Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az iráni ajatollah szerint szabadon gyilkolhatók az izraeli gyerekek 2011. május 31. kedd 19:57 | Rákócza Richárd Forrás: Jediot Achronot

  • Hozzászólások(156)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az iráni ajatollah szerint szabadon gyilkolhatók az izraeli gyerekek

Teherán – Mohamed Taghi Meszba Jazdi ajatollah, Ahmedinedzsád szellemi mentora az izraeli polgári személyek elleni támadásokat megengedhetőnek, az öngyilkos merényleteket a muzulmánok kötelességének tartja.

A legbefolyásosabb iráni főpapok közé tartozó Jazdi, Mahmúd Ahmedinedzsád elnök spirituális útmutatója arra biztatta az iszlám híveit, folytassák az öngyilkos támadásokat az izraeliek, köztük a gyermekek ellen.

Az ajatollahok legradikálisabbjának tartott Jazdi a honlapján tett közzé fatvát, vallási ediktumot, aminek értelmében az öngyilkos támadások nem csak legitim eszközök, de egyenesen kötelességnek számítanak valamennyi muzulmán számára.

Az ajatollah tanítványa…

A főpap egy hozzá intézett kérdésre válaszolt, amely azt firtatta, mi a különbség a mártírhalál és az öngyilkosság között. A kérdést név nélkül beküldő megjegyezte: „vannak, akik azt mondják, a mártíromsági műveletek öngyilkosságnak és így hárámnak [tiltottnak] minősülnek, lévén ellentétesek az iszlámmal.”

Az ajatollah válaszában sajnálkozását fejezte ki amiatt, hogy a kérdező „az iszlám ellenségei propagandájának” esett áldozatul, és hozzátette, csak az idejét fecsérli, ahelyett, hogy „a cionista rezsimet irtaná”.

„Amikor az iszlám védelmezése a kérdés, a muzulmán emberek a mártíromsági műveletekre hagyatkoznak. Ez nem hogy meg van engedve, de egyenesen kötelesség”, hangzott a fatva.

A kérdező nem hagyta annyiban, kifejezetten rákérdezett arra, hogy „mi van az ilyen támadásokban megölt izraeli gyerekekkel?”

Az ajatollah nem tiltotta meg a gyerekgyilkosságot, csak annyit jegyzett meg, hogy minden izraelinek lehet ártani, kivéve azt az esetet, amikor az izraeli nyíltan szembeszegül a saját kormánya álláspontjával. Hozzátette, hogy a polgári személyeket még ebben az esetben is célba lehet venni, „ha emberi pajzsként használják őket, és az agresszorral szembeni harc azoknak a polgári személyeknek a megtámadásától függ.”

…és az ajatollah célpontja. Fotók: AP

A főpap ennyiben elintézettnek látta a kérdést, és a meggyilkolandók hatálya alól a kimondott kérdés hatására sem vonta ki a gyermekeket.

Az 1934-ben született ajatollah nézetei szerint a világban kialakuló káosznak siettetnie kell az iszlám megváltó, a Mahdi eljövetelét.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 5 szavazatból)
Az iráni ajatollah szerint szabadon gyilkolhatók az izraeli gyerekek, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(156)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

156 Reader’s Comments

  1. Akkor az illető bizonyos eseteket tekintve téved.

    Rwanda esetében nem volt szó semmilyen hódításról, hanem az állat alatti, eszeveszett szadizmusról, mely tömegesen mérgezete meg a lakosság amúgy is elborult elméjét.

    Ez történik, ha egy amúgy is végletekig primitív társadalom fölött megszűnik minden kontroll.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. A Biblia szerint azarabok meg a zsidók féltestvérek. Csak azt nem érte, hogy miért ölik egymást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. már leírtam

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. A Biblia szerint a zsidók, meg az arabok, féltestvérek. Akkor miért ölik egymást?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  5. A muszlimok egymást is ölik. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  6. “…Az iráni ajatollah szerint szabadon gyilkolhatók az izraeli gyerekek …”
    ..
    - Hááát… van nekem egy gyanúm, hogy ez a szakállas gonosztevő előbb valami mást szeretne csinálni a gyerekekkel, mielőtt leöleti őket… persze, csak ha megtehetné.

    Vagyis: követi a vallásalapító bűnöző tetteit, aki szintén gyakorló pederaszta volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Iránban kivégeztek egy ellenzéki költőt 2014. február 14. péntek | AN

Terrorfenyegetés Magyarországról 2014. február 12. szerda | AN

Orbán egykori testőrsége élet és halál ura 2013. november 28. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos