Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az ittas kamionsofőr azt hitte, Győrben van 2011. július 8. péntek 14:24 Forrás: Kemma.hu

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az ittas kamionsofőr azt hitte, Győrben van

Tatabánya – Nagy megdöbbenést okozott csütörtökön délután egy 56 éves győri tehergépkocsi-vezető, miután pótkocsis teherautójával behajtott a tatabányai szanatórium területére.

Már az érkezése sem volt zökkenőmentes, a bejáratnál lévő őrbódé tetejének ütközve jutott be az épület elé, majd a betegek pihenésére szolgáló füves területen a fák közé szorult.

A férfi hátramenetbe kapcsolta a sebváltót, majd gázt adott. Hiába nyomta a gázpedált a teherautó nem moccant, csak a kerekei pörögtek. Addig próbálkozott, míg az abroncsokat simára koptatta.

Léber Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Kemma.hu-nak elmondta: ekkor érkeztek meg a rendőrök, akiket a szanatórium biztonsági őrei értesítettek a „hívatlan vendég” miatt.

A rendőrök megkérdezték a férfitól, mit keres az egészségügyi intézmény területén, választ azonban nem kaptak. Megkérdezték tőle, tudja-e, hogy melyik városban van, mire ő értetlenkedve felelte: persze, hogy tudja, Győrben. Gyorsan kiderült, hogy a félreértés okozója a férfi szervezetében kimutatott nagy mennyiségű alkohol volt.

A férfi ellen ittas járművezetés és anyagi káros baleset okozása miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

3 Reader’s Comments

  1. Éljen a kommersz csersznyepálesz :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. Orbán András Lajos

    Hogyan jutott el Tatabányára ilyen állapotban, majd 40kmre………..Érdekes egyetlen közegnek se tűnt fel, hogy be van rúgva…………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. azért van a sok kamionos baleset, mert ilyet is meg lehet tenni, el kellene venni 5 évre a jogsit, (ezzel a munkahely is ugrott) talán akkor meg gondolják hogy közlekednek, egy húsztonnás járművel. Elég sokat járok autópályán, és sokszor látom, hogy a kamionsofőrök mind két lába fent van az ablakba, és a középső konzolt bámulják, (ez van akkor amikor tempómat, és dvd is van a kocsiba szerelve) régen a hungarokamionosok, az elithez tartoztak, negyed évente vizsga, és megvoltak becsülve, de amióta, minden jött ment leteheti a vizsgát, nyakló nélkül róják a kilométereket, azóta, sok a baleset, (főként a külföldi sofőrök részéről) ez ellen kellet volna az unióban is tenni a viktátornak, nem a Horvátok csatlakozását sürgetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Kinyitották a győri Frigyládát 2011. július 14. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos