Hozzászólás: Kirabolta az asszony Mel Gibsont http://nepszava.com/2011/12/amerika/kirabolta-az-asszony-mel-gibsont.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Kettős http://nepszava.com/2011/12/amerika/kirabolta-az-asszony-mel-gibsont.html/comment-page-1#comment-129309 Kettős Sun, 01 Jan 2012 19:41:18 +0000 http://nepszava.com/?p=95895#comment-129309 Előbb leszögezem:magyar vagyok,nem szeretem az oroszt sem az ukránt,de Trianon ide osztott. Na most az orosz nőkről,ismerem jól őket is,mint a magyarokat.Az orosz nő olyan világvárosban is mint Moszkva vagy Sz.Pétervár,maga süti a kenyeret,csinálja a sajtot,nem vesz bolti kolbászt,hanem ő csinálja és minden éven elrak vagy 300 üveg befőzni valót.Amelett,hogy dolgozik,és ha van "dácsája" utazik órákat és a krumpliját is ott termeli.Ezzel szemben a magyar nők /tisztelet a kivételnek!/ azt sem tudják,hogy a túró tehéntejből van,vagy hogy kell egy töltöttkáposztát becsavarni. Gibsont én sem szeretem,hogy a témánál maradjak. Előbb leszögezem:magyar vagyok,nem szeretem az oroszt sem az ukránt,de Trianon ide osztott.
Na most az orosz nőkről,ismerem jól őket is,mint a magyarokat.Az orosz nő olyan világvárosban is mint Moszkva vagy Sz.Pétervár,maga süti a kenyeret,csinálja a sajtot,nem vesz bolti kolbászt,hanem ő csinálja és minden éven elrak vagy 300 üveg befőzni valót.Amelett,hogy dolgozik,és ha van “dácsája” utazik órákat és a krumpliját is ott termeli.Ezzel szemben a magyar nők /tisztelet a kivételnek!/ azt sem tudják,hogy a túró tehéntejből van,vagy hogy kell egy töltöttkáposztát becsavarni.
Gibsont én sem szeretem,hogy a témánál maradjak.

]]>
maxval http://nepszava.com/2011/12/amerika/kirabolta-az-asszony-mel-gibsont.html/comment-page-1#comment-128406 maxval Fri, 30 Dec 2011 07:59:38 +0000 http://nepszava.com/?p=95895#comment-128406 A Passió a valaha készült 2 legjobb Jézus-film egyike. Ettől még maga Gibson nem túl szimpatikus, de remekművet alkotott. Sokszor van olyan, hogy remekművet nem teljesen épeszű emberek csinálnak. A Passió a valaha készült 2 legjobb Jézus-film egyike. Ettől még maga Gibson nem túl szimpatikus, de remekművet alkotott. Sokszor van olyan, hogy remekművet nem teljesen épeszű emberek csinálnak.

]]>
Mosolygó http://nepszava.com/2011/12/amerika/kirabolta-az-asszony-mel-gibsont.html/comment-page-1#comment-128110 Mosolygó Thu, 29 Dec 2011 13:31:54 +0000 http://nepszava.com/?p=95895#comment-128110 Bizonyára elérte a kapuzárási pánik a vén Mel Gibsont. Ne higgye, hogy innentől a férfiasságáért fogják szeretni. Frászt! A maradék lóvéjáért - vén hülye! Megjegyzem, aki szül hét gyereket és együtt él Gibsonnal 30 évet, többet is elviselhetne. * Amichay, azért maradjunk abba, hogy ez az ukrán matrac - Okszana Grigorjevna - megéri a pénzét! Bizonyára elérte a kapuzárási pánik a vén Mel Gibsont.
Ne higgye, hogy innentől a férfiasságáért fogják szeretni.
Frászt!
A maradék lóvéjáért – vén hülye!
Megjegyzem, aki szül hét gyereket és együtt él Gibsonnal 30 évet, többet is elviselhetne.
*
Amichay, azért maradjunk abba, hogy ez az ukrán matrac – Okszana Grigorjevna – megéri a pénzét!

]]>
Amichay http://nepszava.com/2011/12/amerika/kirabolta-az-asszony-mel-gibsont.html/comment-page-1#comment-128079 Amichay Thu, 29 Dec 2011 12:09:34 +0000 http://nepszava.com/?p=95895#comment-128079 Ez a cikk méltatlan a laphoz és az írójához is. Nincs okom védeni a cikkben szereplők közül senkit, de kifejezetten undorítónak tartom azt a kifejezést, hogy két nő feji... Tudod mikor RR? Amikor a pasi szül hét gyereket és harminc éven át elviseli azt a másikat... Az egész cikk stílusa rémes himsovinizmus, amit persze, többségében hasonló hangnemű hozzászólások követnek - szégyeljetek Magatokat! Ez a cikk méltatlan a laphoz és az írójához is. Nincs okom védeni a cikkben szereplők közül senkit, de kifejezetten undorítónak tartom azt a kifejezést, hogy két nő feji… Tudod mikor RR? Amikor a pasi szül hét gyereket és harminc éven át elviseli azt a másikat… Az egész cikk stílusa rémes himsovinizmus, amit persze, többségében hasonló hangnemű hozzászólások követnek – szégyeljetek Magatokat!

]]>
Gonoszka http://nepszava.com/2011/12/amerika/kirabolta-az-asszony-mel-gibsont.html/comment-page-1#comment-128056 Gonoszka Thu, 29 Dec 2011 11:16:42 +0000 http://nepszava.com/?p=95895#comment-128056 Azért valamicske csak maradt szegénynek? Azért valamicske csak maradt szegénynek?

]]>
Jimbo http://nepszava.com/2011/12/amerika/kirabolta-az-asszony-mel-gibsont.html/comment-page-1#comment-128028 Jimbo Thu, 29 Dec 2011 10:20:18 +0000 http://nepszava.com/?p=95895#comment-128028 Az orosz/ukrán nők általánosításával én sem értek egyet. Sokan tényleg a pénzre mennek, de ez nem vonatkozik mindenkire. Közülük rengetegen végeztek egyetemet, és saját cégük van, a saját erejükből. Nincs szükségük ilyen sugar daddykre. Az orosz/ukrán nők általánosításával én sem értek egyet. Sokan tényleg a pénzre mennek, de ez nem vonatkozik mindenkire.
Közülük rengetegen végeztek egyetemet, és saját cégük van, a saját erejükből. Nincs szükségük ilyen sugar daddykre.

]]>
Jimbo http://nepszava.com/2011/12/amerika/kirabolta-az-asszony-mel-gibsont.html/comment-page-1#comment-128027 Jimbo Thu, 29 Dec 2011 10:17:52 +0000 http://nepszava.com/?p=95895#comment-128027 Nekem akkor sem tetszett a Passio. Egyrészt azért, mert Jézus történetének nem ez a véres egy-néhány óra volt a legfontosabb része. Másrészt elég negatívan mutatta be a zsidókat. Már csak ha a tanítványai és az tömeg közti különbséget nézed, teljesen mások. Nekem akkor sem tetszett a Passio. Egyrészt azért, mert Jézus történetének nem ez a véres egy-néhány óra volt a legfontosabb része.
Másrészt elég negatívan mutatta be a zsidókat. Már csak ha a tanítványai és az tömeg közti különbséget nézed, teljesen mások.

]]>
CommonSense http://nepszava.com/2011/12/amerika/kirabolta-az-asszony-mel-gibsont.html/comment-page-1#comment-127954 CommonSense Thu, 29 Dec 2011 05:48:36 +0000 http://nepszava.com/?p=95895#comment-127954 Ja még egy dolog. Az ukran vagy orosz hölgyekről. Igan vannak olyanok akik gazdag féfire vagy férjre vadasznak de általánosítani ? Miért magyar nők között nincsenek ilyenek ? Volt szerencsém ismerni orosz bevandorlokat, köztük sok nőt is. Keményen dolgoztak, tanultak azért hogy jobb legyen a családjunknak. Nem csalták a férjüket legalábbis akiket én ismertem, persze biztosan van olyan is. A cím hogy az ex feleség kirabolta Gibsont is nagyon sántít. Amiko rmég egy kis csoró senki volt Gibson ez a nő már akkor letette érte az életét. Hüséges társa volt sok éven át, ahogyan az eskü mondja, jóban, rosszban, betegségben egészségben. Gondolom az ex feleség a rémálmában sem gondolt arra hogy férje a férfiklimax vagy mi hatására megőrül, felrugja az addigi életét, a katolikus tradiciót és minta apából, minta férjből, minta katolikusból átváltozik. Nem értek egyet a katolikus dogmákkal, nagyon nem, de ez a passio az eddigi legjobb feldolgozás volt. Ja még egy dolog. Az ukran vagy orosz hölgyekről. Igan vannak olyanok akik gazdag féfire vagy férjre vadasznak de általánosítani ? Miért magyar nők között nincsenek ilyenek ? Volt szerencsém ismerni orosz bevandorlokat, köztük sok nőt is. Keményen dolgoztak, tanultak azért hogy jobb legyen a családjunknak. Nem csalták a férjüket legalábbis akiket én ismertem, persze biztosan van olyan is.

A cím hogy az ex feleség kirabolta Gibsont is nagyon sántít. Amiko rmég egy kis csoró senki volt Gibson ez a nő már akkor letette érte az életét. Hüséges társa volt sok éven át, ahogyan az eskü mondja, jóban, rosszban, betegségben egészségben. Gondolom az ex feleség a rémálmában sem gondolt arra hogy férje a férfiklimax vagy mi hatására megőrül, felrugja az addigi életét, a katolikus tradiciót és minta apából, minta férjből, minta katolikusból átváltozik. Nem értek egyet a katolikus dogmákkal, nagyon nem, de ez a passio az eddigi legjobb feldolgozás volt.

]]>
CommonSense http://nepszava.com/2011/12/amerika/kirabolta-az-asszony-mel-gibsont.html/comment-page-1#comment-127906 CommonSense Wed, 28 Dec 2011 23:53:44 +0000 http://nepszava.com/?p=95895#comment-127906 A passió nem volt rossz, azt a részt leszámítva hogy Jézust nem csak a zsidók hanem az akkor Pogányok is (vagyis mindenki ) ölte meg. Ebből persze sokáig tartó vádaskodás alakult ki amit az utóbbi időben a katolikus egyház felerősített és a zsidók nyakába akart varni. Amit valójában nem értenek meg. Jézust nem lehetett megölni. Ő önként tette le az életét. Ha Jézus nem hal meg és nem támad fel akkor nincs megváltás, akkor nincs reménység az egész emberiség megy a pokolba. Isten akarata volt ez, Jézus is felvállalta, és nem volt könnyü neki. A Passióban a verés jelenet élethüre sikeredett, ezt is Jézusnak kellett kifizetnie, a mi bűneinkért. "Kislány a zongoránál: Timothy Dalton után Gibsont is sikeresen felpróbálta" cimke viszont nem méltó az amerikai népszavához. A nőkett ez a kifejezés tárgyként kezeli, akit akárki "felpróbálhat". A férfi és a nő egyenrangú felek a sexualitásban, tehát nincs joga senkinek hogy ebben a dologban itélkezzen. Hanyan vagytok akik csak egy emberrel létesítettetek sexuális kapcsolatot ? Talán ez a soviniszta gondolkodás a mérvadó ma magyarországon ? A passió nem volt rossz, azt a részt leszámítva hogy Jézust nem csak a zsidók hanem az akkor Pogányok is (vagyis mindenki ) ölte meg.
Ebből persze sokáig tartó vádaskodás alakult ki amit az utóbbi időben a katolikus egyház felerősített és a zsidók nyakába akart varni.
Amit valójában nem értenek meg.
Jézust nem lehetett megölni. Ő önként tette le az életét. Ha Jézus nem hal meg és nem támad fel akkor nincs megváltás, akkor nincs reménység az egész emberiség megy a pokolba. Isten akarata volt ez, Jézus is felvállalta, és nem volt könnyü neki. A Passióban a verés jelenet élethüre sikeredett, ezt is Jézusnak kellett kifizetnie, a mi bűneinkért.

“Kislány a zongoránál: Timothy Dalton után Gibsont is sikeresen felpróbálta”
cimke viszont nem méltó az amerikai népszavához.
A nőkett ez a kifejezés tárgyként kezeli, akit akárki “felpróbálhat”. A férfi és a nő egyenrangú felek a sexualitásban, tehát nincs joga senkinek hogy ebben a dologban itélkezzen. Hanyan vagytok akik csak egy emberrel létesítettetek sexuális kapcsolatot ? Talán ez a soviniszta gondolkodás a mérvadó ma magyarországon ?

]]>
Jimbo http://nepszava.com/2011/12/amerika/kirabolta-az-asszony-mel-gibsont.html/comment-page-1#comment-127900 Jimbo Wed, 28 Dec 2011 23:23:17 +0000 http://nepszava.com/?p=95895#comment-127900 A Passio tényleg egy nagy s**r volt.... A másik vacak az Apocalypto volt... Maradt volna meg a halálos fegyver és halhatatlan szerelem stílusú filmeknél. Ja, és ha alkesz, akkor már állja meg ivás nélkül. Ha még sem, akkor legalább ne zsidózza le a rendőrt ha az intézkedik vele szemben ittas vezetésért. Meg ne rasszistáskodjon egyáltalán, mert a végén csak a Dörner színházában kaphat szerepet, máshol nem. A Passio tényleg egy nagy s**r volt….
A másik vacak az Apocalypto volt…
Maradt volna meg a halálos fegyver és halhatatlan szerelem stílusú filmeknél.
Ja, és ha alkesz, akkor már állja meg ivás nélkül. Ha még sem, akkor legalább ne zsidózza le a rendőrt ha az intézkedik vele szemben ittas vezetésért.

Meg ne rasszistáskodjon egyáltalán, mert a végén csak a Dörner színházában kaphat szerepet, máshol nem.

]]>