Hozzászólás: Gyurcsány szerint nincs diktatúra, Orbán nem diktátor http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/gyurcsany-szerint-nincs-diktatura-orban-nem-diktator.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Feleselő http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/gyurcsany-szerint-nincs-diktatura-orban-nem-diktator.html/comment-page-6#comment-135499 Feleselő Tue, 17 Jan 2012 08:51:23 +0000 http://nepszava.com/?p=96747#comment-135499 "Új párt létrehozásában gondolkodik Bajnai Gordon volt miniszterelnök - tudta meg az Origo. Még megfelelő formáció esetén, miniszterelnök is lehetne. Bajnai új pártot alapítana Az eddigi találgatásokkal szemben nem egy formálódó ellenzéki-civil összefogás, hanem egy maga alapította politikai szervezet élén térhet vissza a magyar közéletbe Bajnai Gordon korábbi miniszterelnök - értesült az Origo. A volt kormányfő január 9-én,a Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány blogján megjelent terjedelmes írásban elemezte a gazdasági és politikai helyzetet. Azt írásban Bajnai azt fejtegette, hogy a haza és a haladás ügye iránt elkötelezettek reménye a mielőbbi kormányváltásban van, ez viszont csak akkor lehetséges, ha választható alternatíva szerveződik a Fidesz ellen. Egy nappal később az ATV-ben arról is beszélt, hogy volt miniszterelnökként felelősséget érez az országért, és szeretne segíteni a jelenlegi rendszer megváltoztatásában. Azt azonban, mint mondta, nem tudja, miként járulhatna ehhez hozzá, és még arról sem döntött, vállalna-e miniszterelnök-jelöltséget a következő választáson. A DK egyik vezetőségi tagja az Origonak akkorazt is elismerte, hogy bár konkrét tárgyalások nem folynak, a szervezetben visszatérő téma Bajnai Gordon felkérése miniszterelnök-jelöltnek. A volt kormányfő egyik bizalmasa erre így reagált: "Ha Bajnai úgy is dönt, hogy visszatér, biztosan nem Gyurcsány Ferenc irányításával és forgatókönyve szerint fogja ezt megtenni." Az exminiszterelnökhöz közel álló forrás az internetes portálnak mindezt a politikus blogbejegyzése, illetve az ATV-nek adott interjúja után már azzal egészítette ki, Bajnai mostanában többször utalt rá, hogy bár visszatéréséről még nem döntött végleg, "egy új szervezet alapítása van a fejében"."Banai Gordon képes leváltani Orbánt. “Új párt létrehozásában gondolkodik Bajnai Gordon volt miniszterelnök – tudta meg az Origo. Még megfelelő formáció esetén, miniszterelnök is lehetne.
Bajnai új pártot alapítana

Az eddigi találgatásokkal szemben nem egy formálódó ellenzéki-civil összefogás, hanem egy maga alapította politikai szervezet élén térhet vissza a magyar közéletbe Bajnai Gordon korábbi miniszterelnök – értesült az Origo.

A volt kormányfő január 9-én,a Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány blogján megjelent terjedelmes írásban elemezte a gazdasági és politikai helyzetet. Azt írásban Bajnai azt fejtegette, hogy a haza és a haladás ügye iránt elkötelezettek reménye a mielőbbi kormányváltásban van, ez viszont csak akkor lehetséges, ha választható alternatíva szerveződik a Fidesz ellen.

Egy nappal később az ATV-ben arról is beszélt, hogy volt miniszterelnökként felelősséget érez az országért, és szeretne segíteni a jelenlegi rendszer megváltoztatásában. Azt azonban, mint mondta, nem tudja, miként járulhatna ehhez hozzá, és még arról sem döntött, vállalna-e miniszterelnök-jelöltséget a következő választáson.

A DK egyik vezetőségi tagja az Origonak akkorazt is elismerte, hogy bár konkrét tárgyalások nem folynak, a szervezetben visszatérő téma Bajnai Gordon felkérése miniszterelnök-jelöltnek. A volt kormányfő egyik bizalmasa erre így reagált: “Ha Bajnai úgy is dönt, hogy visszatér, biztosan nem Gyurcsány Ferenc irányításával és forgatókönyve szerint fogja ezt megtenni.”

Az exminiszterelnökhöz közel álló forrás az internetes portálnak mindezt a politikus blogbejegyzése, illetve az ATV-nek adott interjúja után már azzal egészítette ki, Bajnai mostanában többször utalt rá, hogy bár visszatéréséről még nem döntött végleg, “egy új szervezet alapítása van a fejében”.”Banai Gordon képes leváltani Orbánt.

]]>
igazmondó http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/gyurcsany-szerint-nincs-diktatura-orban-nem-diktator.html/comment-page-6#comment-135153 igazmondó Mon, 16 Jan 2012 12:24:02 +0000 http://nepszava.com/?p=96747#comment-135153 Sajnos, Gyurcsány Úr mindig rossz taktikus volt (ld. Öszöd). Ezt bizonyítja a szóban forgó nyilatkozata és a hétvégén megrendezett DK fórum előadásainak tartalma is. Valóban nem kell hazudni, de vajon most miért volt szükség erről az oldalról is elkeseríteni az embereket? Sajnos, Gyurcsány Úr mindig rossz taktikus volt (ld. Öszöd). Ezt bizonyítja a szóban forgó nyilatkozata és a hétvégén megrendezett DK fórum előadásainak tartalma is. Valóban nem kell hazudni, de vajon most miért volt szükség erről az oldalról is elkeseríteni az embereket?

]]>
szemi http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/gyurcsany-szerint-nincs-diktatura-orban-nem-diktator.html/comment-page-6#comment-135044 szemi Mon, 16 Jan 2012 02:30:02 +0000 http://nepszava.com/?p=96747#comment-135044 girbegurba "Hiába vár. A medence teljesen kiszárad, ha így marad a politika." Orbannak ket eselye van: Az egyik, hogy kilep az EU-bol. Mivel a magyarorszagi aruk az EU-ban vamkotelesek lennenek, a nyugati nagyvallalatok elmennenek Magyarorszagrol. A magyar vallalatok es termelok szinten nem birnak el a vamot. Magyarorszag EU exportja a toredekere esne vissza. Az eredmeny: a munkanelkuliseg az egekbe szokne es egy nagyon csunya forradalom lenne egy csomo aldozattal es a jobboldal eltunesevel. A masik, hogy bentmarad az EU-ban. Az IMF kolcsonokert olyan megszoritasok jonnek, hogy az kivegzi a fideszt. Nem lesz mas valasztasa a jonepnek, mint a szakertoi kormany (Bajnai-Oszko). Veluk jon az uj Alkotmany, amely meg fogja tiltani a szelsoseges, elsosorban a fasiszta es naci partok (Jobbik es tarsai) mukodeset. A demokracia es a gazdasag helyreallitasa utan, amely minden eddiginel nagyobb megszoritasokkal fog jarni, a szavazok megtanuljak, hogy gondoljak meg jol, hogy elmenjenek-e szavazi es hogy hova teszik az x-et. Ezt kovetoen Bajnaiek at fogjak adni a helyuket egy politikusi kormanynak. Ekkor fog ugrani Gyurcsany a vizzel teli medencebe es feltetelezesem szerint a pontozoktol (a valasztoktol) o fogja kapni a legmagasabb pontszamot. girbegurba
“Hiába vár. A medence teljesen kiszárad, ha így marad a politika.”

Orbannak ket eselye van:
Az egyik, hogy kilep az EU-bol.
Mivel a magyarorszagi aruk az EU-ban vamkotelesek lennenek, a nyugati nagyvallalatok elmennenek Magyarorszagrol. A magyar vallalatok es termelok szinten nem birnak el a vamot. Magyarorszag EU exportja a toredekere esne vissza.
Az eredmeny: a munkanelkuliseg az egekbe szokne es egy nagyon csunya forradalom lenne egy csomo aldozattal es a jobboldal eltunesevel.
A masik, hogy bentmarad az EU-ban.
Az IMF kolcsonokert olyan megszoritasok jonnek, hogy az kivegzi a fideszt.
Nem lesz mas valasztasa a jonepnek, mint a szakertoi kormany (Bajnai-Oszko).
Veluk jon az uj Alkotmany, amely meg fogja tiltani a szelsoseges, elsosorban a fasiszta es naci partok (Jobbik es tarsai) mukodeset.
A demokracia es a gazdasag helyreallitasa utan, amely minden eddiginel nagyobb megszoritasokkal fog jarni, a szavazok megtanuljak, hogy gondoljak meg jol, hogy elmenjenek-e szavazi es hogy hova teszik az x-et.
Ezt kovetoen Bajnaiek at fogjak adni a helyuket egy politikusi kormanynak.
Ekkor fog ugrani Gyurcsany a vizzel teli medencebe es feltetelezesem szerint a pontozoktol (a valasztoktol) o fogja kapni a legmagasabb pontszamot.

]]>
szemi http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/gyurcsany-szerint-nincs-diktatura-orban-nem-diktator.html/comment-page-6#comment-135026 szemi Mon, 16 Jan 2012 00:03:13 +0000 http://nepszava.com/?p=96747#comment-135026 pirkadat Kosz a javaslat. Mivel visszaneztem, hogy fent van-e a beirasom a hozzaszolasok kozott, de nem talaltam, ezert kuldtem az uzenetet a Moderatornak. Vegulis elment a velemenyem, ezert a Moderatornak kuldott uzenetem targytalanna valt. pirkadat
Kosz a javaslat.
Mivel visszaneztem, hogy fent van-e a beirasom a hozzaszolasok kozott, de nem talaltam, ezert kuldtem az uzenetet a Moderatornak.
Vegulis elment a velemenyem, ezert a Moderatornak kuldott uzenetem targytalanna valt.

]]>
Bohém http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/gyurcsany-szerint-nincs-diktatura-orban-nem-diktator.html/comment-page-6#comment-134977 Bohém Sun, 15 Jan 2012 20:19:21 +0000 http://nepszava.com/?p=96747#comment-134977 Bocs! Tétényi Évával mi van? Bocs!
Tétényi Évával mi van?

]]>
Feleselő http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/gyurcsany-szerint-nincs-diktatura-orban-nem-diktator.html/comment-page-6#comment-134936 Feleselő Sun, 15 Jan 2012 19:03:53 +0000 http://nepszava.com/?p=96747#comment-134936 "Csak megjegyzem, hogy a Feleselő által közreadott hírt a dk-ülésről a Hír tv-ben már dél körül hallottam. Ezt emelték ki. Mily véletlen!" Latyapatya! Lehet, hogy te a Hír Tv lelkes nézője vagy ,azonban én maradok az ATV műsorainál. “Csak megjegyzem, hogy a Feleselő által közreadott hírt a dk-ülésről a Hír tv-ben már dél körül hallottam. Ezt emelték ki.
Mily véletlen!” Latyapatya! Lehet, hogy te a Hír Tv lelkes nézője vagy ,azonban én maradok az ATV műsorainál.

]]>
bumburi http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/gyurcsany-szerint-nincs-diktatura-orban-nem-diktator.html/comment-page-6#comment-134934 bumburi Sun, 15 Jan 2012 18:58:32 +0000 http://nepszava.com/?p=96747#comment-134934 Geyza Na jaul van akkó'! Így má levehetem rúla a szememet. Geyza
Na jaul van akkó’! Így má levehetem rúla a szememet.

]]>
Geyza http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/gyurcsany-szerint-nincs-diktatura-orban-nem-diktator.html/comment-page-6#comment-134927 Geyza Sun, 15 Jan 2012 18:35:51 +0000 http://nepszava.com/?p=96747#comment-134927 Asszem mostantól nem függesztem kerekre nyílt ártatlan tekintetemet a Ferire , ha szónokol . Inkább összehúzott szemmel figyelem különös ténykedését. Asszem mostantól nem függesztem kerekre nyílt ártatlan tekintetemet a Ferire , ha szónokol .
Inkább összehúzott szemmel figyelem különös ténykedését.

]]>
latyapatya http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/gyurcsany-szerint-nincs-diktatura-orban-nem-diktator.html/comment-page-6#comment-134924 latyapatya Sun, 15 Jan 2012 18:31:43 +0000 http://nepszava.com/?p=96747#comment-134924 Csak megjegyzem, hogy a Feleselő által közreadott hírt a dk-ülésről a Hír tv-ben már dél körül hallottam. Ezt emelték ki. Mily véletlen! Csak megjegyzem, hogy a Feleselő által közreadott hírt a dk-ülésről a Hír tv-ben már dél körül hallottam. Ezt emelték ki.
Mily véletlen!

]]>
András http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/gyurcsany-szerint-nincs-diktatura-orban-nem-diktator.html/comment-page-6#comment-134920 András Sun, 15 Jan 2012 18:22:38 +0000 http://nepszava.com/?p=96747#comment-134920 http://www.noltv.hu/video/4109.html http://www.noltv.hu/video/4109.html

]]>