Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kertész Ákos helyreigazít 2011. szeptember 13. kedd 22:49

  • Hozzászólások(55)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kertész Ákos helyreigazít
A “Kertész Ákos nyílt levele az Amerikai Népszavához” című publicisztikámban szereplő mondatot: “A magyar genetikusan alattvaló” – ezúttal helyreigazítom. Helyesen ilyen mondat nincs. Örömmel értesültem, hogy a holokauszttal kapcsolatban az elmaradt bocsánatkérés ügyében helyreigazítottak mások.
Ezzel az ügyet lezártam.
Kertész Ákos
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.1/5 (25 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -18 ( 56 szavazatból)
Kertész Ákos helyreigazít, 3.1 out of 5 based on 25 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(55)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

55 Reader’s Comments

  1. Tisztelt Kertész Úr!
    Engem mélyen megragadott és megérintett, az ön írása . Sajnos ugyan velőt rázó,
    de igaz. Sőt ,hogy fokozzam, a mi demokratikus, liberális de akár a jobboldali vezetésünk(egy kutya) a privatizációval egyetemben, bennünket is eladtak, mint a marhákat. ‘Lerágják a húst a csontról, s koncot oda vetnek, hogy mint megvadult ebek a mócsingért egymásnak esnek’. És mi nem teszünk semmit. Bár szerintem az értelmiség feladata lenne egy olyan szellemi állományt képviselni, amely haladó, előre mutató, tisztességes,becsületes, erkölcsös stb:
    Azt gondolom Kertész Úr pontosan a kifosztott és magára hagyott átlag magyarokról-magyarokért fogalmazta levelét, s mint tudjuk az kiabál akinek a háza ég- így némileg érthető a reakció. Csak azért azt remélem, hogy a liberálisok és a balosok is megértik hogy róluk is ugyanúgy szó van mint a jobboldalról.Lehet, hogy össze esküvés elméletem van, de az az érzésem, hogy a hazai politikai berkekben, előre leosztott kártyával és jól meg koreografált színházi felvonásokkal butítanak bennünket.
    Tisztelt Kertész Úr én mint Magyar ember vallom, hogy az én Istenem a Jákobnak, Izsáknak és Izraelnek Istene az én Istenem is. Szörnyen sajnálom és szégyenlem, hogy a magyar elődeimnek szerepe volt a náci vérengzésben a Holocaust-ban! Ezért kérem a Héber embereket bocsássanak meg elődeinknek és nekünk. Könyörgök az élő Istenhez mossa le -e nemzet bűneit és bocsásson meg nekünk! Ebben a világban lassan minden elveszőben , kihalóban van amitől az ember-ember, szeretet, megbecsülés, tisztesség,emberség….stb. Semmi nem számít, minden csakis a pénzről szól.
    Rettentően csalódott és kiábrándult vagyok. Rosszul érzem magam ebben a világban és rettentően magányosan. Ha nem volna családom, már nem is volna miért itt maradnom. Kicsit elkalandoztam.
    Mindenkinek csak azt tudom ajánlani , ésszel olvassa a sorokat és szívvel akkor megnyílik az” ige” ajtaja . Még valami, nem kell bele látni, képzelni, magyarázni olyant ami nincsen benne, de ami benne van azt meg igenis meg kell látni. Üdvözletem: András

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  2. Miért tüntette el az Amerikai Népszava az eredeti ominózus “Kertész Ákos nyílt levele az Amerikai Népszavához” című publicisztikát
    (http://nepszava.com/2011/08/velemeny/kertesz-akos-nyilt-levele-az-amerikai-nepszavahoz.html),
    amely csak itt volt megtalálható, máshol csak – sokszor manipulativan – kivonatolva van?! Miért akadályozza az Amerikai Népszava is az eredeti tényekhez való hozzáférést és segíti ezzel a dezinformációt?
    Üdv, András

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. T. Másoik András,

    nincs eltüntetve semmi, Itt van a levél, a Vélemény robatban megtalálhayó. http://nepszava.com/2011/09/velemeny/kertesz-akos-nyilt-levele-az-amerikai-nepszavahoz.html Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. Tisztelt Kertész Ákos!

    Tisztelettel megkérdezem önt, hogy az egyszerű állampolgár(mint én is) a választások kivételével(ami önmagában is csalás, hiszen nincs alternatíva)
    mivel tudunk hozzá járulni, hogy változzanak a dolgok. Mert linkelni, ígérgetni, ergo hazudni, becsapni egyik politikai párt sem rest. Van még egyáltalán jobbik rossz?
    Természetesen jobb és ultra jobbra sosem szavaznék, de úgy látom nincs arany közép út. Három gyermeket nevelek és úgy érzek, mint ön. Ebbe én is már majd belehalok, hogy én teljes reménytelenségnek érzem, látom az összes hazai politikai szervezetet( csődtömeg ) vagy szándékosan vagy…………
    ha néhány gondolatot írna nekem- nekünk ezekről, azt tisztelettel meg köszönöm.
    Üdvözlöm önt :Kiss András

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  5. Nincsen mit komentálni ha nekik jo nekem kiráj,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Újra meghamisította az ATV Kertész Ákost 2013. november 18. hétfő | AN

Az ATV meghamisította Kertész Ákos mondatát 2013. november 16. szombat | AN

Kertész Ákost befogadta Kanada 2013. november 14. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos