Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gojostol eltévesztette a norvég király nevét (is) 2011. július 29. péntek 10:55 | AN

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gojostol eltévesztette a norvég király nevét (is)

Budapest – Smit Pál köztársasági elnök majdnem egyhetes késéssel megszólalt, és részvéttáviratot küldött a norvég királynak. A késedelem oka az lehetett, hogy a helyesírást javították, majd keresték a király postai címét, és nem találták az irányítószámot. Orbán Viktor aláíró masinája, akit csak “Gojostol”-ként ismer az ő népe, csapnivaló helyesírása miatt, ezúttal sem hazudtolta meg önmagát. Harald király nevét Haroldnak írta.

Schit Pál köztársasági elnök az alábbi részvétnyilvánítást küldte V. Harald norvég királynak. A kicsit Móricka dolgozatára emlékeztető levélbe ezúttal is becsúszott egy apró hiba, pedig egy hétig vizsgálták, hogy minden jó legyen benne. Sitt Pál véletlenül Haroldnak nevezi őfelségét, mintha egy angol tévésorozat hőse lenne. A norvég királyt V. Haraldnak hívják. Íme büszkeségünk, az elnöki levél:

“Őfelsége V. Harold

Norvég Királyság

Oslo
Őfelsége,

Engedje meg, hogy magam, családom, és az egész magyar nemzet nevében kifejezzem őszinte együttérzésemet a norvég népet megrázó július 22-i borzalmas támadás miatt, mely a kormány hivatalait, illetve egy utøyai ifjúsági tábort érintett.

Mélyen megrendített és lesújtott az, hogy ilyen sokan vesztették életüket a támadásban. Mint szülő és nagyszülő, teljes mértékben át tudom érezni, mit jelenthet fiaink vagy lányaink elvesztése. Értesültem arról, hogy az Ön családját is közelről érintette a tragédia. Osztozom a fájdalmában és veszteségében, őszintén remélve, hogy a Jóisten Önökkel lesz ezekben a sötét napokban.

Ez a támadás nem csupán az Ön népe, de egyben a demokrácia és a nyílt társadalom – melynek Norvégia tökéletes példája – ellen is irányult.

Meggyőződésem, hogy Norvégia képes lesz felépülni a tragédia okozta mély sebekből, és továbbra is vezető szerepet vállal a világon a demokratikus értékek érvényre juttatásában.

Engedje meg, hogy biztosítsam jómagam és a magyar nép mély együttérzéséről, mellyel osztozunk az Önök fájdalmában.

Schmitt Pál s.k.

Magyarország Köztársasági Elnöke”

Régen hasonló sértés miatt hadat üzentek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (26 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +19 ( 25 szavazatból)
Gojostol eltévesztette a norvég király nevét (is), 4.8 out of 5 based on 26 ratings

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

58 Reader’s Comments

  1. Gyula Bognár, Jr.

    Pártkatonák csak felvonulásra jók! Minden munkához kiképzés, hozzáértés, gyakorlat és gondosság kell! Egy jó főnök sem árt, ha az is érti mesterségét! A Paliból lehet, hogy jó kardnyelő lehetett volna, de nem egy álamfő! Sebaj, Orbán dikinek így is jó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  2. Mi az hogy ‘tokeletes peldaja’? Norvegia nem tartozik a haldoklo nyugathoz? Emiatt meg kap egy kokit a fonoketol (a KFP-tol). Meg nyilt tarsadalom meg demokracia… (Mi a f@szt tudsz te ezekrol, Gojostol?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  3. Kedves EdCarping!

    Egy demokratikus államban egy ilyen figura nem lehetne köztársasági elnök!
    Szégyellem magam, hogy Magyarország nem volt képes olyan embert „találni”,
    aki méltón képviseli hazánkat.
    Persze nem ez volt a kiválasztás kritériuma, tudom, de nem volt nála jobb?!
    Szégyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  4. Amilyen a ” király ” olyan a nép …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  5. Azz jutt esszembe eről a fassonról,hogy az ‘50-’60-as években,a pártt hogyann ültte tet zemberekett küllönbözző pozzicciokba, küllönöseb iskollai végzetccség néll küll A törr ténellem kerrekke mégiscsakk forrogg visza felle.
    Tissz telletel: Füllig…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  6. Animam:

    A magyar népet képviselő személyt a pártok válasszák meg, így soha nem lehetünk rájuk igazán büszkék, munkájukkal elégedettek. Kétségtelen, hogy a Fidesz számára a lojalitáson túl azt is elvárta ettől a köztársasági elnöktől, hogy érdemes sportmúltja kedveltebbé tegye az intézményt, hiszen a magyar lélek már csak ilyen büszke, mondhatni gőgös, de ez sem jött be, hiszen még a magyar nyelvvel is hadilábon áll, nehogy jól adja el magát.

    Témánál maradva:

    Engem ne képviseljen ez a fidesznyik kutya sehol és semmikor! Nem azért, mert a cseh neonácikkal karöltve helyeselném a szőke tömeggyilkos tetteit, hanem mert az egész párt számomra nem jelent többet, mint kétszínű jogfosztó neo-horthiszta rablóbanda, akiket még az MSZP-nél is sokkal, de sokkal jobban megutáltam.

    A cikk szerzőjének:

    Bármennyire is unszimpatikus Önnek Schmitt Pál, azért még nem kell lesüllyedni az ő szintjére, és szándékosan elhagyni nevének betűit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  7. Tiszta mázli, hogy nem így szólította meg :

    Őfelsége ötödik Harold
    Norvég Király

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  8. @Geyza:
    nem király, hanem KIRÁJ! ne sértegessük I. Gojostollat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Schmitt mégse doktorál 2012. szeptember 21. péntek | AN

Chicago Times: Schmittnek mennie kell a NOB-ból 2012. április 9. hétfő | AN

Kik buktatták meg Plagi bácsit? 2012. április 2. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos