Ronai and Ronai
AMERIKAI

Pályára lépett a fejbe lőtt futballista 2011. augusztus 11. csütörtök 20:00 Forrás: MTI, Reuters

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Pályára lépett a fejbe lőtt futballista

Mexikóváros – Pályára lépett szerdán Salvador Cabanas volt paraguayi válogatott labdarúgó, akit tavaly januárban fejbe lőttek egy mexikóvárosi bárban.

A fővárosban található Azték Stadionban a 31 éves játékos korábbi csapata, a helybéli Club America és a paraguayi válogatott csapott össze egy jótékonysági mérkőzésen, a bevételt pedig Cabanas kapja meg, aki 18 percet játszott.

A csatárról már csaknem lemondtak az orvosok a támadás után, ám ő – kisebbfajta csodaként – visszanyerte öntudatát, fokozatosan erősödött, ugyanakkor a koponyájába fúródott golyót nem vették ki, mivel annak eltávolítása túl nagy kockázattal járna.

A válogatott korábbi vezére klubjának színeiben 2007-ben és 2008-ban is gólkirályként zárt a Libertadores Kupában. A gyilkossági kísérletet megelőzően a tavaly nyári világbajnokság selejtezőjében hat góljával a paraguayiak legeredményesebbje volt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Román-magyar: csak a szégyen 2013. szeptember 9. hétfő

Orbán bekebelezte a Vasast is 2012. december 6. csütörtök | AN

Csődtömeg maradt a magyar futball 2012. szeptember 12. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos