Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kertész Ákosban “származási görcs” uralkodik 2011. szeptember 15. csütörtök 16:28 | AN

  • Hozzászólások(51)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kertész Ákosban "származási görcs" uralkodik

Budapest – Az antiszemitizmus és rasszizmus mocsarában folyamatosan dagonyázó Echo TV-ben néhány „konzervatív” (értsd: szélsőjobbos) vendég a Demokrata című hetilap főszerkesztőjével diskurált arról, mennyire imádják Orbán Viktort, aztán zsidóztak pár kiadósat, ahogy szoktak. Az Alaptörvény kommunikációjával megbízott Kerényi Imre lezsidózta és “származási görcs” által uralt embernek nevezte Kertész Ákost. Várjuk a hasonlóan orkán erejű tiltakozást a jobboldalról és a liberális oldalról, mint amilyet Kertész Ákos ellen indítottak. Kerényi kitüntetéseit is visszavonják?

A “Demokrata kör” című műsor kezdetén első körben arról moralizáltak a mélyen tisztelt jobbos értelmiségiek, hogy az alaptörvény asztala mennyire irigylésre méltó ötlet. Kerényi Imre, az „ötletgazda”, odáig ragadtatta magát az emelkedett pillanatban, hogy Bolgár György szavaira reagálva a következőket találta mondani: „Én nem vagyok Orbán Viktor barátja, én a hódolója vagyok, a híve vagyok és ha ő engem csatasorba szólít, én összevágom a bokámat és megyek”.

Eztán rátértek a lényegre a nyíltan holokauszttagadó Pozsonyi Ádám részvételével. Kiragadott félmondatokkal példálózva kiderítették a Demokrata (!) lap munkatársaival, hogy Kertész Ákos állampolgárságára méltatlan. Pozsonyi úr azon kesergett, hogy míg  Kertész Ákos szerinte gyalázza a magyarságot, ő nem teheti meg ugyanezt a zsidósággal, mert akkor elveszítené állását (a mai Magyarországon? Az kizárt – a Szerk.). Aztán Kerényi feloldotta ezt a problémát és az „ilyen típusú ember, akiben van egy ilyen származási görcs” fordulattal zsidózott egy embereset. Szerinte Kertészben mindent felülír az, hogy zsidó származású, amit furcsa volt hallana attól az embertől, aki azok táborát erősíti, akik mindent „magyarságtudatukból” és “magyarságteljesítmányükből” vezetnek le.

Bencsik főszerkesztő egy magvas kijelentéssel összegezte a műsor szellemi magaslatait: “ezek az emberek menjenek el a fenébe”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (9 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 14 szavazatból)
Kertész Ákosban "származási görcs" uralkodik, 4.1 out of 5 based on 9 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(51)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

51 Reader’s Comments

  1. Ezek a magyarságukat , identitásukat , hangoztató bokájukat összecsapó , nagyhangú ” SZELLEMI ÉRTÉKEK” hogyan zsidózhatnak ? Kíváncsi lennék hogyan reflektálna erre Orbán Viktor , mert a kormányában is sok a zsidó ,,,,,, Akkor mennyire is vagyunk elfogadhatóak mások szemében, mennyire vagyunk hitelesek ezek a lázító beszédek után, mert,ebben az országban lehet zsidózni, lehet cigányozni .Tisztelt “szellemi görcsök” ettől még nem fogjátok az állásotokat elveszíteni , Annál sokkal jobban tudtok “identifikálódni” azért vagytok előnyös helyzetben . ZSIDÓZTATOK MÉGIS VAN MÉG ÁLLÁSOTOK ! MENNYI HAZUGSÁG ,MENNYI KÉPMUTATÁS VAN BENNETEK! Így akarjátok az ifjúságot nevelni .csak így tudtok előnyt szerezni , mert eddig nem tudtatok annyi maradandót alkotni, mint Kertész Ákos?. Féltek gazsuláltok , mert tudjátok ,hogy a hatalom mögé bújva tudjátok csak magatokat dícsőíteni, éltetni ,,,,,,,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Érzelmileg felkavaró volt a Radnóti Menet 2011. november 12. szombat | AN

Orbán rövidebb pórázra fogná Tarlóst 2011. november 9. szerda | AN

Csatlakozzon a Radnóti Menethez! 2011. november 8. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos