyílt levelére válaszolva adott ki nyilatkozatot, amelyben azt hazudják, hogy a Hit Gyülekezete szolidáris volt az egyházi státuszuktól megfosztott más felekezetekkel, és tiltakozott az egyházi törvény ellen. Nem szakadt le az ég, de azért felidézzük Németh Sándor és hűbéresei korábbi cinikus nyilatkozatait.

A Hit Gyülekezete inkvizíciót kiáltott, amikor a Fidesz korábban családellenes destruktív szektának nevezve támadta egyházi státuszukat. Majd Németh Sándor cinikusan és nagyképűen “versenyről” oktatgatta az egyházi státusztól megfosztott egyházakat, akik állítólag a versenyben alul maradtak. A verseny a Hit Gyülekezete részéről abból állt, hogy Orbán Viktornak megtették azt a szívességet, hogy a választások előtt az utolsó pillanatban hátbadöfték az MDF-et, kivégezték Orbán jobboldali alternatíváját, és ezért cserébe a Fidesz megígérte nekik, hogy az új egyházi törvény elkészítésekor “egyeztet” velük. Ez az ún. “egyeztetés” azt jelenti, hogy a Fidesz nem veszi el a Hit Gyülekezete egyházi státuszát. Ez még a Czene Gábornak láthatóan tollba mondott cikkből is egyértelműen kihámozható. Ebben a “versenyben” nem lett volna könnyű lépést tartania az egyházaknak Németh Sándor vallási-politikai vállalkozásával.

Azt nem lehet tudni, hogy az ATV mennyire része az Orbán Viktor-Németh Sándor paktumnak, de annyit meg lehet állapítani, hogy az ATV őfelsége kedvenc ellenzéki csatornájaként működik. Aki ismerte a Hit Gyülekezetét ellenzéki szerepben, az pontosan tudja, hogy az ATV álellenzéki televízió, és a tulajdonos a Hit Gyülekezete egyházi státuszáért és az azzal járó ellenőrizetlenül felhasználható milliárdokért “lefeküdt” a Fidesznek. Ha a Hit Gyülekezete az Orbán-rendszer ellenzéke lenne, akkor az ATV nem ilyen lenne, akkor már kő kövön nem maradt volna. Ezt éppen az egykori Demokratikus Ellenzék (későbbi SZDSZ) vezetői tudják a legjobban.

Németh Sándor kisegyháza várhatóan milliárdos kedvezményezettje és ennek révén lekötelezettje a Fidesznek, de látszólag ellenzéki televíziót is működtet. A Hit Gyülekezetének elemi érdeke, hogy az Orbán-rendszr ne bukjon meg, mert demokratikus kormányok esetén esélyük sem lenne olyan privilégiumokra, mint amilyeneket Orbán Viktor ajándékozott nekik. Az Orbán-rendszerből is hasznot húznak – a demokratikus elvek és más keresztény egyházak elárulásával -, és az Orbán-rendszer bukásakor is a győztesek oldalán akarnak állni, mint az “ellenzéki televízió” fenntartói. Elárulták a szabadság, a demokrácia híveit, de továbbra is igényt tartanak azok tiszteletére.

Vélhetően ez indította Németh Sándort és két bólogatójánosát, Mészárost és Hackot arra, hogy nyilatkozatban próbálják tisztára mosni Ágnes asszony lepedőjét. Az egykori Demokratikus Ellenzék tagjai, a Hit Gyülekezete egykori védelmezői, nyílt levelükben azt kérdezték az orbánista egyházi törvény által elismert felekezetek vezetőitől, hogy “nem érzik-e szükségét, hogy kiálljanak azok mellett, akiket e törvény hitbeli földönfutókká tesz?” A nyílt levél nem nevesítette külön a Hit Gyülekezetét, de Németh Sándor és társai kikérik maguknak, hogy őket is azok közé sorolják, akik közé tartoznak, akik nem emelték fel szavukat a vallásszabadságot és a felekezeti jogegyenlőséget sértő egyházi törvény ellen. Mint az ismert, Orbán törvénye visszamenőleg minden ok és indoklás nélkül megfosztott csaknem kétszáz törvényesen működő felekezetet az egyházi státusztól, akik semmilyen törvényt nem sértettek, valódi egyházakként működtek. Számukra az egyesületté alakulás lehetőségét ajánlották fel, azonban az egyesületi törvényben nem szabályozták a vallási egyesületek működését és jogi kereteit. Ezeket az egyházakat gyakorlatilag megszűnésre ítélték, vallásgyakorlatukat a jogon kívül helyezték, és vagyonukra szemet vetettek, államosítani szándékoznak. Ez ellen a törvénytelenség ellen a kivételezett, elismert felekezetek vezetői nem szólaltak fel. Köztük a Hit Gyülekezete sem, amely korábban hasonló üldözésnek volt kitéve, és hallgatásával elárulta a többi keresztény gyülekezetet, keresztény testvéreit. Miután az üldözöttek közül az üldözők közé került, megváltozott a véleménye a vallásszabadságról, az 1990. évi IV. törvényről, amit az Orbán-rezsim eltörölt.

A Hit Gyülekezete nyilatkozatában arra a farizeus nyilatkozatra hivatkozik, amit a hallgatásukat ért kritikák miatt tavaly decemberben kiadtak. Maga a szöveg is felháborító, képmutató, pontosan olyan, mint a pápai állam tiltakozása a holokauszt ellen, miközben a pápa ablaka alatt hajtották el a zsidókat megölni. De ennél is fontosabb, hogy amikor az alkotmánysértő és kirekesztő törvény megszületett, akkor Németh Sándor és emberei cseppet sem tiltakoztak. Ellenkezőleg, saját érdemeiknek tulajdonították, hogy bekerültek a kivételezettek közé, és a kívül rekedteket tették felelőssé jogfosztásuk miatt. Hack Péter pedig azt a cinikus mondatot nyilatkozta, hogy a vallásszabadságot biztosító 1990. évi IV. törvény “betöltötte történelmi feladatát”. Vagyis, mehet a levesbe. Ez volt a nagy tiltakozás.

Németh Sándor 2011. július 13-án az érdekeltségébe tartozó ATV műsorában “Az egyházak között is verseny van” címmel üdvözölte Orbán fasiszta államának jogfosztó egyházi törvényét. Egyetlen szóval nem állította, hogy ez a törvény minden demokratikus normát megsért, efogadhatatlan, és semmiféle részvétet nem mutatott azok iránt, akiket az Orbán-rezsim gyakorlatilag betiltott, mint egyházakat. Idézzük az ATV tudósítását és Németh Sándor szövegét: “Németh Sándor elmondása szerint a tegnap elfogadott törvény a Hit Gyülekezete számára egy 30 éves küzdelem mérföldköve, ami erősíti a közösség státuszát, és jó hatással lesz a hívőkre, még több erő szabadul fel a pozitív célokra.” Némethnek a törvényről csak ennyi volt a véleménye: “A vezető lelkész hozzátette: a jogszabállyal az lehet az Országgyűlés célja, hogy ne csak jogi, hanem erkölcsi fogalom legyen az egyház.” Arról, hogy nem a bíróság, hanem a parlament dönti el, ki lehet egyház, és ki nem, ezt mondta: “Németh Sándor szerint lehetnek majd viták azzal kapcsolatban, hogy ezentúl a Parlament dönt az egyházak bejegyzéséről, de ezekre a vitákra szükség van. A Hit Gyülekezete vezető lelkésze úgy látja, ennek helyességét majd a gyakorlat dönti el, de szerinte ez demokratikus közéletben akár jól is működhet, hiszen a nyilvánosság előtt zajlanak majd a viták.” Viták lehetnek, de vitákra szükség van, az új törvény akár “jól is működhet”. Ezt mondta kétszáz egyház betiltása kapcsán. Majd azokat, akiket megfosztottak egyházi státuszuktól, részvét helyett így oktatta: “A lelkész arról is beszélt, hogy az egyházaknak fel kell ébredniük, észre kell venniük, hogy közöttük is verseny zajlik az emberek megnyeréséért.” Németh azt üzente nekik, hogy ébredjenek fel, verseny van, amiben most ők nyertek, a többiek vesztettek. Ez volt a nagy részvét és kiállás az emberi jogokért, a vallásszabadságért.

Nézzük meg, hogy a Hit Gyülekezete újságja, a Hetek hogyan fogalmazott akkor, amikor a Hit Gyülekezetét fenyegette ugyanaz a veszély, ami most utolérte a többi keresztény kisegyházat. Ekkor (2002. március 8-án) Németh Sándor újságja “Keresztényüldözést ígér a Fidesz” címmel számolt be a most valóra váltott tervekről. A különbség az, hogy akkor még a Hit Gyülekezetét is családellenes destruktív szektának nevezte Orbán pártja, és az ő betiltásukat is tervezték. A tervezett egyházi törvényt akkor “végső megoldás”-nak nevezték az egyházügyben, párhuzamot vonva a holokausztban ipari méretekben meggyilkolt 6 millió zsidó áldozat és a Hit Gyülekezete egyházi státuszának esetleges megvonása között. Amikor azonban ez őket már nem érintette, akkor Németh Sándor a “végső megoldásról” már úgy nyilatkozott, hogy akár jól is működhet, viták lehetnek, de vitákra szükség van. Azt, hogy a Fidesz a Hit Gyülekezetét társadalomellenesnek, családellenesnek nevezte, amely ellen fel kell lépni, Németh Sándor hetilapja “modernkori inkvizíciónak” titulálta. Ehhez képest kell megítélni azt, hogy a Hit Gyülekezete később, külső nyomásra, hogyan emelte fel a hangját a jogfosztott egyházak érdekében. Az “inkvizíció’ valahogy elfelejtődött.

Németh Sándor az egyházi törvény megszületésekor körbejárta a magyar sajtót, még a náci szellemiségű Echo TV-ben is megjelent, ahol az egyházi törvény kapcsán azt mondta: “Örömmel látom, hogy a Fidesz számára is nagyon fontos a vallásszabadság érvényesülése.” Ez volt a nagy tiltakozás, amit Németh Sándor kifejtett a vallásszabadságot sárba tipró törvénnyel szemben. A Magyar Narancs nemrég még azt is tudni vélte, hogy a Hit Gyülekezete a vele rivális kisegyházak ellen lobbizott, amiért a Hit Gyülekezete beperelte. Nem lennénk meglepve, ha a Magyar Narancs értesülései igazak lennének. A Jobbik véleménye nem változott a Hit Gyülekezetéről a Fidesz véleményével együtt, ezért a Hit Gyülekezetét a “Fidesz szektájának” nevezte. A Jobbik náci párt, megfogalmazásuk azonban érzékeltet valamit abból, ami kívülről látszik.

A Hit Gyülekezete kezdetben az “SZDSZ szektája” címet nyerte el, utána lettek rövid időre az MSZP szektája, majd az MDF szektája, végül a fasiszta államot építő Fidesz szektája. “Révbe értek” – ahogy Németh Sándor fogalmazott, végülis ugyanazt az utat futották be, amit a Fidesz, a fasisztoid vezetési módszerek tekintetében pedig meg is előzték azt. Összenőtt, ami összetartozott. Megtagadtak mindent a múltjukból, elárulták a jogállami elveket, a demokratikus jogokat, a vallásszabadságot. Elárulták Iványi Gábort és egyházát, akinek pedig Németh Sándor sokat köszönhet a rendszerváltás előtti üldöztetés éveiből. Elárultak Krisztusban hívő testvéreiket, akikért Jézus ugyanúgy meghalt. Pénzért és hatalomért elárultak mindent. Hamarabb utolérték a katolikus egyházat, mint ahogyan arra számítani lehetett. Ezek után csak az a kérdés, hogy miért tartanak igényt azok elismerésére és tiszteletére is, akik nem árulták el elveiket. Nem lehet egyszerre két urat szolgálni. Aki Orbán Viktort választotta, az tisztességes demokraták, egyenes emberek barátságáról lemondott. Németh Sándornak többé nincs keresnivalója demokraták között.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (49 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +61 ( 89 szavazatból)
A Hit Gyülekezete úgy hazudozik, mint a katolikus egyház, 4.4 out of 5 based on 49 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(59)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

59 Reader’s Comments

  1. A némethizmus

    A Hit Gyülekezetében az országos méretekben átvett, lappangó némethista magatartás egyik lényege a bűntudat előli szökési és hárítási kísérlet. Az otthonos némethista lágerlakók mindig tudják, miről van szó. Önmaguk és saját belső lényük elől titkolják el a tényeket, és a lágerük minderre lehetőséget ad, mert annyira szent, felvirágozott, fertőtlenített és dicsőséges a vörös, babiloni színű köveivel együtt.

    De ez a felejtés tragikus. Ez a magukba fojtott valóság nemcsak a jelenüket teszi agresszívvé, de mérgezni fogja a gyerekeik életét is mindaddig, amíg ki nem beszéli magából mindenki a viszonyát Németh Sándorhoz, pontosabban a némethizmushoz. Még pontosabban a szolgasághoz, egymás megalázásának és önnön megalázottságuknak az élményéhez. Minden ortodox hitesnek ki kell egyszer beszélnie, miért fogadta el az elfogadhatatlant – ha fölébred egyáltalán.
    Abban a pillanatban, amikor a Hit Gyülekezetében bekövetkezik a rendszerváltás – mert be fog következni – a Németh Sándorért rajongók ezrei fognak egyik pillanatról a másikra elfordulni addigi bálványuktól és odafordulni a felemelkedő új hőshöz vagy hősökhöz, miközben percek alatt elfelejtik az elődhöz fűződő viszonyukat, minden velejárójával együtt, és hallelujáznak, mintha mise’ történt volna..

    Úgy lesz Németh Sándor is elfelejtve, ahogy ő meg a követői ma is elfelejtik és elfelejtetik azokat, akik nemkívánatossá váltak számukra. Úgy csinálnak, mintha az illető nem létezett volna, és úgy tesznek, mintha az, ami jót a felejtésre ítélt ember tett, soha nem történt volna meg. Ez a cinkosok erkölcse, amitől meg kell szabadulni ahhoz, hogy a hit szabadsága ebben az országban kiteljesedjen, mert a Hit Gyülekezete példakép. Csak sajnos mára a rossz fajtából való lett belőle.

    Nem kívánom senkinek, hogy sok év után arra ébredjen, hogy elszaladt az élet, már minden el lett rontva, és nincs menekvés. Pedig hogy vigyázott! Mert sejtette, keményen fogta, nem eresztette, de a titok végül mégiscsak kisiklott a keze közül, és ismét napvilágra jött. A csontváz kizuhant a szekrényből, és hiába a reformok bejelentése, már késő, a hullák bűze elfedi az enyhe virágillatot.

    Mi a némethizmus?

    A némethizmus azt jelenti, hogy bármi, ami hivatalosan történik, egyfelől Istent dicsérve végignézendő, másfelől nem mindig komolyan veendő. Végig kell ülni az istentiszteletet, és nem kell holmi különcködéssel feltűnést kelteni. Alkalmazkodni kell a többség magatartásához. Ha mindenki elesik, én is. Ha mindenki tapsol, én is. Ha mindenki örül, én is. A sor folytatható.
    Megeszi a feltálalt prédikációt, nézi az ATV-t, és kuss van. Olyan egyformaság, ami úgy kölcsönöz több arcot egy embernek, hogy tartogat egyet a gyülekezetnek, egyet a barátoknak, és egy még bizalmasabbat a család számára. Ez egy multifunkcionálisan hazug arc.

    A némethizmus a kicsinyes álmok uralma. A bővölködésteológia fensőbbségének hirdetése, miközben felébredve a bilibe lóg a kezünk. A némethizmus a tudás hiányának magabiztos elégedettsége, az igavonó ökör uralma az Ember fölött, a közös foglalatosságok örömének győzelme a magányosan is eredményes küzdelmek fölött. A némethizmus olyan cinizmus, ami mindent áthat, a parlamenti képviselő beszédétől kezdve a vitafórumokon szereplő apologéták szókincséig.

    A némethizmus azt jelenti, hogy határozottan érezzük a ketrec-jelleget: ha elhagyjuk a hágyét, veszélybe kerül az üdvösségünk. Ám ennek ellenére úgy kell tennünk, és mindenki vidáman úgy is tesz, mintha szabadon élhetne. Mintha egy kis Nyugat lenne Keleten a hatvanas években. Sőt, talán még jobb is, mert itt nem kell annyit dolgozni a boldogulásért, mert a Vezető megadja a helyes útmutatást. Ez a legszörnyűbb öncsalás.
    1998-ban a hívek úgy elfelejtették a korábbi évtizedekben éhezve-fázva, a megalázottságban osztozó vezetőiket és testvéreiket, mintha nem is léteztek volna, csak mert a Vezetőnek ez volt az útmutatása.

    A némethizmus jelenti azt a magatartást, ami az áttételes, finom hazugságok folyamatos tudomásulvétele és informális, vagyis nem hivatalosan érvényes, éppen ezért abszolút hatékony legitimációja. Ez a jelenség áthatja a hithű hitesek életének minden területét. A barna az szürke, a bűzlő meg persze, hogy szagos. Csak jó szögből kell nézni, nem ellenségesen, összehasonlítva például a szomszéd szennyesével. És büszkének kell lenni rá. A mi gatyánkon nem látszanak meg a foltok, a kínzókamra-gyülekezetekben lévőkéhöz képest, mint pl. a BAGY (Budapesti Autonóm Gyülekezet).

    A némethizmusban tanultuk meg, hogyan kell a teológiai nagykapuk mellett olyan kiskapukat találni, ahol úgy bemehetünk, hogy nem Isten, hanem a mi érdekeink érvényesülhetnek. „Ha Dávid hazudott, mi is hazudhatunk”. Megtanultuk, hogy akinek van esze, és közel van a tűzhöz, az gátlástalanul csal, de nemcsak az ÁFÁ-val, hanem a kereszténységgel is, vagyis megcsalja a saját újjászületett élete alapelveit. A gyerek a világi iskolában egészen más nézeteket vall, mint otthon a (keresztény?) családban. A keresztény iskolában pedig a vezetők gyerekei cégéres bűnök ellenére is bent maradnak, miközben a közhívők gyerekeit kivágják egy ellopott rágógumiért. Vagy a férje házasságtörése miatt elválni nem akaró asszonyt az állásából való felmondásra kényszerítik.

    Ahhoz, hogy a hágyések tényleg szabadok lehessenek, először mindenkinek egyénileg kellene szembenéznie saját magával. Megérteni, hogy eredeti személyiségükben milyen kárt tettek azáltal, hogy kénytelen-kelletlen, vagy olykor önként és örömmel, de elfogadták a némethizmus jellemgyilkos játékszabályait.

    Ilyen játékszabály például az, hogy a hágyések kapásból elutasítják a tőlük akár csak kissé is eltérő véleményeket, és az ezeket hangoztatók „ügynök”, „eretnek”, „katolikus”, stb. jelzőket kapnak. Azok a külső szemlélők pedig, akik a tett és a szó egységét kérik számon a hágyén, a legnagyobb ellenségnek számítanak, mert a Felkent Szolgálati Ajándék szolgálatát, és a Szent Szellem általi isteni vezetettségét merészelik megkérdőjelezni.

    A némethizmus egyik legjellemzőbb példája az a tipikusan hágyés technika, hogy aki nemkívánatos személlyé válik, hamar ügynöknek kiáltatik ki. Katolikus, III/III-as, vagy bármi, a lényeg, hogy az illetőre azért nem lehetett a nyílt bomlasztó tevékenységet rábizonyítani, mert jólképzett titkosügynök volt, és már évekkel korábban beépült a gyülekezetbe, hogy a megfelelő időben megkezdhesse az aknamunkáját. Mindez azért szükséges, mert az anatémával sújtott egyednek semmilyen erkölcsi, vagy gazdasági bűn nem róható fel, tehát egyértelmű vádakkal és azok bizonyításával nem száműzhető.

    Végső soron nem Németh Sándor a fontos ebben a szomorú és máig nyugtalanítóan lezáratlan történetben, hanem a hívők, a folyamatosan, már régóta megerőszakolt gondolkodású emberek. Ők azok, akik hagyják magukat dicsérni, merthogy ez a legjobb Gyülekezet és a legjobb Vezető, cserébe viszont megbecstelenítik őket azáltal, hogy elveszik az önálló gondolkodásra való képességüket. No, nem mindenben, csak azokban a dolgokban, amelyek a hágyé működéséhez szükséges lojalitást kérdőjeleznék meg. Mindenki egy tégla a Gyömrői úti csarnok vörös, babiloni falában. A börtönfalban. Nem a maguk jószántából, hanem mert itt nem lehet másképpen élni. És még az járt jól, aki nem hagyta magát elragadtatni a vezetők által szidalmazni sugallt emberek pocskondiázásától. Nekik még van esélyük.

    Az időről időre jelentkező hisztérikus vádaskodások, a találomra leleplezni vélt spiclik utálata helyett ideje lenne a hiteseknek megismerkedniük önnön bepiszkolódott gyülekezeti énjükkel. A némethista arccal. Ami az övék akkor is, ha utóbb álarcnak tekintik, és egyik napról a másikra levetik. Mert azt nem lehet levetni csak úgy.

    Meg kell térni belőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (15 szavazatból)
  2. Ahhoz, hogy a VOLT hágyések IS tényleg szabadok lehessenek, először mindenkinek egyénileg kellene szembenéznie saját magával. MINDENKINEK és MINDENBEN!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  3. A H.Gy. N.S. -el az élen mindigis hazudott.
    N.S. egy szellemi kakukk, aki kikelt a gyanútlan keresztény és demokrata emberek között, hogy aztán kitúrja magának a H.GY. MLM vezéri szerepét és benyaljon a mindenkori hatalomnak. A szocializmusban sem volt ez másként, az sem lenne meglepő ha egyszer kiderülne: a kakukk jelentett.
    A H.Gy. egy családi vállalkozás, nem szolgál mást, mint N.S.-t. A rendszerben lévő emberek be vannak csapva, de akinek ez tetszik csináljon bohócot magából és hagyja magát továbbra is megalázni, kifosztani. Aki azt hiszi, hogy ezt szereti az “Isten” az meg is érdemli.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  4. Stirlitznek és -1-nek
    Róm 2:3 Vagy azt gondolod, óh ember, aki megítéled azokat, akik ilyeneket cselekesznek, és te is azokat cselekszed, hogy te elkerülöd az Istennek ítéletét?
    .
    Maradok Bartus KORREKT cikkénél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (6 szavazatból)
  5. Kerpács Winnetou

    “Ha valaki hisz valamiben, ám tegye, de ez más élőlény rovására ne menjen!”-idézet Kerpács W.-tól! :-)
    A vallásról 3 mondatot:
    -Azok voltak a szép idők, amikor a búcsúcédulákon meg lehetett váltani a bűnöket. Vagyis kifizettem előre az egyháznak a bűn pénzbeni megváltását és utána csak az alkalmat kellett kivárnom!
    -Európában a katolikus egyház a XIII.századtól a XVIII.századig kb. 8 millió embert végzett ki. A java máglyahalál volt boszorkányüldözések miatt, a többit az inkvizíció segítette át.
    -Most kezd napvilágot látni, hogy pl. Hollandiában hány fiúgyermeket ivartalanítottak egyházi iskolákban. Most jön a legborzalmasabb: Mindez! 1945-50-es években! -és hol van ehhez a keleti blokk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  6. A cikk jó, kissé talán elfogult, de számomra nem feltétlenül rossz irányba.
    Hiánypótló: ilyet máshol nem fogunk olvasni, vagy, ha igen, akkor már ég a ház
    (egyébként már tényleg ég).
    Felhívja a figyelmet a fényességnek látszó sötétségre.
    Mi történik, amikor az üldözött válik üldözővé?
    Hát ez: a Hit Gyülekezete először “csak” nem áll ki a lealázott egyházak mellett, aztán még egyet beléjük is rúg, úgy tüntetve fel, mintha a “versenyben” ez sportszerű lenne. Elindultak a lejtőn.
    A legszomorúbb, hogy nem gondolnak, arra, hogy mit kapnak ezekért a húzásokért az Igaz Bírótól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  7. E H.GY.-s
    Most a demokrácia hiányosságáról szót nem ejtve, addig engem nem érint a dolog,(alkotmányos jog hülyének lenni), amíg a be nem fizetett adót pótolandó az állam nem az én zsebemben kurkászik. Ebben az esetben pedig pont erről van szó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. figyelő,
    A hangsúly a “és te is azokat cselekszed” mondatrészen is van. A “szellemi ember mindent megítél, ő maga azonban nem ítéltetik meg”
    Ha az ember mást megítél, szükségképpen önmagát is vizsgálja, s ha magában is fölismeri ugyanazt, az a korrekt, ha sürgősen változtat, mert ha nem teszi, akkor neked (pontosabban a Bibliának) van igaza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  9. A cikk minden mondatával egyetértek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Németh Sándor próbálta eltüntetni a nyomokat 2013. október 30. szerda | AN

Videó: Németh Sándor leleplezi önmagát 2013. október 28. hétfő | AN

Németh Sándor államtitkokat vásárolt 2013. október 18. péntek | AN

Újabb nevetséges hamisítvány a Gójoktól 2013. október 17. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos