Hozzászólás: “Szilenciumról” ír Gyurcsány Ferenc http://nepszava.com/2011/05/uncategorized/szilenciumrol-ir-gyurcsany-ferenc.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Nyul György http://nepszava.com/2011/05/uncategorized/szilenciumrol-ir-gyurcsany-ferenc.html/comment-page-1#comment-32631 Nyul György Sun, 15 May 2011 06:28:26 +0000 http://nepszava.com/?p=61908#comment-32631 Gyurcsánynak igaza van., de mit ér vele. Miközben orbánnal hadakozik, a pártja vezetésében ott ülnek orbán szellemi támogatói. Ha meg szeretné tisztítani tőlük az MSZP-t hosszú és nehéz harcra számíthat. Az elmult években olyan milliárdokba kerülő kampányt folytattak ellene, hogy pártján belül is kevés támogatója van. Sok a csak pénzért baloldali, és a becsületesek közül is kevesen látnak tisztán. Én szurkolok azért, hogy sikerüljön elérni célját. Nehéz lesz, de a keljfeljancsi is mindíg újra feláll. Gyurcsánynak igaza van., de mit ér vele. Miközben orbánnal hadakozik, a pártja vezetésében ott ülnek orbán szellemi támogatói. Ha meg szeretné tisztítani tőlük az MSZP-t hosszú és nehéz harcra számíthat. Az elmult években olyan milliárdokba kerülő kampányt folytattak ellene, hogy pártján belül is kevés támogatója van. Sok a csak pénzért baloldali, és a becsületesek közül is kevesen látnak tisztán. Én szurkolok azért, hogy sikerüljön elérni célját. Nehéz lesz, de a keljfeljancsi is mindíg újra feláll.

]]>
András http://nepszava.com/2011/05/uncategorized/szilenciumrol-ir-gyurcsany-ferenc.html/comment-page-1#comment-32564 András Sat, 14 May 2011 20:52:09 +0000 http://nepszava.com/?p=61908#comment-32564 Amúgy a Népszava már régen elhagyta a Fejtő-i szellemet, ugyanis Fejtő utálta a kommunistákat és balliberális volt. Azaz éppen hogy a gyurcsányi-vonal ideológiailag. Amúgy a Népszava már régen elhagyta a Fejtő-i szellemet, ugyanis Fejtő utálta a kommunistákat és balliberális volt.
Azaz éppen hogy a gyurcsányi-vonal ideológiailag.

]]>
gusztavnagy http://nepszava.com/2011/05/uncategorized/szilenciumrol-ir-gyurcsany-ferenc.html/comment-page-1#comment-32553 gusztavnagy Sat, 14 May 2011 20:11:02 +0000 http://nepszava.com/?p=61908#comment-32553 Kedves noname! Azt tudd hogy a pusztai vándorlás lehetett volna csupán néhány hónap is, de azért tartott 40 évig, mert a 12 ember (kém) közül csak kettő mondta azt hogy lehetséges birtokba venni az Ígéret Földjét, a10 pedig hitetlenül nyavajgott, és sajnos a nép a tíznek hitt, ezért kellett a 40 év büntetés, hogy az akkori felnőtt korosztály a pusztába haljon meg, mert a hitetlenségük miatt nem mehettek be a földre, a két férfiú kivételével( Jozsué, Káleb) Tehát ebből a példából is tanuljunk, és higgyük hogy a rövidebb úton is járhatunk, és induljunk bátran! Kedves noname!

Azt tudd hogy a pusztai vándorlás lehetett volna csupán néhány hónap is, de azért tartott 40 évig, mert a 12 ember (kém) közül csak kettő mondta azt hogy lehetséges birtokba venni az Ígéret Földjét, a10 pedig hitetlenül nyavajgott, és sajnos a nép a tíznek hitt, ezért kellett a 40 év büntetés, hogy az akkori felnőtt korosztály a pusztába haljon meg, mert a hitetlenségük miatt nem mehettek be a földre, a két férfiú kivételével( Jozsué, Káleb)

Tehát ebből a példából is tanuljunk, és higgyük hogy a rövidebb úton is járhatunk, és induljunk bátran!

]]>
szendam http://nepszava.com/2011/05/uncategorized/szilenciumrol-ir-gyurcsany-ferenc.html/comment-page-1#comment-32515 szendam Sat, 14 May 2011 17:53:02 +0000 http://nepszava.com/?p=61908#comment-32515 Kedves "noname"! Igazad van, nem Gyurcsány Ferenc a Messiás! Ilyen soha egyetlen politikai oldalon ne is legyen! Mert a történelem már számos politikai "messiást" ismer akikről kiderült hogy szimpla elmebetegek, s csak romba döntötték az általuk állítólag imádott népüket/országukat, hataémas hullahegyek hátrahagyásával. Én nem merném állítani, hogy a magyar "jobboldal" jelenlegi messiása is asonló eredményeket fog majd felmutatni, de a "hullahegyek" kivételével már nagyon közel jár! De vissza a lényegre! Jó, Gyurcsány ne legyen Messiás! De "Próféta" attól még lehet! Ugyanis Ő azon kevés politikusok egyike, akit nem lehet megvesztegetni, akit a magyar oligarchia nem "etethet kézből"! Az a magyar oligarchia, amelyik "bevásárolta" magát az Országgyűlésbe, annak pártjaiba, kiszorítva onnan azon tisztességes képviselőket, akiknek fontosabb volt a személyes és/vagy szakmai becsületük, mint a nép zsírján való megkövéredésük! Azon magyar oligarchák, kiknek két csúcs-képviselője együtt 300 milliárdnyi vagyon fölött trónol, s mely vagyon jelentős részét abból kaparták össze, hogy a Népen élősködtek! ... akárcsak az általuk milliárdossá tett csúti Chavez, az ő kijáró emberük! Mint már korábban is írtam, a NÉP ZSÍRJÁN hízó oligarcháink már régóta Gyurcsányt tekintik legfőbb közellenségüknek! Öt esztendejükbe és sok(?) pézükbe tellt "leamortizáli" őt, s még utána is mindent megtettek visszatérésének ellehetetlenítéséért! Nem voltak igazából illúzióim a magyar Népszavát illetően sem, hiszen vak az, aki nem tudja olvasni híriket és jegyzeteiket. No de az már kifejezett orcátlanság, hogy az "ellenzék" sajtójaként adakozásra és előfizetésre hívják fel a balosokat, miközben híven kiszolgálják a Fideszt pénzelő és azt (2,7 milliónyi ostoba polgártársunk közreműködésével) a nyakunkra ültető "pénzembereket"! Nem fogok meglepődni azon, ha hamarosan azt a hírt olvasom, hogy Demján Sándor megvette a magyar Népszavát és ezzel párhuzamosan alapított egy neki megfelelő, "valódi" Szocdem Pártot! Tehát Gyurcsány ne legyen Messiás! De egyen próféta! ... és halljuk meg a szavát! (lásd bejegyzésemet a "Bajnaitól még nem kell félnie..." című cikkhez!) Kedves “noname”!
Igazad van, nem Gyurcsány Ferenc a Messiás! Ilyen soha egyetlen politikai oldalon ne is legyen! Mert a történelem már számos politikai “messiást” ismer akikről kiderült hogy szimpla elmebetegek, s csak romba döntötték az általuk állítólag imádott népüket/országukat, hataémas hullahegyek hátrahagyásával.
Én nem merném állítani, hogy a magyar “jobboldal” jelenlegi messiása is asonló eredményeket fog majd felmutatni, de a “hullahegyek” kivételével már nagyon közel jár!
De vissza a lényegre!
Jó, Gyurcsány ne legyen Messiás! De “Próféta” attól még lehet! Ugyanis Ő azon kevés politikusok egyike, akit nem lehet megvesztegetni, akit a magyar oligarchia nem “etethet kézből”!
Az a magyar oligarchia, amelyik “bevásárolta” magát az Országgyűlésbe, annak pártjaiba, kiszorítva onnan azon tisztességes képviselőket, akiknek fontosabb volt a személyes és/vagy szakmai becsületük, mint a nép zsírján való megkövéredésük!
Azon magyar oligarchák, kiknek két csúcs-képviselője együtt 300 milliárdnyi vagyon fölött trónol, s mely vagyon jelentős részét abból kaparták össze, hogy a Népen élősködtek! … akárcsak az általuk milliárdossá tett csúti Chavez, az ő kijáró emberük!
Mint már korábban is írtam, a NÉP ZSÍRJÁN hízó oligarcháink már régóta Gyurcsányt tekintik legfőbb közellenségüknek! Öt esztendejükbe és sok(?) pézükbe tellt “leamortizáli” őt, s még utána is mindent megtettek visszatérésének ellehetetlenítéséért!
Nem voltak igazából illúzióim a magyar Népszavát illetően sem, hiszen vak az, aki nem tudja olvasni híriket és jegyzeteiket. No de az már kifejezett orcátlanság, hogy az “ellenzék” sajtójaként adakozásra és előfizetésre hívják fel a balosokat, miközben híven kiszolgálják a Fideszt pénzelő és azt (2,7 milliónyi ostoba polgártársunk közreműködésével) a nyakunkra ültető “pénzembereket”! Nem fogok meglepődni azon, ha hamarosan azt a hírt olvasom, hogy Demján Sándor megvette a magyar Népszavát és ezzel párhuzamosan alapított egy neki megfelelő, “valódi” Szocdem Pártot!
Tehát Gyurcsány ne legyen Messiás! De egyen próféta! … és halljuk meg a szavát!
(lásd bejegyzésemet a “Bajnaitól még nem kell félnie…” című cikkhez!)

]]>
noname http://nepszava.com/2011/05/uncategorized/szilenciumrol-ir-gyurcsany-ferenc.html/comment-page-1#comment-32479 noname Sat, 14 May 2011 16:27:38 +0000 http://nepszava.com/?p=61908#comment-32479 Sajnálom Gyurcsány Ferencet! Sajnálom, mert nem veszi észre, hogy nem ő a Messiás. Nagyon az akar lenni. Talán lehetett volna, sokan hitték is, talán velem együtt.... Még az öszödi beszéd után is... De nem volt sem csodatétel, sem valami hasonló... Ha Új Mózesként aposztrofálnám sem lenne értelme egyelőre. Mert a pusztai vándorlásra van negyven év. Majd utána dől el, hogy a kívánt helyre ér el a népe. Ha ez a pusztai vándorlás, akkor még generációk vátlják egymást az Igéret Földjéig... Akkor Orbán és még a gyerekei is nyugodtan alhatnak. Sajnálom Gyurcsány Ferencet! Sajnálom, mert nem veszi észre, hogy nem ő a Messiás. Nagyon az akar lenni. Talán lehetett volna, sokan hitték is, talán velem együtt…. Még az öszödi beszéd után is… De nem volt sem csodatétel, sem valami hasonló…
Ha Új Mózesként aposztrofálnám sem lenne értelme egyelőre. Mert a pusztai vándorlásra van negyven év. Majd utána dől el, hogy a kívánt helyre ér el a népe. Ha ez a pusztai vándorlás, akkor még generációk vátlják egymást az Igéret Földjéig…
Akkor Orbán és még a gyerekei is nyugodtan alhatnak.

]]>
Bohém http://nepszava.com/2011/05/uncategorized/szilenciumrol-ir-gyurcsany-ferenc.html/comment-page-1#comment-32452 Bohém Sat, 14 May 2011 15:45:18 +0000 http://nepszava.com/?p=61908#comment-32452 F E R E N C ! Azt hiszem a szájtépések ideje lejárt! TENNI KÉNE DOLGOTOKAT!!! HA NEM TUDJÁTOK, AMIT KÉTLEK, AZT KELL TENNI, MINT A VEZÍR TETT!!! ÁLLJON ÉLRE MSZP, ÉS INDULÁS! ALAPHANG!!!!!! ILLEGITIM AZ ÚJ ALKOTMÁNY, A KORMÁNY, MERT NEM EZT ÍGÉRTÉK A VÁLASZTÓIKNAK! MÁR NEM LÉTEZIK A 2/3-OS TÁMOGATÁS, KIHÁTRÁLTAK MÖGÜLÜK AZ EMBEREK, ARRA NEM HIVATKOZHATNAK!!! A SAJÁT FEGYVERÉVEL , MELLYEL NYERTEK, KELL MEGADÁSRA KÉNYSZERÍTENI EZT A HATALMAT!I! A HAZA NEM LEHET ELLENZÉKBE, DIKTATÓRIKUS IRÁNYÍTÁS ALATT!! TENNI MIT A FIDESZ TETT! UTCÁRA! ÉREZZÉK SÚLYÁT, TAPASZTALJÁK EREDMÉNYÉT!!! AZ ÁLLAM ERŐSZAKSZERVEI ÁTÁLLNAK A MÁSIK OLDALRA VESZVE HATALMUK!!! Lehet nem így van, de már ingerült vagyok! NEM KICSIT, NAGYON! F E R E N C !

Azt hiszem a szájtépések ideje lejárt!
TENNI KÉNE DOLGOTOKAT!!!
HA NEM TUDJÁTOK, AMIT KÉTLEK, AZT KELL TENNI, MINT A VEZÍR TETT!!!
ÁLLJON ÉLRE MSZP, ÉS INDULÁS!
ALAPHANG!!!!!!
ILLEGITIM AZ ÚJ ALKOTMÁNY, A KORMÁNY, MERT NEM EZT ÍGÉRTÉK A VÁLASZTÓIKNAK!
MÁR NEM LÉTEZIK A 2/3-OS TÁMOGATÁS, KIHÁTRÁLTAK MÖGÜLÜK AZ EMBEREK, ARRA NEM HIVATKOZHATNAK!!!

A SAJÁT FEGYVERÉVEL , MELLYEL NYERTEK, KELL MEGADÁSRA KÉNYSZERÍTENI EZT A HATALMAT!I!

A HAZA NEM LEHET ELLENZÉKBE, DIKTATÓRIKUS IRÁNYÍTÁS ALATT!!
TENNI MIT A FIDESZ TETT!
UTCÁRA!
ÉREZZÉK SÚLYÁT, TAPASZTALJÁK EREDMÉNYÉT!!!

AZ ÁLLAM ERŐSZAKSZERVEI ÁTÁLLNAK A MÁSIK OLDALRA VESZVE HATALMUK!!!
Lehet nem így van, de már ingerült vagyok!
NEM KICSIT, NAGYON!

]]>