Ronai and Ronai
AMERIKAI

Obama 50 éves 2011. augusztus 3. szerda 17:40 Forrás: AN

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Obama 50 éves

Chicago – Barack Obama, aki augusztus 4-én lesz 50 éves, szerda este chicagói adománygyűjtő koncerttel és csütörtök délután szűkebb körű, csupán néhány száz főre méretezett fehér házi partival ünnepli ezt a jelentős évfordulót.

A régóta tervezett szülinapi koncerten Jennifer Hudson, Herbie Hancock és az OK Go nevű együttes szolgáltatja a zenét az Aragon Ballroom-ban. Már ötven dollár ellenében bejuthat néhány szerencsés rajongó, feltéve ha időben megvették a korlátozott mennyiségben rendelkezésre álló jegyeket. A legtöbb belépő azonban 200 dollárért kapható. A jobb ülőhelyek ára ezer dollár, és ez már a korlátlan italfogyasztást is magában foglalja.

Jennifer Hudson

Akinek ez sem elég, az fizethet tízezer dollárt az úgynevezett kedvezményezett ülőhelyekért. Ennyit kell letaksálnia annak, aki szuvenírt is szeretne hazavinni, nevezetesen egy olyan fotót, amelyen a vendég a híres ünnepelttel együtt mosolyog a fényképen.

De ez még mind semmi! Ha az ember fia a koncert után vacsorázni is szeretne, és élőben meghallgatni egy igazi Barack Obama kampánybeszédet, arra is van lehetőség 35 800 dollárért. De mielőtt még azt hinnénk, hogy a kisjövedelműek ki vannak rekesztve a nagy napon történő ünneplésből, keressük meg a Washington Post által ajánlott honlapot (http://obama.adobeconnect.com/obama2012), ahol jelentkezhetnek az egyszerű népek egy elnöki telekonferenciára.  A Washington Post szerint a szülinapot ünneplő, legalább ötven főt számláló privát partikkal Obama hajlandó az interneten elcsevegni még a hivatalos chicagói beszéd előtt. A jókívánságok fogadása után talán arra is választ ad majd támogatóinak, hogyan felejthette ki az adósságplafon csomagból a gazdagok adóemelését.

A tervek szerint az elnök szerdán este visszarepül Washingtonba, ahol csütörtök délután a Fehér Házhoz tartozó Rose Garden-ben tovább ünnepel néhány száz legjobb barátjával és ismerősével.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -1 ( 1 szavazás)

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

5 Reader’s Comments

  1. Sok boldog szülinapot neki és csatolt részeinek! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. Egy nem éppen szülinapi téma GYF blogjából:
    http://www.privatbankar.hu/cikk/hircentrum/_ez_osszeomlas_nem_pedig_recesszio_44218
    :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  3. Obama és én egyidősek vagyunk., de a velem való vacsoráért senki sem fizet 35.800 dollárt. Sőt, az étteremben még én fizetek.
    Elszúrtam volna valamit? :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  4. Szép pár! Many happy returns of the day!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  5. Diogenes

    haha:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Gyarmati Fannit köszöntjük születésnapján 2013. szeptember 8. vasárnap

Randolph Braham 90 éves 2013. január 7. hétfő | AN

Kétéves az Amerikai Népszava új online kiadása 2012. december 20. csütörtök | Kohányi Társaság

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos