Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Mikor jönnek az ufók? 2012. február 12. vasárnap 19:27

  • Hozzászólások(55)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Mikor jönnek az ufók?

A magyar közvélemény, és nemzetközi, reánk kíváncsi része is toporzékolva várja, hogy mikor érkezik el a pillanat a honi politikában, amikor az ufók végre bekerülnek a közbeszédbe, pontosabban, amikor végre kiderül, hogy nem csak a CNN, IMF, CIA, USA, hanem az egyetlen eddig kimaradt hárombetűs ellenség, az UFO is beszáll a puccskísérletbe, aminek egyetlen célja a magyar nép megalázása, meggyötrése, illetve kiszolgáltatása a multinacionális (zsidó!) pénzvilágnak, aminek más vágya sincs már évtizedek óta, mint bekebelezni ezt a természeti csodákban, nyersanyagokban és magasan képzett szakemberekben bővelkedő országot, hogy itt jöjjön létre az új Babilon (Jeruzsálem).

Mikor jönnek végre az ufók?!

“Felszólítom Gyurcsány Ferencet, ha azon töri a fejét, hogy utcára küldi provokátorait, ha netán azt gondolja, hogy néhány ember élete sem drága ár azért, hogy ő hatalomban maradjon, és hogyha esetleg az is megfordult a fejében, hogy saját maga ellen megrendezne egy merényletet, ezt ne tegye” – mondta egykoron Áder János (azt is kifejtette, hogy a Kossuth téren tartott gruppenbuli is feltétlenül Gyurcsánynak kedvezett – micsoda politikai lángész!), miközben a Gyurcsány-stáb annyira ostoba volt, hogy elfelejtették megvádolni a CNN-t egy puccskísérletben történő részvétellel..

Ennek oka többek között az lehetett, hogy a CNN nem akarta megbuktatni a kormányt, mint ahogy most sem szándékozik ilyesmit tenni, de valamiért arra sem hajlandó, hogy szó szerint elismételje Szijjártó Péter és Selmeczi Gabriella szövegeit.

Talán a Fox News-nál kellene próbálkozni!

Frusztráló és nyomasztó érzés lehet, hogy a külföldi sajtó nem irányítható, nem lehet megmondani a német, amerikai és francia nagyvállalatoknak, hogy ne hirdessenek olyan lapban, amelyik le meri írni a Fideszről az igazságot, illetve amelyik megpróbálja kideríteni, mi is mozgatja ezt a furcsa keleti politikust, akit miniszterelnökként van szerencsénk elviselni éppen.

Gyönyörű és jellemző a magyar helyzetre, hogy amikor Lázár János kiáll a színpadra, és határozottan leszögezi, hogy Orbán Viktor nem beszélt semmiféle puccskísérletről, akkor mindenki pontosan tudja, hogy hazudik, csak a szabad sajtó meg is írja ezt, a kézből etetett fideszes lapok viszont nem, mert úgy gondolják, hogy Lázár nagyon is jól tette, hogy hazudott, elvégre a kommunistáknak semmi közük ahhoz, amit Orbán mond egy zárt ülésen, főleg, ha ez klinikai jellegű következtetések azonnali levonására alkalmas.

Az egy pillanatig sem jut eszébe senkinek, hogy Lázár János frakcióvezető véletlenül igazat mondott volna, ilyesmi egyszerűen nem létezik, hiszen ezért ő a frakcióvezető.

Akinek egy csöpp esze sincs, az annyit is ér.

Megtört a Fidesz némaságból és ismétlésekből összetákolt kommunikációja, nem annyira zárt már a párt, mint a választások előtt, elvégre nyertek, és most már ők is látják, hogy a főnökük szétbarmolja az országot. Ha nem is lépnek, de legalább már beszélnek, és amikor beszélnek, olyanokat kérdeznek kétségbeesve kívülállóktól: hogyan is lehetne levenni Orbánt a tábláról, hogyan?! Tessék nekünk megmondani, mert mi nem vagyunk erre képesek!

Nem tudom nekik megmondani, mert ezt a posztot, amiben a bebetonozott Orbán trónol a Fidesz tetején, nem én szavaztam meg, hanem azok a drága párttagok, akik most meglepődve tapasztalják, hogy vagy Orbánnal tartanak a szakadékba is, vagy léphetnek ki, mert őt leváltani, kritizálni, megbuktatni nem lehet.

Akkor sem, ha nemzetközi puccskísérletet hallucinál, és majd akkor sem, amikor végre bekerülnek a képbe az ufók.

Mert bekerülnek hamarosan, szellemi állapota aggodalomra ad okot, elkapta őt a szokásos diktátorbetegség, a paranoia, és ez már csak súlyosbodni fog, mert olyan nincs, hogy valaki üldöztetési mániás egy kicsit, de aztán elmúlik magától.

Mindezek ellenére, eszembe sem jut, hogy amennyiben még ennél is többen jönnek majd rá, hogy a kormány gazdaságpolitikája rettenetes, minden más pedig még annál is rosszabb, Orbán Viktor megmerényelteti önmagát, hiszen annyira nem nézem hülyének olvasóimat, hogy elhiggyék rólam, hogy én elhiszem egy ilyen lehetőség bekövetkezését. Nem lesz önmerénylet, és nem is fogom azzal manipulálni Önöket, hogy úgy teszek, mintha előfordulhatna.

Okosabb és szebb vagyok Áder Jánosnál.

Az azonban rendkívül szórakoztató, hogy a miniszterelnök képes volt kiejteni fogai kerítésén át, hogy az EU meglehetősen nyeglén tárgyal Magyarországgal. Egy igazi vesztes.

Az EU nem Magyarországgal tárgyal, hanem Magyarország borzalmas kormányával. Azzal a kormánnyal, melynek tagjai kipaterolták innen az IMF-et, és kokikat, valamint sallereket osztogattak Európának. Azzal a kormánnyal, amelynek feje folyamatosan az agglomeráció kocsmáinak színvonalán nyilatkozik az Unióról, és gémeskúttal a farzsebében megy tárgyalni, hátha valaki még nem tudná, mekkora őstermelő.

Ha nyeglén tárgyalnának ezek után vele, egyáltalán nem lenne meglepő. A szomorú az, hogy még csak nem is nyeglék. Talán csak undorodnak egy kicsit.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (108 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +155 ( 159 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Mikor jönnek az ufók?, 4.9 out of 5 based on 108 ratings

  • Hozzászólások(55)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

55 Reader’s Comments

  1. Oké Para, nagyon oké. De most egy másik dologról….
    Régóta várom, hogy valaki végre rájöjjön és leírja mi volt a békemenet molinó-jelszó lényege. Mi ellen vonult a menet elején a Bayer-Széles duóval? Mi magyarázza a (látszólagos) ellentmondást az EU-tagság fenntartását hangoztató orbáni szólamok és a “nem leszünk gyarmat!” jelszó között?
    Ez: ” … kiszolgáltatása a multinacionális (zsidó!) pénzvilágnak… “. A zsidó “kapital”-ellenessége, a multiellenessége erre vezethető – vezetendő – vissza.
    A “békemenet” sunyi antiszemita felvonulás volt. Vajon mi mögé sorakozna fel Bayer és Széles? Amiről “nem is tudott, de köszöni” Orbán?
    A sok biliárdgolyó-agyú 99 %-a nem is tudja mire használták öket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  2. Neveletlen,
    Odakinn is tudják már, hogy hazudik. Remélem, hogy csak megfelelő biztosítékokkal, aktuálisan, célhoz kötve csöpögtetik a pénzt, ha egyáltalán, és végig szoros megfigyelés alatt tartják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  3. Nem volt időm végignézni a véleményeket, ha ismétlek valakit sajnálom.
    Az ufokkal nincs vége a kedves vezető paranoiájának. Ezután polgári diktátor módjára megérkezett/zik a belső ellenségekhez is.
    Kiismerték máűr ezeket a széllelbélelt agytalanokat. Szerintem nem nyeglén tárgyalnak, mert ez az ő kultúrkörükben nem járatos, talán nem is undorodva, hanem felfogva azt, hogy még az sem igaz amit tagadnak, nemhogy amit állítanak, és levetteték velük a megtért jófiúi jelmezeket így karneválok idején, mert már felismerték, hogy ez alatt ordas feudálkapitalista, horthysta, újfasiszta, demokráciatipró eszmék hordozói lapulnak, akik képesek a 24 h-ás folyamatos hazudozásra és szemfényvesztésre.
    Úgy vélem ez fáj a legjobban a keletbalkáni, modortalan, unintelligens, fülkeforradalmár szabadságharcosoknak és megzavarodott híveiknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  4. hehe

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  5. Kopogtatnak. Nézd meg már ki az. Az UFÓ-k jöttek talán?
    Nézd kik vannak itt. Nem hiszem, hogy az UFÓ-k.
    “A 365 támogató vokssal elfogadott határozat az EP „súlyos aggodalmát”
    fejezi ki a demokrácia gyakorlásával, a jogállamisággal, az emberi és
    szociális jogok gyakorlásával, a fékekkel és ellensúlyokkal, az
    egyenlőséggel és a diszkriminációmentességgel összefüggésben”.
    Felszólítja a magyar kormányt: tegyen eleget az Európai Bizottság, az
    Európa Tanács és a Velencei Bizottság ajánlásainak, és azoknak
    megfelelően módosítsa az érintett törvényeket.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos