Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesz a legembertelenebb párt 2011. október 12. szerda 15:04 | AN

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesz a legembertelenebb párt

Budapest – Akinek eddig kétségei lettek volna, hogy a Fidesz szemében mindenki annyit ér, amennyi pénze van, most meggyőződhet róla: a párt hajléktalanügyi referensének nevezték ki a józsefvárosi polgármestert, Kocsis Máté parlamenti képviselőt, aki a hajléktalanok ellen szabálysértési eljárást indíttatott a hajléktalanságuk miatt. A magyarok többsége viszont nem tiltakozik az embertelenség ellen. Sötét butaság, szívtelenség és hatalmi arrogancia áll a legelesettebbek üldözése mögött. Ez nem kommunista, ez fasiszta tempó.

Újabb szép példája a Fidesz cinizmusának és arroganciájának, hogy a Fidesz parlamenti képviselőcsoportjának hajléktalanügyi referensévé kérte fel a frakció elnöksége kedden Kocsis Mátét, Józsefváros hajléktalanproblémája „megoldásában” elhíresült polgármesterét.

Az Országgyűlés rendészeti bizottságának elnöke, Budapest VIII. kerületének polgármestere azt kapta feladatul frakciójától, hogy ismerje meg az érintett szervezetek munkáját, gyűjtse össze a tőlük érkező, országos jogalkotásra vonatkozó javaslatokat, és tájékoztassa minderről a Fidesz-frakciót s annak vezetőjét; továbbá ha szükséges, készítsen elő javaslatokat a hajléktalanüggyel kapcsolatos kérdések megoldására – adja hírül az MTI.

Tudjuk, ő az a polgármester, aki Józsefvárosban a hajléktalanok problémáját rendészeti kérdésnek tekinti és nem a hajléktalanság visszaszorítására, hanem a hajléktalanok kiszorítására és büntetésére törekszik. A kérdésben tartott helyi népszavazás a teljes érdektelenségbe fulladt, ám a polgármester tántoríthatatlan maradt: ha a lakossággal nem tudta, megszavaztatta övéivel, a fideszes és jobbikos képviselőkkel, hogy Józsefvárosban tilos az utcán élni. Hogy döntésüknek érvényt szerezzenek megszavazták azt is, 70 millió forintból a nap 24 órájában eljárni kész  új szabálysértési irodát nyitnak a hajléktalanok hatékonyabb megbüntetésére. Így aztán Józsefvárosban senkit nem hagynak az út szélén, mert eltakarítják.

Nos, Kocsis Máté lesz az a személy, aki a Fidesz parlamenti képviselőcsoportjának  jogalkotásra vonatkozó javaslatokat tesz a hajléktalanüggyel kapcsolatos kérdések megoldására.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (35 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +32 ( 56 szavazatból)
A Fidesz a legembertelenebb párt, 4.7 out of 5 based on 35 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

40 Reader’s Comments

  1. Hát igen…..
    A Fidesz-KDNP koalíció egyik embere. Az ilyenek miatt szoktam azt mondani, hogy a KDNP-sek vagy vegyék ki a “K” betűt a nevükből (és persze azt a bizonyos szót is), vagy annak a “K”-nak adjanak egy új jelentést.
    Például : “Kegyetlen”. De a “Kurva” is jó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +73 (81 szavazatból)
  2. Vakok között félszemű a király – tartja a közmondás.
    *
    Szellemi toprongyok, sötét gondolkodású birkák, tanult, ámbár saját nevét leírni alig tudó titánok, papok által megvezetett álszent hívők, rendszerekben érvényesülni nem tudó csúszó-mászók szavazták meg a FIDESZ-t és a nem létező KDNP csúcs-hülyéit a képviselő-testületekbe.
    Most szívhatja az ország, de megérdemeljük.
    Pfujjjj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +97 (107 szavazatból)
  3. “Nos, Kocsis Máté lesz az a személy, aki a Fidesz parlamenti képviselőcsoportjának jogalkotásra vonatkozó javaslatokat tesz a hajléktalanüggyel kapcsolatos kérdések megoldására.”

    …..és ez a kocsis máté lesz az a személy is,akit többekkel egyetemben – ha eljön az igazságosztás ideje -majd elő kell venni galádságaikért.Ne higgyék politikus urak,hogy minden aljasság “fizetés nélkül távozik”.
    Ennyi embertelenség,gonoszság,aljasság,amit a z utóbbi másfél évben elkövettek, nem úszható meg egy ejnye-bejnyével.Ez nem fenyegetés.Ez törvényszerűség.Tessenek az írott történelemben utánanézni.
    Most a nagy felcsúti észkombájnnal a hátuk mögött nagy biztonságban érzik magukat,a pszichopata vezír gonosz szájíze szerinti intézkedéseket ,rendelkezéseket hoznak,mely nem más mint valagnyalás ezerrel,a nagy díjazás fejében.Egyet ne felejtsenek el,hogy semmi sem tart örökké!!!Ennek az ország és személyiségrontó rémálomnak is egyszer vége lesz.Gondolkodtak azon,hogy utána mi lesz? Nem mindenki olyan úriember mint a Gyurcsány,aki nem akar bosszút állni !!!Elég lesz néhány olyan politikus,aki úgy érzi,hogy erkölcsi kötelessége lesz megfizetnie a sok mocsokért,amit a mostani bűnbanda elkövetett.Akkor mi lesz,nagyuraim???Nincs az a rossz,amit ezekért a disznóságaitokért ne érdemelnétek meg!!!!! Hogyan néztek már most gyermekeitek,közeli családtagjaitok szemébe?Szégyelljétek magatokat!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +98 (104 szavazatból)
  4. Nocsak!
    A “kommenista” tempó jobban tecccik mint a faszista?
    Eddig elfogadták aztat, hogy a kettő ugyanaz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -49 (59 szavazatból)
  5. 70 millió forint a nap 24 órájában eljárni kész új szabálysértési irodának? csak abban a kerületben? egy évre?

    Vajon hány hajléktalannal kell majd ‘elbánniuk’?

    Ezt a pénzt miért nem használják föl célszerübben: a hajléktalanoknak szánt lakásokra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +63 (65 szavazatból)
  6. Ez a pénz zsebbe megy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (52 szavazatból)
  7. ÁCSI!

    Bartus úr, nagyon sok mindenben egyet értünk, de….

    “a kerület lakói még népszavazáson is megerősítették az emberi méltóságot mélyen sértő kerületi törvényeket”

    Azért ez már erősen a csúsztatás kategória! Ahogy lentebb írva vagyon:”A kérdésben tartott helyi népszavazás a teljes érdektelenségbe fulladt”, azaz nem erősítettek meg semmit a kerület lakói. Az aktív cselekvés és a passzív érdektelenség nem ugyanaz!

    A munkám miatt nagyon sokszor találkozom hajléktalanokkal, pont Józsefvárosban és Kőbányán. Előfordul, hogy konfliktusba is kerülök velük. Nekem nem kell bemutatni őket. Ahogy annak sem, aki pl. a Teleki téren él. Álljon meg a Teleki téri villamosmegállóban, vagy pl. a Dologház utcainál, és szippantson egy mélyet. Akár a Blaha tőszomszédságában, a Bacsó Béla sarkától 5 méterre. Garantált hányinger. A fél kerület nemhogy lakókörzet, de még csak istálló besorolást sem érdemelne, mert az jóval tisztább. A villamoson az ember néha rosszul van a szagtól. Nem kell ahhoz fanatikus fideszesnek lenni, hogy az ember meg akarjon szabadulni ezektől az áldatlan állapotoktól. Hogy ha a gyereket leviszi a ház elé a parkba, akkor ne azt lássa a gyerek, hogy éppen odaszarik valaki a fa alá.

    Nem vitatom, hogy a hajléktalanság kriminalizálása egetverő baromság, üldözésük embertelen, és a többi. Azt még kevésbé vitatom, hogy a hajléktalanoknak tulajdonított problémák forrása legalább olyan mértékben a környéken lakhellyel rendelkezőknél keresendő. Hiszen nem tuti, hogy aki a fa alá sz@rik, az tényleg hajléktalan.

    Ha a népszavazás kérdése az lett volna, hogy a 70 millát az irodára vagy a hajléktalanellátásra költsék, lehet, hogy többen elmentek volna szavazni. Lehet, hogy a többség szerint nem az iroda lenne a fontosabb.

    Sokszor mondták és sokan, hogy milyen fásultak a magyarok. Ez nem is vita tárgya. Hiszen a választások óta is csak az látszik, hogy az emberek le vannak sz@rva, a kormány azt tesz, amit akar. Akármelyik kormány.

    A demokratikus állampolgári tudatosság hiányát felróni egy olyan országban, ahol soha nem tudott meghonosodni igazi demokrácia, hát, lehet, de engem a naív kérdésre emlékeztet, akárkitől is származzon (Google a barátod): ha nincs kenyerük, miért nem esznek kalácsot? Viszont ugyanezen tudatosság hiányát úgy beállítani, mintha a magyarság kollektíve tapssal és tánccal üdvözölné a cigányok-zsidók-hajléktalanok-(tetszés szerinti csoport beírható) lemészárlását, és hogy itt a nép egésze örömére folyik a patakvér, enyhén szólva visszatetszést kelt bennem.

    Annak idején, amikor kiszakadtam a HGY-ből, egyidőben Veled, kedves Laci, olvastam a Fesz van-t, és mindennel egyetértettem, amit leírtál. Amikor hallottam, hogy ezen az oldalon publikálsz, (sly-tól), ugyanolyan lelkesedéssel olvastam az írásaidat, mint anno 98-99 körül. Az utóbbi időben viszont az az érzésem, hogy elszaladt egy kicsit a ló. Emlékszel Lutherre? Akkor tájt, mikor felfedezte a Biblia igazságát, meggyőződéssel hitte, hogy a zsidók Isten népe, akiknek el kell mondani, hogy Jézus a Messiás. Öregkorára habzó szájú antiszemita lett, mert nem tudta megérteni, hogy Isten terve és a történelem nem az ő elvárásai szerint halad előre, a zsidók csak nem akarnak megtérni. Ne járj így a magyarokkal! Magad írtad, hogy a diktatúráknak be kell futniuk egy pályát. Ki kell alakulnia annak a kritikus tömegnek, ami képes elzavarni a diktátort. Ez igaz, mint ahogy sok más is amit leírtál. Örvendetes, hogy ezen az oldalon láthatjuk és olvashatjuk, hogy vannak még Magyarországon demokraták. Éppen ezért nem szabad elriasztani őket. Az Orbán-kormány, ha tetszik, ha nem, (nem tetszik, de ez van) legitim módon megválasztott kormány. Amerikában is legitim a kormány, mégis vannak ellenzői. Akik szintén büszkék arra, hogy amerikaiak. Ha folytatod a magyarság kollektív pocskondiázását, akkor előbb-utóbb csak a scatofíliások maradnak, mert mindenki más nemzeti büszkeségét, hogy ne mondjam emberi méltóságát megsérted. A kollektív bűnösség elve pedig nem vet jó fényt az alkalmazójára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (31 szavazatból)
  8. Tisztelt ‘ncsicsó ! Amiket leír abban nagyon sok igazság van ..DE !
    Először is szerintem nincs oka az ÁCSI-ra ! Néhányan igyekeznek itt is és a 168 óra oldalán megregulázni az ÚJSÁGÍRÓKAT , a helyett hogy ott reklamálnának ahonnan csak dől a hazugság ferdítés vég nélkül !! Most visszatérnék a hajléktalan ügyhöz !! Ez a senkiházi akarja megoldani , akinek talán annyi esze sem lehet hogy haza találjon egyedül !?! Mások is leírták , hohy a dolog kezelése az úgy nem lehetséges hogy iroda 70 milla , a probléma konkrét kezelése 700.000 ft ! Ja hogy a 70 millából lehetett kicsit lenyelni , a 700.000-ből nem ?! A komolyságot hűen tükrözi !! Ez a frakció igy
    működik ! Tegnap este az EGYENES BESZÉDBEN ELŐADTA A MÁSIK “OKOS” ,hogy a ZEMBEREK a 16%-os adó miatt megmaradt +jövedelemből fizetik vissza a devizahitelt ! Ebben annyi az igazság , hogy ők lehet hogy vissza tudják fizetni élükön a zorbánnal , mert ugye ő egy év alatt pont annyival vihetett többet haza hogy összejött belőle az az 5 millió , amit vissza fizetett !!
    AZONNALi váltásra van szükség , és egy valódi SZAKÉRTŐ KORMÁNY!!
    Ha ezek maradnak beláthatatlan következmények lesznek !!!
    AKI DEMOKRATA ANNAK OTT A HELYE 23.-ai MEGMOZDULÁSON !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (50 szavazatból)
  9. Baráti társaságban az ilyen Kocsis féléket pipa mocsoknak, a pipa szót lehet helyettesíteni, szoktuk nevezni. Ezek az emberek az Orbán sírásói. Az ilyenek segítik kifosztani a szegényeket. Azt hiszem elkezdődött a Fidesz végnapja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  10. T. ncsicso.
    Amit ön leírt az csak az igazság egyik fele. Kényelmetlen a nehéz sorsú emberek környezetének elviselése, de az elkergetésük a megoldás ?
    Menet közben lehetetlenné tették a hajléktalanok (eddig létezett) gondozását, viszont találtak (közelieknek) szétosztható pénzeket a rendcsinálásra hivatkozva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  11. ”A kérdésben tartott helyi népszavazás a teljes érdektelenségbe fulladt”

    Hallgatás beleegyezés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  12. És Józsefváros eltűri!
    Az ahol kispénzű emberek élnek, és nem gondolnak arra, hogy ma “csak” a hajléktalanokat,aztán őket is, akik még nem hajléktalanok… Majd azok lesznek, ha rezsit sem tudnak fizetni,vagy megszűnik a munkahelyük!
    Nem gondolnak bele, hogy ők is bármikor arra a sorsra juthatnak!
    Ezek a fasiszták meg azt hiszik hogy övék a világ??? Nem tudják ezeket móresre tanítani azok, akik tudják a lakcímüket???
    Nagyon hajlok arra, hogy a Gonoszka javasolta eljárásokat javasoljam én is!
    Piszok szemét banda!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  13. Büszkék lehetnek, mert egy francia polgármester is követi példájukat!
    Én csak azt nem értem, hogy miért csak 162-en tagjai a Kohányi társaságnak. Már nem azért, de én nem látok még egy ilyen orgánumot, amely világosan liberális oldalról marasztalná el a jelenlegi kormányzatot!
    Emberek, aki még nem tagja, legyen az, és terjesszük az Amerikai Népszavát! Hátha felébrednek hazánk fiai…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  14. Hát Kocsis Máté sem dolgozhatott még túl sokat életében! Viszont megjárta már a miépet, fideszt, azaz próbál “érvényesülni”. Mint ahogy Láráz mondaná kapar, építkezik tégláról téglára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  15. Tisztelt Tibor! Ezeknek ennyire van hitelesítve az “agyuk”!
    ++++++++++++++++ ! Ez jár önnek !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  16. Egyre inkább kezdem szégyellni, hogy magyar vagyok, hogy itt születtem, s 56-ban nem mentem ki, hogy itt végeztem iskoláim, itthon dolgoztam, s itt éltem.
    Most 65 évesen már nehezen kezdhetnék új életet, de ha megtehetném, megtenném.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  17. Van egy fontos dolog abban, hogy hogy lehet az, hogy az AN cikkeire, pl. Kertész Ákos nyílt levelére óriási reakció volt, és felrázta az embereket tespedtségükből (vagy apátiájukból).
    Ennek oka az, hogy bár konstruktív témáról, mégis a megfelelő antagonizmussal írták meg a cikket.
    A jelenleg az országot uraló dilettáns bagázsnak ez kommunikál, azért volt az azonnali reakció. Tehát ne értse félre Bartus urat, kérem, mert a hangnem csak ESZKÖZ. Én szeretnék még további ilyen cikkeket olvasni.
    Bartus Úr, vigyen bele még több csípősséget, ugyanakkor tegyen további ésszerű javaslatokat is, hogy mi a következő lépés, amit annak, aki akar, tenni kellene.
    Például tudni, hogy kire szavaz a következő választáson, tudni, hogy ELMEGY szavazni, hogy megdöntse a diktatúrát, és mindenek előtt becsületesen dolgozni, ahogy csak tud, mert a szorgalom teremti a jólétet, mondjanak akármit a múlt és jelen nagy ideológizálói.
    Tudom, és hiszek abban, hogy a magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  18. Elnézést, de kiegészítem. Ma kérdezték -mi a véleményem a szolidaritásról? Sajnos kénytelen voltam azt válaszolni, hogy diktatúrában, egy diktátor ellen kevés a nyugodt erő, a békés tüntetés. A Soroksári út átmeneti félpályás lezárása nem vezet sehová. OV és bandája röhög rajtunk békés tüntetőkön. Ébresztő!
    Pedig Isten lássa lelkemet baloldalon dobog a szívem, de a baloldali vezetés impotenciája tovább hagyja az ámokfutást, az országunk lerombolását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  19. T. bolygó!

    “Néhányan igyekeznek itt is és a 168 óra oldalán megregulázni az ÚJSÁGÍRÓKAT” Eszem ágában sincs megregulázni az újságírókat. Azokon az oldalakon, ahol dől a hazugság, nem állok neki vitatkozni. Nincs kivel, nincs miért. Vagy agyilag nem vitaképes a fórumozók nagy része, vagy erkölcsileg. Vagy bértollnok, akikkel szintén nem vitázom. Az újságíró pedig szerintem egy intelligens, széles látókörű, nyitott, tisztességes ember, aki mind agyilag, mind erkölcsileg alkalmas arra, hogy a közvélemény formálásában részt vegyen. Akire nem illik a leírás, az nem újságíró, hanem tintanyaló. Vagy propagandista. Még egy vita erejéig sem vállalok velük közösséget, a cikkeiket legfeljebb muszájból olvasom. Bartus cikkeit olvasom. Tisztességes embernek, újságírónak tartom, mint ahogy az oldalon publikálókat is. Viszont fenntartom a korábbi állításom, miszerint a magyarság egészét Orbán seggnyalójaként feltüntetni hiba, ráadásul hosszú távon nem megengedhető hiba. Pl. a MNO ugyanazt a taktikát alkalmazza Bartussal szemben, mint Gyurcsánnyal csinálták az öszödi beszéddel. Kiragadnak félmondatokat, és azt ismételgetik. Lehet az oldalnak több száz rajongója, de ha eltolódik a szélsőségek felé, márpedig ezt a tendenciát látom, akkor éppúgy hiteltelenné válik mint a kuruc.info. Mert azzá teszik azok a lapok, amelyeknek ma Magyarországon véleményformáló szerepük van. Fontos lenne megérteni, hogy itt az igazságnak másodlagos (de nem jelentéktelen) szerepe van. Egy lapot úgy lehet eladni (olvasóinak számát növelni) hogy ha a hangneme is korrekt, és nem sérti azokat, akiknek szól. Mert ha sérti, akkor otthagyja a lapot az olvasó. Ha pedig nem olvassa, akkor a lap véleményformáló szerepe is oda. Néhány száz olvasó pedig nem váltja le Orbánt. Ezzel egy újságíró tisztában kell hogy legyen. Ma Magyarországon a legnagyobb problémák egyike, hogy nincs jelentős kormányellenes véleményformáló erő. Ami van, azt meg kell becsülni, vigyázni kell rá. Ilyen ez az oldal is. Nagyon helyes, hogy kritizálja a kormányt. De egy teljes népet kritizálni egész más tészta. Utaltam a kollektív bűnösségre. Mi is volt azokkal a németekkel, magyarokkal, csehekkel, lengyelekkel, akik a második világháború alatt zsidókat és ellenállókat segítettek? A kollektív bűnösség elve alapján ők is bűnösök? Demokrata vagyok, újjászületett keresztény, részt vettem több kormányellenes demonstráción, magánbeszélgetések során nem titkolom a véleményem a kormányról. Szégyelljem a magyarságom, mert a honfitársaim nagy része a szocialisták és a liberálisok töketlenkedése után változást akart? Demokráciában a hülyeség alanyi jog, márpedig a Fideszt demokratikusan választotta Magyarország. Orbán visszaélt és visszaél a demokrácia eszközeivel, de attól, hogy valaki nem éri ezt fel ésszel, még nem fasiszta. Nagyobb a bűne annak, aki feléri, de nem tesz semmit. Őket kell felébreszteni, és pont ebben lehet szerepe az Amerikai Népszavának. Ezért kell megmaradni a magyar ember számára emészthető hangnemnél, és itt a hangsúly a magyaron van. A “hülye rasszista magyar megérdemli a diktatúrát” hangnemet el kell felejteni. Lehet lélektani, nép-lélektani elemzéseket, politikai elemzéseket enélkül is közzétenni.

    T. pikk!

    A népszavazás során úgy tette fel a Fidesz a kérdést (szerintem) hogy maradjanak-e a koszos és büdös hajléktalanok a kerületben vagy ne. A helyes kérdés az lett volna, hogy maradjanak-e koszosak és büdösek a hajléktalanok a kerületben vagy ne. Ez kommunikációs kérdés, amiben a Fidesz erős, a többi párt meg harmatgyenge. Csak ismétlem magamat, amikor leírom: a hajléktalanok kriminalizálása baromság, az ellátási rendszert nem felszámolni, hanem felújítani kell, és minden tiszteletem az olyan embereké és szervezeteké, (mint pl. Iványi Gábor) akik ezt felvállalják. Viszont emberileg az is teljesen érthető, ha valaki nem egy klozetban akarja felnevelni a gyerekét. Kérem továbbgondolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  20. Tisztelt “ncsicso”!

    A hajléktalan nem tud fürödni, így törvényszerű hogy büdös. Ez a Magyar Állam bűne, a Magyar Állam bűze.
    Továbbá az emberi szükségletett el kell végezni, azért szükséglet. Ez is a Magyar Állam bűne, és bűze. Hallottam már olyanról hogy elpukkant a hugyhólyag és meghalt az illető mert nem tudott wc-re menni.
    Tehát nemcsak szükséglet hanem létszükséglet.
    Továbbá azok a székletek sem mind a hajléktalanoktól származik, hanem sok esetben a kutyasétáltatók okozzák. Ez is a Magyar Állam bűze.
    Ha legközelebb ilyen bűzöket szagolsz, akkor remélem tudni fogod származását , vagyis a FIDESZ-től bűzlik.
    Minden elismerésem az amerikai népszavának, hogy a szegény emberek sorsát legalább így felkarolja.
    Olvasd el az ószövetségi bibliát, és megtudod hogy az Isten mit mond a zsarnok királyról aki szegénységbe és rabszolgaságba dönti a népet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  21. Uppsz! Most látom, hogy Lárázt írtam Lázár helyett – igy sem rossz. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  22. Uff, nem jelent meg a kommentem. Valószínűleg túl korán csuktam be a böngészőt.
    Én be nem írom még egyszer olyan hosszan. Na mindegy.

    Annyit azért, és megyek aludni, hogy tiltakozom az ellen, hogy a fidesz döntését úgy állítja be ez a cikk, mintha minden magyar óhaja lenne a hajléktalanok “megregulázása”. A fentebb látható kommentem pedig nem a hajléktalanokról szól, csupán ismertetni szerettem volna, hogy nem idegen számomra a probléma. KFJ, minden tiszteletem mellett ellent kell mondjak. A hajléktalan is tud fürödni, ruhát váltani, tudom, mert nap mint nap látok hajléktalanokat nem büdösen, nem koszosan. Villamosvezetőként tudom, hogy a vonalamon illetve a közelében legalább 5-6 hely van, ahol a hajléktalanok ez meg tudják oldani. A vécézésről meg annyit, hogy ahogy írtam, egyáltalán nem biztos, hogy aki a fa alá sz@rik, az hajléktalan. Viszont ezt a problémát mindenki nekik tulajdonítja. Hja, az élet nem igazságos… Egyébként az említett helyek tavaly és tavalyelőtt is ugyanolyan bűzösek voltak, mint ma. Mondhatni, a húgyszag párt- és kormányfüggetlen.

    Tisztelt Admin!
    Látom, az idézett mondat kikerült a cikk bevezetőjéből. Köszönettel felhívom a figyelmét a “Magyarország” rovatban olvasható mondatra is:”A Fidesz embertelensége a magyarok többségének óhajait tükrözi.” A cikk minden egyes szavával, beleértve a képaláírást is, egyetértek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  23. melyik fideszes dolgozott még sokat ?? Egyik sem de bizony a rokonság – Vitézy D. -nagy fizetési csodákra képes, még akkor is ha az ország a csődben van.
    Orbán elsőnek Európában megpróbál a tőkés társadalomnak megfelelni,azaz nyugdíjat elvenni.Miért ? A tőke nem hajlandó egy fillért sem áldozni arra ami nem termel profitot.Miből van a tőkéje ??Hát az ellopott államvagyonból.A Magyar nyugdíjak nincsenek ezek szerin már az államnál.Bizony ott vannak Orbán és csapata gazdag üzletember barátai magán vagyonába.Szó szerint uram bátyám módon szétosztották maguk között.
    Szomorú de nincs sok választás,ha a nép megelégeli akkor visszaveszi.De okos taktikával-hazudva-a népet szédíti és a nép azt halja engem nem érint csak tégedet…ja akkor már nem is érdekel.A Magyar politikai elit egyforma,svihák,köztörvényes gyanús Ebbe bele értem a LMP,MSZP,Jobbik is mivel annyira hatalom centrikusak,hogy képtelenek egymással szóba állni.A LMP vadul hiszi,hogy ő képes lesz választást nyerni,de megelégszik annyival is mint amennyit tett a MSZP-vel mint SZDSZ diktátum kis párt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  24. Mitől KDNP a KDNP ? – mert hogy Nem keresztény az biztos! Aki tényleg hithű és őszinte keresztény, az segíti és nem üldözi a nincsteleneket és elesetteket! Nem demokrata, mert ha demokraták lennének, nem szolgálák ki szolgai módon a diktatúrát! Nem néppárt, mert nincs még 1%-os társadalmi támogatottságuk sem, 2006-ban csalással kerültek a parlamentbe, a Fidesz hátán, ugyanis nem indultak önálló pártként a választásokon, hanem a Fidesz színeiben. Amikor a Fidesz lett 2006-ban a legnagyobb ellenzéki párt, akkor jelentették be, hogy önálló KDNP frakciót alakítanak, ami először megakadt Orbán torkán, de 1 nappal később lenyelette vele a katolikus egyház, vagy a pápa üzenete, egy háttéralku folytán. Így a KDNP a választáson való megmérettetés megkerülésével, csalással került a Parlamentbe. Ha tehát a KDNP Nem Keresztény, Nem Demokrata, Nem Néppárt, akkor MICSODA???? Szerintem NKNDNNP, vagyis Nem Keresztény Nem Demokrata Nem Néppárt, ami = HB. Igen ! HB. = Hazug Banda !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  25. “Miután Kocsis Máté polgármester egy magát kereszténynek nevező párt politikusa, bátorkodunk emlékeztetni őt a gazdag ember és a szegény Lázár történetére. Egyszersmind arra, hogy egy Lázár lehet szegény is. „Vala pedig egy gazdag ember, és öltözik vala bíborba és patyolatba, mindennap dúsan vigadozván”, mint Kocsis Máté. „És vala egy Lázár nevű koldus, ki az ő kapuja elé volt vetve, fekélyekkel tele”, de akkor az még nem volt szabálysértés. „És kíván vala megelégedni a morzsalékokkal, melyek hullanak vala a gazdagnak asztaláról; de az ebek is eljővén, nyalják vala az ő sebeit”, mert a kutyában is több emberi érzés volt, mint a gazdag emberben. „Lőn pedig, hogy meghala a koldus, és viteték az angyaloktól az Ábrahám kebelébe”, ami a mennyország kapuja. „Meghala pedig a gazdag is, és eltemetteték. És a pokolban felemelé az ő szemeit, kínokban lévén, és látá Ábrahámot távol, és Lázárt annak kebelében. (…) Monda pedig Ábrahám: Fiam, emlékezzél meg róla, hogy te javaidat elvetted a te életedben, hasonlóképpen Lázár is az ő bajait: most pedig ez vígasztaltatik, te pedig gyötrettetel.” ” (Részlet Bartus László: Kutyavilág c. cikkéből. ) Ld. itt : http://nepszava.com/2011/10/velemeny/bartus-laszlo-kutyavilag.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  26. Könyörgöm,ti emberbőrbe bújt ÁLLATOK,kocsis máték,és a többi felkent gazember!
    Ha egy csöpp eszetek lenne ,akkor ebből a pénzből lehetne talán minimum tisztálkodási lehetőséget teremteni ezeknek a szerencsétleneknek.Nem elég a maguk baja,ti még tetézitek ezzel a baromsággal?! Minél hamarabb érjen utol benneteket ez elszámoltatás órája!!!!!!!!!!!! Bár mindannyiótok családja kerülne minél hamarabb ebbe a kilátástalan helyzetbe !!!!!Érzitek,hogy már büdösödtök? Pusztuljatok a hatalomból!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  27. Ezt a Polgármestert sürgősen hajléktalanná kell tenni, csak úgy próba képen, aztán kiterjeszteni az egész képviselő csoportra!

    Az egész ország területére érvényes “Nem kívánatos személy” megjelöléssel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  28. Szerintem tiltakozásul meg kellene büntetni Józsefvárost!

    Biztos láttuk már hogy néz ki lomtalanítási szezonba, nos javasolnám hogy fentebb említett tereket, ahol dohányzási tilalmat is elrendeltek, országos méretű csikk gyűjtéssel kéne meglepni és beteríteni vele, továbbá megszervezni a folyamatos nagyméretű tömeges lomtalanítást is, hajléktalanok helyett megtölteni szeméttel a szemeteket!

    Aztán egy kis idézet: ” …Behunyja sok szemét, a sok Szemét!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  29. «A hajléktalanok kisajatitjak a közterületet… …

    «… … Az emberi hulladék veszélyes… …

    Felelötlenség a hajléktalant az utcan hagyni… strukturalisan fogjuk a kérdést megoldani»

    Jozsefvaros polgarmesterétöl idéztem…

    A strukturalis megoldas== börtön

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. Nem elég, hogy egy arrogáns, nyikhaj taknyos senkiházi ez a Kocsis Máté, de még neki áll feljebb. A TV-ben kikérte magának, a kritikákat és túlzónak minősítette azokat, akkora szájat nyitott, hogy tulajdonképpen arra kaptam fel a fejem, hogy ki ez a szemtelenkedő, nagyszájú?Meg akar felelni Tarlósnak is és Orbánnak is.Annyi esze viszont nincs, hogy normálisan álljon a dolgokhoz. Nem kell itt 70 millióért iroda, ezért a pénzért végig utazhatná Európát és meg szemlélhetné, hogy tőlünk különb országok hogyan intézik a hajléktalanok sorsát. Lenne kitől és mit tanulnia, de ő is csak egy bugyuta tahó, mint a többi a Forradalmi Jogász Paraszt kormányban. Ezek elözönlötték az országot és bár közel nincsenek annyian, mint sokan hiszik, de tény, hogy terrorizálják az ország mindazon lakosságát, akik nem hozzájuk tartoznak. Abba kéne hagyni már a tűrést!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  31. aki nem látszik az nincs!
    egyébként is szúrja a nemzeti középosztály szemét,nemcsak a hajléktalan hanem a szegény,cigány és minden ami nem ők!
    majd kitalálják a végső megoldást is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. «Kocsis Máté sürgős tennivalóként jelölte meg a lakásmaffia és a koldusmaffia elleni küzdelmet is, valamint azt, hogy pontosítani szükséges, hogy kik is a valódi hajléktalanok, hiszen sok olyan ember tartózkodik az utcákon, akiknek egyébként van ingatlantulajdonuk. » Tehat, ha valakinek van hajléka az ne menjen az utcara? Ez normalis???? Akkor nemsokara leszerelik a padokat?? És azt a padot is leszerelik a jatszotéren, amelyiken a kedves vezetö szokott elmélkedni?? Remélem az lesz az elsö!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. T.
    Jade
    2011. október 13. csütörtök
    12:44
    +++++++++!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Tisztelt “ncsicso”!
    Akárhogyan is csavarod a szavakat, és önmagadat is becsapod, tény hogy most a FIDESZ van kormányon, és az a bűz tőle származik.
    Választási kampányában pont azt ígérte hogy ezt megszünteti, de emberségesen és nem úgy hogy a hajléktalanokat a halálba, a koporsóba kergeti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Ennek a közveszélyes szélhámos, hatalommániában úszó gőgös orbánnak semmi sem számít, csak az uralkodhatnék, de minden mennyiségben jobban tudja mit kell tenni a hazai magyaroknak, mint ő, szélkakas, vekkeres, röhögcsélő!

    SZÉGYEN, hogy ilyen miniszterelnökünk lett, gyalázat,amit az emberek ellen elkövet, egyre több az öngyilkos és tízezrével hagyják el fiatalok az országot, mert ilyen ellehetetlenített országban még csak jövőképre sem jogosultak! -nemhogy tisztességes munkához jutni.

    Mindent államosíttat orbán, így koncentrálja saját ragyás képére az országunkat!
    ÉBRESZTŐ-t kellene fújni a magyaroknak itthon is és külföldön is,nemcsak szavakban kell segíteni az itteni népnek,hanem tettekbeen is!
    Nosza rajta! – tegyétek meg,amit ilyenkor meg kell tenni, ti is tüntessetek otthon vagy repüljetek Budapestre, itt, de fejezzétek ki, hogy a tök-király-felcsúti-rája hatalmának határa van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. Valóban egyre szégyenletesebb, ami az országban folyik, de azt kikérjük magunknak, hogy ez ellen az ország nagy része nem tiltakozik. Határozottan tiltakozik az egész szociális szakma, és minden általam ismert jó érzésű ember. Egy demokráciában először petíciókat írunk, és nyílt levelet, mert még sok olyan bolond idealista van, aki hisz abban, hogy demokratikus eszközökkel is tudunk célt érni. http://www.peticiok.com

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Mert ha egyre több ember csatlakozik az elégedetlen, változtatni akaró tömegekhez, és ez végre egységbe kovácsol bennünket, akkor felébred az ország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. “A hajléktalanügy megoldásában elhíresült…”
    Reméljük a végső megoldáson* nem goldolkoznak.
    .
    Sosem lehessen tudni. Amennyiben a Fidesz jelenlegi gazdaságpolitikája elbukik, és ennek igennagy az esélye, akkor a párt menetrend szerint a kisebbik testvérével, a Jobbikkal történő fúzióba menekül. Ebben az esetben, előbb utóbb kikerülhetetlen lesz jobbos tömeg-csőcselék ilyen irányú követelése…
    .
    *A német nácik így nevezték {Endlösung} a világ teljes zsidó népességének kiirtására vonatkozó, minden részletre kiterjedő “munkatervüket”. (ld.még: Vikipédia; Wannsee-i konferencia)
    tervüket

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  39. « «A mi tapasztalatunk, több mint félezer hajléktalannal való kapcsolatba kerülés után, hogy a jelentős részük azt mondja: fél a szállókon. Akkor minek vannak szállók? Nem kellene esetleg a tüntetéseket a hajléktalanszállók elé szervezni? Nem Iványi Gábor úrnak (metodista lelkész, aki több szolgáltatással vesz részt a hajléktalanok ellátásában – a szerk.) és Győri Péter úrnak (a Menhely Alapítvány budapesti elnöke – a szerk.) kellene erre választ adnia? Az elmúlt években telente 30-50 ember fagyott halálra telente, holott egyébként az állam fizeti az ellátásukat. Nagyon régóta mondom, ha ez a pénz jól van elköltve, akkor senkinek nem kell az utcán lennie és éheznie.»»
    Micsoda taho ez, elnézést, hogy ily lényegretöröen fejezem ki magamat! Emberségböl még sok tanulni valoja lehet ennek a taknyosnak a két emlitett urtol!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. Ncsicsó!
    .
    “A kollektív bűnösség elve nem vet jó fényt az alkalmazójára.”
    Erre föltehetném azt a kérdést, hogy létezik e kollektív dicsőség?
    A válasz nyilván az lenne, hogy igen, hiszen egész népek vivták ki … stb-stb. Ebben az esetben az a logikus következtetés, hogy létezik a kollektív bűnösség is.
    Egy történelmi példával élve, ha a magyar nép közös dicsősége volt 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc – mert az volt – akkor ebből az következik, hogy e nép közös bűne volt az 1944-es Tömeges Deportálás, Gettósítás és nyilvános Tömegmészárlás, különös tekintettel arra, hogy utóbbi halottainak száma jelentősen meghaladja az előbbiét… ÉS a magyar nép még csak meg sem próbált fellázadni ez ellen…
    Más lapra tartozik az, hogy ha valkinek mindig az orra alá dörgölik a hibáit, akkor sajnos törvényszerű, hogy az illető előbb utóbb elkezd újból eszerint viselkedni. Tehát nem mindig, nem minden időben célszerű az igazság feltárása, mert visszaüthet az “alkalmazójára” – de ez már megintcsak politika … a saját farkába harapó kígyó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos