Hozzászólás: Kínát sokkolta a Pakisztán elleni támadás http://nepszava.com/2011/11/amerika/kinat-sokkolta-a-pakisztan-elleni-tamadas.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Keresztes S. http://nepszava.com/2011/11/amerika/kinat-sokkolta-a-pakisztan-elleni-tamadas.html/comment-page-1#comment-120138 Keresztes S. Tue, 06 Dec 2011 17:28:23 +0000 http://nepszava.com/?p=94486#comment-120138 Egészen drámai, ahogy vitatkoznak emberek ezen a fórumon olyan reflexekkel, amelyek egészen pontos felvilágosítást adnak forrásukról, ideológiájukról, múltjukról és arról a környezetről, amelyben gyökereztek, gyökereznek. Más cikkekhez, korábbi témához hozzászólva kifogásoltam, - hogy pl. Szíria kapcsán, - milyen különböző „demokrácia” felfogások ütköznek, és hogy ezeknek a különbségeknek milyen tragikus végkimenetele lehetséges. Hány féle jog, demokrácia elképzelés, milyen tradíciók és mennyire más történelmek és beidegzések működnek ha a Líbiai, a Tunéziai, a Szíriai, a Libanoni, vagy ha akár a Törököket is szemléljük. Tovább bonyolódik a helyzet, ha a fenti tényezőkön kívül, számos aktuálpolitaki szempont is megjelenik, ha a gazdasági prioritásokat is vizsgáljuk, és mind ezt igen sok szemszögből és érdekviszonyból. Mi emberek hajlamosak vagyunk rendkívül elfogultan véleményt alkotni és kiállni a véleményünk mellet. Még akkor is, ha a véleményünket nem tényekre alapoztuk, illetve nem minden tény birtokában. Erre egy érdekes beszélgetést tudok idézni. Egy észak Vietnami nagyon kulturált tanár sérüléseit jött gyógyítani a szabad világba, amikor feltették neki a kérdést: „Mi a véleménye az egyre erősödő USA katonai beavatkozásról?” „A franciák sem érhették el céljaikat nálunk, és abbahagyták a háborút ellenünk. Az USA is abba fogja hagyni, pedig nekik meg vannak az eszközeik a nyerésre. De egy alapjában más dolog minden eszközzel kitörölni egy másféle életnek még a nyomait is, és rájönni arra, hogy amit egy győzelemmel elérhetnek, az önmagukkal ellentétes. Nem erre tanították tanáraik az USA diákságát”. Igaza lett! Az USA vezetőinek döntenie kellett, vagy további életeket áldoznak fel, vagy keményebb fegyvereket alkalmaznak, vagy belátják, hogy az agyagi vagy a politikai nyereség nem áll arányban a győzelem értékével, amely ráadásul erkölcsi kudarcot bizonyít. Egészen mást tett volna akár az iszlám fasizmus, a náci fasizmus, vagy a kommunista fasizmus, vagy más parancsuralmi rendszer döntése, ha választania kellett volna olyan eszközökkel a hátuk mögött, mint ami az USA – nak volt. Egészen más erkölcsi alapon áll Irán, aki pusztítani akar, és más erkölcsi alapon áll Izrael, amely életét és fennmaradását védi. Egészen drámai, ahogy vitatkoznak emberek ezen a fórumon olyan reflexekkel, amelyek egészen pontos felvilágosítást adnak forrásukról, ideológiájukról, múltjukról és arról a környezetről, amelyben gyökereztek, gyökereznek.
Más cikkekhez, korábbi témához hozzászólva kifogásoltam, – hogy pl. Szíria kapcsán, – milyen különböző „demokrácia” felfogások ütköznek, és hogy ezeknek a különbségeknek milyen tragikus végkimenetele lehetséges.
Hány féle jog, demokrácia elképzelés, milyen tradíciók és mennyire más történelmek és beidegzések működnek ha a Líbiai, a Tunéziai, a Szíriai, a Libanoni, vagy ha akár a Törököket is szemléljük. Tovább bonyolódik a helyzet, ha a fenti tényezőkön kívül, számos aktuálpolitaki szempont is megjelenik, ha a gazdasági prioritásokat is vizsgáljuk, és mind ezt igen sok szemszögből és érdekviszonyból.

Mi emberek hajlamosak vagyunk rendkívül elfogultan véleményt alkotni és kiállni a véleményünk mellet. Még akkor is, ha a véleményünket nem tényekre alapoztuk, illetve nem minden tény birtokában. Erre egy érdekes beszélgetést tudok idézni. Egy észak Vietnami nagyon kulturált tanár sérüléseit jött gyógyítani a szabad világba, amikor feltették neki a kérdést: „Mi a véleménye az egyre erősödő USA katonai beavatkozásról?” „A franciák sem érhették el céljaikat nálunk, és abbahagyták a háborút ellenünk. Az USA is abba fogja hagyni, pedig nekik meg vannak az eszközeik a nyerésre. De egy alapjában más dolog minden eszközzel kitörölni egy másféle életnek még a nyomait is, és rájönni arra, hogy amit egy győzelemmel elérhetnek, az önmagukkal ellentétes. Nem erre tanították tanáraik az USA diákságát”.
Igaza lett! Az USA vezetőinek döntenie kellett, vagy további életeket áldoznak fel, vagy keményebb fegyvereket alkalmaznak, vagy belátják, hogy az agyagi vagy a politikai nyereség nem áll arányban a győzelem értékével, amely ráadásul erkölcsi kudarcot bizonyít.

Egészen mást tett volna akár az iszlám fasizmus, a náci fasizmus, vagy a kommunista fasizmus, vagy más parancsuralmi rendszer döntése, ha választania kellett volna olyan eszközökkel a hátuk mögött, mint ami az USA – nak volt.

Egészen más erkölcsi alapon áll Irán, aki pusztítani akar, és más erkölcsi alapon áll Izrael, amely életét és fennmaradását védi.

]]>
b http://nepszava.com/2011/11/amerika/kinat-sokkolta-a-pakisztan-elleni-tamadas.html/comment-page-1#comment-118709 b Tue, 29 Nov 2011 07:15:00 +0000 http://nepszava.com/?p=94486#comment-118709 Én sem rasszizmusból, de nem lehet kihagyni ezt az ide illő szakállas viccet: . Ivan Ivanovicshoz bekopog egy vöröskatona. - Szergej Szergejevics vagyok, vöröskatona, elszakadtam az egységemtől, kérlek adjál szállást éjszakára. - Hogyne adnék kedves Szergej Szergejevics elvtárs, de mondjad csak nem vagy te véletlenül amerikai kém? - Már hogyan lennék amerikai kém?! Gyere énekeljük el együtt az Ej Uhnyemet, és meglátod, hogy feleslegesen gyanakszol. El is éneklik, Szergej még igazi orosz táncra is perdül, de Ivan Ivanovics csak megszólal: - Szergej, édes fiam, mondjad csak nem vagy te véletlenül amerikai kém? - Már hogyan lennék az, drága Iván Ivanovics! Gyere igyunk egy kis vodkát és majd meglátod, hogy feleslegesen gyanakszol. Úgy is tesznek, Szergej úgy issza a vodkát, mint a vizet, énekli az Ej Uhnyemet, meg a Katyúsát és még igazi orosz táncra is perdül. Csak megszólal megint az öreg Iván Ivanovics. - Mondjad kedves galambocskám Szergej Szergejevics, nem vagy te véletlenül amerikai kém? Megsokallja ezt már Szergej és visszakérdez. - Mondjad kedves Iván Ivanovics bátyuska, miért gondolod te azt, hogy én amerikai kém lennék? - Tudod, galambocskám, te valóban úgy énekelsz, úgy tánsolsz, és úgy vedeled a vodkát, mint mi, de nálunk errefelé olyan ritka a néger vöröskatona... Én sem rasszizmusból, de nem lehet kihagyni ezt az ide illő szakállas viccet:
.
Ivan Ivanovicshoz bekopog egy vöröskatona.

- Szergej Szergejevics vagyok, vöröskatona, elszakadtam az egységemtől, kérlek adjál szállást éjszakára.

- Hogyne adnék kedves Szergej Szergejevics elvtárs, de mondjad csak nem vagy te véletlenül amerikai kém?

- Már hogyan lennék amerikai kém?! Gyere énekeljük el együtt az Ej Uhnyemet, és meglátod, hogy feleslegesen gyanakszol.

El is éneklik, Szergej még igazi orosz táncra is perdül, de Ivan Ivanovics csak megszólal:

- Szergej, édes fiam, mondjad csak nem vagy te véletlenül amerikai kém?

- Már hogyan lennék az, drága Iván Ivanovics! Gyere igyunk egy kis vodkát és majd meglátod, hogy feleslegesen gyanakszol.

Úgy is tesznek, Szergej úgy issza a vodkát, mint a vizet, énekli az Ej Uhnyemet, meg a Katyúsát és még igazi orosz táncra is perdül. Csak megszólal megint az öreg Iván Ivanovics.

- Mondjad kedves galambocskám Szergej Szergejevics, nem vagy te véletlenül amerikai kém?

Megsokallja ezt már Szergej és visszakérdez.

- Mondjad kedves Iván Ivanovics bátyuska, miért gondolod te azt, hogy én amerikai kém lennék?

- Tudod, galambocskám, te valóban úgy énekelsz, úgy tánsolsz, és úgy vedeled a vodkát, mint mi, de nálunk errefelé olyan ritka a néger vöröskatona…

]]>
Animebj http://nepszava.com/2011/11/amerika/kinat-sokkolta-a-pakisztan-elleni-tamadas.html/comment-page-1#comment-118692 Animebj Tue, 29 Nov 2011 05:53:31 +0000 http://nepszava.com/?p=94486#comment-118692 CommonSense: ... Nem, kedves barátom, Gezya igenis rasszista a szó szoros értelmében, amiért a kínai kommunizmus külpolitikai gyakorlatát kollektivizálja az egész kínai társadalomra, ügyet sem vetve arra, hogy minden emberi lény eredendően egyén. Én SOHA nem fogom a nácizmusért minden németet, a sztálinizmusért minden oroszt és persze a kettős mércéző USA külpolitikájáért minden amerikait hibáztatni, csak a jelenlegi kormányuk gyakorlatát támadom és fogom támadni szigorúan az egyenlőség, az ártatlanokat megillető emberi jogokért és igazságért. Akik az egyes kultúrák negatív, a kor szellemében nehezen vagy sehogy sem összeegyeztethető szokásait (mint a lányok társadalmilag elfogadott elvetéltetése, szándékosan rosszabb orvosi kezelése vagy egyenesen megölése) olyannak állítják be, mint amely miatt ők csak is kizárólag kőkorszaki barbárok hordája lehet, annak van miért tanulni, informálódnia a nagy világról, ha tudatlanságát meg se próbálja objektivitással leplezni, hanem büszkén írja le a hülyeségeit. ... vicsi.: ... Amerikának nincs semmi jó oka arra, hogy Oszama bin Laden pakisztáni közreműködés nélküli kivégzését követően egyre mélyülő rossz viszonyát pakisztáni katonák szándékolt megölésével tovább rontsa. Azt gondolni, hogy Amerika csak és kizárólag az erőből ért, ezért csapott oda, hogy megmutassa, ki az úr a Közép-Keleten, nos minimum tájékozatlanságra, ha nem az országgal szembeni rosszindulatra vall. Érdemes lenne jobban tanulmányoznod a XX. századi történelem második felét, különös tekintettel a hidegháborút, na és persze több józanságot és tisztánlátást erőltetni, mint ahogy az Gezyára és CommonSensére is ráférne. CommonSense:

Nem, kedves barátom, Gezya igenis rasszista a szó szoros értelmében, amiért a kínai kommunizmus külpolitikai gyakorlatát kollektivizálja az egész kínai társadalomra, ügyet sem vetve arra, hogy minden emberi lény eredendően egyén. Én SOHA nem fogom a nácizmusért minden németet, a sztálinizmusért minden oroszt és persze a kettős mércéző USA külpolitikájáért minden amerikait hibáztatni, csak a jelenlegi kormányuk gyakorlatát támadom és fogom támadni szigorúan az egyenlőség, az ártatlanokat megillető emberi jogokért és igazságért. Akik az egyes kultúrák negatív, a kor szellemében nehezen vagy sehogy sem összeegyeztethető szokásait (mint a lányok társadalmilag elfogadott elvetéltetése, szándékosan rosszabb orvosi kezelése vagy egyenesen megölése) olyannak állítják be, mint amely miatt ők csak is kizárólag kőkorszaki barbárok hordája lehet, annak van miért tanulni, informálódnia a nagy világról, ha tudatlanságát meg se próbálja objektivitással leplezni, hanem büszkén írja le a hülyeségeit.

vicsi.:

Amerikának nincs semmi jó oka arra, hogy Oszama bin Laden pakisztáni közreműködés nélküli kivégzését követően egyre mélyülő rossz viszonyát pakisztáni katonák szándékolt megölésével tovább rontsa. Azt gondolni, hogy Amerika csak és kizárólag az erőből ért, ezért csapott oda, hogy megmutassa, ki az úr a Közép-Keleten, nos minimum tájékozatlanságra, ha nem az országgal szembeni rosszindulatra vall. Érdemes lenne jobban tanulmányoznod a XX. századi történelem második felét, különös tekintettel a hidegháborút, na és persze több józanságot és tisztánlátást erőltetni, mint ahogy az Gezyára és CommonSensére is ráférne.

]]>
CommonSense http://nepszava.com/2011/11/amerika/kinat-sokkolta-a-pakisztan-elleni-tamadas.html/comment-page-1#comment-118652 CommonSense Mon, 28 Nov 2011 22:18:28 +0000 http://nepszava.com/?p=94486#comment-118652 Dehogynem. Hulye mindenki. Hogyan is lehetnenk okosak ? Csak reszinformaciokat kapunk, azt is megszurik kozmetikazzak. Neha a hirek ellenkezoje az igaz. Azert meg mindig jobban bizom az USA-ban mint Pakisztan-Kina kettosben Dehogynem. Hulye mindenki. Hogyan is lehetnenk okosak ? Csak reszinformaciokat kapunk, azt is megszurik kozmetikazzak. Neha a hirek ellenkezoje az igaz.
Azert meg mindig jobban bizom az USA-ban mint Pakisztan-Kina kettosben

]]>
CommonSense http://nepszava.com/2011/11/amerika/kinat-sokkolta-a-pakisztan-elleni-tamadas.html/comment-page-1#comment-118651 CommonSense Mon, 28 Nov 2011 22:14:53 +0000 http://nepszava.com/?p=94486#comment-118651 Geyza-val ellenkezoknek meg kell valamit erteni. A keleti kultura/oktatas es a vallasi fanatizmus az emberek olyan kevereket allitja elo, mint nalunk pl jobboldali neonacik. Ezek szerint mindig a masik a hibas, sohasem mi. Altalaban azok a hibasak akik jobban elnek mint mi, es kulonben is adjanak meg tobb segelyt. Ha nem latkatok azt hogy azok az emeberek igenis agymosottak a szo legroszabb ertelmeben, akkor nincs i smirol beszelni. Egy dolog biztos: Aki kinaval szovetkezik azokkal baj van. Kina most nagy pofaval kiabal, es reszvet nyilvanitasat kozli a pakisztani embereknek, amikor a sajat nepet irtja. Irjta a lanycsecsemoket, irtja az ellenzeket, a demokratakat, irtja az okat a keresztenyeket akik nem a hivatalos Kina kereszteny egyhazon belul gyakoroljak a hituket. Ami agyrem az az hogy USA meg penzeli is az ellenseges orszagokat, akiknek ez szerintuk jar. Valahol olyan ez mint amikor a raszorulo megy a hivatalba verni az asztalt hogy neki kell a segely, de az hogy tegyen valamit is sajat magaert.....? Geyza-val ellenkezoknek meg kell valamit erteni. A keleti kultura/oktatas es a vallasi fanatizmus az emberek olyan kevereket allitja elo, mint nalunk pl jobboldali neonacik. Ezek szerint mindig a masik a hibas, sohasem mi. Altalaban azok a hibasak akik jobban elnek mint mi, es kulonben is adjanak meg tobb segelyt. Ha nem latkatok azt hogy azok az emeberek igenis agymosottak a szo legroszabb ertelmeben, akkor nincs i smirol beszelni. Egy dolog biztos: Aki kinaval szovetkezik azokkal baj van. Kina most nagy pofaval kiabal, es reszvet nyilvanitasat kozli a pakisztani embereknek, amikor a sajat nepet irtja. Irjta a lanycsecsemoket, irtja az ellenzeket, a demokratakat, irtja az okat a keresztenyeket akik nem a hivatalos Kina kereszteny egyhazon belul gyakoroljak a hituket.

Ami agyrem az az hogy USA meg penzeli is az ellenseges orszagokat, akiknek ez szerintuk jar. Valahol olyan ez mint amikor a raszorulo megy a hivatalba verni az asztalt hogy neki kell a segely, de az hogy tegyen valamit is sajat magaert…..?

]]>
vicsi http://nepszava.com/2011/11/amerika/kinat-sokkolta-a-pakisztan-elleni-tamadas.html/comment-page-1#comment-118646 vicsi Mon, 28 Nov 2011 21:53:16 +0000 http://nepszava.com/?p=94486#comment-118646 Aztán lehet minuszolgatni!Meg Véleményt fejtegetni! Aztán lehet minuszolgatni!Meg Véleményt fejtegetni!

]]>
vicsi http://nepszava.com/2011/11/amerika/kinat-sokkolta-a-pakisztan-elleni-tamadas.html/comment-page-1#comment-118643 vicsi Mon, 28 Nov 2011 21:46:24 +0000 http://nepszava.com/?p=94486#comment-118643 Véletlen baleset....azért nem hülye mindenki! Véletlen baleset….azért nem hülye mindenki!

]]>
Animebj http://nepszava.com/2011/11/amerika/kinat-sokkolta-a-pakisztan-elleni-tamadas.html/comment-page-1#comment-118639 Animebj Mon, 28 Nov 2011 21:32:56 +0000 http://nepszava.com/?p=94486#comment-118639 Geyza írta: ... "Ha egyszer a távolkeleti embertípust megrontja a világhatalmi elmeháborodás , akkor semmitől nem riad vissza." ... mint írtam, egyetlen rassz vagy nemzet sem különb, ha van rá módja és akarata érdekeinek érvényesítéséért. Amerika se volt rest eltaposni a hidegháborús sakkjátékban az első iráni alkotmányos demokráciát, támogatta a dél-amerikai diktatúrákat a kommunizmus terjedésével szemben és mai ugyanúgy sok közel-keleti zsarnokság felett bábáskodik, ennek ellenére mégsem mondhatjuk előítéletesen, hogy a fehér európai genetikailag imperialista rabszolgahajcsár, pusztán a gyengék a hatalmasok kényszerű játékszerei. ... Kínával kapcsolatban viszont helyesen érvelsz, de nem meglepő, hiszen a Szovjetunió is kihasználta Amerikát mindaddig, amíg Ronald Reagan rá nem jött, hogy egyszer és mindenkorra végett kell vetni a rezsimnek. A kínai kommunista párt se akar szembenézni azzal, hogy politikai változás nélkül csak kullogni fognak a Nyugat után, de soha nem fogja meghaladni azzal, hogy kormányzati protekcionizmussal, hatalmi nyomással és államilag támogatott ipari kémkedéssel megszerzi a technológiát, hiszen mint tudjuk, csak egy szabad társadalomban virágozhat fel a kultúra és fejlődés, minden más kormányzati formában elkerülhetetlen a lemaradás. ... Amúgy Irakot Amerika is támogatta az iráni-iraki háború alatt annak reményében, hogy a fasiszta-baathista Szaddám és az iszlámfasiszta Khomeini diktatúra szépen döntetlenné verik egymást szét. Ennek ellenére pár évtizeddel később mégis csak előbbi diktatúrát végezte ki az USA, és nem az érdekszféráját valóban fenyegető, terrorizmus támogató mollahráciát. Geyza írta:

“Ha egyszer a távolkeleti embertípust megrontja a világhatalmi elmeháborodás , akkor semmitől nem riad vissza.”

mint írtam, egyetlen rassz vagy nemzet sem különb, ha van rá módja és akarata érdekeinek érvényesítéséért. Amerika se volt rest eltaposni a hidegháborús sakkjátékban az első iráni alkotmányos demokráciát, támogatta a dél-amerikai diktatúrákat a kommunizmus terjedésével szemben és mai ugyanúgy sok közel-keleti zsarnokság felett bábáskodik, ennek ellenére mégsem mondhatjuk előítéletesen, hogy a fehér európai genetikailag imperialista rabszolgahajcsár, pusztán a gyengék a hatalmasok kényszerű játékszerei.

Kínával kapcsolatban viszont helyesen érvelsz, de nem meglepő, hiszen a Szovjetunió is kihasználta Amerikát mindaddig, amíg Ronald Reagan rá nem jött, hogy egyszer és mindenkorra végett kell vetni a rezsimnek. A kínai kommunista párt se akar szembenézni azzal, hogy politikai változás nélkül csak kullogni fognak a Nyugat után, de soha nem fogja meghaladni azzal, hogy kormányzati protekcionizmussal, hatalmi nyomással és államilag támogatott ipari kémkedéssel megszerzi a technológiát, hiszen mint tudjuk, csak egy szabad társadalomban virágozhat fel a kultúra és fejlődés, minden más kormányzati formában elkerülhetetlen a lemaradás.

Amúgy Irakot Amerika is támogatta az iráni-iraki háború alatt annak reményében, hogy a fasiszta-baathista Szaddám és az iszlámfasiszta Khomeini diktatúra szépen döntetlenné verik egymást szét. Ennek ellenére pár évtizeddel később mégis csak előbbi diktatúrát végezte ki az USA, és nem az érdekszféráját valóban fenyegető, terrorizmus támogató mollahráciát.

]]>
Geyza http://nepszava.com/2011/11/amerika/kinat-sokkolta-a-pakisztan-elleni-tamadas.html/comment-page-1#comment-118604 Geyza Mon, 28 Nov 2011 19:02:04 +0000 http://nepszava.com/?p=94486#comment-118604 Limper: Akkor menj lakni Észak Kóreába.Ott is azt tartják hogy ők a világ lehetséges legjobban berendezkedett országa és emiatt Délkóreának kötelessége etetni őket....ha nem teszik , leatombombázzák őket. A múltkori párórás ágyútűz a határmenti délkóreai kis sziget ellen , a szemét alattomos támadás a délkóreai partiőrség naszádja ellen mind mond ezt példázzák. Merthogy Délkórea megvonta a rizs tonnaszám történő szállítását Észak határmenti alagútásásai és az atomrobbantásik után. - Attól tartok Limper inkább TE vagy az aki rasszista mivoltodat most sikoltozással leplezed. A Jobbiknak is az a szokása hogy ha nemhagyják őket békésen agyonverdesni a nekik nemtetszőket , akkor elmennek zokogni ügyvédhez bíroságokhoz meg jogvédőkhöz. Hogy nekik csorbítják a szabadságjogaikat. Limper:
Akkor menj lakni Észak Kóreába.Ott is azt tartják hogy ők a világ lehetséges legjobban berendezkedett országa és emiatt Délkóreának kötelessége etetni őket….ha nem teszik , leatombombázzák őket.
A múltkori párórás ágyútűz a határmenti délkóreai kis sziget ellen , a szemét alattomos támadás a délkóreai partiőrség naszádja ellen mind mond ezt példázzák. Merthogy Délkórea megvonta a rizs tonnaszám történő szállítását Észak határmenti alagútásásai és az atomrobbantásik után.
-
Attól tartok Limper inkább TE vagy az aki rasszista mivoltodat most sikoltozással leplezed.
A Jobbiknak is az a szokása hogy ha nemhagyják őket békésen agyonverdesni a nekik nemtetszőket , akkor elmennek zokogni ügyvédhez bíroságokhoz meg jogvédőkhöz.
Hogy nekik csorbítják a szabadságjogaikat.

]]>
Eldrad http://nepszava.com/2011/11/amerika/kinat-sokkolta-a-pakisztan-elleni-tamadas.html/comment-page-1#comment-118602 Eldrad Mon, 28 Nov 2011 18:58:11 +0000 http://nepszava.com/?p=94486#comment-118602 Nem kell itt semmiféle összeesküvés- elméletet gyártani. ... Hasonló tömeges halálozás történt egy másik NATO légitámadás miatt, afganisztánban, úgy egy éve. ... Röviden leírom, mert tanulságos, minden szempontból. ... Történt, hogy egy üzemanyagszállító NATO kamiont elraboltak az afgán gyilkosok. A sofőr el tudott menekülni. ... Az elrabolt, mozgásképtelenné vált, ÉS legénysége által elhagyott harcjárműveket, szállítójárműveket pedig a NATO a protokoll szerint kilövi, HA: ... 1, Be tudják mérni, 2, Civil áldozatokra nem utal semmi a kilövés esetében. ... Ebben a kamionban műholdas helyzetjelző volt, amit senki nem kapcsolt ki, így könnyen bemérhető volt. Ellenséges fegyveresek kezére került a kamion, civilek sehol, mehetett a kilövés. ... A helyileg illetékes német parancsnok kérte is ezt, a kilövés meg is történt. ... Most jön a lényeg: ... - A kilövés után jött a hír, hogy kb. 26 civil halt meg a támadásban, és ismeretlen számú civil megsebesült. ... ??? A kamiont elrabló átkozott szubhumánok ugyanis szándékosan odasiettek a legközelebbi lakott helyre, annak tudatában, hogy nemsokára jön a kilövés, ahogy mindig. Odahívták a civileket, hogy "ingyen üzemanyag osztás van". ... A civilek odatéptek, rakéta befigyel, homokba lapít mindenkit, úgy 40 méteres körzetben, repkednek az emberdarabok még 400 méterrel arrébb is. ... Az egész mocskosság célja az iszlámnácik részéről az volt, ami történt is: ... - Annak tudatában, hogy a "nemzetközi közvélemény" nevezetű kollektív agyhalál egy kicsit sem fog törődni a körülményekkel, csak azt fogja ordítani mind, hogy a "NATO már megint szegény afgán civileket lőtt halomra", gyengítse a NATO helyzetét. ... Így történt, a német hadsereget (igen, úgy kollektíven!!!) pedig a nemzetközi balos és ultralib sajtósöpredék náci, hitlerista, gyerekgyilkos mészárosnak kiáltotta ki. ... Hogy közben felfordul évente vagy 1000 afgán civil, köszönhetően a hasonló, sivatagi elmebeteg majmok által szándékosan előidézett akcióknak? ... Az abszolút nem érdekli a majmokat, sőt, meg is ideologizálják, mert hogy "ezzel is az "ÜGY" (a mi???) mártírjai lesznek". ... Szóval... ... - Kicsit sem lennék meglepve, ha ebben az esetben is valami hasonló történt volna. De ezúttal pakisztáni katonákra vonták a NATO tüzet. Nem elrabolt kamionokkal, de az elv alighanem hasonló. ... Itt még az sem tisztázott, hogy ki lőtt kire elsőnek, meg honnan. ... De mindez nem fogja érdekelni az elmebeteg USA- NATO- mindengyűlölőket, ők csak azt fogják rikácsolni, hogy a zusákok má' megint mit műveltek. ... Még ha kiderülne, hogy akkor még nem beazonosított, iszlámnáci- támogató paki lőttek rá lesből a NATO egységre, akkor is. ... Ilyen nincs, és mégis van... Nem kell itt semmiféle összeesküvés- elméletet gyártani.

Hasonló tömeges halálozás történt egy másik NATO légitámadás miatt, afganisztánban, úgy egy éve.

Röviden leírom, mert tanulságos, minden szempontból.

Történt, hogy egy üzemanyagszállító NATO kamiont elraboltak az afgán gyilkosok. A sofőr el tudott menekülni.

Az elrabolt, mozgásképtelenné vált, ÉS legénysége által elhagyott harcjárműveket, szállítójárműveket pedig a NATO a protokoll szerint kilövi, HA:

1, Be tudják mérni,
2, Civil áldozatokra nem utal semmi a kilövés esetében.

Ebben a kamionban műholdas helyzetjelző volt, amit senki nem kapcsolt ki, így könnyen bemérhető volt. Ellenséges fegyveresek kezére került a kamion, civilek sehol, mehetett a kilövés.

A helyileg illetékes német parancsnok kérte is ezt, a kilövés meg is történt.

Most jön a lényeg:

- A kilövés után jött a hír, hogy kb. 26 civil halt meg a támadásban, és ismeretlen számú civil megsebesült.

???
A kamiont elrabló átkozott szubhumánok ugyanis szándékosan odasiettek a legközelebbi lakott helyre, annak tudatában, hogy nemsokára jön a kilövés, ahogy mindig. Odahívták a civileket, hogy “ingyen üzemanyag osztás van”.

A civilek odatéptek, rakéta befigyel, homokba lapít mindenkit, úgy 40 méteres körzetben, repkednek az emberdarabok még 400 méterrel arrébb is.

Az egész mocskosság célja az iszlámnácik részéről az volt, ami történt is:

- Annak tudatában, hogy a “nemzetközi közvélemény” nevezetű kollektív agyhalál egy kicsit sem fog törődni a körülményekkel, csak azt fogja ordítani mind, hogy a “NATO már megint szegény afgán civileket lőtt halomra”, gyengítse a NATO helyzetét.

Így történt, a német hadsereget (igen, úgy kollektíven!!!) pedig a nemzetközi balos és ultralib sajtósöpredék náci, hitlerista, gyerekgyilkos mészárosnak kiáltotta ki.

Hogy közben felfordul évente vagy 1000 afgán civil, köszönhetően a hasonló, sivatagi elmebeteg majmok által szándékosan előidézett akcióknak?

Az abszolút nem érdekli a majmokat, sőt, meg is ideologizálják, mert hogy “ezzel is az “ÜGY” (a mi???) mártírjai lesznek”.

Szóval…

- Kicsit sem lennék meglepve, ha ebben az esetben is valami hasonló történt volna. De ezúttal pakisztáni katonákra vonták a NATO tüzet. Nem elrabolt kamionokkal, de az elv alighanem hasonló.

Itt még az sem tisztázott, hogy ki lőtt kire elsőnek, meg honnan.

De mindez nem fogja érdekelni az elmebeteg USA- NATO- mindengyűlölőket, ők csak azt fogják rikácsolni, hogy a zusákok má’ megint mit műveltek.

Még ha kiderülne, hogy akkor még nem beazonosított, iszlámnáci- támogató paki lőttek rá lesből a NATO egységre, akkor is.

Ilyen nincs, és mégis van…

]]>