Ronai and Ronai
AMERIKAI

Platini: Európa sportélete forog veszélyben 2011. szeptember 28. szerda 22:28 | AN Forrás: AFP

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Platini: Európa sportélete forog veszélyben

Strasbourg – Az európai labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke, Michel Platini az Európa Tanács előtt hívta fel a tagállamok figyelmét a fogadási csalások kriminalizációjára; szerinte már nem csak az európai futball, az egész sportélet létét veszélyezteti az egyre gyűrűző bundabotrány.

Platini elmondta, a sportmozgalmak jelenlétével már nem, csupán szigorúbb törvényekkel lehet megfékezni az olyan szervezett bűnözői csoportokat, amelyek manipuláció útján milliós profitra tesznek szert.

“Az internetes fogadással kapcsolatos csalások mértéke egyre terjed, ami aggasztó, hiszen egyetlen ország sincs biztonságban”, jelentette ki az UEFA első embere, majd dicsérte az olyan nemzeteket, mint Olaszország, Spanyolország és Nagy Britannia, melyek már bevezették az általa is javasolt törvényeket.

“Szükségünk van az Európa Tanács beavatkozására, hogy segítse erőfeszítéseinket”, tette hozzá a francia sportvezető. “Ösztönöznünk kell a tagállamokat, hogy lépjenek fel a csalókkal szemben, és hogy az állami hatóságok működjenek együtt a sporthatóságokkal.”

Az UEFA szezononként mintegy 1800 európai futballmeccset elemez a fogadási szokások szemszögéből, s keres csalásra utaló gyanús ügyleteket. Ebben a hónapban a török bajnok Fenerbahce keveredett bundabotrányba, mely során a Bajnokok Ligája küzdelmeitől is visszaléptették a csapatot.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , , , ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. Orbán András Lajos

    Ezt a mankót is meg kellene vakargatni cifra dolgok derülnének ki róla………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás 2014. április 5. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos