Ronai and Ronai
AMERIKAI

Horror Hollywoodban 2012. január 20. péntek 10:57 | RR Forrás: ABóN

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Horror Hollywoodban

Hollywood – Csütörtök óta rendőrök fésülik át a hollywoodi hegyoldalt, különösen a város nevének környékét, vajon nem rejt-e az aljnövényzet emberi maradványokat. Nemrég ugyanis levágott fejre, kezekre és lábakra bukkantak itt.

A halott személyazonosságát nem állapították még meg, csak azt, hogy a testrészek minden valószínűség szerint egyazon illetőhöz tartoznak. A tetem darabjait elszórva találták meg a hét folyamán a 4200 hektáros Griffith Parkban, nem messze a Griffith obszervatórium közelében vezető kirándulóösvényektől.

A halottkém furgonja a lelőhelytől nem messze

Két kutyát sétáltató nő elsőként a nejlonzacskóba csomagolt fejre bukkant rá, és azonnal értesítette a parkőrséget. A kezeket hulla kiszagolására idomított rendőrkutyával fedezték fel több órával később, majd egy halottkém rábukkant a lábakra is.

A Los Angeles megyei halottkémi hivatal jelentése szerint a halott valószínűleg gyilkosság áldozata lett, neme férfi, kora 40 és 60 év közötti, etnikumát nem határozták meg, és ugyancsak ismeretlen a halál oka is.

Munkában a Los Angeles  megyei rendőrség

A kérdéses területet több mint százan fésülik át, köztük nyomozók, helyszínelők és negyven rendőrakadémiai hallgató a számtalan filmben látható híres felirat közelében, amely az 1920-as évek óta látható, és eredetileg így hangzott: HOLLYWOODLAND. A felirat akkoriban egy lakásfejlesztési projektet reklámozott.

Az utolsó négy betű a negyvenes évekre annyira leromlott, hogy eltávolították, a többit azonban restaurálták, és a HOLLYWOOD felirat nem csak a város és a filmipar, de egész Amerika egyik jelképe lett.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. Megírom! Vajon Andy V. beszáll a megvalósításba? (Csak röviden a bevezető rész:
    1. Szimatot kapva lőfegyvereket foglalnak le a magyar fővárosban a terrorelgányolók szagemberei egy, az országban ideiglenesen állomásozó forgatócsoporttól, s a NAV fedőnevű szervezet ( valójában: Ungherese Chalok Ingyé Aranyatis = UNCIA) utólagos leltárán kiderül, az ominózus tételből egy adipoil-diklorid hexametilén-diaminnal reagáltatott anyag hiányzik, melyet vélhetően egy jakuzák által beépített ügynök tulajdonított el, aki munkanélküli takarítónőnek álcázva magát jutott közel egy kényszerűségből szükségét végző, lemondását fontolgató állami tisztviselőhöz egy Ukrajnához közeli nyilvános toalett első lépcsőjén…
    2. A nemzetközi szál felszínre kerülésével az ügyet a PÉNTEK (PÉNzért Tiéd Egyetlen Királyunk) elnevezésű titkos szervezet vonja magához egy külhonba helyezett alvó ügynök alibi párjának révén, mivel a nyomozást vezetőről kiderül, hogy heteroszexuális beállítottságú…
    3. Az ügy a Robinzon el Curo fedőnevet kapja a PÉNTEK-nél, mely kideríti, hogy a C6H8Cl2O2 kódjelű alapanyag vízzel érintkezve HCl-t keletkeztet, tehát csak levegőben szállítható, s valamire borítva lehet álcázni. A szálak egy aukciós házhoz vezetnek, mely letűnt hírességek koponyáiból készül titkos árverezést tartani. Magyarországon pedig hiányzik egy koponya…
    4. Kezdetét veszi a 80 óra alatt a Föld körül akció. A főszereplő nyomingerek egy léghajóvá alakítható Griffen szárnyalnak a tettesek után, ám viharba kerülnek. Szerencsére velük tart egy potyautas szíjgyártó, aki mindenre tudja a választ. A léghajós griff mégis lezuhan egy ingoványos vidéken… (Aláfestő zene: Frankie goes to Hollywood: Relax)
    5. Az alélásból magához térő banda tagjait szorgos kezek segítik ki a mocsárból. A szalmakalapok láttán a főmettőr erőtlenül szólni próbál, ám a segítő csitítja: nyugi-nyugi, ez már Ausztria, nem a Fertő! Mint kiderül magyar vendégmunkások kolóniájával hozta össze őket a sors, s a kalapokat az ecserin vették, anno…
    6. Az égből pottyant kompánia bőséges ellátásban részesül, az asztal dugig tele Kaiserschmarrn, Gugelhupf, Germknödel nevű étkekkel, melyekből útravalónak is csomagolnak egy nagy nájlon szatyorba. A főmettőrnek ez szemet szúr. Nemzetközi összeesküvésre gyanakszik, főként, mikor hallja, hogy egy magát valamikori angol tanárnak valló egyén egy állítólagos sebésszel közösen a Los Angeles Tribune friss példányát olvassa fennhangon, melyben nylon zacskóba csomagolt koponya hollywood-i feltalálásáról írnak. Azonnali indulást rendel el a csapatnak…
    (Copyright by DV)
    Folyt. köv. ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Elhunyt Jackie Cooper 2011. május 5. csütörtök | AN

Kirk Douglast ünnepli a hollywoodi fesztivál 2011. április 3. vasárnap | MTI

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos