Ronai and Ronai
AMERIKAI

Frank Tibor: Magyarország, a fekete lyuk 2011. augusztus 6. szombat 18:39

  • Hozzászólások(83)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Frank Tibor: Magyarország, a fekete lyuk

Azt mondja Semjén Zsolt tegnap reggel a királyi tv “Ma Reggel” című műsorában, hogy azért csinálnak “magyar regisztert”, hogy a világ minden részén élő magyarokat el tudják érni “perszonálisan”, bárhol él a világban, Alaszkától a Tűzföldig. Azért, mert ez lehetővé teszi “az egyetemes magyarság mozgósítását a magyar ügy mellett”. Tehát ha a magyar közösséget a világ bármely részén sérelem, bántás vagy támadás éri, akkor “az egész magyarság mozgósítható”.

A politikus erre azt hozza fel példának (a műsor 5. percénél hangzik el), hogy a “szlovák nyelvtörvény esetén jól jött volna, ha egy világméretű mozgósítást tudunk csinálni”. Ez tényleg jó lett volna. Mi ugyan aláírtunk mindenféle petíciót, tiltakoztunk ez ellen a barbár törvény ellen, mindent megtettünk, hogy ezt a szemétséget elutasítsuk, persze nem mentünk vele semmire.

A helyzet most azonban világos.

Ha az egyébként törvényesen (az ottani zemberek akaratából) megválasztott szlovák kormány hoz egy, a történelem szemétdombjára való, teljességgel antidemokratikus törvényt, akkor a világ minden részén élő magyarok fogjanak össze ez ellen. Dicséretes. Reméljük, nagyobb nemzetközi visszhanggal, legközelebb sikerrel járunk. Jobban világossá tehetjük azt is, hogy mi Szlovákia népeit szeretjük, főleg persze a magyarokat, de a kormányát elítéljük, mert ilyen szemét törvényt hoznak. Tehát nem a nép ellen szólunk, dehogyis!

Na, de mi van akkor, ha a magyarok által megválasztott kormány hoz hasonlóan szemét, magyarellenes, antidemokratikus, vagy netalán kisebbségellenes törvényeket, mint a médiatörvény, vagy az új tákolmány, vagy az egyháztörvény?  Mert, mondjuk én nem látom, hogy – például – a magyar egyházi törvény mivel demokratikusabb, vagy mennyivel toleránsabb a kisebbségekkel szemben, mint a borzalmas szlovák nyelvtörvény.

Ja, tudom, ha a magyar kormány csinál bármit, akkor a kinti magyarok – a nem magyarokról már ne is beszéljünk – kussoljanak, mert az mégse megy, hogy egy távolban élő pofázik bele egy, a zemberek felhatalmazása szerint cselekvő, szuverén kormány tetteibe és vonja kétségbe annak demokratikus voltát. Igaz, ezek – hitvány módon – a kormány elleni kritikának álcázzák tettüket, de nyilvánvaló, ez a magyar nép ellen irányul. Tehát az ilyen csak rossz hírét kelti hazánknak a nagyvilágban, így kárt okoz a magyar népnek, ami természetesen elítélendő.

Tehát a magyar nép világméretű összefogással lázonghat minden hülye kormány ellen, kivéve a magyart.

Bárki ártson a magyar népnek, összefogunk ellene – kivéve a magyar kormányt.

Semjén, a zemberek nulla (i.e. zéró, nada, nuku, semmi, nyicsevo) százalékának az elsöprő többségével miniszterelnök-helyettesi tisztségbe juttatott politikus szerint a kormányunk az “egyetemes magyarság mozgósítását akarja a magyar ügy mellett”, a “világ bármely részén”. Tehát az nyilvánvaló, ha magyar kormány dönti diktatúrába és nyomorba a magyar népet, ha magyar kormány lopja szét az országot, ha magyar kormány hazudik reggel, délben, este, ha magyar kormány szédíti hülyeségeivel a népet és a világot, az nem magyar ügy.

A “világ bármely része” meg mindent magában foglal, kivéve Magyarországot.

Eddig a szívünknek hittünk, és hazánkat, Magyarországot a világ közepének tekintettük.  Most meg kiderül, hogy egy fekete lyuk.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (43 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +85 ( 85 szavazatból)
Frank Tibor: Magyarország, a fekete lyuk, 4.8 out of 5 based on 43 ratings

  • Hozzászólások(83)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

83 Reader’s Comments

  1. Husz János Puszita

    Nanáhogy megosztás, máshoz nem értenek ezek a zavaros fejű, kisebbségi komplexusos, önjelölt, küldetéses, középszerű hatalommániások. Azt hiszik ha gyűlölködéssel és ellenségképzéssel kompenzálják, azt hívják hazafiságnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  2. Marcus A: teljesen igazad van. Annal is inkabb, mert – amennyire tudom – a legtobb nyugati magyar nem foglalkozik az otthoni politikaval, es foleg nem et hozza. Nem is erdekli oket. (Azert mentek el sokan). Tehat egy par ilyen ‘vallasos’ konnyen hathat a kozossegre. Foleg ha komcsi veszellyel remisztgetik. Pedig itt errol szo sincs, komcsi veszelyrol. Demokraciarol lenne szo. Ha jol olvasom Frank ur is konzervativ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  3. Ez hasonló lenne, mint a Lipták Béla által vezetett Hungarian Lobby, amely megtalálható az interneten. Lipták készít egy soviniszta, nacionalista, ostoba szöveget, szétküldi azzal, hogy azt mindenki küldje el arra a helyre (újságnak, szenátornak, képviselőnek), ahol valami “bántás” érte a magyart. Így még nemzetet nem járattak le, mint ez a levelező kommandó. Most ezt készül kormámy irányítás alatt megszervezni Semjén nagyban. És ez eszköz is a militáns, agrasszív fasisztoid magyar emigráns jobboldaliak összefogására, fanatizálására és bevetésére. Amire nem volt képes a Szittyakürt, azt megszervezi közpénzen Semjén. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  4. Karesz 2011. augusztus 7. vasárnap 06:41 “Nagyon jó ötletnek tartom a magyar regisztert‘ De mi a biztositék,hogy a magyarok javára használják fel ? A a zsidók van,akkor miért nincs a magyaroknak ?Azt nem lehet tudni,hogy mi a célja ezzel a magyar kormánynak.”
    .
    Talán vissza kellene olvasni, és ha van miért, akkor utána örömködni annak, aminek a célját nem ismeri valaki. Fordítva nézel mindent?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  5. Marcus Aurelius
    “nem is értem, miért nem vitt rá a hiányérzet egyikőtöket sem arra, hogy tisztán összerakja.”
    Talán azt vártuk, hogy a MA nicknek sikerül összerakni.
    .
    “harminc magyar. Közülük hatan kőkemény Fideszesek.”
    Származási helyük?
    Eddigi tapasztalatok szerint a határon túlról száramzók tartoznak a sekélyes belföldi politikai ismeretek miatt a vakhit eme a kategóriájába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  6. Marcus Aurelius
    “nem is értem, miért nem vitt rá a hiányérzet egyikőtöket sem arra, hogy tisztán összerakja.”
    Talán azt vártuk, hogy a MA nicknek sikerül összerakni.
    .
    “harminc magyar. Közülük hatan kőkemény Fideszesek.”
    Származási helyük?
    Eddigi tapasztalatok szerint a határon túlról származók tartoznak a sekélyes belföldi politikai ismereteik miatt a vakhit ezen kategóriájába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  7. Bocs a dupláért, elakadt valami, és nem ment át. A korábbi felesleges, az utóbbi korrigált.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  8. proaktiv
    2011. augusztus 7. vasárnap
    17:50
    Már bocsáss meg, de nem értem a gúnyolódást. Egy társas eszmecsere vagy vita természetesebben gördül előre, ha bizonyos közmegegyezések kereken kimondott szövegformában (“definiálva”) állnak a résztvevők előtt. És ilyen nagyszámú hozzászólás esetén, mint amennyi itt már volt, ez már így is szokott lenni, hiszen nem a kása kerülgetése a lényeg, ugye.
    “Származási helyük?” Tetszőleges. Én véletlenük összeakadtam itt, a szülővárosomban egy Kanadába szakadt volt osztálytársammal, aki egészen értelmes volt akkoriban, és sok tekintetben bizonyára most is az, de a magyarok kárpát-medencei küldetéséről, történelmi sérelmekről, magyar felsőbbrendűségről, antiszemita nézeteiről szóló olyan tömény és agresszív kiömlési hülyeségkőzettel takart be, hogy azóta is folymatosan örülök annak, hogy nem látom. Kint lett belőle ilyen figura. Az ide vezető hatásokról elmulasztottam kifaggatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  9. Marcus Aurelius
    Eszemben sem volt gúnyolódni, inkább egy kihívásba burkolt felvetés vagy felvetésbe burkolt kihívás volt. A véleményemet megírtam, és örülök, ha továbbgondolkásra késztet másokat. Bántani vagy megbántani senkit nem akarok, de gondolkodtatni igen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  10. Marcus Aurelius

    a kulfoldi magyarok szellemi szintje pontosan olyan mnt Magyarorszagon belul….gondolom nem mondtam ujat! normalis ember nem vegyul veluk!
    az eszak-amerikai magyarsag az a reteg, akikhez se angolul, se magyarul nem jutott el az informacio, Bartus altal emlitett buta tekintetukben teljesen megegyeznek az otthoniakkal……leginkabb a kommunistazassal lehet felkelteni a figyelmuket, igy orbannak minden mocska, ami csak a szajat elhagyja, termo talajra hull arrafele… igy a keplet, mint otthon is: sok-sok foldsotet gyoker elleneben par gondolkodo, akik a kezdeti probalkozasokat koveto csalodas utan, hatat forditva az ottani magyar kozossegeknek, az , amerikai kozossegek fele veszik az iranyt…..nincs igazan mit megosztani…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  11. Kedves “Aurelius”!
    Nem értem, mit hiányoltál az én hsz-ben, hiszen pontosan azt írtam le (a mozgósítható “helyi Ellenállás”-t), amit Te is megfogalmaztál!
    Azaz az uszítható bandákat, akik majd kisebb flashmobokat szerveznek az éppen körzetükben “szereplő” ellenzékiekkel szemben, illetve írják a hülyeségeiket a különböző lapok írott és online oldalain, mint olvasói leveleket, vagy kommenteket! (“Admin.” már példát is írt! – erről pl. nem is tudtam! … Jézusom! … kik is itt a “nemzetárulók”?!).
    De ami nagyon lényeges, hogy Te is ezt a lehetőséget láttad meg Tömjén Ajatollah regiszteres kezdeményezésében, és ez nagyon jó!
    Csak az a kérdés, hogy a hazai közügyekkel csak hellyelközzel foglalkozó külhoniak vajon észre veszik-e majd a manipulációt?
    … persze, ha már kellően kilúgozódott belőlük a hazai mentalitás, akkor minimum az agresszív stílusból következtetni tudnak! … talán! … Ámen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  12. Kedves “szekfüszeg”!
    Én készséggel elhiszem, hogy az emigrációban is vanna elmebetegek. No de ezt, úgy en bloc kijelenteni, az mégis túlzás!
    Hiszen azon cikk szerzője (Frank Tibor) is “külhoni magyar”, kinek cikkét Te is éppen most kommentelted!
    Ne általánosítsunk, kedves Barátaim! Annak nagyon kényelmetlen következményei lehetnek! Például jelzőket aggatunk olyanokra is, akik arra nem szolgáltak rá! … aztán lehet sűrűn bocsánatot kérni, de akkor már mindegy, hiszen a hiba el volt követve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. szendam

    a tobbseg alapjan szoktunk altalanositani, abba belefer, hogy nem mindenki, peldaul nem Frank Tibor meg meg egynehany, de a TOBBSEG igen….en orulnek a legjobban, ha az allitasom messze lenne az igazsagtol…de a tapasztalataim sajnos a megallapitasom tenyen alapulnak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  14. szendam
    2011. augusztus 7. vasárnap
    19:54
    Annak a megállapítását hiányoltam, hogy ennek a készülgető adatbázisnak a használatával szinte MINDEN kinti magyar, akinek a közelében van hadra fogható önkéntes fideszes aktivista, ki lesz téve a “térítő” megközelítésnek. És ha itt Budapesten valakik összesítik a hazaküldött jelentéseket, mindenkire és minden folyamatra rálátásuk van, akkor ez egy nagyon hatékonyan működő hálózat lehet, sokkal hatékonyabb, mint ha a kinti, Fidesznek elkötelezettek csak egymást látnák. Szóval a központosított irányítású ügynökhálózat sokkal többre képes, mint a magányos ügynökök.
    No persze azzal önmagában semmi baj nincs, hogy a Haza életjeleket ad a kintieknek, sőt. A baj az, amit mindnyájan tudunk, hogy itt csak a Fidesz-párti szavazók vagy ilyen-olyan ügy mellett mozgósítható félrevezetettek szaporítására megy ki a játék. Az nem számít, hogy ez a valóság mekkora elferdítésébe kerül, pl. a baloldal befeketítése terén. Amire Te utaltál, Heller, Shiff stb. említésével, az is jó hozadék, de ők nem “tömeg”. Az ő életük megnehezítésének lehetősége csak a hab a tömegek tortáján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  15. neha mast is csinalok velemenyiras kozben:) igy magam is meglepodom, mikor visszaolvasom a sajat hozzaszolasaimat, sorry…..szoval
    szendam

    akarom mondani a megallapitasom tenyeken alapul…..talan igy ertelmesebb….valamivel…:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. Tökéletes elemzés, matematikusi precizitás, Tibor barátom. Gratulálok. Bebizonyítottad, h tényleg nem gondolkoznak, nem mérlegelnek, a kormánypártban, csak az érzelmeiket hagyják eluralkodni magukon, és vetítik ki a teljes magyarságra. Óriási tévedés. Borzalmas történelmi példák bizonyítják, h hova vezet, ha a hatalmon lévők egyformának hiszik, vagy egyformának akarják, vagy egyformává teszik polgáraikat.
    Hozzátennék még valamit; Egy ilyen tiltakozással, a legrosszabbat az érintetteknek tehetünk. Kívülről kényelmes kritizálni, de a következményeket az érintettek viselik el. Ezért, meg kéne kérdezni őket, hogy mi lenne a legjobb lépés. Valamint, az igazi kritika az lenne éppna, ha NEM CSAK A MAGYAROK kritizálnának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. 1969 ota elek a csaladommal Nemetorszagban,milyen erkölcsi jog
    alapjan vehetnek en vagy a csaladom reszt egy magyarorszagi valasztason.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  18. siis,
    “…milyen erkölcsi jog
    alapjan vehetnek en vagy a csaladom reszt egy magyarorszagi valasztason.”
    Úgy, hogy a kormány szerint te is a mi kutyánk kölyke vagy, ergo alig várod, hogy beleszólhass a magyar közügyekbe. Ezt ők szívesen lehetővé teszik neked, , cserébe úgy gondolják/elvárják, hogy a Nemzet Jótevője és a FideSS örökös hívéül szegődsz és szavazatoddal segítesz bebetonozni a hatalmukat, míg világ a világ.
    Ez a FideSS-kormány agymenésének a lényege..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  19. Latom kedves Frank Tibor, mar on sem tud erzelmek, harag nelkul irni errol az “agyament” kormanyrol. Sajnos nem sokat erunk mi SOKAN! Udv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. …… de egy pici pelda a magyarok osszefogasarol:
    Winnipegen 25 evvel ezelott alakult egy magyar- haz, sok jo barattal, tarsasaggal, osszefogassal,
    ma!:
    a nemzetek bemutato heten, ket csoport van, ket helyen egy varosban!
    A magyarok igy tartanak ossze!
    Minden nacio egy het alatt bemutattja az eteleit, tancat, szokasait, mi magyarok 2-szer egy hetet adunk mert ket fele szakadtak/ ugye ilyen az osszefogas?! /alig ket eve elek itt, megdobbento/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. Zsuzsanna

    epp ezt fejtegettem az elozo oldalon, meg elmeletben is nevetseges feltetelezes barmilyen osszefogas lehetosege a magyarok reszerol….szegyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. Kedves Zsuzsanna, nem vagyok merges, hanem aggodom, leginkabb. En majd 25 eve disszidaltam, a Kadar rendszerbol logtunk meg. Ez akkor volt amikor meg tavolleteben , de eliteltek az embereket emiatt. Utana kegyetlen keserves munkaval 15 ev alatt eleg sok millio dollart szereztem a hazanknak, foleg kanadai adofizetok penzet, amit hazavittunk, hogy a demokratikus alapelveket terjesszuk, oktassuk. Tobb szaz hazai szakembert hozattam ki Kanadaba tanulmanyutra, es tobb szaz kanadai dolgozott otthon onokenteskent, foleg onkormanyzatoknal. Elterjesztettuk pl. a lakossagi reszvetelt a torvenyhozasban, ami torvenybe is kerult otthon. Az ok. hogy ezert (Solyomtol) Tisztikeresztet kaptam, de az hogy most bontjak le ezeket az eredemnyeket, az elszomorit es aggaszt. Es az, hogy ovodasoknak is nyilvanvalo demagog modszerekkel probaljak helyettesiteni a valodi reszvetelt a torvenyhozasban (konzultaciok, OMG), az egyszeru inzultus a nep fele. Igaz kevesen veszik eszre. En soha nem szavaztam, pedig megtehette volna, mert azt mondtam, hogy az otthoniaknak kell eldonteniuk mi lesz otthon, mert o viselik a kovetkezmenyeket.

    5 eve mondtam ezt: “Én Kanadában élek, ott szavazok. Itthon nem, pedig megtehetném, hiszen kettős állampolgár vagyok, de – elnézést a kifejezésért – könynyű más szerszámával verni a csalánt. Azok szavazzanak, akik viselik a következményeket, ők viszont menjenek el voksolni, mert ez állampolgári kötelességük. Az meg egyenesen abszurd, hogy ötmillió külföldi magyart is felvegyenek a szavazólistákra, hiszen ők sem viselik a következményeket, nem adóznak itthon. Viszont ez sok környező országbeli magyart arra késztetne, hogy áttelepüljön Magyarországra. ”
    http://www.168ora.hu/itthon/egy-jobboldali-vilagpolgar-5032.html

    Szoval a sok munkam alapjan, amivel segitettem a hazamat, ugy erzem jogom van aggodni, es egy magyar nyelvu ujsagban, a sajat anyanyelvemen, ezt szova tenni. Nemcsak szlovak meg ilyesmi ugyekben egyesuljunk, hamem a magyar ugyekben is. Es nincs annal magyarabb ugy, hogy mi tortenik a sajat hazankban.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  23. Csepiga Zoltán

    Ez így igaz, ahogy Tibor írja. Négy évig én voltam a Kanada-Magyarország Stratégiai Tervezési Program irodavezetője, itthon, Magyarországon, természetesen. Elképesztő sokat dolgozott a Tibor azon, h megszerezze a támogatást a kanadai kormány külügyminisztériumától, s a pénzekért versenyben, el is nyerje a legjobb minőségű pályázatokkal az anyagi és erkölcsi támogatást. Itthon, az egyik programmal 25 önkormányzatnak, s a következővel háromnak segített. Ő, és munkatársai, valamint a kanadai önkéntesek, itthon soha nem látott módszereket mutattak be nekünk, amik végtelenül egyszerűek, növelik a bizalmat a választott helyi képviselők iránt, egy szabad légkört teremtenek, s velük egy közös jövőtervet, s stratégiát készíthet egy közösség. Mivel az egyik alapelv az érdekeltek minél szélesebb körű bevonása, állíthatom, h tízezrek ismerték meg a stratégiai tervezést, s százezrek hallottak a kanadai intézet vezette közös munkáról. Sok helyszínen máig folytatják a stratégiai tervek aktualizálását és végrehajtását.
    Tibor többet tett a demokráciáért külhonban, mint sok magyar politikus itthon.
    Az itthoni sikereket mutattuk be más európai és ázsiai országokban is.
    Barátom, neked jogod van írni, tanácsot adni, aggódni Magyarországért, s kritizálni, amit lehet és kell,
    köszönöm, és kérlek, folytasd töretlenül, mindnyájunk érdekében,
    Zoli barátod

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. Kedves Frank Tibor!
    Megtisztel a valaszaval, amit leirt nagyjabol tudom is, hiszen amikor elkezdtem felfedezni a jobbnal jobb cikkeit, “onbe olvastam”, igy tudom.
    Igazabol inkabb csak boldogan olvasgatom az On es mas okos cikkeit, es termeszetesen a kommenteloket is, igy erzem kicsit otthon magam, mert itt barati- egyuttgondolkodokra leltem.
    2009. majus 2-an hagytam el az orszagot, es azota faj es idegesit ami tortenik. /szuleim, fiam Budan elnek/
    …… en azert ha utolag is, de koszonom amit tett, tehetett ertunk, mindenkiert.
    Udvozlettel Olah Zsuzsanna

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  25. Tisztelt Frank Úr!
    Köszönöm, hogy megajándékozott ezzel az újabb tanulmánnyal. A téma nagyon érdekes és a veszély óriási, mert a Semjén-féle “horgony” nagyon leakaszthat bennünket.
    (a Fidesz a tengerjáró hajó, a KDNP a horgony, amely a keresztény erkölcsiség ideológiai tengerén stabilan tartja azt – hogy a pofám le ne szakadjon).
    Valóban félő, hogy kiiratkozunk minden “úri kaszinóból”, bár azt hiszem, hogy jobb kifejezés lenne a “kigolyóznak bennünket az úri kaszinóból”.
    Semjén, a “nagy amortizátor”, akinek 2006-tól az volt a Kedves Vezető által kiosztott feladata, hogy Navracsiccsal vállvetve amortizálják le Gyurcsányt, most az ország leamortizálásába fogott bele – sikerülni fog neki(k).
    Meg is érdemeljük.
    Üdv. Gábor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Remek cikk megint, kivalo meglatassal. A kulfoldi magyarok arra jok, hogy oket tamogassak, de mihelyt kritizalnak akkor mit dumalnak bele. Telitalalat, koszonet Frank urnak hogy felfigyelt ra, (en halottam a hirt de nem kapcsoltam hogy ez ugyanannak az eremnek ket oldala). Hogy ez a banda meddig huzza nem tudom, de igen nagy baj erlelodik itthon, nagy az elegedetlenseg, es meg csak most jon a neheze.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Nem tudok “lenyugodni” ebben a “magyar regiszter” témában. Ahogyan a Kedves Nemzetvezető megosztja a magyarságot, az valami eszméletlen. Ahogy a Szeretett Vezető éket ver magyar és magyar közé, azt tanítani kellene. Persze ehhez kellenek olyan hű fegyverhordozók, mint Semjén (romboló) Zsolt, Németh Zsolt(a legunszimpatikusabb politikus, akit valaha teremtett az ég) és természetesen a Nemzeti HŐS, a kedves Tőkés Püspök (vagy érsek?).
    Amit ezek az emberek Tusványoson műveltek, az aztán nem nem volt semmi.
    (tudom, hogy Semjén nem volt ott, de mint a HORGONY, Ő is részese ennek a gyalázatnak).
    By the way! Ugye Ti is hallottátok ezt a “horgony” képzavart a szellemi vezetőnktől, a drága jó Semjéntől?
    Nem tudom, hogy a Zemberek mikor ébrednek már fel és mikor mondják azt, hogy ELÉG ÉS NE TOVÁBB.
    Épül a gettó Ócsán, indul a “közmunkaprogram”, ahol “kanállal hordják el a hegyet és építenek egy másikat” (enyhe ferdítéssel copyright: Frank doktor korábbi cikkéből olvasott professzori megjegyzés).
    A gazdaság egyre jobban űl lefelé, a külgazdasági környezet egyre rosszabb….. stb, de mi kivilágítjuk a Parlamentet 1/2MD-ból, csinálunk nagy piro-showt Pesten, Debrecenben, Pécsett(?), eltapsolunk 150 MD-ot a MOL részvényekkel, I TAK DALSE, I TAK DALSE…..
    Mi lesz itt kedves Barátaim????
    58 éves vagyok, hála Istennek nem panaszkodom, de nagyon aggaszt az, ami itt kialakulóban van. Nem tervezem, hogy elmegyek ebből az országból, de a gyerekeimnek (34, 25, 23) azt ajánlom, hogy MENJENEK!!!!!
    Üdv.
    Gábor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Két dolog vígasztal csak (keserűen az igaz)
    1. Ez a szégyenteljes szemétség is csak elmúlik, hitem szerint hqamarosan.
    2. Mire a történelem érdemei szerint el fogja ítélni, azt pedig már nem élem meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  29. A kiváló cikkeknek sok helyen és sokszor meg kellene jelenni a “sulykolás” végett is. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Tömjén csak készítsen magyar regisztert. vannak külföldön is hülye magyarok, vegye őket jegyzékbe. Épeszű ember ilyen jellemtelen embernk nem ül fel. Ha meg hagyja magát, lelke rajta. A nagy nemzeti felbuzdulás az idióták tulajdonsága. Sajnos sokan vannak itthon is. Aki nem hiszi emlékezzen Kertész Ákos nyilt levelére. Ha jól meggondolom valóban hitvány egy náció vagyunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Nagyon meszíről jött ember azt ír amit hallott! Enyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. bonhomme!

    Ez a Fide SS -kormány agymenésének a lényege..!

    Ez 120 millió áldozatot követelt mint a kommunizmus?

    Hordja a zsákban a fényt ablaktalan házba!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos