Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tüntetnek a rendvédelmi dolgozók 2011. május 6. péntek 14:14 Forrás: FH/NOL

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tüntetnek a rendvédelmi dolgozók

Budapest – Eddig körülbelül háromezren gyűltek össze, de folyamatosan érkeznek a résztvevők a Kossuth térre, ahol ismét demonstrációt tartanak a rendvédelmi dolgozók, akik a többi közt a korkedvezményes nyugdíj tervezett eltörlése ellen tiltakoznak. Délután már jobboldali szélsőségesek is csatlakoztak a demonstrációhoz.

A Független Hírügynökség helyszíni tudósítója szerint a tűzoltók közül most valamivel kevesebben viselnek védőruházatot, mint a három héttel ezelőtti megmozduláson. Úgy tudni, Géczi Béla tűzoltó ezredes, a közép-pesti tűzmegelőzési régió vezetője már elrendelte a védőruházatok ellenőrzését a laktanyákban.

A gyalogos demonstráció résztvevői délelőtt tíz órakor kezdtek gyülekezni az Országház épületénél. A tervek szerint hamarosan elindulnak: a menet érinti majd a Belügyminisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium épületét is, majd visszatérnek a Kossuth térre. Ezzel párhuzamosan egy autós menet is elindult két órakor a Hősök teréről, ők is a Kossuth térre tartanak. A két csoport találkozója után beszédeket tartanak, majd estére élőláncot és fáklyás felvonulást szerveztek a Parlament köré.

Közben a Belügyminisztériumban a demonstrációval azonos időpontra szervezték meg a különféle érdekvédelmi fórumokkal, így a Rendvédelmi Szervek Érdekvédelmi Fórumával is az egyeztetést. A szakszervezetek azt közölték, hogy bármikor félbeszakítják vagy ünnepséggé alakítják át a tüntetést, ha megfelelő jogi garanciákkal megegyezik velük a kormányzat.

A demonstráció szervezői közleményükben arról írnak, hogy a haza védelme, a fegyveres és rendvédelmi munkavállalók helyzete pártok és különféle ideológiák felett álló, össztársadalmi ügy kell legyen. Arra kérnek mindenkit, hogy méltósággal, csak az eredeti célokkal összefüggésben demonstráljon. Úgy fogalmaznak: “Mi az állampolgárokat szolgáljuk, most mi vagyunk bajban, segítsenek nekünk!”

A Népszabadság közreadta a tüntetők néhány transzparensének feliratát. Ezek a következők: “Viktátort nem szolgálunk!, Egyre többen leszünk és nem felejtünk!, 2014, oszt jónapot!” Az egyik rajzon pedig Orbán Viktor miniszterelnököt és Pintér Sándor belügyminisztert hernyóként ábrázolják. A lap szerint a tüntetők a Belügyminisztérium épülete előtt  azt skandálták, hogy “Pintér, takarodj!”, korábban pedig azt üzenték a kormánynak: “szélnek lesztek eresztve”.

A tüntetők a Kossuth térről indulva csaknem egyórás sétát tettek, melynek során érintették a Belügyminisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium épületét is. A BM épülete előtt körülbelül húsz percen keresztül tiltakoztak, közben azt skandálták: “Gyertek ki!” A demonstrálók a rendezvény kezdete óta több tucat, úgynevezett könnygyertyát hoztak működésbe, többek között a minisztérium közelében is. Ez a szerkezet is nagy füstöt képez, de a füstbombával ellentétben nem eldobják, hanem a földre helyezik.

A Független Hírügynökség helyszíni tudósítója szerint a terveknek megfelelően megérkeztek a Hősök teréről indult autós felvonulás résztvevői is, és csatlakoztak a demonstrációhoz. Azóta a tömeg előtt felszólalt többi közt Kónya Péter, az FRDÉSZ elnöke, a demonstrációs bizottság vezetője, Árok Kornél, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének vezetője és Szima Judit, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének főtitkára.

A tüntetést beárnyékolja, hogy az újfasiszta tömörülés, a Véderő is képviselteti magát, Eszes Tamás vezetésével.

Késő délutánra pattanásig feszült a helyzet a rendvédelmi dolgozók tüntetésén, a Kossuth téren. A füstbombák és a szirénák miatt vagy levegőt nem lehetett kapni, vagy hallani nem lehetett semmit. Izraeli zászlót égettek, „Viktátort nem szolgálunk!” feliratú transzparenst vittek az Országház főlépcsőjéhez.

A tüntetők később benyomultak a Parlament elkerített parkolójába, a lépcsők tövében állnak, egyre több rendőr érkezik. A többezres, szirénákkal és jelzőfüsttel súlyosbított demonstráción felépített színpadon egy lécekből ácsolt akasztófát helyeztek el, annak köteléről egy csokor szegfű és egy zacskó narancs lógott, a beszélők folyamatosan a kormány politikáját ostorozták.

A szakszervezetek kiszámítható, tisztes megélhetést biztosító életpályát követeltek. Azt szeretnék, hogy a hivatásos állományúak változatlan feltételek mellett vonulhassanak nyugdíjba. A rendvédelmi dolgozók jobb munkakörülmények kialakítását sürgetik, továbbá azt kérik, hogy korszerű védő- és munkaeszközöket kapjanak.

Az MTI mellett az AP hírügynökség fotósa, Szandelszky Béla is a helyszínen van, a következő felvételek ő készítette.

Az alábbi felvételen Árok Kornél szól a demonstrálókhoz, mielőtt elindultak volna a Belügyminisztériumhoz.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +9 ( 9 szavazatból)
Tüntetnek a rendvédelmi dolgozók, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

39 Reader’s Comments

  1. Hol lehet látni a képeket, felvételeket, semmi hír a tvk-ből! A hirtv. nincs rendkivüli kiadás 1 percben emlitették, hogy a Jobbik és Szebb jövősök is ott vannak és ennyi! ECHO, M1meg a többi dettó!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  2. “A tüntetést beárnyékolja, hogy az újfasiszta tömörülés, a Véderő is képviselteti magát, Eszes Tamás vezetésével.”

    Téglák!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  3. A Hír TV most (17:20) fejezte be a helyszíni közvetítést, csak a végét láttam. A riporter azt kérdezgette, hogy ki vállalja ezért a felelősséget, mert ez már nem békés tüntetés. Mire az egyik szervező: “Hát próbálja meg maga megakadályozni, hogy párezer rendvédelmis bemenjen a térre.” Történt ugyanis, hogy bevonultak az elvileg lezárt területre. Sőt! Már a lépcsőre is felmentek! Micsoda garázdaság, kérem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  4. Csak így tovább Rendvédelmisek. Hétfőn is megyünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  5. Kuksi OK! Köszi, megyek sasolni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  6. Nagy hiba volt a tüntetés szervezőitől,hogy nem határolódtak el a fasiszta “szabadcsapatoktól”.Megkérhették volna,hogy ne vegyenek részt ezek a csoportok
    a tiltakozásaikon sem most,sem máskor,mivel ez a tüntetés nem politikai hovatartozásról,hanem a rendvédelmi munkavállalók ügyéről szól.
    Vannak ismerőseim,barátaim,akik emiatt nem vesznek részt a megmozduláson.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  7. Hát (háttal nem kezdünk mondatot)Ha továbbra is bírni akarták a közvélemény fenntartás nélküli támogatását ha bírni akarják nem vegyülnek a korpával. Úgy tűnik el rontották..de az is lehet “el rontatták velük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  8. Állítólag elégettek egy izraeli zászlót is.
    Klubrádió szerint.
    Állítólag.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  9. Bohém
    Már müködik a fityisz féle szaad sajto.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  10. Ha izraeli zászlót égettek, akkor azok a magukat polgárőröknek tartott emberek voltak a ludasok, akik így álltak bosszút, hogy a Pintér nem engedte őket Gyöngyöspatán gyakorlatozni.Ezért az fidesz kormány egyhamar zsidóbarát kormánnyá is vált, amire szerintem Orbán a legvadabb álmaiban sem gondolt.Most aztán lehet, hogy Pintár urat kapásból le fogja százalékolni egy életre.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  11. Geyza
    Igen el égettek.Nem “mondták” kik, de sejthető.Azt hiszi bárki is hogy nincsenek provokátorok a tömegben?
    Te le mondanál a diktátor helyében e kézenfekvő és olcsó módjáról az események befolyásolásának?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  12. Néz és láss!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  13. sly:
    Nem láttam semmit.
    Elakartam menni , demikor megtudtam hogy nyilasok is lessznek , letettem róla.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  14. “attól még mert paranoiás vagy nem biztos hogy nem követnek”
    Furcsa láncolata ez az eseményeknek.De lenne rá “orvosság”,csak nem elég magabiztosak a demonstrálok s nincs egységes irányítás.Ha engem kértek volna fel eleve számoltam volna a provokáció a “be épülés” a hitel rontás lehetőségével.El felejtették a rend védelmi s kollégák ki is az aki a bársony függöny mögül leselkedik a Kossuth téren? El felejtették hogy maga Zorán a nagy varázsló?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  15. PERSZE NEM zORÁN HANEM ZORBÁN.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  16. Geyza
    Igen,ez érthető. És szomorú,ez volt a céljuk! Az hogy a széles körű támogatás ne valósuljon meg. Lehet nálam ez már koros,de logikus s egyszerű ellen lépés. Én ezt tenném. Meg kísérelném el szeparálni őket,le szűkíteni rájuk az eseményeket. Orbánnak vége ha ez ki teljesedik s ezt tudja. Itt az alkalom de nem él vele úgysem a magyar társadalom.
    Ha a fejéhez kapna a többi munka vállaló, ha kapcsolnának hogy “jövőhéten ők jönnek”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  17. És valahogy azt is elfelejtették hogy ki akarta kifordult véres szemmel megölni a TV épülete elött a rosszul felszerelet rendőröket !!!
    És hogy miféle bűnözői banda sugallatára alázták le az egész Rendőrséget jogszabályilag , a bírósági ítéletek utólagos felülbírálása kapcsán !!!
    EZ egyszerűen UNDORÍTÓ !!!
    Hogy egy kis csoportot magukközé engednek , akiknek a ténykedése az egyik pontja a tüntetés követeléseinek !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  18. sly! Üdvözlöm! Nem óvodások vannak kint, ki nem tudják mit csinálnak! A szélsőséges csoportok megjelenésére gondol? Biztos lehet benne, hogy nem véletlenül tűrték el, hogy körülöttük őgyelegjenek! Maximálisan elítélik ezen szerveződéseket, sokat “szívtak” már miattuk, és adott esetbe nagyon keményen fel is lépnek ellene! Ezzel nem két pofon, csak egy ütést adtak a kormánynak, de ezt ütés nehezen heveri ki! Milyen hangosak voltak, hogy minden megtettek a szélsőséges erők megszüntetésére, a Miniszter elnök, a Belügyminiszter felváltva veregették egymás vállát, mennyire sikeresek voltak! Az LMP, Jobbik, MSZP és a külföldi erő folytatott lejárató kampányt a kormány ellen, hogy itthon és külföldön lejárassák! De ők aztán………….!
    DÖNGETIK MELLÜKET, KÖZBEN A RENDVÉDELMI ÁLLOMÁNY TÜNTETÉSÉN SENKI NEM LÉPETT FEL ELLENÜK, (20.00-ig), SŐT!!!!!!
    EZT MAJD LEHET KOMMUNIKÁLNI ITTHON ÉS AZ EURÓPAI UNIÓBA!!!!

    Ez az én vélemények, de lehet megint tévedek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  19. Bohém : csaképpen a Szima Judit féle szakszervezet teljesen Jobbikos !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  20. Nincs miről beszélni, hiszen a tettrekész rendőr szakszervezet kb. egy éve együttműködési nyilatkozatot írt alá a jobbikkal.
    Ez már önmagában minősíti őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  21. http://www.168ora.hu/itthon/nyilvanos-a-tettrekesz-jobbik-megallapodas-36285.html
    Itt a cikk róla.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Olvastam Szimainak a fröcskölődését , amiben azt bizonygatja hogy az aljas Gyurcsány-kormány a felelős a TV-székház felgyujtásáért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  23. Geyza! Ők választották, magyarázzák ŐK!
    Valamiért, ott vannak mögötte!
    Akkor Pintér most a Jobbikkal tárgyal, ezt nem értem!
    Megkérem, segítene!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. “19:45 Indulatos tömeg előtt beszélt a belügyminiszter

    A belügyminisztert beszéde közben többször is lehazaárulózta és kifütyülte a tömeg. Pintér szerint a tüntetők által kifogásolt dolgokról “ilyen hanggal” nem lehet tárgyalni, de hétfőre tárgyalást kezdeményezett a szakszervezetekkel.”

    Így látom, és most megismétlem véleményem:

    “A Belügyminiszternek MINDIG IGAZNAK KELL LENNIE!
    Nincs egyszer így, egyszer úgy! A törvények betartatásáért FELEL! Nagy szavak jönnek! Adott esetbe ÉLET-HALÁL URA! Neki kell kiadni a parancsot a KÜLÖN FEGYVERHASZNÁLATRA, bízom, soha nem kerül rá sor!
    Olyan állománynak a SZAKMAI vezetője, kiknek munkáját PARANCSOK, és UTASÍTÁSOK szabályozzák!
    Kivételes estben van mérlegelési jogkörük, egyébkén a parancsot a legjobb tudásuk szerint végre KELL hajtani!
    Végső esetben egy személyben dönt, hogy az OLDALÁHOZ nyúljon!
    A vezetők felé a mint mindenhol , ennél a testületnél különösen a legelvártabb követelmény a KÖVETKEZETESSÉG!! Ebből nem lehet engedni!
    Egy vezető úgy érzi, hogy ezen feladatok a saját képességét meghaladják, eleve nem vállalja!

    Munkáját ha a TÖRVÉNYHOZÁS BIZONYTALANNÁ tudja tenni, LEMOND!

    Szerintem!
    (A végrehajtó állomány meg a jogaikért még mindig tüntet!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  25. Bohém:
    Segítek :
    Mindenki mindenkinek mindenkor hazudik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Geyza! Köszönöm! Átgondolom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Az én véleményem szerint sem kellett volna vegyülniük a szélsőjobbal

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  28. ÜDV Bohém
    Igen arra. Várhato volt hogy hiába semmi kereni valojuk ott hisszen “rendvédelmi dolgozok” s nem fel forgatok demonstrálása. A kint lévüknek egyszerüen erővel kellett volna el kergetnie a csürhét!!!! Meg tapsolták volna. Jah,és a “tetre kész “tásaságot hagyni egy magában “ünnepelni”
    Amugy eggyet értünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  29. Nagy hiba a jobbikosokkal egyutt elegedetlenkedni. NEM SZABAD!
    Ha gond lesz, mar pedig a jobbikosok biztos csinalnak valami durvasagot, akkor ki mondja majd meg, hogy ki mit csinalt akkor eppen, sot minden ra lesz utolag kenve a rendvedelmisekre. VIGYAZAT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  30. Már nem “csak” az a tervük, hogy megszüntetik a korkedvezményes nyugdíj intézményét, hanem már az akár évekkel ez előtt nyugdíjba vonult hivatásosokat is vissza akarják állítólag hívni. 65 éves kor alattiakról beszélnek. Már az is hallatlan, hogy meg akarják szüntetni az meg, hogy újra FÜV-ezik az embereket egyenesen hülyeség. Sokak szerint ha ezt tervezik akkor ha vissza lett “forgatva” az állományba (vagy valahova???) a személy, kis idő után ki lehet rúgni és az után már csak 3 hónap munkanélkülit kell neki fizetni és ezt is letudták. Csak pár tény : 15000 korkedvezményes nyugdíjas van. Ebből a 15 ezerből 9-10 ezer a hivatásos (Én azt hittem sokkal több, de ugye 5 év szolgálat után 55 év a vérható élettartam, szóval sokan korán meghalnak) akik nyugdíja évi 15 milliárd forint. 10 ezer családról beszélünk !!! Csak, hogy a nagyságrendekkel tisztába legyünk : a kormány most költött 4 milliárdot nyomtatókra az IPad2 -ekről(139990-235990ft/db) ne is beszéljünk amikor nem rég kaptak laptopokat. Röhej ami itt van !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. … demokraták, demokratikus pártok csak azt mondhatják, hogy akasztófás, zászlóégetős, “véderős”, “gárdás”, jobbikos tüntetőkkel semmiféle közösséget sem vállalnak. Miért nem mondják?!

    A “demokratikus” pártok nem mernek kiállni a demokratikus alapértékek mellett?! Akkor mi lesz veled, MAGYAR KÖZTÁRSASÁG?!

    http://karancs.nolblog.hu/archives/2011/05/07/Akasztofas_rendvedelem/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  32. A zászlóégetésről annyit, hogy azt provokátorok tették nem a hivatásosak ! A Hír-tv-s stáb állt mellettem és azok valahogy a füstön és az emberek tömegén át kb 10 méterről meglátták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. jolokia
    2011. május 7. szombat
    08:03
    A szélsőjobboldali megnyilvánulások és csoportok elleni fellépésnek vagy akár csak berzenkedésnek nyomát sem lehetett érzékelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Mi lesz itt ?
    Vízágyuk vízágyuk ellen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Méghogy, “mi LESZ veled Magyar Köztársaság?”
    ~
    Rossz a kérdésföltevés!
    ~
    Helyesen így hagzik:
    MI LETT VELED MAGYAR KÖZTÁRSASÁG?!
    sk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Rövid, szigorúan szubjektiv összefoglaló:Ott voltam, mint az előzőn is, csendes szimpatizánsként. Pártállástól függetlenül.
    Ami nem tetszett: a hangszórókból tendenciózus irredenta Kápátok szentbérce stílusú zene áradt. Láttam a piros barrettes Szebb(??) Jövősöket, meg egy amúgy szép fiatal párt, akik talpig fekete náci bakancsba meg hasonló göncökbe öltöztek, ezek amúgy láthatólag egy csapatot képviseltek a “Szebbikekkel/Jobbikokkal(?).” Belül a fejükben minden bizonnyal már nem voltak ilyen szépek…Nem voltak sokan, legalábbis csak ezeket láttam (nem voltam bent a tömegben) A zászlóégetést sem láttam, az akasztófát igen (múltkor is, csak akkor még csak narancs lógott rajta). Nekem úgy tűnt, a tűzoltók voltak a legtöbben – egyenruhában vagy sárga mellényben.
    A menet végén mentem egypár civillel, persze kicsit megijedtem, mikor az Akadémia utcában az orrom előtt engedték el a füstbombát, mert pár pillanatig semmit se láttam – sebaj, gondoltam, most már tiszteletbeli tűzoltó lettem. Ezzel amúgy semmi bajom nem volt, meg a követeléseikkel is maximálisan egyetértek. Sőt, urambocsá az Orbán takarodj és Pintér takarodj követelésekkel is (most csak az idézet pontossága miatt írtam nagybetűvel)
    Röhejes jelensége is volt a happeningnek, egy idősb eszement úriasszony rózsaszín kalapban és csiricsáré fiatalos öltözékben, amint kis zászlócskát lengetve beszaladgált az autós konvojhoz. Amúgy ártalmatlan… Eddig minden tüntetésen találkoztam az elmés szövegeket gyártó táblás emberrel is, íme egynémely gyöngyszeme:
    Miniszterelnök úr, megkérdezzük magát,
    Nem lehet, hogy Önnek túl nagy ez a kabát?
    Megkérdezzük mi ezt, annak ellenére,
    hogy a kabát alól kilóg nagy mellénye.

    Baj, ha kis vezérnek nagy hatalmi vágya,
    mert a disznóólban egyre több a trágya.
    Tüntetői transzparensen volt még: Orbán takarodj és vidd magaddal sintér-Pintért a pokolba. Én ebben sem találtam kivetnivalót.
    Kora délelőtt mellettem táborozott le, szerencsére csak rövid időre az Echo TV fiatal riporternője és operatőre. A nagy hangzavarban nem hallottam a kislány előre leírt szövegét, csak az ütötte meg a fülem, hogy “és a tüntetéshez csatlakozott a Szebb Jövőért polgárőr egyesület is – Te ezt is leadjuk?? kérdezte az operatőrt – hogy amaz mit válaszolt, már nem hallottam, aztán hál istennek el is húztak.
    A kordon áttörést “magaslatról” az egyik virágládán kényelmesen álldogálva szemléltem, ebben sem volt semmi rendbontás vagy üldözendő . Olyan feelingem volt, mint amikor a Hair végén a Fehér Ház kertjébe betódulnak a vietnami háborút ellenző tüntetők. (ott lehetett, nálunk nem???) Mikor arról beszélt a szóvivő, hogy elindultak a rendőrök, és mindenki maradjon nyugodtan ülve, mert ez közterület és nem csinálnak semmi szabályelleneset azzal, hogy ott tartózkodnak, még tréfásan azt beszéltük a mellettem álló két hölggyel, hogy akkor most rendőrök fognak rendőröket verni? Erre szerencsére nem került sor, mert nyilván beláthatatlan következményei lettek volna – patkányképű nyilván nem merte kiadni a parancsot, pedig vele jött két busznyi készenléti rendőr is, akik békésen várakoztak. Utóbbi “úriember” beszédéhez nincs hozzáfűzni valóm, számomra egy gerinctelen maffiózó.
    Szima beszéde ugyan szakszervezeti szempontból gyújtó hatásúnak tünt, személyétől azonban ez is hiteltelennek tűnt. Este 7 felé, egy szimpatikus rendőr fiatalember beszélt arról, hogy ők is emberből vannak, bár az eddigi kormányok mindig csak “kutyáknak” használta őket (vagy valami ilyesmi volt a lényeg) Ekkor már meglehetősen elfáradtam így az élőláncot és a fáklyás felvonulást nem vártam meg. Valami elkezdődőtt… Jósolni nem tudok, de a hétfőre s/pintér által igért tárgyalásoktól semmi biztatót nem várok a rendvédelmisekre nézve. Nyilván valami rész engedménnyel igyekeznek gátat vetni a továbbiaknak.
    Röviden ennyi, ismétlem szubjektívan és első kézből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. a tűzoltókkal egyetértek!
    a rendvédelem meg menjen a …-ba!
    40 évesen elmennek nyugdíjba, aztán elmennek több szász ezrekért biztonsági őröknek, meg biztonsági főnököknek.
    az utcán szolgálatot teljesítőket elengedném 20 után, de az iróasztal mellől 62 éves kora előtt nem!!!!!!!!
    A Pintért meg nyugdíja mellett “hívták” vissza! Micsoda szemétség ez! vagy melózik, vagy nyugdíjas.!
    A kisnyugdíjast meg kibaccák ha többet keres egy kicsivel a nyugdíja mellé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Csak halkan merem megkérdezni, hogy miért nem tudósítanak erről hosszabban a televíziók???
    Azemberek erről semmit nem tudnak, ha nem olvasnak netes híreket, 168 órát stb.
    A tüntetésekről zéró tudósítás van, az utóbbi években mindent tudni lehetett, most minden a legnagyobb pesti “csendben” zajlik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Tüntettek a Corvinus diákjai 2011. május 5. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos