Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kínosan hallgat a kormány a Magyar Sziget-ügyben 2011. augusztus 13. szombat 7:11 Forrás: AN, Népszava

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kínosan hallgat a kormány a Magyar Sziget-ügyben

Budapest – Több feljelentés is érkezett a Legfőbb Ügyészséghez az úgynevezett Magyar Szigeten elhangzottakkal kapcsolatosan – közölte az ügyészség. Tájékoztatásuk szerint a szükséges intézkedések érdekében a feljelentések vizsgálata folyamatban van. A kormány hallgat, Orbán Viktor évi rendes szabadságát tölti.

A Magyar Helsinki Bizottság tegnap nyílt levélben fordult a köztársasági elnökhöz, a miniszterelnökhöz, valamint a legfőbb ügyészhez, mert a jogvédő szervezet információi szerint a Magyar Szigeten romák, zsidók és “más bőrszínűek” megölésére buzdítottak. Az LMP pedig csütörtökön jelentette be, hogy a legfőbb ügyészhez fordulnak, és a nemzetbiztonsági bizottság összehívását kezdeményezték ugyanezekért a kijelentésekért, amelyek az LMP szerint felvetik bizonyos bűncselekmények előkészületének gyanúját is.

A Magyar Nemzet azt írta, a Terrorelhárítási Központ (TEK) vizsgálatot indított a Magyar Szigeten elhangzott gyűlölködő kijelentések miatt. A lap úgy tudja, hogy a terrorelhárítás operatív eljárást folytat, amelynek a ténye sem nyilvános, így a szervezet legfeljebb a nyomozás végeztével szolgálhat adatokkal az ügyről. A Belügyminisztériumban a kormánypárti lapnak tegnapra ígértek tájékoztatást, lapunkat ellenben a tárca arról tájékoztatta; csak azt követően adnak részletes felvilágosítást, hogy Pintér Sándor miniszter írásban válaszol Harangozó Tamás idevágó kérdéseire. A szocialista képviselő ugyanis éppen a TEK kompetenciái és hatékonysága felől, valamit Pintér az ügyben tett intézkedéséről érdeklődött.

Mint ismert, a Jobbik szövetségeseként ismert Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) által rendezett Magyar Sziget fesztiválon a “gerilla hadviselésről” tartott előadást Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője és tagja, Dér Zsolt. A Szent Korona Rádió sátrában rendezett beszélgetésen részt vett Toroczkai László, a HVIM elnöke, jobbikos önkormányzati képviselő, valamint Pörzse Sándor és Z. Kárpát Dániel, a párt országgyűlési képviselői is. Toroczkai a többi között azt mondta; “vállalom, én is nagyon sokszor mondtam, hogy agyonlőném Gyurcsány Ferencet.” Kijelentette: “szívességet tettünk volna a magyarságnak, ha tizenéves korában, a KISZ-táborban lőttük volna agyon” az egykori miniszterelnököt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +4 ( 6 szavazatból)
Kínosan hallgat a kormány a Magyar Sziget-ügyben, 4.0 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

25 Reader’s Comments

  1. Most, hogy Orbán éves „szabadságát” tölti, megállt az élet Magyarországon? Pintér is csak akkor mer nyilatkozni mikor a vezér visszajött? Van már telefon, és egyéb hírközlő eszközök, amikkel lehet a kapcsolatot tartani! Vagy nincs olyan helyzetbe Orbán, hogy felelős döntést hozzon.!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  2. Ez már tényleg vérlázító. Ezért nem várhat mást a mostani miniszterelnök sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  3. Más bőr színűek! Hűm, hűm, akkor most félni kell Orbánnak, Farkasnak, Vargának is? Más nemzetiségűek. Akkor a tizenhárom aradi vértanúk közül is kitagadunk vagy hetet? Akkor most az lesz a HAZAFI, aki gyilkolja a polgártársait? Én a mellé álok, aki az össz magyar társadalomnak akar jót, aki ez országért dolgozik.
    A Szent Korona Rádió a gyülevészek program rádiója? Először is a koronával meg becstelenítik a forradalmainkat. A két nagy forradalmunk (1848, 1956) címere a Kossuth címer, korona nélkül. “Akasszátok fel a királyokat”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  4. A miniszterelnök szája tegnap azt mondta, hogy nincs szabadságon, megfeszített
    tempóban dolgozik a min.elnök.
    Most dolgozza ki az együttműködési szerződést a jobbikkal, a betyársereggel, meg a 64 vármegyével.Csak még nem verik nagy dobra.Ezt meg én gondolom,hiszen hazudtak már annyit, hogy ez is beleférne a repertoárba…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  5. KÉP ALÁÍRÁS: CSILLAGOS ÖTÖS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  6. Egyébként mi az, hogy összenő…? Mindig is együtt volt. Hiszen a Jobbik, Orbán és Vona k ö z ö s polgári körének izzó vas-katlanjában jött a világra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  7. Normális d i k t a t ú r á b a n, ha macsaka nincs itthon akkor s e m cincognak az egerek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  8. Orbán végre kinyithatná a pici száját és mondana véleményt, mert a külföld várja a reagálást. Csak hát ilyenkor nem mer pofázni, csak amikor a baloldalt kell mocskolni. Egyébként meg arra ne hivatkozzon senki, hogy dolgozik, mert amióta él egy jóizűt még nem dolgozott. Ez nem munka, a mit csinál, ez csak az ország tönkre tétele. Nagyobb pusztitást csinált más fél év alatt, mint a II. világ háború.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  9. Mégis mit mondhatnának ?
    Hogy ” minden náttyon szepp , minden nátyon jo ” ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  10. Van miről hallgatniuk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  11. A kormány csak a külföldi kritikákra reagál…a hívei szájíze szerint, vagyis visszautasít minden kritikát a maga módján…ismerjük a módját. Az itthoni eseményekre, szokás szerint nem reagál…ami kínos, azt agyonhallgatja..minden csoda 3 napig tart alapon, gondolja, mert olyan biztosan ül a hatalomban.Nincsenek itt elvek, csak hatalmi logika.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  12. Na ez az a viselkedés, ami valódi forradalmi helyzethez fog vezetni. A szőnyeg alá sepert problémák, a csalárd hallgatások, az elvtelen megalkuvások, a mindennapos hazudozások, a létbizonytalanság és erőszakosság általánossá válása, a mások gátlástalan becsapása, stb. Ezek mind-mind olyan tényezők, amelyek a fiatalok többségét az ország elhagyására ösztönzi, az itthon maradók számára elviselhetetlenné teszi a mindennapokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  13. Hát igen.
    A Mosthatalmonlévők szakértői annak hogyan kell kellemetlenné tenni az életet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  14. en felvetnem a sziget rendezoinek a felelosseget is, az elso szo utan ki kellett volna kapcsolni a mikrofont es oszlatni a nepet…szornyu lenne, ha a zenei kulonlegessegekrol hires sziget a vilag neonaci gyulekezohelyeve valna es abbol nyereszkedne….legyen mar egy erkolcsi hatar, aminek atlepeset meg plusz bevetel ellenere sem tamogatunk!
    en szemely szerint szegyellem magam a norvegok elott es biztos vagyok benne, hogy a hirek eljutnak felejuk es nem leszunk szivesen latott vendegek……lassan, de biztosan sikerul elernunk, hogy valoban mindenki utalni fog minket europaban, sot eszak-amerikaban is….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  15. érdekes: http://index.hu/belfold/2011/08/12/orban_viktor_nem_megy_szabadsagra/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  16. A “bonsaiduche” akivel összefogott mindenkit bedarált!!!!!
    Remélhetőleg ezek is arra ébrednek egyszer hogy sárga köd van a szemük előtt és narancs illat csavarja az orrukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. Geyza /Sz.12.08/
    …mindennel mek fátyok elegedve.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. Bezzeg a nagy port kiváltott – egyébként sajnálatos – földbe ásásos bűncselekmény kapcsán a Vezér azonnal utasított, intézkedett. Mert az jól kommunikálható és a polgári körös Vona Nemzettestvér sem bántódik meg. Amiért azért – valljuk be – nagy kár lenne. Derék Magyar Ifjú, ahogy egy ízben Dr. Orbán Miniszterelnök úr jellemezte őt. Igaz, akkor még csapataik harcban álltak a komenistákkal….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  19. Schmitt mit mondjon amíg nem beszélt Orbánnal? Ahhoz hogy addig megszólaljon, önálló véleményének kellene lennie.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. Szamarak vagytok, Orbánt is, Vonát is el akarjátok takarítani. Szamárság.
    Egy nem elég nektek? Uff! mindta az irokéz főnök a dombon, mikor a völgyben a Tuszkarórák a Dakotákkal verekedtek. Uff! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. Nem is Gonoszka!!
    Egyszerre csak egyet! Ha Orbán el takarodik valahára (vagy el takarítjuk) a náci kérdést szép csendben megoldjuk. Ők úgy is a “mi” sarunkat jelentik,így jár az aki nem elég következetes s meg elégszik félmunkával.
    A “16%” os tömeg bázis el olvad magától, nagyobbik fele csak el kábított egyszerű ember akinek kis túlzással ha lenne mit ennie, lenne munkája esze ágában nem lett volna “jobbikká” válni. Van egy része ennek a tömeg bázisnak akit sötétsége “húzott” a sötéthez. Na ők már veszélyesebb kategóriát képeznek, őket egyszerűen gondozásba kell venni! Meg kell nyitni az OPNI-t és meg kell szervezni országos szinten a “lemaradottak” fejlesztését -oktatását.
    A harmadik harmad marad,nos ők azok akik velejükig romlottak. Számukra egyetlen egy orvosság létezik. Az ősz társadalom túlélése érdekében meg kell hozni bizonyos áldozatokat, ki kell vágni a gennyedző fekélyt még nem késő.
    De ez (tudom néha nem úgy tűnik) még kezelhető méretű ,pár száz esetleg ezer ember “elvesztését” jelenti csupán. Ők sajnos amúgy is elvesztek már sajnos lelkükben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. -bocs a “túlzott” sajnálkozásért :-P. Ennyire sajnálom őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Barátaim! Mi a HÍR? Én mint kissebségben lévő elnyomott zsidó származású ember, mit tehetek? Ki, kik védenek meg engem? Akikhez fordúlhatnék, más erőket szolgálnak, mit thet az olyan nyomorult mint ée???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. És ez a hallgatás mindent elmond!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos