FTC: nem fogadták el László Csaba feltételeit 2011. August 20. Saturday 0:40 | AN Forrás: ftc.hu

FTC: nem fogadták el László Csaba feltételeit

Budapest – A Ferencváros pénteki tájékoztatása szerint nem László Csaba lesz a csapat új vezetőedzője.

“A hét folyamán az FTC vezetése többször egyeztetett László Csabával, mint a csapat jövőbeni lehetséges vezetőedzőjével. A tárgyalások azonban lezárultak, mert a Ferencváros jelenleg nem kívánja László Csaba és stábja feltételeit elfogadni. Ezúton kívánunk neki sok sikert a további szakmai munkájához” – olvasható a fővárosi klub hivatalos honlapján.

László Csaba, aki 2004 és 2005 között már dolgozott a zöld-fehér alakulatnál, a Nemzeti Sport Online-nak korábban azt nyilatkozta, érdekli a ferencvárosi kispad, a vezetőséget pedig tájékoztatta igényeiről. A meghiúsult szerződéskötés hátterében az állhat, hogy a skót Hearts együttesénél és a belga Charleroi csapatánál is dolgozó erdélyi szakember a saját stábját is magával hozta volna, amire az Üllői úton jelenleg nincs pénz.

Az öt forduló után még nyeretlen Fradinál Prukner László szakmai igazgató kedden mondott le posztjáról. Jelenleg megbízott vezetőedzőként Nagy Tamás készíti fel a csapatot, utódjáról szeptember első hetében várható döntés.

Tags: , ,

Kapcsolódó cikkek

Román-magyar: csak a szégyen 2013. September 9. Monday

Orbán bekebelezte a Vasast is 2012. December 6. Thursday | AN


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók