Hozzászólás: Az egyiptomhitűek túltesznek a keresztényeken http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/az-egyiptomhituek-tultesznek-a-keresztenyeken.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 szemüveges http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/az-egyiptomhituek-tultesznek-a-keresztenyeken.html/comment-page-1#comment-136359 szemüveges Wed, 18 Jan 2012 21:34:05 +0000 http://nepszava.com/?p=96898#comment-136359 Az említett urak, Pálinkás József és Hámori József és esetleg mások is csatlakozhatnak hozzájuk majd akár más parlamenti szakértői feladatok végzésérére, mivelhogy rövidesen nem lesz szükség az MTA-ra . A kereszténység (katolikus) ugyanis nem igényli a tudomány szolgálatát. Lásd annakidején Giordano -t és Galileit stb... tudósokat. Nem lesz ez másképpen a jövőben sem. Nem is értem, hogy a botránkozni szerető tömeg mit vacakol annyit a Smitt Pali doktorijával. Nem mindegy milyen hülye egy ember? Szóval értitek...? Az említett urak, Pálinkás József és Hámori József és esetleg mások is csatlakozhatnak hozzájuk majd akár más parlamenti szakértői feladatok végzésérére, mivelhogy rövidesen nem lesz szükség az MTA-ra . A kereszténység (katolikus) ugyanis nem igényli a tudomány szolgálatát. Lásd annakidején Giordano -t és Galileit stb… tudósokat. Nem lesz ez másképpen a jövőben sem. Nem is értem, hogy a botránkozni szerető tömeg mit vacakol annyit a Smitt Pali doktorijával. Nem mindegy milyen hülye egy ember? Szóval értitek…?

]]>
Raszputyin http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/az-egyiptomhituek-tultesznek-a-keresztenyeken.html/comment-page-1#comment-135470 Raszputyin Tue, 17 Jan 2012 07:05:59 +0000 http://nepszava.com/?p=96898#comment-135470 CommonSense egyről beszélünk, és vagy én nem tudok olvasni, vagy a korábbi beírásaidhoz képest, most mást írsz. CommonSense egyről beszélünk, és vagy én nem tudok olvasni, vagy a korábbi beírásaidhoz képest, most mást írsz.

]]>
CommonSense http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/az-egyiptomhituek-tultesznek-a-keresztenyeken.html/comment-page-1#comment-135366 CommonSense Mon, 16 Jan 2012 22:56:04 +0000 http://nepszava.com/?p=96898#comment-135366 A nagy egyhazak elismerese a Fidesz reszerol egy marketing huzas volt, igy akarjak a szavazotabort erositeni. Csak azt felejtettek el, hogy a kisegyhazak (amely nagy resze nem korrumpalhato) , osszessegeben eleg nagy szavazo taborral rendelkeznek. Szornyu hogy a rendszervaltaskori egyháztorvény sokak szerint betoltotte tortenelmi feladatat (ami azt jelenti hogy a HIT gyulekezet el lett ismerve ?) es a tobbi kisegyhazat (amelyek tenyleg egyhazkent mukodnek), visszamenoleg megfosztjak a statuszuktol. Ha ez nem dikatura akkor mi ? A nagy egyhazak elismerese a Fidesz reszerol egy marketing huzas volt, igy akarjak a szavazotabort erositeni. Csak azt felejtettek el, hogy a kisegyhazak (amely nagy resze nem korrumpalhato) , osszessegeben eleg nagy szavazo taborral rendelkeznek.

Szornyu hogy a rendszervaltaskori egyháztorvény sokak szerint betoltotte tortenelmi feladatat (ami azt jelenti hogy a HIT gyulekezet el lett ismerve ?) es a tobbi kisegyhazat (amelyek tenyleg egyhazkent mukodnek), visszamenoleg megfosztjak a statuszuktol. Ha ez nem dikatura akkor mi ?

]]>
CommonSense http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/az-egyiptomhituek-tultesznek-a-keresztenyeken.html/comment-page-1#comment-135361 CommonSense Mon, 16 Jan 2012 22:51:42 +0000 http://nepszava.com/?p=96898#comment-135361 Rasputyin. Az egyhaz letrehozasanak az egyik feltetele a 100 fos tagsag, es az egyhaz hitvallasanak megadasa. MIvel az egyhazak allami tamogatast kapnak ezert fontos hogy tudjuk mire megy az adofizetok penze. Ugyanezt az atlathatosagot kell megkovetelni minden egyhazhoz, ergo nem lehet semmi olyan titkos cel ami nem publikus. A titkos cel veszelye hogy lehet demokracia ellenes, rasszista, gyilkos .. nem akarom tovabb sorolni. Itt nem az emberek hiterol hanem az egyhaz mukodi szabalyzatarol tettem emlitest, es ennek a tarsadalom altal szamonkerhetonek kell lennie. (Maskeppen kifejezve, ha mar mindekeppen allami tamogatast kapnak az egyhazak - amit en szemely szerint ellenzek - akkor szeretnenk tudni hogy mire megy az adofizetok penze.) Nem celom mas vallasok kritizalasa ezen a forumon, de azt sem szeretnem hogy a demokracia es vallas tolerancia jegyeben, titkos szervezetk kapnanak egyhazi statuszt. A biznisz egyhazakat tenyleg ki kell szurni, de ehhez nem kell megszuntetni a 300 csak a gyanus eseteket kell kivizsgalni. Rasputyin.
Az egyhaz letrehozasanak az egyik feltetele a 100 fos tagsag, es az egyhaz hitvallasanak megadasa. MIvel az egyhazak allami tamogatast kapnak ezert fontos hogy tudjuk mire megy az adofizetok penze. Ugyanezt az atlathatosagot kell megkovetelni minden egyhazhoz, ergo nem lehet semmi olyan titkos cel ami nem publikus. A titkos cel veszelye hogy lehet demokracia ellenes, rasszista, gyilkos .. nem akarom tovabb sorolni. Itt nem az emberek hiterol hanem az egyhaz mukodi szabalyzatarol tettem emlitest, es ennek a tarsadalom altal szamonkerhetonek kell lennie.

(Maskeppen kifejezve, ha mar mindekeppen allami tamogatast kapnak az egyhazak – amit en szemely szerint ellenzek – akkor szeretnenk tudni hogy mire megy az adofizetok penze.)

Nem celom mas vallasok kritizalasa ezen a forumon, de azt sem szeretnem hogy a demokracia es vallas tolerancia jegyeben, titkos szervezetk kapnanak egyhazi statuszt.

A biznisz egyhazakat tenyleg ki kell szurni, de ehhez nem kell megszuntetni a 300 csak a gyanus eseteket kell kivizsgalni.

]]>
Mate, Ivan Tibor http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/az-egyiptomhituek-tultesznek-a-keresztenyeken.html/comment-page-1#comment-135335 Mate, Ivan Tibor Mon, 16 Jan 2012 21:21:04 +0000 http://nepszava.com/?p=96898#comment-135335 Lemuel, a szabadkomuvessegrol fogalmad sincs, pedig az internet korlatlan betekintest ad. Elsosorban a szabadkomuvesseg alapja a szilard hit Istenben. A komuvesseg nem szekularis hanem a tagjai szemelyes hitet tiszteletben tarto, a megosztottsagot ellenzo tarsasag. A szabadkomuvesseg uldozesere vonatkozo ohajod konnyen teljesulhet Magyarorszagon, mert tortenelmileg minden totalitarianus rendszer uldozte a szabadkomuveseket, de ma mar a Templomos Lovagok gyilkosa es os ellensege, a Vatikan is papai enciklikakkal korrigalta a regi allasfoglalasat. Most legyszives vidd az osszeeskuves teoriadat, menj, es alazd meg magad. Ahogy kell, melyen. Lemuel, a szabadkomuvessegrol fogalmad sincs, pedig az internet korlatlan betekintest ad. Elsosorban a szabadkomuvesseg alapja a szilard hit Istenben. A komuvesseg nem szekularis hanem a tagjai szemelyes hitet tiszteletben tarto, a megosztottsagot ellenzo tarsasag. A szabadkomuvesseg uldozesere vonatkozo ohajod konnyen teljesulhet Magyarorszagon, mert tortenelmileg minden totalitarianus rendszer uldozte a szabadkomuveseket, de ma mar a
Templomos Lovagok gyilkosa es os ellensege, a Vatikan is papai enciklikakkal korrigalta a regi allasfoglalasat.
Most legyszives vidd az osszeeskuves teoriadat, menj, es alazd meg magad. Ahogy kell, melyen.

]]>
Mate, Ivan Tibor http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/az-egyiptomhituek-tultesznek-a-keresztenyeken.html/comment-page-1#comment-135328 Mate, Ivan Tibor Mon, 16 Jan 2012 20:49:20 +0000 http://nepszava.com/?p=96898#comment-135328 Elkepzelheto, hogy a ket akademikusz nem a szakterulet hanem a parthuseg alapjan kapta a megtisztelo feladatot? Hallottunk mar olyant... Persze a partfegyelem is tenyezo, mert anelkul visszautasithattak volna a megbizatast. Elkepzelheto, hogy a ket akademikusz nem a szakterulet hanem a parthuseg alapjan kapta a megtisztelo feladatot? Hallottunk mar olyant… Persze a partfegyelem is tenyezo, mert anelkul visszautasithattak volna a megbizatast.

]]>
Raszputyin http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/az-egyiptomhituek-tultesznek-a-keresztenyeken.html/comment-page-1#comment-135317 Raszputyin Mon, 16 Jan 2012 20:06:54 +0000 http://nepszava.com/?p=96898#comment-135317 Lemuel, mintha nem lenne más vallás, csak a keresztény. Szomorú, de jellemző álláspont. Valahol itt kezdődik a probléma. OV diktátor is abból indult ki, a keresztényeknek kedvezünk, néhány másnak is, kiknek a szavuk nagyobb, mint a létszámuk. A többi nem számít. Elárulom, egy ember hitének, méltóságának, vallásának, identitásának megsértése nem kevesebb milliók leigázásától. Nincs különbség. Lemuel, mintha nem lenne más vallás, csak a keresztény. Szomorú, de jellemző álláspont. Valahol itt kezdődik a probléma. OV diktátor is abból indult ki, a keresztényeknek kedvezünk, néhány másnak is, kiknek a szavuk nagyobb, mint a létszámuk. A többi nem számít. Elárulom, egy ember hitének, méltóságának, vallásának, identitásának megsértése nem kevesebb milliók leigázásától. Nincs különbség.

]]>
Lemuel http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/az-egyiptomhituek-tultesznek-a-keresztenyeken.html/comment-page-1#comment-135299 Lemuel Mon, 16 Jan 2012 19:19:14 +0000 http://nepszava.com/?p=96898#comment-135299 "az egyiptomi" okkult eredetű vallás, nem kóser a Biblia szerint, ha jobban utána néz valaki. A vallásokat érdemes összehasonlítani, a legjobbat, vagyis az igazit megtalálni, CommonSense 2012. január 16. hétfő 01:11 táblázata is egy jó példa, segítség erre. A keresztyén kultúrkörben közismert mondata Jézus Krisztusnak/Felkentnek/Messiásnak): "Én vagyok az út, az igazság és az élet, senki sem mehet az Atyához, csak általam." Vagyis nem más vallásokon, vallásalapítókon keresztül. Az egyházi törvényhez, a keretekhez képest sokkal fontosabb az, hogy megélje az ember a hitét a mindennapokban. Az őskeresztyének idejében üldözték őket, mégis megőrizték hitüket, vallásukat, pedig nem volt állami támogatásuk. Ma is az a mérvadó, hogy meg tudja-e őrizni a keresztyén hitét valaki a körülményektől függetlenül, amikbe azért Istennek is van beleszólása, tehát Isten tud mindenről, ha meg is enged rossz, esetleg ítéletes dolgokat. Isten igazságos, sokszor amit vet az ember, azt is aratja, ha jót, akkor jót, ha rosszat, akkor rosszat, és kegyelmes is, ha bűnbánatot gyakorolva megalázza magát az ember, igaz ez ma már kezd kimenni a divatból, és akkor marad a rossz igazságos, ítéletes learatása. “az egyiptomi” okkult eredetű vallás, nem kóser a Biblia szerint, ha jobban utána néz valaki. A vallásokat érdemes összehasonlítani, a legjobbat, vagyis az igazit megtalálni, CommonSense 2012. január 16. hétfő 01:11 táblázata is egy jó példa, segítség erre. A keresztyén kultúrkörben közismert mondata Jézus Krisztusnak/Felkentnek/Messiásnak): “Én vagyok az út, az igazság és az élet, senki sem mehet az Atyához, csak általam.” Vagyis nem más vallásokon, vallásalapítókon keresztül. Az egyházi törvényhez, a keretekhez képest sokkal fontosabb az, hogy megélje az ember a hitét a mindennapokban. Az őskeresztyének idejében üldözték őket, mégis megőrizték hitüket, vallásukat, pedig nem volt állami támogatásuk. Ma is az a mérvadó, hogy meg tudja-e őrizni a keresztyén hitét valaki a körülményektől függetlenül, amikbe azért Istennek is van beleszólása, tehát Isten tud mindenről, ha meg is enged rossz, esetleg ítéletes dolgokat. Isten igazságos, sokszor amit vet az ember, azt is aratja, ha jót, akkor jót, ha rosszat, akkor rosszat, és kegyelmes is, ha bűnbánatot gyakorolva megalázza magát az ember, igaz ez ma már kezd kimenni a divatból, és akkor marad a rossz igazságos, ítéletes learatása.

]]>
vélemény http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/az-egyiptomhituek-tultesznek-a-keresztenyeken.html/comment-page-1#comment-135236 vélemény Mon, 16 Jan 2012 15:55:08 +0000 http://nepszava.com/?p=96898#comment-135236 Helyes, hivják fel a két kutató figyelmét a szemétségükre. Sajnos ilyen emberek is élnek hazánkban. Pénzét mindenre kaphatóak. Helyes, hivják fel a két kutató figyelmét a szemétségükre. Sajnos ilyen emberek is élnek hazánkban. Pénzét mindenre kaphatóak.

]]>
asher alexander http://nepszava.com/2012/01/magyarorszag/az-egyiptomhituek-tultesznek-a-keresztenyeken.html/comment-page-1#comment-135155 asher alexander Mon, 16 Jan 2012 12:29:08 +0000 http://nepszava.com/?p=96898#comment-135155 Oooooohh!! "Egyptomhituek"???????!!!!! te jo eg!!az milyen??? Oooooohh!! “Egyptomhituek”???????!!!!!
te jo eg!!az milyen???

]]>