Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szijjártó hazudott Orbán szabadságáról 2011. augusztus 16. kedd 21:16 Forrás: AN, Blikk

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szijjártó hazudott Orbán szabadságáról

Budapest, Dél-Anglia – Miközben Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője pénteken azt mondta az újságíróknak, hogy Orbán Viktor gőzerővel dolgozik, a kormányfő akkor már egy napja Dél-Angliában ünnepelte a felesége születésnapját. Orbánt múlt hét közepén kezdte el hiányolni a hazai média tisztességesebb fele, amikor már 270 forint fölé erősödött a svájci frank, és zuhant a tőzsde.

Bár nem szokatlan, hogy Orbán Viktor nehéz helyzetekben szótlanságra ítéli magát, mintegy demonstrálva, hogy a gondokhoz nincs köze, mégis sokan azt várták, hogy ezúttal mond valamit arról, miként kívánja a kormány orvosolni a devizahitelesek bajait. Orbán azonban nem jelent meg a nyilvánosság előtt. Erről pénteken Szijjártó azt mondta: „Az ország újjászervezésének zökkenőmentessége érdekében folyamatos munkára van szükség, így Orbán Viktor is folyamatosan dolgozik, kormánytagokkal, szakértőkkel, tanácsadókkal konzultál.” Majd még hozzátette: a miniszterelnök ezért nem mehet szabadságra.

Kedden azonban kiderült: ez nem volt igaz. Szijjártó utóbb maga ismerte el, hogy Orbán és felesége, Lévai Anikó csütörtöktől vasárnapig Londonban tartózkodott, s ott ünnepelték meg Anikó asszony születésnapját.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +10 ( 10 szavazatból)
Szijjártó hazudott Orbán szabadságáról, 4.8 out of 5 based on 6 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

44 Reader’s Comments

  1. Orbán András Lajos

    Sz@rgyátónak nem ez az utolsó hazugsága, ez már nagyon megszokta a hazudozást , már élete végéig csak hazudni fog, hogy ne öregedjen meg…………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (47 szavazatból)
  2. Ez hír? Szarnyaló akkor is hazudik, ha fingik. A gazdájával és egyéb állatfajtákkal (elnézést az ártatlan állatoktól, de ez csak egy szófordulat!) együtt. Asszem ideje lenn eltakarodnia ezeknek a hazaáruló népnyúzó rabló rohadt buzi fideszeseknek a jó francba! Bár lehet, hogy nem kellene ezt kérni. Egyszerűen csak lőni kellene!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (43 szavazatból)
  3. És te halandó magyar? Te megteheted, hogy munkahelyed bár szarban van, asszonykád szülinapját ünneplendő kiruccansz (állami azaz adófizetői pénzből ?) valahova? Hogy leszarod, hogy te vagy a szolga, de uradat kijátszva, elárulva mindent hátrahagyva elinalsz? De gondolkozz sokat: nem teheted meg. Mert kirúgnak, mert börtönbe zárnak, mert ellehetetlenítenek. Felmerül bennem e kérdés, hogy mi, azaz a nép, azaz a munkáltató nem mondhatnák fel ezeknek a nyomorult naplopó rohadékoknak? Orsós viktornak és bandájának?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (42 szavazatból)
  4. Laser Dzsoni
    Itt egy jobb társaságban vagy, légyszíves kissé moderáld magad, ill. a leírt szövegeidet küldés előtt. Kösz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (22 szavazatból)
  5. Szófosó péter, mit kíván elmondani az utolsó szó jogán? Minket erre hatalmaztak fel azemberek, a Magyar emberek a viktor is azt mondta.Ön rosszul tájékozott szófosó péter,ugyanis önt időközben, arra hatalmazták fel az emberek ,hogy a Gulág szigetcsoport, legészakibb részén, fát vágjon élete végéig, éjjel nappal hazudozó frakciótársaival egyetemben,valamint mellékbüntetésként arra is felhatalmazták,hogy napi 24órában a Balatonőszödi beszédet hallgassa a fejére lakatolt fejhallgatón keresztül! Őrség! Elvezetni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  6. Az önmagában, hogy megünneplik a születésnapot nem lenne gond! Csak akkor mondja ezt a talpnyalója! Ne hazudjon!
    Persze a HAZA most azt kívánta volna, hogy ne menjen sehova, álljon ki végre és mondjon valamit a bedőlt és bedőlni fogó hiteleseknek! Nem ezt nem csinálja, neki ez nem fontos!! Csak a Vidi meccsek és jó külföldi focik! Ez a mi kedves vezetőnk!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (36 szavazatból)
  7. Felmondhatnánk Dzsoni, de ehhez tömegek összefogására lenne szükség.
    Sajnos a most kormányon lévők igen súlyosan fenyegetik a népet hol ilyen, hol olyan tevékenységükkel, és a nép egyszerűen fél. Nem mer kiállni az igazáért, mert vagy elveszti a munka helyét, vagy ha már nincs, fél, hogíy nem is fog tudni szerezni. A család meg már így is éhezik. Tudom, magától nem fog megoldódni ez a szörnyű probléma, mégis látnivaló még mindég milyen nagy a fidesz támogatottsága. Ez elborzaszt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  8. Miért kell ezen meglepődni ? Mondott már igazat valamikor ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  9. Orbán András Lajos

    zorka. Ez az ember kinézetű borzadály életében soha, ez már a szülészt is átverte, elől várták, hátul jött, azóta csak romlott az állapota………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (35 szavazatból)
  10. Aki ekkora simlisségből felemelt fejjel akar visszajönni, az beteg. (Születési hiba miatt nélkülözi az erkölcsi megsemmisülés észrevételére való képességet.) Ez idáig Orbánra vonatkozik. Szíjártó már lealacsonyodott a gépiesen hazudó lakáj szerepéhez. Tőle őszinteséget várni erkölcsi alapon – ez valami olyasmi lenne, mint egy betonoszloptól elvárni a ráfirkált felirat igazságát, erkölcsi alapon.
    A baj az, hogy Orbán ebből a simlisségből vissza fog jönni, felemelt fejjel, mert ez a közönség ehhez jó képet fog vágni. Pedig ha tényleg olyan karakán és leleményes nép volna a magyar, mint amilyennek szereti hinni magát, lehetne másképp is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  11. Proaktiv, kösz.
    Őszintén szólva provokáció volt kezdetben. Minap láttam, a tvben, hogy ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulások nem számítanak uszításnak, jogilag büntethetőnek, csak ha tett is követi. Így aztán gondoltam nekem is szabad, kipróbálom. Nem kellet sokáig várnom.
    But! Ha jobban belegondolok, ahhoz a felismeréshez is eljutok ám, hogy azért nem jutottunk eddig tisztelt miniszterelnökünk és a kedves FIDESZ ellen semmire, mert finomkodunk, urizálunk, pancsikolunk a langyos vizeletben és összes ellenállásunk abban nyilvánul meg, hogy unalmunkban írogatunk és remegve azt suttogjuk, hogy irgum-burgum vagy hogy a csuda vigye el!! És azt hisszük ezzel megváltjuk a világot. Elárulom: nem így van! Határozottabb fellépés kell(enne), nem kell(enne) visszariadni semmilyen eszköztől, ami tisztelt honfitársaink hosszas (ha nem örök) szabadságoltatását eredményezné (így jó?). De hát mindenki máshogy harcol az ellenséggel. Én így és nem csak itt, hanem a való életben is!. Te máshogy. Mindenki maga dönt, szíve joga. Majd látjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  12. A régi úri világban egy (vékony, felső) társadalmi rétegben, ha egy “urat” ekkora lebőgés ért, az egy alkalmas pillanatban feltűnés nélkül távozott az előszobába, és ott főbe lőtte magát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  13. Az egész világ a válságon agyal, http://chilegazdasaga.com/2011/08/15/del-amerika-kozosen-lep-fel-a-penzugyi-valsag-ellen/ ő meg Southamptonban? Igencsak kézben tartja a gyeplőt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  14. Nem értem, kedves Kommentelőtársaim a csodálkozásotokat.
    Várt ettől az emberformától valaki jobbat?
    Ez az emberforma olyan, mint a gazdája. Én csak egyetlen különbséget látok. Orbán egy Mini Szterelnök, míg ez az emberforma az ellenkezője, nála jóval magasabb. Ez a különbség (amely egy vascsővel korrigálható) nem zavarja a Szeretett Vezérünket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  15. Szijjártó egy hiteltelen hazug féreg,egy niemand,hazaáruló mocsok.
    Ha egyszer feltámad a népharag,ő lesz a első aki csúnyán végzi…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  16. Most mi ebben a hír?
    A hír az lenne ha eképpen kezdődne :
    Kormánybohóc MA igazat mondott…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  17. Lesz ezek ellen még kiadva nemzetközi elfogatóparancs… Csak győzzük kivárni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  18. Kedves Barátaim!
    Szokásomtól eltérően, csupán nagyon röviden szeretném kommentelni ezt a hírt!
    Tehát:
    hogyazajóherrdörgőskiba…ltázott, elmegyenge, pöffeszkedős Atya Úr Isten tegye bele a szaporítószervét a Mi Viktorunk alfari nyílásába!
    Hogy az a herrdörgős Szíjjártó Péter fejje már meg a kecskebakot!
    Hogy azaz Magasságos rogyassza rá a hazudós szájára az éppen pont felette levő eget!
    És ezen kívül pedig:
    :evil:, :evil:, :evil:, :evil:, :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  19. bruckenbacker kapitány

    Épen fellendítette a hazai turizmust:)
    Vagy kolbásztöltésre oktatta az angolokat.
    vagy új kezelőorvosa van:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  20. Szijjgyártó nem hazudhat, mivel ő az igazmondó szája.
    Ha azt mondja, hogy a főnök állandóan dolgozik, akkor dolgozik, oszt kész.
    A nagydolog is dolog? Nem? De!
    Na, akkor minden nap van munka. Igaz? Igaz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  21. Dél-Angliában ünnepeltek? Csak nem a Horthyéknál voltak Lewesben?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  22. “Szijjártó hazudott Orbán szabadságáról ” – Arról IS hazudott. Úgy belejött, hogy már minden bizonnyal magához sem tud őszinte lenni.

    Semmi baj abban, ha az ember a feleségének szeretne néhány szép napot szerezni. Sőt. De akkor – ha kérhetem – ne tessék már megint orcátlanul hazudozni.

    Orbán doktor pedig mint tudjuk, életében soha sem állított valótlanságot. Ja……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  23. Hazug kormány hazug szóvivője. Nem saját elhetározásából hazudott a duceről. Ö ilyet magától nem tesz. Nem azért mert becsületes, hanem azért mert gyengejellemű szolgalélek. A nagy duce viszont szégyellte bevallani hogy nem az ország gondjait igyekszik megoldani, hanem családjával ünnepel. Ehhez joga van, és senki nem vetheti a szemére, hogy rövid időre kikapcsolódni, a felesége születésnapját ünnepelni visszavonul. De mint hitványakarnok, azt hiszi, ha nyilvánosságra kerül hogy az ország ilyen nehéz helyzetében ő nem a nemzeti ügyekkel foglalkozik, megséril a róla kialakult imázs, hogy ő még álmában is a nemzet felemelkedését szolgálja, ahogy ez egty nagy vezetőhöz illik. Ezért utasította hazugságra sz@rgyártóját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  24. Mi van akkor, ha egy megtévesztés érdekében hazudott szándékosan. Az ellenség megtévesztése céljából. Toroczkainak ,a SZIGETEN tett kijelentései után már semmin nem lepődhetünk meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. Akik a miniszterelnök famíliájának közvetlen közelében élnek, tudnának mesélni arról, hogy becsüli meg a feleségét, öt gyermekének anyját ez az ember a mindennapokban. Az az asszony teljesen tönkrement már fizikailag, idegileg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  26. Orbán úr engem is lassan tönkretesz idegileg, pedig nem is vagyok a felesége. Amit, ha őszinte akarok – kivételesen – lenni, annyira nem is sajnálok.
    Nehéz lehet a Nagy Szellem árnyékában élni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  27. Számomra és sokunknak az igazi hír az lenne, ha Szijjártó egyszer végre nem hazudna.
    :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  28. Nemhogy örülnétek, hogy néhány napig nem ártott az országnak!
    A képen “aki ” a nagy szellem előtt látható, egy szerszám !
    A gazdája se tudja pontosan, hogy mire, de használja!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  29. Mi abban a hír, hogy Szíjártó hazudott?
    Ha egyszer nem hazudna, na az főcím lehetne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  30. Érdekes a Fidesz hierarchia, legfelül a miniszterelnökkel, majd ez után nem ám a kancellária miniszter, hanem a miniszterelnöki szóvivő. Mert hát ő-exellenciája átadja a szót egy senkiházynak, hadd basztassák azt az újságírók, demokraták és ki tudja még miféle gaz bitang ellenségek. Egyébként is, ha egyszer netán felelniük kéne a viselt dolgaikért, hát ez a kutyfülű vigye el a balhét, mert “én nem ezt mondtam, és nem úgy mondtam…”
    Szinte ugyanez a helyzet a kormány vonatkozásában. A miniszterek nyugodtan ülhetnek a babérjaikon. A publikum velük csak hébe hóba találkozik, hiszen helyettük az államtitkárok nyilatkoznak, mert ha egyszer netán felelniük kéne a viselt dolgaikért, hát ezek a kutyafülűek vigyék el a balhét, mert “ők nem ezt mondták, és nem úgy mondták…” – ahogy “alterego”-juk azt nyilatkozta.
    Megfigyelhető, hogy ezek a bábok – szóvivők és államtitkárok – sokszor a körmük szakadtáig ragaszkodva képviselnek egy hülye, véghezvihetetlen ideát. Aztán hogy, hogy nem, elhallgatnak a témáról – vissza nem vonják, olyan nincs – és a pofátlan maszka-báb marad benn a hazugságban.
    Így járt ez esetben ez a szerencsétlen is, akit a fotós éppen hazugságon kapott – lencsevégre, akár a sántakutyát…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. Ez a pofátlan, tudatlan senki hazudik állandóan, ez a magyar miniszterelnök szóvivője. “Madarat tolláról, embert barátjáról” mondja egy nem dakota szólás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  32. Arra lennék kíváncsi, hogy Kálmán Olga, a heti rendszerességgel megtartott Szíjjártó beszélgetések soron következőjén, majd mélyen a szemébe néz, arca jobb szegletébe elhelyezett kis mosollyal megkérdezi: „mondja, kedves miniszterelnök szavait vivő tájékoztató úr, mikor a sajtó képibe, úgy kompletten beletetszett nyilatkozódni, tájékoztatólag népnyilvánosság felé, hogy a minden magyar főnökje felgyűrt ingujjban, homlokán kivert hidegverítékkel móreseli a gaz az EU-tot, csalánnal csapodja az IMF-tetet, Fletóra félelmetet nem ismerve csípejéből tüzel, az ipari termelést mennyekbe repejti, GDP-ít, mint vad oroszlánt az elvárt minimum felett ugrajtolja vagyis teszi főkent dógát fatornyos falujába, mit reája rót a sors és a fülkének népe, akkó, mi a f..t keresett a ködös Albion melegebb fertáján. Netán klónozási ármánkodásnak lett légyen kitéve szeretett vezérünk? Nem úgy van a’! Kit kövessen eztán az ember gyeröke? Aztat kövessük ki Felcsúton a kormányzó segédivel összehajol a kockás terítő fölött netán, dugván közel egymáshó titkon a két buksit kirángatva hazát a gyetvásbó, vagy annak higyön, ki csatornán és óprenciján túl járván is (család okából kifolyólag, de szigorújan nem önmagán célbó) gondolatjában ott is, félkarjával vállunkat barátilag és virtuálisan ölelgeti, másikkal óvja nemzetét? Mit higgyön az embör?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  33. Jaj, ne bántsátok már ezeket a derék fiúkat! :)
    Biztos forrásból tudom, hogy a szülinap csak ürügy, a Führer titokban a Stonehenge-hez zarándokolt, hogy kikérje a legbölcsebb druidák tanácsát :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  34. Az összes gecccc fideszes kinyalhatja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  35. 1. Nem is Dél-Angliában van, hanem majdnem Észak-Franciaországban egy kis csatornma másik oldalán!
    2. Az csak a véletlen műve, hogy pontosan ekkorra esett a felesége születésnapja, amikor éppen nem a kormánytagokat fogadta, és izzadtra dolgozzta magát.
    3.Szijjártó pedig nem hazudott! Csak éppen, rossz iinformáció birtokában tévesen ítélte meg a helyzetet, és tájékioztatta közvéleményt.
    4. Különben is Szíjjártó éppen szabadságon volt, így csak mint magánember mondott véleményt, ami ugye ez esetben nem mérvadó.
    5. Mindentől függetlenül tessék tudomásul venni, hogy a FIDESZ-es is, valahol csak ember, főleg ha szabadságon van!
    6.Ezt az egészet pedig mint köztudomású, a nemzetközi szocik összefogásának köszönhetjük,meg az idegenszívűeknek, nemzetelleneseknek,a külföldi nagytőke kiszolgálóinak,…stb.

    Annak meg csak örülni kellene, hogy Orbán nincs itthon, mert több hülyeséget és bűnt nem követett el. A forint is erősödött a dollárhoz, euróhoz és svájci franhoz is viszonyítva,.
    Tehát jól járt az ország, hogy a főnök szabadságon van!
    “Oszt’ jó napot!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  36. fecseg a felszín, hallgat a mély

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  37. Hát ez legyen a ti legnagyobb problémátok, hogy kér hervadó ember hol próbálkozik úgy dugni, minr huszon-harminc éve.
    Ó boldogságos ország, HUNNIA? nincs nagyobb probléma, mint a kiskondás a kurtafarkú malackával hol dug.
    Igaz, hogy közben szétrohad minden, de olyan aranyosak. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  38. Nos! A valószínű igazságot Grácban az idegklinikán kellene keresni. Felejtsük már el a különböző meséket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  39. Számomra a hír az lenne, ha így szólna:
    .
    “Megdöbbentő dolog történt kies hazánkban! A szijgyártó petike ma nem hazudott! Hogy lehetett? Hát úgy , hogy arra Farkasrét táján két méter föld került rá!”
    .
    Amúgy meg mit bántjátok szegénykémet! Elég nagy nyűg lehet neki a hülye főnoke. No de 2 milkáért havonta? Sokan megcsinálnák, aztán a bukta után nyugodtan élhet a vagyonkáján, mert senki nem fogja csesztetni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. Laser Dzsoni!

    Nagyon igazad van, én is többször leírtam már, hogy itt írogatunk, írogatunk, na meg játsszuk az úri demokratát, hogy csakis demokratikusan, meg csak törvényesen! Ha ezt így folytatjuk, valóban lesz 40 éves orbánkorszak. Mondja már meg valaki, hogy mikor lehetett komoly eredményeket elérni a diktátorok saját törvényeit betartva? Soha! Eredményeket írtam, nem változásokat! 90-ben itt változások voltak, nagyok is, de eredménye csak a felső tízezernek lett! Nekünk meg maradtak a változások = ebbe rokkant bele többmillió magyar! Ezt a kormányt megbuktatni már csak a törvényeiket nem betartva, erőszakkal lehet. Ha még összekapnánk magunkat hamar, akkor még lenne esélyünk arra, hogy ez az erőszak megmaradjon a tüntetések, sztrájkok szintjén. Ha sokáig várunk, akkor már sajnos csak a komolyabb erőszak marad. Na ettől mentsen meg minket a magyarok Istene!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. Kedves VIP!

    Nagyon elképzelhető, hogy igazad van. Fél év múlva lehet, hogy Anikó asszony újra elszólja magát, hogy nem is ünnepelték meg a születésnapját Angliában.
    L. a Bulgáriai kiruccanást, az sem volt közös, még azt is mondták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. Kedves VIP!

    Nagyon elképzelhető, hogy igazad van. Fél év múlva lehet, hogy Anikó asszony újra elszólja magát, hogy nem is ünnepelték meg a születésnapját Angliában.
    L. a Bulgáriai kiruccanást, az sem volt közös, még ha azt is mondták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Orbán Viktor gőzerővel dolgozott.
    Igenis.
    Azon a tartalmas Szózaton, amit tegnap intézett az ajakán csüggő Nemzetéhez.
    Elég belőletek, hálátlan társaság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Kezd kissé unalmassá válni Kálmán Olga türelme,mert a baloldali nézők-és ők vannak nagy többségben- már régóta nem kíváncsiak Szíjjártó Pufira.Ezúton közlöm a műsorvezetővel:ha meglátom ezt az ürgét,elfog a hányinger… Miért erőlteti ennek az eszement seggnyalónak a szerepeltetését? Ez a figura még a jobboldali médiában sem szerepel annyiszor,mint az ATV-ben! Minek? Miért???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos