Ronai and Ronai
AMERIKAI

Honlapot indított a Demokratikus Koalíció 2011. szeptember 9. péntek 18:54

  • Hozzászólások(99)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Honlapot indított a Demokratikus Koalíció

Budapest – Tetszetős és tartalmas honlapot indított a Demokratikus Koalíció, amely új fejezetet nyithat Gyurcsány Ferenc, a DK és az Orbán-rendszer ellenzékének munkájában.

Útjára indult a Demokratikus Koalíció honlapja (www.dkp.hu) . Egy mozgalmas, informatív felületet kívántak létrehozni, amely sok tenni akaró demokrata találkozási és gyülekezési helye lehet – tájékoztat a facebookon Gyurcsány Ferenc. A honlapot lelkes segítők csinálták a nyár folyamán. Ingyen dolgoztak, idejüket, tehetségüket adták – írja a volt miniszterelnök.

A honlap Gyurcsány Ferenc rövid videoblogjával indul, „Orbán meggyalázta a magyar köztársaságot és elrabolja azt. Mi okunk lenne ezt megengedni?” – mondattal. A továbbiakban elmondja, hogy le akarják váltani „Orbán rendszerét”, azokkal, akiknek elege van abból, hogy „félni kell egy hatalomtól”, amely betekint a munkahelyekre, ránéz az íróasztalokra, akinek nem mindegy hogyan élünk és hogyan gondolkodunk – mondta a Kossuth téren felvett videóban. A volt kormányfő szerint a Demokratikus Koalíció Platform  (DKP) mindazoknak a gyűjtőhelye, akik le akarják váltani Orbán rendszerét, „akik Orbán rendszerének ellenzékeként tekintenek magukra”. A portál azoknak szól, akik hiszik, hogy van „progresszív demokratikus baloldal” és hiszik, hogy a liberálisoknak, „különböző színezetű baloldaliaknak” és mérsékelt konzervatívoknak egyaránt szerepük lehet Orbán rendszerének leváltásában és „az új köztársaság felépítésében”. “Az ő társaságukat, az ő barátságukat keressük, mert demokratikus koalíciót szeretnénk velük alkotni” – zárja videóüzenetét Gyurcsány Ferenc.

A dkp.hu oldalon egyébként fényképgalériák, a vezetők életrajzai, hírek és tanulmányok olvashatóak és elérhetőek az ismert baloldali bloggerek, mint Andrassew Iván, Föld S. Péter és mások írásai is, valamint a Bajnai Gordon vezette Haza és Haladás Alapítvány, a Bokros Lajos vezette Szabadság és Reform Intézet, az Eötvös Károly Intézet, a Magyar Demokratikus Charta, valamint az Egymillióan a Demokráciáért Csoport is.

A honlapon tették közzé a platform azon kezdeményezéseit is, amelyet a gárdonyi kihelyezett frakcióülésen fogalmaztak meg a napokban. Eszerint parlamenti vizsgálóbizottság megalakítását kezdeményezik, hogy kiderüljön: „mi lett a vörösiszap-tragédiával sújtott térség helyreállítására adott harmincmilliárd forinttal”, mivel követni szeretnék minden fillér útját, nem függetlenül azoktól a sajtóhírektől, miszerint milliárdos tételek „vándorolhattak Simicska Lajoshoz köthető off-shore cégekhez”.

Vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezik annak kiderítésére is, hogy befolyásolta-e a banki hitelkamatok  – az ügyfeleket terhelő – megemelését az „Orbán-kormány által bevezetett brutális mértékű különadó”.

A DKP harmadik kezdeményezése, hogy amennyiben a kormánypártok nem hajlandóak a kompromisszumra a választójogi törvényt illetően, akkor aktív bojkottal viszonyuljon a frakció a vitához: azaz vezérszónok ismertetné az MSZP álláspontját a parlamentben és a továbbiakban nem vesznek részt a vitában és nem szavazzák meg a törvényt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (41 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +75 ( 91 szavazatból)
Honlapot indított a Demokratikus Koalíció, 4.2 out of 5 based on 41 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(99)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

99 Reader’s Comments

  1. TISZTELT GYURCSÁNY!

    BELÉPEK ÉN IS A PÁRTJÁBA! VÁLASZ-E-mailjuknak örölnék.
    KORÁBBIAKKAL KAPCSOLATOS BÍRÁLATOMAT ÉPÍTŐNEK VEGYXE, KÉREM! KÖSZÖNÖM.
    NAGYOT HIBÁZTAK , MERT AKKOR, AMIKOR A MOSTANI KORMÁNYPÁRT RÉGI VALÓS VAGY VÉLT ÜGYEK KAPCSÁN VIZSGÁLATIOKAT KÖVETELVE TÁMADTA ÖNÖKET, AZ MSZP TUTYI -MUTYIN NEM KÖVETELTE A KAJA IBRAHIM, JOSIP TOT ÜGYEK VIZSGÁLATÁT! MIÉRT NEM TÁMADTA AZ ÉRINTETTEKET ÉS PP-t???
    ÖN SZERINT A BÜNTETŐKÖNYV AZON RÉSZE, AMI A BŰNPÁRTOLÁSRÓL SZÓL, KÖTELEZŐ E MINDENKIRE? VAGY VANNAK KIVÉTELES POSZTOK, POZICIÓK PL.
    IDEÉRTVE AZ ÜGYÉSZÉGET EGYÉB HATALMI KÖRÖKET IS KIKRE NEM VONATKOZNAK E TÖRVÉNYEK? E RÉTEGEK NEM KÖVETNEK-E EL BŰNCSELEKMÉNYT HA GÁTOLNAK BIZONYOS SZEMÉÉLYEK KAPCSÁN A BŰNCSELEKMÉNY FELTÁRÁSÁT ÉS A VÁDEMELÉST AHOL VALÓBAN MEGALAPOZOTT?

    HA MINDENKIRE VONATKOZIK, NEM LEHETNE E OLYAN TÖRVÉNYT HOZNI, AMI ALAPJÁN BÁRKI ELLEN ÉRVÉNYESÍTENI LEHETNE E TÖRVÉNYEK BETARTÁSÁT S HA MÉGSEM SIKERÜLNE EZ, ÚGY A SZÓBANFORGÓK Btk-nak megfelelő BÜNTEŐ FELEKLŐSSÉGRE VONÁSÁT?
    ÉRJÉK MÁR EL!
    A KORMÁNY OKOZTA ÓRIÁSI KÁROKOZÁSÉRT IS BÜNTETŐ FELELŐSSÉGRE VONÁS KELLENE! MATOLCSI ORBÁN: EZ AMIT CSINÁLTAK NEM EGYSZERŰEN ÁMOKFUTÁS, ATTÓL MÉG ROSSZABB!

    FOGJANAL ÖSSZE AZ MSZP-vel, LMP-vel. MEGFELELŐEN KOMMUNIKÁLJANAK. MOSSÁK LE IDŐ ELŐTT E HATALMIKÖRT!
    MÓDOSÍTSÁK A TÖRVÉNYEKET, A MOSTANI TÖRVÉNYTELENSÉGEKET , TÖRVÉNYEKET SZÁMOLJÁK FEL!
    SOK SIKERT!

    TISZTELETTEL

    NEVEMET NE KÖZÖLJÉK CSAK ANNYIT:

    ISTVÁN

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (28 szavazatból)
  2. Egy nagyon szomorú asszony

    Nagyon sajnálom és végtelen szomorú vagyok ennyi semmitmondó vélemény olvastán. Fogalmuk sincs a legtöbb embernek mit beszél. A legszomorúbb az amikor tisztában van azzal. El se tudja képzelni milyen kárt csinál ezzel az országnak. üdv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (15 szavazatból)
  3. Soksikert kivánok.Sokak véleményét szeretném tolmácsolni! Minden kommunikáció alkalmával, közérthetö-lényegre törö-frappáns,értelmes és persze inteligens szóvivöt válasszon a D.K-vezetösége

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (20 szavazatból)
  4. Tisztelt Demokratikus Koalició!
    Azt szeretném megtudni ,hogy a külföldi magyarok ha megkapják a választó jógot akkor adót is fizetnek magyarországra?
    Ez esetben a magyar országon született és élő dolgózó az adózzón a külföldi meg dönt az országról és hogy ki kerüljön hatalomra!
    Ilyenkor lehet e polgári engedetlenség hogy nem adózunk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (23 szavazatból)
  5. Gyuricza Zoltán

    Tisztelt Gyurcsámy Úr!

    Nagyon sok szegény ember még szegényebb lett, én magam is, aki öt leánygyermek édesapja vagyok.Munka nélkül vagyok már egy éve.Csak tengődöm diplomás létemre (Széchenyi István Főiskola).Mindenemet elvesztem, lakásom,lízingelt gépkocsim…stb.Élelmiszerre sincs pénzem,nyugdíjas édesapám segít kis nyugdíjából ahogy tud.Nem tudom hova vezet ez az az út hisz már 48 éves elmúltam.Akár hova fordulok mindenki elutasít és már pszichológiai kezelésekre járok nagyfokú depresszióm miatt.Nem tudom adni magamat, annyira lenyomorodtam.
    Kiváló tisztelője: Gyuricza Zoltán

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (24 szavazatból)
  6. Szabó Barnáné

    Gratulálok a Demokratikus Koalíció pártként történő megjelenéséhez. Nagyon sokan úgy gondoljuk, hogy a tisztelt Gyurcsány Ferenc úr személye, egyénisége ,vezetői stílusa nagymértékben hozzájárul e párt megerősödéséhez, s joggal hisszük és várjuk, hogy segítségükkel ez a mihaszna , semmihez nem értő, amatőr kormány minél hamarabb eltűnik a süllyesztőben.

    E helyről kívánok Ferenc napján boldog névnapot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (23 szavazatból)
  7. Tisztelt Gyucsány Úr!.
    Én is csak gratulálni tudok az új párt mejelenéséhez.
    Hiszen hogy sokan igy vannak. Sok megrázkódtatás ért. Elvették az utolsó
    reményet hogy munkát is valaha találjak. 57 éves elmultam egy életet
    becsülettel ledoldoztam és nem kellek sehova.
    Az előrehozott csökkentett nyugdijba még bíztam. Aztán már ez sincs.
    Bíztam ennyi munka után talán több időt kapok álláskeresésre
    de csak 90 napot. Befizettem egy csomó adót ebben az évben és fél hónapra
    alamizsna pénzt kaptam. Mert csak ennyi jár.
    Hiszek az Ön pártjának a megerősödésében talán érezni fogjuk a változást.
    Nem tudom már talán sehova se eladni magam az egészségem is
    ráment erre az egész kilátástalanságos helyzetemre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  8. Először is : ez a párt nem gyurcsány-párt. Elvitathatatlanok Gyurcsány Ferenc érdemei, hogy ez a párt megalakulhatott, de lássunk a történtek mögé is. Elvesztettünk egy olyan anyagi erőt, mint amit a MSzP szervezete, stb. jelent. Ráadásul még azt is viselnie kell a DK pártjának, hogy fél évíg nem alakíthatják meg a hivatalos frakciót. (Ennek oka már lényegtelen.)
    A magam részéről azt is sajnálom, hogy sok jóakaratú – ám az idők szavát nem értő, de baloldali érzésű ember a MSzP riválisának tartja a DK-t, jóllehet ideológiai szempontból az. Történelmi időket élünk, örökérvényű ideológiai alapjainkat nem lehet dogmatikusan értelmezni.
    Híve vagyok a DK pártjának, mert az ország polgárait nem osztogatással akarja a közösség szolgálatába állítani, hanem a kűzdeni akarás felemelő érzését igyekszik megismertetni velük, hogy ráérezzenek : az életben kűzdés nélkül nincs jobb élet. Mindenért fizetni kell és ez a fizetség az ország polgárainak tudatos részvétele a közös munkában. Aki boldogulni akar, kűzdjön meg érte. Aki pedig erre nem hajlandó, bár megtehetné, ne tarthasson ígényt a jobb életre.
    Becsülöm és tisztelem Gyurcsány Ferencet, mert soha olyan őszintén még egyetlen politikus nem tárta fel saját és kormánya-pártja hol hibázott, hol volt igaza, mégsem győzött. Ugyanakkor hajlandó okulni mindezekből. (Sajnos rajta kívül kevesen.) Bízom abban, hogy a DK számottevő politikai erővé növi ki magát a baloldalon és képes lesz elősegíteni a demokratikus egységfront megvalósulását az Orbán féle antidemokratikus kormány megdöntésére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  9. Nem egész két hónapja van DK – már a parlamenti küszöbön:
    http://hvg.hu/hvgfriss/2011.50/201150_partok_es_politikusok_nepszerusege_evleerte

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  10. Tisztelt Gyurcsány úr! Nekem mint egyszerű emberkének,az a véleményem, hogy kérje meg Bajnai Gordont,és Oszkó Pétert, hogy ők jöjjenek vissza, és vegyenek részt / D.K. Párt-vezetőségi munkájában, hiszen őket az emberek szerették, halgatnának rájuk, és így nagyobb esély lenne azokat az embereket megszólitani, akik most nem tudnak kire szavazni, mert bizonytalanok,és csalódottak. Űdvözlettel: egy baloldali kis nyugdíjjas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  11. Tisztelt Gyurcsány Ferenc!
    Sokak véleményét tolmácsolom, amikor tisztelettel arra kérjük Önt, hogy egy kis ideig még a háttérből segítse, támogassa a pártot. Ön egy olyan politikus, aki okos, nyíltszívű, és még sorolhatnám az Önre jellemző pozitív jelzőket, de leginkább amit nagyra becsülünk, hogyha kell félre tud húzódni . Úgy érezzük, hogy még nincs itt az ideje, hogy az élre álljon. Sajnos sok ember van még, aki szörnyen gyűlölködő és “csak” Orbánig lát.
    Önt nagyon sokan szeretik, támogatják és reméljük hamarosan eljön az az idő, amikor ismét miniszterelnökünkként köszönthetjük.
    Tisztelettel:sokak nevében Kristóf

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  12. Kedves Ferenc ! Jóval túl vagyok 60 -on ! Hallottam Rákosi , Kádár , Grósz etető hazugságait ! Köszönöm neked a Balatonöszödi feltáró beszéded a politikai hazugságról – ami ma is tart ! Sok sikert ! Drukkolok ! Ottó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  13. Én is arra szavazok, hogy a jobboldali ámokfutásnak véget kell vetni!
    Az “Európa szívében vívott szabadságharccal” az elmúlt két évben több kárt okoztak a népnek és a demokráciának, mint azelőtt bárkik-összesen! Hazudnak, csalnak, lopnak, és nem hajlandók beismerni a tehetetlenségüket, alkalmatlanságukat! Népszavazást kell kezdeményezni a leváltásukra, mielőtt még több kárt okoznak, és csődbe juttatják az országot, mint a görögök.
    A népszavazás lehet az egyetlen megoldás, és szerintem most nagyon sokan támogatnák ezt! Kezdjenek végre valamit! Én aktívan is támogatnám!
    Tisztelettel: Fekete József

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  14. Vélemény a kormányról: /versben/,a Fel vörösök proletárok mintájára!
    Fel Magyarok ,polgárok!
    Fel magyarok honpolgárok,
    orvosok és katonák.
    Itt ma még nagy munka vár rátok,
    áll még az Orbán kormány!

    Orbánok, Lázárok,Rogánok,
    kétharmados naplopók!
    Féljétek a magyar népet,
    mert nem tűr el több elnyomót!

    Fennhéjazó fidesz képviselők
    eljön még az az idő,
    Számot kell adni majd arról,
    hová lett a szebb jövőnk!

    Becsaptátok a magyar népet,
    de van egy nagy igazság!
    Szebb jövőben lesz majd részünk,
    ha nem lesz már Orbán kormány!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (17 szavazatból)
  15. Szeretnék egy elektronikus levelet elküldeni az Elnöknek, de sajnos nem
    ismerem ennek a lehetőségét.
    Szerkesztőségen keresztül ez olyan lenne, mint egy magán levelet írni
    és azt közhírré tenni.
    Az én levelem egy máshoz küldött üzenet megismertetése és arra való
    válaszadás előmozdítása..
    Üdvözlettel:
    Bálint Imre

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  16. Tisztelt gaborxxx,

    kéejük, hogy hosszú hozzászólásával kapcsolatban egy működő email címről legyen szíves egy levelet küldeni a nepszava@nepszava.com címre. Mielőtt a hozzászólását köözlnénk, szeretnénk tisztázni néhány kérdést. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  17. Tisztelt Gyurcsány Úr!

    Az előttem szólók véleményéhez szeretnék hozzászólni. Ön egy rendkívül magas intelligenciával, nagyon jó szervező és szónoki képességgel rendelkező úriember, akiben mindig is bíztam. Számomra Ön vagy Bajnai Gordon úr lenne a legmegfelelőbb miniszterelnök. Remélem hamarosan bekövetkezik ez a vágyam. Ön és hívei segítségét kérném, hogy az Orbán kormányt mielőbb leváltsák, mert nyomorba taszította a Borsodi, Szabolcsi, és még sok más megye polgárainak életét. Jelenleg 36 év becsületes irodai munka után 22.800.- Ft aktív korúak ellátását kapom, melyből még élelmiszerre is alig jut, nemhogy a lakásrezsi kifizetésére. Egyedül élek. Egész életemben takarékoskodtam, hogy saját lakásom legyen, most ezt is elveszíthetem, ha nem tudom fizetni a rezsiköltségeket, ami a jelenlegi segélyem több mint kétszerese, mivel a felújítás miatt a közös költség is duplájára emelkedett. Két fiúgyermekem egyedül becsülettel felneveltem, most nyomorognom kell, mert Szabolcsban munkalehetőség nincs. A Városüzemeltetési KFT-nél 6 órás takarítói munkát ajánlottak 35 ezer forintért. Miért 47 ezer forint a közmunkások bére, holott ők ugyanúgy 8 órát dolgoznak, mint a bejelentett munkások, akik különböző cégeknél dolgoznak és minimálbérük 93 ezer forint + a juttatások? Ez ellen, valamint az egykulcsos adórendszer ellen kellene fellépni, de ezt csak az Ön rátermettsége és az Ön mellé álló pártok együttes összefogása segítheti elő. Kérem Önt és pártját fogjanak össze a többi párttal és távolítsák el a jelenlegi kormányt. Ki fogja a jelenlegi kormányt felelősségre vonni a sok öngyilkos ártatlan emberélet miatt, akik az éhhalál, nyomor miatt inkább az öngyilkosságot választották? Vagy megfagytak, mert nem volt télen mivel fűteniük. Sajnos mostanában én is gyakran gondolkozom az öngyilkosság gondolatával, mert kilátástalannak látom az életemet. Hiába dolgoztam 37 évet, 55 éves koromban még nyugdíjba nem mehetek, munkahely nincs, a segély semmire sem elég. Akkor mitévő legyen a magamfajta ember? A tüntetéseken röhög a kormány. Azt mondja, majd megunják és hazamennek. Keményebben kellene fellépni ellenük. Ezért kérem, hogy fogjanak össze a pártokkal és kemény, hathatós fellépéssel talán elérhető, hogy leváltsuk ezt a kormányt.

    Nagy tisztelettel: Kathy

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  18. Tisztelt Gyurcsány Ferenc Úr!!!
    Én nem a nehéz életről írok, amit mostanában át kell vészelnünk.
    Megmaradtam annak aki vagyok a politikai felfogást illetően.
    Azt a fránya szakdolgozatot kerítse elő, mert nagyon sokat foglalkoznak vele!!!
    Számomra jelentéktelen, hogy megvan e vagy nincs amit a szőlőkről és egyebekről írt vagy nem. Viszont van Ön olyan karakán, hogy kivédi magát – amit én tiszta szívből remélek. Kérem tegye meg mielőbb az elvakult nép miatt.
    Ha most valahova tartoznom kellene én a DK-t választanám, sőt egyenlőre az a véleményem, hogy rá szavazok, ha eljön az idő. Kiábrándult mindenki mindenkiből. Én még bízom benne, hogy Ön tiszta marad, ha érti mire gondolok. Kitartó típus vagyok, és kivárom ezt és remélem, hogy sikeresen megoldja, hogy ne legyen min csámcsogni.
    Mesélhetnék én is a nehéz életről, de túl sokan vagyunk, akikre nehéz idők járnak, de edzettek is vagyunk és talán kibírjuk ezt az időszakot is.
    Még egyet gondoltam, hogy többet hallassanak magukról, mert még alig vannak a köztudatban. Tudom, ki kell várni még valami időt, hogy ténylegesen a felszínen legyenek, de mindent tegyenek meg, hogy ez a kormány ne kövessen már el minden nap valami nagy-nagy tévedést. Már röhög a világ rajtunk – miattuk !!!
    Továbbiakban sok sikert kivánok Önnek és a Demokratikus Koalíciónak.
    Minden tisztelettel: Izolda

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  19. nem értem 20 éve olvastam a társadalom ahogy bánik a fogyatékosokkal amerikai vélemény szerint Magyarországon komoly elmaradások tapasztalhatók. Holnaptól nem kérem az ápolási díjat mivel autista fiammal vagyok kénytelen igénybe venni ellátja az állam napközben a gyermekem ,hogy dolgozni tudjak? főelőadó voltam polgármesteri hivatalban ,az ápolási díj nagyon kevés ,valamint a rokkantsági járadék évek óta nem emelkedik és a 100 % rokkantnak nyilvánított autisták kapják a legkevesebb pénzt, a szülő aktív korában nem dolgozik ha talál lakóotthont komoly beugróval tudja gyermekét elhelyezni , nem értem hol a rekreáció amiről évek óta beszélnek a szakemberek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  20. Tisztelt Gyurcsány Ferenc!

    Nagyon örülök, (és ezt biztos vagyok benne, hogy sok magyarral egyetértve írom), hogy ki áll az igazáért, és nem hagyja bemocskolni a nevét, sem sárba taposni a becsületét, a hamis vádakkal, miszerint másolta a szakdolgozatát!

    Én hiszek Önben, és az Ön Becsületességében!

    Nagyon sajnálom, hogy nem Ön a miniszterelnök!
    Magyarország nem ezt érdemli, amit a mostani kormány tesz vele.
    Ha Ön lenne az országunk élén, akkor nem itt tartanánk, és a keservesen megkeresett fizetésünk, nem lenne ilyen értéktelen.

    Én mindig Önre szavaztam, és ezen semmilyen koholt vád nem tud változtatni!

    Csak így tovább!
    Hajrá!
    Szorítok a sikereiért!

    Tisztelettel:

    Lady

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  21. Tisztelt Gyurcsány Úr !!!
    Most rövidebben, mint az előzőekben: a plágium ügy. Ez csak olyan, hogy a kígyó megharapta a farkát :). Sejteni lehet, hogy Smith Pál ügyét akarják ellensúlyozni valamivel/valakivel. Saját és őszinte véleményem: alapból alkalmatlan volt köztársasági elnöknek !!! Az, hogy doktor e vagy sem, a kutyát nem érdekli.
    Most viszont más a helyzet: Gyurcsány Úr tapasztalt és jó politikus, kérem még egyszer, védje ki magát az egész bohózatból, mert ez csak fel van tupírozva.
    Őszintén: engem nem érdekel, hogy mit irt a szőlészetről stb., az érdekel, hogy mi lesz a nép sorsa. Ehhez viszont feltéten benn kell maradni a politikai életben. Kitartok én amióta volt a tévé vita Vityával még 2006-ban, mert az szuper volt és sok minden más is. A hazugság is az élettel jár, csak az a különbség, hogy ÖN saját maga vallotta be, most meg folyékonyan hazudik mindenki, csak nem vallják be soha !!!
    Szóval semmiképp se adja fel, mert a koalíciónak sem mindegy.
    Megjegyzés: ezt a honlapot olvassa valaki azokon kivül akik irtak bele???
    Én azt hittem valaki okos majd szépen válaszolgat :). Igy is jó persze, én kitartok !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  22. Melyik honlapra gondoltál? Ezt biztosan olvassa, aki ír bele, és azok is, akik nem írnak, csak olvassák. Segítséget ellenben a helyi önkormányzatnál kérhetsz, van anyagi keretük a rendkívüli élethelyzetekre, amíg megoldódik a problémád valahogyan másképpen. Üdv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  23. Erre a honlapra gondoltam te ! Ha olvassák, akkor az már jó. Milyen segítséget kérhetnék???? Nem értelek. Problémám nem nekem van, legalábbis nem több, mint sok más egyszerű földi halandónak. Megoldom őket – most még.
    Az írásaim lényege: Gyurcsány Ferenc problémái és ezzel együtt a DK előre törése és sikeres politikai szerepe.
    Valószínű félreértettél. Köszönöm azért, hogy reagáltál.
    Üdvözlet

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  24. Izolda
    Igazad van, elnéztem. “nő” nick kértsegéitséget, amit neked tulajdonitottam, mert felette is, alatta is te írtál. Bocs.
    Azt olvastam ki a soraiból, hogy magasabb a havi rezsije, mint a bevétele. Ehhez ajánlottam az önkormik segélyrendszerét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  25. T Gyurcsán Úr! Nyiregyházi vagyok.Ott voltam a Sportcsarnokban mikor beszédét
    tartotta papirfecni nélkül.Ezt orbán nem tudja megtenni. Én kis ember vagyok a politikához úgy érzem értek.Nem tudok dolgok mellett úgy elmenni felületesen
    mint legtöbb Magyar társam,amit orbán csinál felháboritó nem akaromk belemenni a részletekbe mert ön jobban tudja mint én mikről van szó.
    De egyvalamit nagyon fogadjon meg,azt hogy kitart bármi áron egyedül öntől fél.
    Ez lenne a kikészítés igazi oka.Üdv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  26. Mindenki tudja, hogy a magyarok nagyrésze feledékeny. Azt javaslom, hogy a DK. tagjai emlékeztessen mindenkit arra, hogy milyen beruházások, útépítések történtek a Gyurcsány kormánya alatt. Persze a hibákat is fel kellene sorolni.
    Én azon a véleményen vagyok, hogy ezek felsorolása után talán össze tudnák hasonlíta a Gyurcsány kormány tetteit az Orbán kormány romboló és az embereket nyomorba taszító tetteivel.
    Orbán olyan beruházásokat is a sajátjaként mutat be, amelyek már Gyurcsány kormány indított, tehát nem Orbánt dicséri. Persze Orbán a kész beruházást már a sajátjának tekinti.
    Más: Azt is hangsúlyozni kellene, hogy néhány SZDSZ vezetője és a egyéb vezetői is hibát-hibára halmoztak. Szerintem a Gyurcsány kormány bukásáért az SZDSZ vezetői a felelőssek. Gyurcsány abban hibázott, hogy az SZDSZ-nek igen sok jogot biztosított, Ők viszont ezzel alaposan visszaéltek.
    Hiába a vezetést tanulni és gyakorolni kell, tehát Gyurcsánynak nem lett volna szabad megengednie, hogy a SZDSZ szabadon rendelkezzen bizonyos állami összegekkel. .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  27. T Gyurcsány Úr!
    Mikor számíthatunk arra, hogy a DK. megszervez egy kormány-és Orbán elleni tüntetést?
    Hagy féljenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  28. Tisztelt Gyurcsány úr! Örülök, hogy nem vonult vissza a nagy nyilvánosságtól és megpróbálja egyesíteni azokat az embereket,akik Önben bíztak.Jó lenne,ha minél többen jelznék is ide tartozásukat,főleg a választás idején.Nem tudom miért olyan nehéz összefogásra ösztönözni azokat az embereket,akiknek elegük van ebből az elmult két évből. Olvasom,hogy csökkenteni akarják a nyugdij jakat. Miből fogok megélni,fizetni a számláimat? Egyedül élek, nyugdijjam 60%-a regire megy, Árulom a házam,hogy kissebb,olcsóbban fenntartható lakást tudjak venni magamnak, de 3-éve sikertelenül próbálkozom.Tudom,hogy sehol sem fenékig tejfel az élet de ennyire nehzen még nem éltem a 70 évem alatt. Pedig voltak nehéz időszakok az életemben.Szmorú vagyok,mert az egyik lányom a családjával együtt Német országba költözött.A 24 éves unokám 2-éve nem tudott munkába állni teljesen kilátástalan a helyzetük itthon. Mi lesz velünk? Mi lesz evvel az országgal?És még mindég nem csökkent eléggé a népszerüsége ennek a pártnak.Gondolkodnak a zemberek?Az előtt is részt vettem a választási nagy gyülésein, Ha valahol rendezvényük lesz, és tehetem szívesencstlakoznék,ha tehetem

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  29. Tisztelt Gyurcsány úr! Örülök, hogy nem vonult vissza a nagy nyilvánosságtól és megpróbálja egyesíteni azokat az embereket,akik Önben bíztak.Jó lenne,ha minél többen jelznék is ide tartozásukat,főleg a választás idején.Nem tudom miért olyan nehéz összefogásra ösztönözni azokat az embereket,akiknek elegük van ebből az elmult két évből. Olvasom,hogy csökkenteni akarják a nyugdij jakat. Miből fogok megélni,fizetni a számláimat? Egyedül élek, nyugdijjam 60%-a regire megy, Árulom a házam,hogy kissebb,olcsóbban fenntartható lakást tudjak venni magamnak, de 3-éve sikertelenül próbálkozom.Tudom,hogy sehol sem fenékig tejfel az élet de ennyire nehzen még nem éltem a 70 évem alatt. Pedig voltak nehéz időszakok az életemben.Szmorú vagyok,mert az egyik lányom a családjával együtt Német országba költözött.A 24 éves unokám 2-éve nem tudott munkába állni teljesen kilátástalan a helyzetük itthon. Mi lesz velünk? Mi lesz evvel az országgal?És még mindég nem csökkent eléggé a népszerüsége ennek a pártnak.Gondolkodnak a zemberek?Az előtt is részt vettem a választási nagy gyülésein, Ha valahol rendezvényük lesz, és tehetem szívesencstlakoznék,ha tehetem.Szerettem volna elküldeni levelem, de sikertelenün próbálkozom,mert azt a választ kapom,hogy ismerős a szöveg, már egyszer leírta valaki.Üdvözlettel egy 70 éves nyugdijjas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  30. tisztelt uram.hetekkel ezelött, levélben önhöz fordultam segitségért, de még válaszra sem méltatott. munkára lenne szükségem, jelenleg nincs semien jövedelmem, és sehol nem segitenek. elnézését kérem a zavaros soraimért, de mentségemre szóljon hogy nincs saját internetem, és itt a községben hetente 1 szer van 45 p lehetöség netezni. édesanyám pár hete meghalt. mivel télen decembertöl fütés nélkül voltunk, elfagyozz a vizoránk, és a gázcsövünk is, éheztünk, és anyu cukorbeteg volt, és nem volt mit ennie. nem italozunk, a szüleim a munkába rokkantak bele, és az öcsém is beteg. a fideszes polgármester ur pedig azt javasolta, hogy mennyünk hajléktalan szállora, és nem segitett, kihivtama katasztrofa védelmet, és akkor szégyenében adott 2 napra valo fát. ellenszenve abbol ered hogy szová tettem neki amikor nem volt munkám, hogy mért kell 1 családbol 3 embert alkalmaznia, és mért nem csak 1 et, ennek ellenére éveken keresztültársadalmi munkát végeztem és segitettem minden rendezvényen ez a duna televizio és a helyi tv által is rögzitésre került szerencsémre, mivel másoknak azt állitja hogy nem igy volt. 6 év után a választásokkor kaptam 1 ször lehetöséget. eközben mivel beteg vagyok a kezelö orvosom kiküldött 1 olyan papirt, hogy a szedett gyogyszerek miatt csak belső munkára alkalmazhatnak. megtehette volna, de mégsem tette mivel a helyi iskolába és ovodába is alkalmazhatott volna a végzetségem szerint, és ezt szová tettem, közben leirnám azt is, hogy magamtol tanultam meg az irást a gépen, és rettentő lassan megy, rengeteg dolog lenne még amit lekellene irnom, de nincs idöm, és 1 hétig nem lessz internet. a lényeg az hogy kikell fizetnünk a temetést, az örökösödési adot, az én állás keresésimet elvették jogtalanul.apu nem kapta meg az özvegyi nyugdiját, nincs kályhánk, és nem ad senki munkát . ha van valakinek pécsen ismerettsége, és tud valami állást, az kérem a 70 252 6589 en elérhet 6-6ig. a bejutás innen a városba és a hazajutás nagyon rosssz. kapálást kazalozást, gyerek felügyeletet takaritást is ellvállalok, mivel a bérletre is össze kell gyüjtenem a pénzt. tavaly uzsorástol voltuk kénytelenek fára felvenni kölcsönt, már a 4 szeresét fizettem visssza, de igy is legyengült anyu és meghalt.most a segélyem sincs, azt is a temetés hetébe vetteel. megmonta mehtek és irhatok én bárhová, van olyan ismerettsége hogx nem érek el vele semmmit. ha nem találok munkát errre a télre már mi is rámegyünk. tisztelt uram bekell fejeznem mert bezér a teleház, de bánto és elszomorito hogy még válaszra sem méltatott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  31. Kedves Kertész Rita,
    ne haragudjon, néha már nem tudom követni a leveleimet, nem tudok főállásban levelezni. Feltételezem, hogy azért nem válaszoltam azonnal, mert felmértem, hogy nem tudok segíteni, nem tudom innen az életüket megoldani, noha higyje el, hogy együttérzek Önökkel. Ha konkrét kérése van, amiben én tudhatok segíteni, akkor írjon kérem a nepszava@nepszava.com email címre. Üdvözlettel, Bartus László

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  32. Tisztelt Gyurcsány Úr !
    Nem szaporítom a szót: a Frizbit néztem, és nagyon jó volt amiket mondott, és ahogy gondolkodik az ország, a nép helyzetéről.
    Meggyőződésem, hogy egy idő után a DK és Ön bejön, ahogy mondani szokták.
    Rajtam nem múlik !!!
    Nagy Tisztelettel:
    Izolda

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  33. http://nol.hu/belfold/ehsegsztrajkol_gyurcsany
    Ezt már megkezdte. Ez viszont még ezután jön:
    A Gyurcsány vezette Demokratikus Koalíció 2012. szeptember 15-én, szombaton 15 órától tüntetést szervez a Batthyány-örökmécsesnél az előzetes választási regisztráció ellen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  34. Jó voltál Feri a frizbiben !! :D :D :D
    De azért ez kevés. Többet , jóval többet kellene megnyilvánulni !
    ( Szerintem legalábbis. És nem ártana valaki , aki jó szlogeneket meg jelszavakat bírna kitalálni . )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  35. Mennéztem a dkp.hu-t.
    Jó az oldal !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  36. Geyza,
    szlogenek és jelszavak?
    Mik a témák?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  37. Ezennel útjára bocsátom a Himnusz 2.0-át!

    Kölcsey Ferenc – bonhomme:

    Magyar fohász 2012

    Isten, szánd meg a magyart!
    Jókedv: el, bőség: el.
    Segélj néki harcában
    Belső ellenséggel.
    Balsorsunk’, mi Orbán még,
    Vidd el tőlünk mielőbb,
    Megszenvedte már e nép
    E két rossz esztendőt.

    Vezérünket felhozád
    Felcsút alvégére,
    Kétharmaddal nyert hazát
    Belzebubnak vére.
    S hol őrölnek malmai
    Nyerges-Simicskáknak,
    A fideSS fajzatjai
    Felvirágozának.

    Értük Kunság mezein
    Ért kalászt lengettél,
    Tokaj szőlővesszein
    Nektárt csepegtettél.
    Baltás Viktort plántálád
    Víg népünk nyakára,
    S nyögjük most sáskahadát
    Megváltásra várva.

    Tudjuk jól, mi a bűnünk,
    Mért orrolsz most reánk;
    Meg köllött vón’ becsülnünk
    Jó demokráciánk…
    Most válság vészharangját
    Kongattad felettünk,
    Majd fideSS-től rabigát
    Vállainkra vettünk.

    Hányszor zengett ajkain
    A szóvivőjének
    Megnyilatkozásain
    Hazug szirén-ének!
    Hányszor rontott tenfiad
    Szép hazám, népedre,
    S lettél egy őrült miatt
    Szolgasorba döntve!

    Szétszóródott sokfelé
    Népünk a világban,
    Kereste, ám nem lelé
    Helyét a hazában.
    Gépre ül, vonatra száll,
    Bőröndje mellette;
    Munkát külföldön talál,
    Miből megélhetne.

    Démosz volt, most elnyomók;
    Kedv s öröm röpkedtek,
    Recesszió, és nyomor
    Zajlik már helyettek.
    S ah, szabadság nem virúl
    A gyávák véréből,
    FideSS-rabság könnye hull
    Árvánk hő szeméből!

    Segéld, Isten e népet,
    Kit latrok vegzálnak,
    Hadd vessen végre véget
    FideSS igájának.
    Balsorsunk’, mi Orbán még,
    Vidd el tőlünk mielőbb,
    Megszenvedte már e nép
    E két rossz esztendőt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  38. bonhomme
    Ez a mostani::
    http://www.demokratikuskoalicio.hu/index.php/2011-12-05-15-42-05/blogok/gyurcsany-ferenc-blogja/3253-miert-nem-csinalnak-mar-valamit
    “Ma estétől hét napon keresztül a Demokratikus Koalíció politikusaival, Molnár Csabával, Niedermüller Péterrel és Kolber Istvánnal éhségsztrájkba kezdünk a Parlament előtt. Nem a kormányhoz fordulunk, tudjuk, hogy a parlamenti kétharmad nem kér az ellenvéleményből. Célunk, hogy felhívjuk a választók figyelmét arra, hogy az előzetes regisztráció ellehetetlenítheti, hogy elzavarjuk az Orbán-rendszert, amely tönkretette az országot, tönkretette életünket. Nem akarunk belenyugodni abba, hogy választók milliói csendben tűrik, hogy magányossá vált hazánk, hogy sodródunk a nemzeti- és milliók magáncsődje felé, hogy pusztul az ország. Bárhová nézünk, baj van. A kormány mégsem megoldást kínál, hanem saját, egyre jobban morzsolódó hatalmát kívánja bebetonozni. Nincs okunk, hogy szótlanul tűrjük az iskolarendszer, a felsőoktatás feldúlását, az egészségügy tönkretételét, a dolgozók megalázását, a kulturális-, művészeti élet kiüresítését, a befektetőkkel való öngyilkos hadakozást, a csökkenő béreket, a növekvő inflációt.”…
    Ha pár tíz- vagy százezer ember elgondolkodik azon, hogy a beletörődés helyett érdemesebb az ellenállást választani, felháborodni, ellenszegülni, akkor megéri étel nélkül maradni hét napon keresztül.

    Lesz erőnk végigcsinálni! És amikor majd fáradunk, tudjuk, hogy lesznek, akik eljönnek és tartják bennünk a lelket, az erőt. A hét végén pedig, jövő szombaton, szeptember 15-én, 15 órától a Batthyány-örökmécsesnél egy nagygyűléssel adunk nyomatékot közös kívánságunknak: legyél bátor, Magyarország szembeszállni e romlott rendszerrel!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  39. Bnnhomme:
    Jó lenne a munkád , ha sikerülne valahogy három szóba öszesűríteni !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  40. Geyza
    Ehhez a háromhoz mit szólsz? El vagyunk cseszve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  41. “Ma estétől hét napon keresztül a Demokratikus Koalíció politikusaival, Molnár Csabával, Niedermüller Péterrel és Kolber Istvánnal éhségsztrájkba kezdünk…”
    .
    Gyurcsányt nagyra becsülöm és szívesen látnám akár ismét miniszterelnökként is, ha tanult a hibáiból, de minden szimpátiám mellett kevéssé bízok egy ilyen akcióban.
    Sokkal nagyobb örömmel olvasnám, hogy a DK napi- vagy hetilapot indított, hogy rendszeresen progamokat/tüntetéseket szervez, hogy építi fővárosi és vidéki szervezeteit, hogy pénzt szerez a párt politikai ütőerejének fokozására.
    Szerintem ez lenne a vezetők dolga, nem az éhségsztrájk.
    (Arról most nem szólva, hogy nem lennénk ilyen kétségbeejtő helyzetben, ha annak idején Gyurcsány nem tehetetlenül végignézi, hanem a törvény teljes erejével megkadályozza Orbán erőszakos hatalomátvételét, amely már bőven Gy. kormányzása alatt elkezdődött…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  42. Tisztelt Ellenzék! “emberben embert látni, és ha nem találok, csak akkor simogatom a kutyát!”-”a kritika értelmesnek kenyér, butának kő!”-(szlogenjeim)
    Hiszem, és látom, hogy aki “utcán focizott”, jobban megbecsüli önmagát, és másokat, mint akit “védetté nyilvánítottak”, és csak saját érdekekből (vérszívó-
    fajta?) képes(TV), látszólagosan “társ.-ért” tenni+pénzért!! Na, ezek a mi”nagyjaink”, és lett a mánk! Nem a DK-nak, LMP-nek kéne az utcára menni lánccal, éhezve, hanem az kényszerítőinek! Orbánizmusnak a láncait-betonjait
    kell szétverni, és mielőbb, amíg totális -kötöttség nem lesz Magyarországon!!
    2006-ban az “öszödi-beszéd kihallatszott”, ostrom lett, és mekkora, mert Gyurcsány úr kimondta”igen, hazudtunk!”, addig a mostani sárvári suttogás(?)
    miért nem hallatszott ki, és vallja, pedig már megint tudjuk-hazudtak, és Orbán
    a főként! 2010-es választást tudatosan , emberek tízezreit csapták be, és ma is “szivatnak”, de bukott a “bunko”, mert sme IMF, sem az azeriek nem “orbá-
    nok”-szerencsére! csak nekünk kell “ezeket” kiszenvedni-, de valóban kell-e
    2014-ig(Áder -fid+esze fogja a napot tudatosan=elég szavazónk van?-kije-
    lőlni!) várni, addig milyen SORS vár az országra, hány adó “nem”, és hány halott(orbánok?)-kiszenvedték a várakozást!?? Ezt is kell mérlegelni, és nem az utcán, hanem EU-ban kell “népírtás vádjával” Fidesz+kdmp-tesot feljelente-
    ni, tudatos (BTK), és sorozatos félrevezetések, ország lejáratása, stb!
    Nemzetközi jogászok írjanak,(ha orbáni-közírók lehetnek)-, már most, az idő
    halad, és mi is süllyedünk!! Ezen kormányt Eu -ítélje el, ha már ezek íly mocs-
    kosan kényszerítenek a kivárásra! Hány embert éheztetnek-otthon(ha lenne),
    és fognak az újabb adók, mert már most tudja minden “közgazdász” is, hogy a költségvetés már most “Ózonlyuk”, és MI-polgárok fogunk elsődlegesen le(meg)égni, hiszen a java polgárnak már ma sincs pénze, nemhogy tartalé-
    ka!! Orbánokat kell az utcára küldeni, láncba-sátorba-éheztetni és mutogatni
    a “matolcsy gazdaság” csak gyomordübörgésben múlta felül a nagyságukat!!
    T. DK,és LMP! Ne önökön vihogjanak, hanem a 2/3-os bunkókon! Ne adjanak
    támadási felületet-utca népe=kíváncsibb, mint a könyvtári! Önök az agyukat
    vigyék “befelé”, hogy ötleteik legyenek a “jelen kormány kódfeltöréseire”!
    “minden betegséget, a maga kórjával kell leküzdeni!”-Kigyóméreg is orvosság
    , csak nem mindegy harap, vagy oltják! T.Gyurcsány úr-”Ön gondolkodott, mi-
    ért én éhezzek, éhezzen Orbán, selmeczi -kúrával! T: Bajo (rendőrség figyel?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  43. Különös, de egyik keresőről sem sikerül belépni a Demokratikus Koalicó magyarországi honlapjára !!!!!!

    Mi történt? – korlátozzák annak olvasási szabadságát??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Ego
    2012. szeptember 10. hétfő
    01:51
    Pénzszerzéshez…..

    Fórumozók is és bárki hozzájárulhatunk, nekem 57 ezer nyugdíjam van, de 2.000-et utaltam a DK – nak az OTP-nél vezetett számlájára, a mostani Kossuth téri TERÜLETHASZNÁLATI HOZZÁJÁRULÁS címén, számlaszámuk:

    10400171 50526590 49821008

    Sok kis pénz is PÉNZ! – TÁMOGASSÁTOK !
    DK honlapján a fórumban a számlaszám ellenőrizhető !

    Mi is adjunk, ne csak “ő” híveik, őnekik……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  45. A Demokratikus Koalició HONLAPJÁRA ÓRÁK ÓTA NEM ENGEDIK BELÉPNI az odatartozókat, helyette, ami bejön, elképesztő :

    http://www.demokratikuskoalicio.com/

    INTÉZKEDNI KELLENE !!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  46. AZ ALÁBBI JELENIK MEG A GOOGLE ÉS MÁS KERESŐKNÉL :

    Az oldal nem található

    Sajnos az Ön által keresett oldal nem található.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Kydonna Üdvözöllek, hát megnéztem amit fentebb írtál a Demokratikus koalíció honlap címet, és én is elképedtem:))). Nagyon nem érdekel, már semmin se csodálkozom. Lapoztam, ahogy én szoktam. Nem állok egy helyben.
    Viszont a http://www.demokratikuskoalicio.hu oldalon bejön a legfrissebb események és minden ami érdekel bennünket. Biztos rájöttél már, most látom csütörtökön irtad. Szóval megvan, és érdemes elolvasni mindent.
    Egy gondolat bánt engemet, az, hogy én ágyban párnák közt alszom :))), miközben több szimpatizáns is meglátogatta az éhségsztrájkoló DK- tagokat, különösen Gyurcsány Ferencet. Nem tudok én vidékről ilyenekben részt venni.
    Majd ha ténylegesen kell melléjük állni, 2014-ben , akkor ott leszek.
    Annyira szimpatikus nekem Gyurcsány Úr, hogy egy szavazat már van, az pedig az enyém lesz. / tudom egy kevés, de minden számtan úgy kezdődik, hogy 1,2,3,……… Mindenkit tisztelettel üdvözlök: Izolda

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. TISZTELT GYURCSÁNY UR

    NAGYRA BECSÜLÖM ÖNT ÉS (JO FEJNEK) TARTOM . LÁTOM MINDEN GONDOLATA ÉS AKARATA AZ ORBÁN VIKTOR UR LEVÁLTÁSA . NEM TUDOM HOGY NEM E GONDOLKODOTT A CIGÁNYOK EGYESITÉSÉRE ÉS PARLAMENTBE JUTÁSÁRA. VÉLEMÉNYEM SZERINT IGEN SOK A CIGÁNY ÉS NAGYON SOK A MAGYAR AKI HOZZÁ CSATLAKOZIK. CIGÁNYOKNAK IS PARLAMENTI PÁRT KELLENE HOGY MEGTUDJÁK MAGUKAT VÉDENI ÉS TUDJANAK MAGUKROL GONDOSKODNI. A SAJÁT VÉLEMÉNYEM HOGY FOGHATNAÁ AZ ORBÁN VIKTOR A FEJÉT HOGYHA A SOK ÉRTELMES RAFINÁLT CIGÁNY T RÁUSZITANÁ A PARLAMENTBE. HIGGYE EL HOGYHA ÖN NEM SEGIT AKKOR LESZ MÁS SEGITSÉGEM NAGYON SZERETNÉK BEJUTNI A PARLRMRNTBE A CIGÁNYSÁGGAL . NAGYON SZÉPEN MEGKÉREM ÖNT HOGY SEGITSEN NAGYON JOLJÁRNA ÖN IS . NÉZZE CSAK MEG AMERIKÁBAN IS SZINESBÖRÜ ELNÖK VAN. MEGKÉRDEZEM ÖNT HOGY A MAGYARORSZÁGI CIGÁNYSÁGNAK MIÉRT KELL KISSEBSÉGBE LENNIE MIÉRT NINCS EGY KISSEBSÉGI PÁRT? NAGY TISZTELÖJE VAGYOK ÜDVÖZLETTEL IVÁNKA JÁNOS

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. Sanos nem tudtam résztvenni a kongresszuson amit nagyon sajnálok Videórol meghallgattam szeretett elnökünk beszédét,nagyon jónak tartom,minden szavával egyetértek.Remélem hogy az alelnökök beszédét is valahol meg tudom hallgatni,nagyon érdekelne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

A nő, ha bunkó 2014. március 24. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos