Hozzászólás: Will Smith: nem igazak a válásról felreppent hírek http://nepszava.com/2011/08/featured/will-smith-nem-igazak-a-valasrol-felreppent-hirek.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 csa-csa http://nepszava.com/2011/08/featured/will-smith-nem-igazak-a-valasrol-felreppent-hirek.html/comment-page-1#comment-77741 csa-csa Thu, 25 Aug 2011 15:33:15 +0000 http://nepszava.com/?p=87196#comment-77741 magánügyük! magánügyük!

]]>
Animam http://nepszava.com/2011/08/featured/will-smith-nem-igazak-a-valasrol-felreppent-hirek.html/comment-page-1#comment-77434 Animam Thu, 25 Aug 2011 08:29:50 +0000 http://nepszava.com/?p=87196#comment-77434 Nagyalbi :"Egyes médiumoknak semmi nem drága, csak hogy növeljék az olvasottságot!" Teljesen egyetértek veled. Az álhírterjesztőket nagyon komolyan meg kellene büntetni! Nagyalbi :”Egyes médiumoknak semmi nem drága, csak hogy növeljék az olvasottságot!”
Teljesen egyetértek veled.
Az álhírterjesztőket nagyon komolyan meg kellene büntetni!

]]>
Nagyalbi http://nepszava.com/2011/08/featured/will-smith-nem-igazak-a-valasrol-felreppent-hirek.html/comment-page-1#comment-77347 Nagyalbi Thu, 25 Aug 2011 05:37:56 +0000 http://nepszava.com/?p=87196#comment-77347 Egyes médiumoknak semmi nem drága, csak hogy növeljék az olvasottságot! Az InTouch magazin több oldalas cikket jelentetett meg, a címlap felirata szerint Jada ellopta JLo férjét. Tipikus példája annak, hogy az emberek hajlamosak összekeverni a filmet a valósággal! A pletykák alapját ugyanis az adja, hogy Jada és Marc Anthony a TNT kórház-sorozatában, a Hawthornban egy szerelmi háromszög szereplői. Most így utólag a munkatársak már úgy emlékeznek, hogy az egész forgatás alatt izzott körülöttük a levegő, és érzékelhetően beindult közöttük a kémia. Sőt, egyes "meg nem nevezett források" odáig mennek, hogy tudni vélik, Will a napokban a családi kúriában érte tetten feleségét a latin énekessel, ahonnan aztán feldúlva, könnyek között távozott. Marc Anthony egyébként évek óta nagyon jó barátságban van a házaspárral - ennek köszönheti sorozatbeli szerepét is. Bár nem szokása reagálni a bulvárlapok híreire, most a sztárpárhoz hasonlóan azonnal közzétette a cáfolatot. Azt üzente sajtósán keresztül: "Enough is enough!" - ami mondjuk egy nyomatékosított "most már elég"-nek felel meg. Majd a rövid közlemény így folytatódik: Itt családokról van szó, gyerekekről és barátságról. Ez NEM igaz! A hírek szerint egyébként Will Smith és Jada Pinkett-Smith jogi lépéseket fontolgatnak az ügyben, mert bár általában jókat nevetnek a róluk terjengő pletykákon, ezt most azért mégsem találták annyira viccesnek. Egyes médiumoknak semmi nem drága, csak hogy növeljék az olvasottságot!
Az InTouch magazin több oldalas cikket jelentetett meg, a címlap felirata szerint Jada ellopta JLo férjét.
Tipikus példája annak, hogy az emberek hajlamosak összekeverni a filmet a valósággal! A pletykák alapját ugyanis az adja, hogy Jada és Marc Anthony a TNT kórház-sorozatában, a Hawthornban egy szerelmi háromszög szereplői. Most így utólag a munkatársak már úgy emlékeznek, hogy az egész forgatás alatt izzott körülöttük a levegő, és érzékelhetően beindult közöttük a kémia. Sőt, egyes “meg nem nevezett források” odáig mennek, hogy tudni vélik, Will a napokban a családi kúriában érte tetten feleségét a latin énekessel, ahonnan aztán feldúlva, könnyek között távozott.
Marc Anthony egyébként évek óta nagyon jó barátságban van a házaspárral – ennek köszönheti sorozatbeli szerepét is. Bár nem szokása reagálni a bulvárlapok híreire, most a sztárpárhoz hasonlóan azonnal közzétette a cáfolatot. Azt üzente sajtósán keresztül: “Enough is enough!” – ami mondjuk egy nyomatékosított “most már elég”-nek felel meg. Majd a rövid közlemény így folytatódik: Itt családokról van szó, gyerekekről és barátságról. Ez NEM igaz!
A hírek szerint egyébként Will Smith és Jada Pinkett-Smith jogi lépéseket fontolgatnak az ügyben, mert bár általában jókat nevetnek a róluk terjengő pletykákon, ezt most azért mégsem találták annyira viccesnek.

]]>