Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem érzi magát bűnösnek a bankár 2012. március 11. vasárnap 12:35 | AN Forrás: Reuters

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem érzi magát bűnösnek a bankár

Stamford, Connecticut – A patinás Morgan Stanley bankház egy vezető beosztású bankára „nem bűnösnek” vallotta magát gyűlöletbűncselekmény, lopás és támadás vádjában. A terhére rótt cselekményeket a vád szerint decemberben követte el, amikor egy kétszáz dolláros taxiszámlát sokallva késsel ment a sofőrnek.

William Bryan Jennings, aki az észak-amerikai fix jövedelmezésű tőkepiacokkal foglalkozó részleg társigazgatója volt a Wall Street-i banknál, és most 9500 dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezik, valamennyi vádpontban tagadta az ellene felhozott bűnöket, így április 12-én esküdtbírósági tárgyaláson vonják felelősségre. Ha bűnösnek találják, akár 11 évi börtönre és 11 ezer dollár pénzbüntetésre ítélhetik.

Jennings, akinek Ferrarija ismerős látvány a connecticuti Long Island Sound mentén található gazdag kisvárosban, Darienben és környékén, ügyelt arra, hogy ezúttal közrendűekhez illő járművel, egy decens, fekete Toyota kisteherrel érkezzen meg a bíróságra, védője társaságában.

A taxissal való nézeteltérés során Jenning 45 mérföldet utazott Manhattanből a Knollwood Lane 39. alatt álló, 2,5 millió dolláros villájáig. Az úticélnál a bankár és Mohamed Helmy Ammar taxisofőr, aki szerint Jennings be volt rúgva, hajba kaptak a viteldíjon. Végül megegyeztek a 204 dollárban, de aztán Jennings mégiscsak meggondolta magát.

A bankár védője, Eugene Riccio szerint nem ez történt, a sofőr 300 dollárral túl akarta számlázni az utat, ezt ügyfele arcátlanságnak minősítette. Jennings még a kocsiban volt, amikor Ammar elindult, hogy a városban rendőrjárőrt találjon; Riccio szerint ez sem igaz, ehelyett őrült nagy sebességgel, nyitott ajtókkal hajtott, figyelmen kívül hagyva a kreszt, és azzal fenyegetőzött, visszaviszi az utast Manhattanbe, ha nem fizet.

Ammar, a New York-i Queens egyiptomi származású lakosa azt állítja, utasa rasszista mocsokkal árasztotta el és megfenyegette, majd tollkést vett elő és az utastér-elválasztó nyitott ablakán keresztül megszúrta a kezét. A sérülést haladéktalanul ellátták Darienben: hat öltéssel kellett összevarrni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Nem érzi magát bűnösnek a bankár , 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

4 Reader’s Comments

  1. A média látókörébe került ügyek bizony bonyolultabbak az átlagnál. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  2. A terrorista azt gondolta, fogott egy balekot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  3. Kedves AN
    Nincs olyan, h fix jövedelmezésű tőkepiac.
    Ez egy rossz fordítása a fixed income market-nak, ami a kötvénypiac
    üdv

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  4. Lehet hogy sohasem derul ki hogy mi tortent ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Magyar forgatókönyvek Londonból 2012. szeptember 30. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos