Hozzászólás: Ismét kell magyar nyelvű Szabad Európa http://nepszava.com/2012/02/magyarorszag/ismet-kell-magyar-nyelvu-szabad-europa.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 carey200 http://nepszava.com/2012/02/magyarorszag/ismet-kell-magyar-nyelvu-szabad-europa.html/comment-page-2#comment-152201 carey200 Sun, 04 Mar 2012 21:07:37 +0000 http://nepszava.com/?p=99105#comment-152201 Sajnálatos,hogy sorra elhallgattak azok a nyugati rádióadások,amelyek magyar nyelven a szocialista rendszer megdöntésén fáradoztak,olyan benyomást keltve,mintha a "diktatúra",mint olyan,soha nem térhet vissza a régióba... Hát,mélységesen tévedtek! Mert a Szabad Európa Rádión kívül megszűntek a BBC,az Amerika Hangja,a Deutsche Welle,a Deutschlandfunk magyar nyelvű adásai s még régebben a Spanyol Nemzeti Rádió,a Radio France International és végül a RAI is elhallgatott...Bebizonyosodott,hogy a polgárosodásból kimaradt,vagy gyengén polgárosodott Kelet-és Közép-Európa réme,a diktatórikus berendezkedés nem halt ki,csak most már fasisztoid-rasszista diktatúra képében parlamenti puccsal,ismét ráült az emberek nyakára, vezetői pedig a volt "kommunisták" lettek,akik arcátlanul vállalják,hogy vagy akkor,vagy most,vagy mindkétszer becsapták az ország népét... Nem voltak effélék soha "ellenállók",meg "szabadságharcosok",ezek ma is "bolsevikok"- fasiszta értelemben! Rejtély,hogyan lehet ezt a bandát eltávolítani, Orbán legalább 50 évre be akarja őket betonozni,hiszen a "keleti szél" révén olyan mintaképei akadnak,mint Lukasenkó,a belső-ázsiai diktátorok,vagy akár az újonnan megválasztott orosz Putyin elnök is! Orbán és bandája miatt egyre kevesebb közünk van a nyugati demokráciákhoz,két választásunk van:emigrálni,vagy visszatérni a mongol pusztákra,ahonnan jöttünk.. Ez a mi tragikus jövőképünk...! Sajnálatos,hogy sorra elhallgattak azok a nyugati rádióadások,amelyek magyar nyelven a szocialista rendszer megdöntésén fáradoztak,olyan benyomást keltve,mintha a “diktatúra”,mint olyan,soha nem térhet vissza a régióba… Hát,mélységesen tévedtek! Mert a Szabad Európa Rádión kívül megszűntek a BBC,az Amerika Hangja,a Deutsche Welle,a Deutschlandfunk magyar nyelvű adásai s még régebben a Spanyol Nemzeti Rádió,a Radio France International és végül a RAI is elhallgatott…Bebizonyosodott,hogy a polgárosodásból kimaradt,vagy gyengén polgárosodott Kelet-és Közép-Európa réme,a diktatórikus berendezkedés nem halt ki,csak most már fasisztoid-rasszista diktatúra képében parlamenti puccsal,ismét ráült az emberek nyakára, vezetői pedig a volt “kommunisták” lettek,akik arcátlanul vállalják,hogy vagy akkor,vagy most,vagy mindkétszer becsapták az ország népét… Nem voltak effélék soha “ellenállók”,meg “szabadságharcosok”,ezek ma is “bolsevikok”- fasiszta értelemben!
Rejtély,hogyan lehet ezt a bandát eltávolítani, Orbán legalább 50 évre be akarja őket betonozni,hiszen a “keleti szél” révén olyan mintaképei akadnak,mint Lukasenkó,a belső-ázsiai diktátorok,vagy akár az újonnan megválasztott orosz Putyin elnök is! Orbán és bandája miatt egyre kevesebb közünk van a nyugati demokráciákhoz,két választásunk van:emigrálni,vagy visszatérni a mongol pusztákra,ahonnan jöttünk.. Ez a mi tragikus jövőképünk…!

]]>
getno http://nepszava.com/2012/02/magyarorszag/ismet-kell-magyar-nyelvu-szabad-europa.html/comment-page-2#comment-150607 getno Thu, 01 Mar 2012 00:10:50 +0000 http://nepszava.com/?p=99105#comment-150607 Talán nem (csak) rádióban kellene gondolkodni,hanem egy Szabad Európa TV-ben, a műholdakat nem tudják zavarni. És lehetne a küldetés nemcsak politikai, hanem kultúrálisközvetítés, esetleg többnyelvű, pl. a közép-kelet európai nemzetek között. Az adást pedig valamelyik neutrális kis országból kellene sugározni (pl. Szlovénia, vagy Észtország), hogy biztosítva legyen a dolog pl. a NAV komandók, és egyéb zaklatások ellen. Talán nem (csak) rádióban kellene gondolkodni,hanem egy Szabad Európa TV-ben, a műholdakat nem tudják zavarni. És lehetne a küldetés nemcsak politikai, hanem kultúrálisközvetítés, esetleg többnyelvű, pl. a közép-kelet európai nemzetek között. Az adást pedig valamelyik neutrális kis országból kellene sugározni (pl. Szlovénia, vagy Észtország), hogy biztosítva legyen a dolog pl. a NAV komandók, és egyéb zaklatások ellen.

]]>
Kerpács Winnetou http://nepszava.com/2012/02/magyarorszag/ismet-kell-magyar-nyelvu-szabad-europa.html/comment-page-2#comment-150545 Kerpács Winnetou Wed, 29 Feb 2012 19:52:13 +0000 http://nepszava.com/?p=99105#comment-150545 Így is kell! Ha itthon nem engedik, majd megtudjuk külföldről mi az igazság ! A Kádár-i rendszerben Bp. környezetében, hatalmas diesel-motorok biztosították Magyarországon az adás zavarását ! Olyan hullámhosszra kéne tenni, amit a nálunk forgalomba hozott rádiók is tudnak venni, Battonyától, Nemesmedvesig. Asztali rádiótól, az autórádióig ! Úgy tudom, hogy nálunk a rövid hullámú készülékek már kihalóban vannak! Akkor ne azon sugározzák!! Így is kell! Ha itthon nem engedik, majd megtudjuk külföldről mi az igazság !
A Kádár-i rendszerben Bp. környezetében, hatalmas diesel-motorok biztosították Magyarországon az adás zavarását !
Olyan hullámhosszra kéne tenni, amit a nálunk forgalomba hozott rádiók is tudnak venni, Battonyától, Nemesmedvesig. Asztali rádiótól, az autórádióig !
Úgy tudom, hogy nálunk a rövid hullámú készülékek már kihalóban vannak!
Akkor ne azon sugározzák!!

]]>
neveletlen http://nepszava.com/2012/02/magyarorszag/ismet-kell-magyar-nyelvu-szabad-europa.html/comment-page-2#comment-150523 neveletlen Wed, 29 Feb 2012 18:15:39 +0000 http://nepszava.com/?p=99105#comment-150523 Kedves Bartus László (admin, 2012. február 28. kedd, 23:38), igen, a valódi újságírásnak minőséginek és pártatlannak kellene lenni. Meg tisztességesnek, őszintének. Ilyen rádiót, ilyen újságot szeretnék. Nem olyat, amelyik rendszeresen meghamisítja a tényeket. Egy adalék a tegnapi 22 órai hírekből a Kossuth rádión (szól, többnyire zajnak, de most megint felkaptam a fejem a következő hír hallatán - a kommentáromat most nem idézném...). Nagyjából szó szerint így szólt: Lázár János, Hódmezővásárhely polgármestere MEGKÉRTE a hitelező Erste Bankot... , de a bank elzárkózott. A MEGKÉRTE szó elhangzott, felírtam. A történetet ismerjük. A valóságos történetet. Tudom, sokan tudják, tudjuk, hogy az mti-hírcentrum ov alattvalója, azt és úgy mond el, ahogy "odafönt" kívántatik tőle. De nagyon sokan vannak, akik csak ebből tájékozódnak. Ezért van szükség a SZER-re, és ezért van szükség az internetre, ezért van szükség az AN-ra. A SZER-t pedig talán többen is hallgatnák, olyanok is, akiknek nincs internetük. Kedves Bartus László (admin, 2012. február 28. kedd, 23:38), igen, a valódi újságírásnak minőséginek és pártatlannak kellene lenni. Meg tisztességesnek, őszintének. Ilyen rádiót, ilyen újságot szeretnék.
Nem olyat, amelyik rendszeresen meghamisítja a tényeket. Egy adalék a tegnapi 22 órai hírekből a Kossuth rádión (szól, többnyire zajnak, de most megint felkaptam a fejem a következő hír hallatán – a kommentáromat most nem idézném…). Nagyjából szó szerint így szólt: Lázár János, Hódmezővásárhely polgármestere MEGKÉRTE a hitelező Erste Bankot… , de a bank elzárkózott. A MEGKÉRTE szó elhangzott, felírtam. A történetet ismerjük. A valóságos történetet.
Tudom, sokan tudják, tudjuk, hogy az mti-hírcentrum ov alattvalója, azt és úgy mond el, ahogy “odafönt” kívántatik tőle. De nagyon sokan vannak, akik csak ebből tájékozódnak.
Ezért van szükség a SZER-re, és ezért van szükség az internetre, ezért van szükség az AN-ra.
A SZER-t pedig talán többen is hallgatnák, olyanok is, akiknek nincs internetük.

]]>
Rossmodorban http://nepszava.com/2012/02/magyarorszag/ismet-kell-magyar-nyelvu-szabad-europa.html/comment-page-2#comment-150456 Rossmodorban Wed, 29 Feb 2012 15:43:25 +0000 http://nepszava.com/?p=99105#comment-150456 Nagy szükség lenne a SZER újbóli indítása,mivel amit ez a szennybanda teljesen meghamisítja,félremagyarázza.elhazudja a fontos híreket,információkat. A mai napon érdekes felfedezésben volt részem.A Google-ba beírtam a következőt" LISTA FIDESZ MSZMP". Akármit szerettem volna ezek közül megnyitni,egyiket sem sikerült. Válaszotokra lennék kíváncsi,hogy ez a "hiba" az én gépem sajátja,vagy rendesen cenzúra áldozataivá váltak.Ha az utóbbi az igaz,akkor ha valakinek el van mentve ezek közül valamelyik,kérem tegye közkinccsé! http://gepnarancs.hu/2011/11/amikor-a-komcsik-komcsiznak/ http://johanschmidt.blogspot.com/2010/03/volt-mszmp-tagok-partja-fidesz.html http://www.vujsag.com/cikkek/velemenyunk-szerint/241-velemenyuenk-szerint-ii-evfolyam-8-szam/873-a-fidesz-azon-politikusainak-listaja-akik-korabban-a-kommunista-rendszerben-valamilyen-funkciot-toeltoettek-be Nagy szükség lenne a SZER újbóli indítása,mivel amit ez a szennybanda teljesen meghamisítja,félremagyarázza.elhazudja a fontos híreket,információkat.
A mai napon érdekes felfedezésben volt részem.A Google-ba beírtam a következőt” LISTA FIDESZ MSZMP”. Akármit szerettem volna ezek közül megnyitni,egyiket sem sikerült. Válaszotokra lennék kíváncsi,hogy ez a “hiba” az én gépem sajátja,vagy rendesen cenzúra áldozataivá váltak.Ha az utóbbi az igaz,akkor ha valakinek el van mentve ezek közül valamelyik,kérem tegye közkinccsé!

http://gepnarancs.hu/2011/11/amikor-a-komcsik-komcsiznak/

http://johanschmidt.blogspot.com/2010/03/volt-mszmp-tagok-partja-fidesz.html

http://www.vujsag.com/cikkek/velemenyunk-szerint/241-velemenyuenk-szerint-ii-evfolyam-8-szam/873-a-fidesz-azon-politikusainak-listaja-akik-korabban-a-kommunista-rendszerben-valamilyen-funkciot-toeltoettek-be

]]>
kekecs http://nepszava.com/2012/02/magyarorszag/ismet-kell-magyar-nyelvu-szabad-europa.html/comment-page-2#comment-150447 kekecs Wed, 29 Feb 2012 15:26:28 +0000 http://nepszava.com/?p=99105#comment-150447 Valamikor jo volt a szabad europa rádio adásai,el multak azok az idők hogy ujra legyen egy rádio ado valahol ,lehet másképen is hallani a rosz hireket megvan a tehnika hogy mindenki tájékozodjon minden ről,(jorol-roszrol) nivel lenének okosabbak azok akik halgatnák az adásokat,még oda kerűlne hogy zavarják az adot,hogy magyarország légterébe se jutna . Valamikor jo volt a szabad europa rádio adásai,el multak azok az idők hogy ujra legyen egy rádio ado valahol ,lehet másképen is hallani a rosz hireket megvan a tehnika hogy mindenki tájékozodjon minden ről,(jorol-roszrol) nivel lenének okosabbak azok akik halgatnák az adásokat,még oda kerűlne hogy zavarják az adot,hogy magyarország légterébe se jutna .

]]>
Visszakézből http://nepszava.com/2012/02/magyarorszag/ismet-kell-magyar-nyelvu-szabad-europa.html/comment-page-2#comment-150434 Visszakézből Wed, 29 Feb 2012 14:47:15 +0000 http://nepszava.com/?p=99105#comment-150434 Hát nagyon szomorú, de tény, hogy valóban szükség van rá. Amíg szólt a Klubrádió, még nem éreztem hiányát a SZER-nek. De amióta elnémult a körzetünkben működő adója, azóta nem maradt más, mint az Internet. Ez is meddig... Azt olvastam, hogy Orbán az Internetet is kontrollálni akarja. És amit ő egyszer a fejébe vett... Én igen borúsan látom a jövőnket. Egy olyan hitvány zsarnok vezette országban, akinek van bőr a pofáján a világ szemébe mondani, hogy ne arra figyeljenek, amit mond, vagyis, hogy az adott szava, a kijelentései annyit érnek, mint a tyúkfing szerintem semmi jóra nem számíthatnak. Ráadásul Orbán a haláláig fog harcolni, saját jószántából soha nem fogja átadni a hatalmat. Ő békeidőben is háborút vizionál csak azért, hogy kedvére üthessen, vághasson, rombolhasson, pusztítson mindent, amit nem ő épített, aminek létrejöttéhez neki nem volt köze. Mára az egész ország romhalmazzá vált, mind erkölcsi, mind anyagi, mind fizikai értelemben. Elloptak minden létező pénzt és idióta híveikkel, lefizetett bérenceikkel ördögien megszervezett suttogó propagandájuk azt hirdeti, hogy mindenért az előző kormányokat terheli a felelősség, az embereknek fogalmuk sincs mit hagytak rájuk az előző kormányok és az igazságról sajnos nem tudnak nyíltan szólni, mert a hazai média zsidó kezekben van és ők megakadályozzák a tájékoztatást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez utóbbi már csak azért is vicces, mert mára a teljes magyar média Orbán és maffiózó haverjai kezében, vagy fenyegetettségében leledzik. Hát nagyon szomorú, de tény, hogy valóban szükség van rá. Amíg szólt a Klubrádió, még nem éreztem hiányát a SZER-nek. De amióta elnémult a körzetünkben működő adója, azóta nem maradt más, mint az Internet. Ez is meddig… Azt olvastam, hogy Orbán az Internetet is kontrollálni akarja.
És amit ő egyszer a fejébe vett…
Én igen borúsan látom a jövőnket. Egy olyan hitvány zsarnok vezette országban, akinek van bőr a pofáján a világ szemébe mondani, hogy ne arra figyeljenek, amit mond, vagyis, hogy az adott szava, a kijelentései annyit érnek, mint a tyúkfing szerintem semmi jóra nem számíthatnak.
Ráadásul Orbán a haláláig fog harcolni, saját jószántából soha nem fogja átadni a hatalmat. Ő békeidőben is háborút vizionál csak azért, hogy kedvére üthessen, vághasson, rombolhasson, pusztítson mindent, amit nem ő épített, aminek létrejöttéhez neki nem volt köze.
Mára az egész ország romhalmazzá vált, mind erkölcsi, mind anyagi, mind fizikai értelemben. Elloptak minden létező pénzt és idióta híveikkel, lefizetett bérenceikkel ördögien megszervezett suttogó propagandájuk azt hirdeti, hogy mindenért az előző kormányokat terheli a felelősség, az embereknek fogalmuk sincs mit hagytak rájuk az előző kormányok és az igazságról sajnos nem tudnak nyíltan szólni, mert a hazai média zsidó kezekben van és ők megakadályozzák a tájékoztatást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez utóbbi már csak azért is vicces, mert mára a teljes magyar média Orbán és maffiózó haverjai kezében, vagy fenyegetettségében leledzik.

]]>
anonyme http://nepszava.com/2012/02/magyarorszag/ismet-kell-magyar-nyelvu-szabad-europa.html/comment-page-2#comment-150335 anonyme Wed, 29 Feb 2012 08:57:35 +0000 http://nepszava.com/?p=99105#comment-150335 Nyitott kapukat döngetsz Grezó. http://www.rferl.org/info/tech_help/428.html Nyitott kapukat döngetsz Grezó.
http://www.rferl.org/info/tech_help/428.html

]]>
Gonoszka http://nepszava.com/2012/02/magyarorszag/ismet-kell-magyar-nyelvu-szabad-europa.html/comment-page-2#comment-150333 Gonoszka Wed, 29 Feb 2012 08:54:48 +0000 http://nepszava.com/?p=99105#comment-150333 . .

]]>
Grezó http://nepszava.com/2012/02/magyarorszag/ismet-kell-magyar-nyelvu-szabad-europa.html/comment-page-2#comment-150332 Grezó Wed, 29 Feb 2012 08:47:16 +0000 http://nepszava.com/?p=99105#comment-150332 Javaslom, hogy a SZER ne csak rádióhullámon, hanem internet rádión is sugározzon! Én még soha nem hallgattam rádiót rendszeresen gyerekként sem, '89 óta sem, személyesen soha nem is volt tulajdonomban rádió, még mobiltelefonban sem. Ennek megvan az az előnye is, hogy egy-egy jól sikerült adást a warezvilágban is jól lehetne terjeszteni. Szóval, a netnek nagy szerepet kell biztosítani! Javaslom, hogy a SZER ne csak rádióhullámon, hanem internet rádión is sugározzon! Én még soha nem hallgattam rádiót rendszeresen gyerekként sem, ‘89 óta sem, személyesen soha nem is volt tulajdonomban rádió, még mobiltelefonban sem. Ennek megvan az az előnye is, hogy egy-egy jól sikerült adást a warezvilágban is jól lehetne terjeszteni. Szóval, a netnek nagy szerepet kell biztosítani!

]]>