Ronai and Ronai
AMERIKAI

Brad Pittet is kihallgatták a levágott fej ügyében 2012. január 22. vasárnap 13:53 | RR Forrás: AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Brad Pittet is kihallgatták a levágott fej ügyében

Hollywood – A film semmin nem csodálkozó fővárosára izgalmas hétvége köszöntött egy darabolós gyilkosságot követően. Nemrég sikerült megállapítani a halott személyazonosságát is.

Mint jelentettük, kutyasétáltatók nejlozacskóba csomagolt emberi fejet találtak a Hollywood felirattól nem messze húzódó kirándulóösvényen. Ez most a fő beszédtéma a városban, nem pedig a sztárpletykák, a rendőrség pedig nemrég közzétette az áldozat személyazonosságát, mégpedig nem sokkal azután, hogy kihallgatták a környék leghíresebb lakosát, Brad Pittet. A kihallgatáson elhangzottakat nem tették közzé.

A halottkém megállapítása szerint az erdőben talált tetemdarabok az itt látható, 66 évesen elhunyt Hervey Medellinhez tartoztak. A Mexicana Airlines egykori alkalmazottja nyugdíjasként élt a Bronson Canyon Parktól nem messze lévő lakásában, nem messze attól a ponttól, ahol a fejét megtalálták.

A másnap megtalált végtagokon lévő ujjlenyomatok segítségével sikerült azonosítani a feldarabolt férfit. A rendőrség gyanúja szerint szándékos emberölés történt, tehát nem baleset áldozatát darabolták később fel, és az elkövetésre néhány napja kerülhetett sor, mivel a fej és a végtagok viszonylag jó állapotban kerültek elő.

A rendőrségen teljes hírzárlatot rendeltek el, jelenleg még a legkipróbáltabb súgók sem adnak semmilyen tippet a sajtónak. Egyetlen információ terjedt el, eszerint kiadtak egy házkutatási parancsot, ami feltehetően Medellin lakására szól, noha még ezt sem erősítették meg. A KTLA televízió tudni vélte, hogy az elhunyt egyik szomszédját kihallgatták, a lakás elől pedig csütörtök este elvontattak egy ezüstszínű Hondát.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.7/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Brad Pittet is kihallgatták a levágott fej ügyében, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Horror Hollywoodban 2012. január 20. péntek | RR

Elhunyt Jackie Cooper 2011. május 5. csütörtök | AN

Kirk Douglast ünnepli a hollywoodi fesztivál 2011. április 3. vasárnap | MTI

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos