Hozzászólás: Emberiesség elleni bűnökkel vádolják a pápát http://nepszava.com/2011/09/vilag/emberiesseg-elleni-bunokkel-vadoljak-a-papat.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Keresztes S. http://nepszava.com/2011/09/vilag/emberiesseg-elleni-bunokkel-vadoljak-a-papat.html/comment-page-1#comment-99150 Keresztes S. Thu, 29 Sep 2011 15:58:31 +0000 http://nepszava.com/?p=89907#comment-99150 Soha nem hallottam, soha nem olvastam soha nem történt meg, hogy Izrael Állam téríteni akart volna, állampolgárainak jobb túlvilági életet ajánlana, netán bűnbocsánatot, feloldozást ajánlana, arról már nem is beszélek hogy sem feltámadást, sem paradicsomi életet vagy éppen örök életet ígért volna! Ezért élesen különbséget teszek – mint ahogy ezt írásaimból olvashatták – Izrael állam megnevezés és „zsidó állam” megnevezés között. Ez utóbbi tudni illik, nem létezik! Lehet, hogy Izrael államban sok zsidó él, de még további 71 állampolgársággal és vallással rendelkező is él, akik száma lassan eléri a zsidóság felét! Majd ha a keresztény birodalom központját Vatikán Államnak fogják hívni, és a szervezeteit szerteszét a világ országaiban mint egy külföldi állam irodáit, vállalkozásait fogják – engedélyhez és adófizetéshez kötve – működtetni, másképpen fogják kezelni. Mert A Vatikán sem katolikus állam, annak ellenére hogy hihetően sok katolikus él benne, vagy rajta kívül, de a katolikus állam részeként, területen kívüliséget élvezve, mint egy állam az államban szerepkörben. És még kevésbé keresztény állam, hiszen a kereszténység hit kérdése, és az nem ellenőrizhető! Kíváncsi vagyok, hogy meddig veszik tudomásul a Vatikáni álláspontot, miszerint a világ minden országában ott a helye, a nemzeti irányítás mellett, és hazafi minden alkalmazottja Lengyelországtól kezdve Brazíliáig, - csak névleg mindig más államé - és különleges státuszt élvezek! Szabadon hazudhatnak mondák és legendák alapján, és ígérhetek bár milyen képtelenséget! És legtöbb helyen még adókedvezményt is kapnak! Az iszlám vagy más egyházi vagy klerikális államokról már nem is érdemes beszélni! Aki nem hisz, annak az állampolgárságát is törlik? A katolikus pap megszűnik pap lenni ha rájön hogy már nem hisz? Vagy hogy ha éppen pedofil lesz? Nem ezt látjuk! Be kellene perelni a hitükből élőket, hogy igazolják kézzelfoghatóan a hitüket, és ha ezt nyilván nem tudják, hát megszüntetni a státuszukat! Soha nem hallottam, soha nem olvastam soha nem történt meg, hogy Izrael Állam téríteni akart volna, állampolgárainak jobb túlvilági életet ajánlana, netán bűnbocsánatot, feloldozást ajánlana, arról már nem is beszélek hogy sem feltámadást, sem paradicsomi életet vagy éppen örök életet ígért volna!
Ezért élesen különbséget teszek – mint ahogy ezt írásaimból olvashatták – Izrael állam megnevezés és „zsidó állam” megnevezés között. Ez utóbbi tudni illik, nem létezik! Lehet, hogy Izrael államban sok zsidó él, de még további 71 állampolgársággal és vallással rendelkező is él, akik száma lassan eléri a zsidóság felét!

Majd ha a keresztény birodalom központját Vatikán Államnak fogják hívni, és a szervezeteit szerteszét a világ országaiban mint egy külföldi állam irodáit, vállalkozásait fogják – engedélyhez és adófizetéshez kötve – működtetni, másképpen fogják kezelni. Mert A Vatikán sem katolikus állam, annak ellenére hogy hihetően sok katolikus él benne, vagy rajta kívül, de a katolikus állam részeként, területen kívüliséget élvezve, mint egy állam az államban szerepkörben. És még kevésbé keresztény állam, hiszen a kereszténység hit kérdése, és az nem ellenőrizhető!
Kíváncsi vagyok, hogy meddig veszik tudomásul a Vatikáni álláspontot, miszerint a világ minden országában ott a helye, a nemzeti irányítás mellett, és hazafi minden alkalmazottja Lengyelországtól kezdve Brazíliáig, – csak névleg mindig más államé – és különleges státuszt élvezek! Szabadon hazudhatnak mondák és legendák alapján, és ígérhetek bár milyen képtelenséget! És legtöbb helyen még adókedvezményt is kapnak!

Az iszlám vagy más egyházi vagy klerikális államokról már nem is érdemes beszélni!
Aki nem hisz, annak az állampolgárságát is törlik? A katolikus pap megszűnik pap lenni ha rájön hogy már nem hisz? Vagy hogy ha éppen pedofil lesz? Nem ezt látjuk! Be kellene perelni a hitükből élőket, hogy igazolják kézzelfoghatóan a hitüket, és ha ezt nyilván nem tudják, hát megszüntetni a státuszukat!

]]>
bonhomme http://nepszava.com/2011/09/vilag/emberiesseg-elleni-bunokkel-vadoljak-a-papat.html/comment-page-1#comment-98986 bonhomme Wed, 28 Sep 2011 22:59:36 +0000 http://nepszava.com/?p=89907#comment-98986 Mégis, mit vártatok Josef Ratzingertől? Ő nemcsak a katolikus egyház, de a Hittudományi Kongregáció vezetője is, ami gyakorlatilag a Szent Inkvizíció egyenesági folytatása álnéven. Ámbár boszorkányokat mostanában nem égetnek, meg reformált vallásúakat sem gyilkolnak halomra, mint fénykorukban... :) Mégis, mit vártatok Josef Ratzingertől?
Ő nemcsak a katolikus egyház, de a Hittudományi Kongregáció vezetője is, ami gyakorlatilag a Szent Inkvizíció egyenesági folytatása álnéven.
Ámbár boszorkányokat mostanában nem égetnek, meg reformált vallásúakat sem gyilkolnak halomra, mint fénykorukban… :)

]]>
Geyza http://nepszava.com/2011/09/vilag/emberiesseg-elleni-bunokkel-vadoljak-a-papat.html/comment-page-1#comment-98970 Geyza Wed, 28 Sep 2011 22:36:45 +0000 http://nepszava.com/?p=89907#comment-98970 Mostnában olyanokat hallok hogy a nácizmust el nem ítélő korabeli pápa tulajdonképpen egy hőse volt annak a korszaknak. Naja...negatív hőse ! Mostnában olyanokat hallok hogy a nácizmust el nem ítélő korabeli pápa tulajdonképpen egy hőse volt annak a korszaknak.
Naja…negatív hőse !

]]>
Geyza http://nepszava.com/2011/09/vilag/emberiesseg-elleni-bunokkel-vadoljak-a-papat.html/comment-page-1#comment-98966 Geyza Wed, 28 Sep 2011 22:35:00 +0000 http://nepszava.com/?p=89907#comment-98966 Magyarországot is szépen lenyomták. Itteni kiszolgálóik révén. Magyarországot is szépen lenyomták.
Itteni kiszolgálóik révén.

]]>
Keresztes S. http://nepszava.com/2011/09/vilag/emberiesseg-elleni-bunokkel-vadoljak-a-papat.html/comment-page-1#comment-98960 Keresztes S. Wed, 28 Sep 2011 22:30:35 +0000 http://nepszava.com/?p=89907#comment-98960 Immár a pedofília, és az egyéb aberrált papi viselkedés lassan eltörpül a Katolikus egyház társadalom ellenes tevékenységében! Ahogy múlnak az évtizedek, évszázadok, évezredek, egyre nyilvánvalóbb hogy az egyház – élén a pápával – valótlanságokat terjeszt. Lehet, hogy a tudomány fejlődésével képtelen volt együtt változtatni téziseit – mind öröktől mind örökké – de ezek ma már teljesen tarthatatlanok. Nevén nevezve a tényeket téziseik és tanításaik nagy része közönséges csalás, megtévesztés, a nép becsapása. Az ifjúságot butaságokra oktatni és rendszeresen nyilvánosan prédikálni, valótlan és hazug dolgokat, már nem lehet sokáig büntetlenül! Lassan egy átlagos középiskolásnak sokkal több valós tudása lesz, mint az egyházi nobilitásoknak. Egy biztos, hogy egy árus ha ennyi hazugságot és bizonyíthatatlant állítana az árújáról, börtönbe zárnák! Immár a pedofília, és az egyéb aberrált papi viselkedés lassan eltörpül a Katolikus egyház társadalom ellenes tevékenységében!
Ahogy múlnak az évtizedek, évszázadok, évezredek, egyre nyilvánvalóbb hogy az egyház – élén a pápával – valótlanságokat terjeszt. Lehet, hogy a tudomány fejlődésével képtelen volt együtt változtatni téziseit – mind öröktől mind örökké – de ezek ma már teljesen tarthatatlanok. Nevén nevezve a tényeket téziseik és tanításaik nagy része közönséges csalás, megtévesztés, a nép becsapása.
Az ifjúságot butaságokra oktatni és rendszeresen nyilvánosan prédikálni, valótlan és hazug dolgokat, már nem lehet sokáig büntetlenül!
Lassan egy átlagos középiskolásnak sokkal több valós tudása lesz, mint az egyházi nobilitásoknak.
Egy biztos, hogy egy árus ha ennyi hazugságot és bizonyíthatatlant állítana az árújáról, börtönbe zárnák!

]]>
gm. http://nepszava.com/2011/09/vilag/emberiesseg-elleni-bunokkel-vadoljak-a-papat.html/comment-page-1#comment-90933 gm. Fri, 16 Sep 2011 15:46:50 +0000 http://nepszava.com/?p=89907#comment-90933 Engem már az is ingerel, amikor a pápa kezét csókolják letérdelve előtte a hívők, miközben minden ujján gyémánt , drágaköves gyűrűk, nyakából 2 kg. arany csüng és a szegények pártfogásáról beszél. Engem már az is ingerel, amikor a pápa kezét csókolják letérdelve előtte a hívők, miközben minden ujján gyémánt , drágaköves gyűrűk, nyakából 2 kg. arany csüng és a szegények pártfogásáról beszél.

]]>
teo http://nepszava.com/2011/09/vilag/emberiesseg-elleni-bunokkel-vadoljak-a-papat.html/comment-page-1#comment-90812 teo Fri, 16 Sep 2011 12:42:40 +0000 http://nepszava.com/?p=89907#comment-90812 Egyébként a római pedofilikus-kaotikus egyház a legszennyesebb „keresztény” egyház mind közül. Már a népi folklór része Magyarországon (is) a mohó, perverz, pedofil, gennyedék pap figurája. Lehet ezt maszatolni, de a történelem legnagyobb intézményesített internacionalista politikai prostituáltja Rómában székel. Oszt jónapot! Egyébként a római pedofilikus-kaotikus egyház a legszennyesebb „keresztény” egyház mind közül. Már a népi folklór része Magyarországon (is) a mohó, perverz, pedofil, gennyedék pap figurája. Lehet ezt maszatolni, de a történelem legnagyobb intézményesített internacionalista politikai prostituáltja Rómában székel.
Oszt jónapot!

]]>
Nyul György http://nepszava.com/2011/09/vilag/emberiesseg-elleni-bunokkel-vadoljak-a-papat.html/comment-page-1#comment-90569 Nyul György Fri, 16 Sep 2011 06:04:37 +0000 http://nepszava.com/?p=89907#comment-90569 A pápista papok között a homoszexualitás és a pedofilia foglalkozási ártalomnak számít. Ezért védi Racinger a pedofilokat. A homoszexualitásról pedig beszélni sem szabad. Ha mindenkinek szabad, a papoknak miért nem. őket az isten már ilyennek teremtette. A pápista papok között a homoszexualitás és a pedofilia foglalkozási ártalomnak számít. Ezért védi Racinger a pedofilokat. A homoszexualitásról pedig beszélni sem szabad. Ha mindenkinek szabad, a papoknak miért nem. őket az isten már ilyennek teremtette.

]]>
FERIKE http://nepszava.com/2011/09/vilag/emberiesseg-elleni-bunokkel-vadoljak-a-papat.html/comment-page-1#comment-90498 FERIKE Thu, 15 Sep 2011 21:56:33 +0000 http://nepszava.com/?p=89907#comment-90498 A papa amerikai latogatasa allat kertek a hibasok meg bunteteset es O ugy csinalt mintha nem is hozza beszelnenek--SEMMIT SEM CSINALT AMERIKABA-PEDIG EZERT JOTT HOGY KI VIZSGALJA A SERELMEKET A papa amerikai latogatasa allat kertek a hibasok meg bunteteset es O ugy csinalt mintha nem is hozza beszelnenek–SEMMIT SEM CSINALT AMERIKABA-PEDIG EZERT JOTT HOGY KI VIZSGALJA A SERELMEKET

]]>
Berry http://nepszava.com/2011/09/vilag/emberiesseg-elleni-bunokkel-vadoljak-a-papat.html/comment-page-1#comment-90341 Berry Thu, 15 Sep 2011 17:43:32 +0000 http://nepszava.com/?p=89907#comment-90341 Éppen ideje, hogy rávilágítsanak a katolikus egyház embertelen, kizsákmányoló, Janus-arcú magatartására! A szegények támogítását hírdetik, ugyanakkor javasolnám megvizsgálni az un. segélyszervezeteik működését is. LKehet, hogy vannak olyan segélyszervezeteik, akiknek a képviselői nagyobb jövedelmet zsebelnek be, mint amilyen értéket kiosztanak a szegények között. Itt kifejezetten a katolikus egyházra gondolok! Éppen ideje, hogy rávilágítsanak a katolikus egyház embertelen, kizsákmányoló, Janus-arcú magatartására! A szegények támogítását hírdetik, ugyanakkor javasolnám megvizsgálni az un. segélyszervezeteik működését is. LKehet, hogy vannak olyan segélyszervezeteik, akiknek a képviselői nagyobb jövedelmet zsebelnek be, mint amilyen értéket kiosztanak a szegények között. Itt kifejezetten a katolikus egyházra gondolok!

]]>