Ronai and Ronai
AMERIKAI

Elmarad a lomtalanítás Budapest belvárosában 2011. május 4. szerda 5:26 Forrás: Stop.hu

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Elmarad a lomtalanítás Budapest belvárosában

Budapest – Lapinformációk szerint a főváros belső kerületeiben megtiltották a tavaszi lomtalanítást, hogy ne kerüljenek lomhegyek az EU soros elnökségi eseményeire érkező diplomaták szeme elé. A Stop.hu úgy tudja, hogy a Főkefe besegít a kormánynak.

Az idén elmarad Budapest belső kerületeiben a tavaszi lomtalanítás. Erre azért van szükség, hogy az EU soros elnökség idején a diplomaták ne az utcára kipakolt szemét-, hulladék- és lomhegyekkel találkozzanak. Úgy tudni, a lomtalanítási tilalom csak a belső kerületeket érinti, azaz az V., a XIII., a VII. és a VI. kerületet.

A szempont az, hogy azokon a helyeken ne rakják ki a lomot, ahol elhaladhatnak és mozoghatnak az EU-s küldöttségek. A stop.hu információi szerint ősszel már lesz lomtalanítás az említett helyeken is.

A Fővárosi Közterület-felügyelet nem csupán Budapesten, hanem Gödöllőn is besegít a kormánynak. Az EU soros elnökség időszakában – fizetség ellenében – a kormány a Főkefétől rendelt úttisztító járműveket is, mert a település nem rendelkezik az esemény nagyságához szükséges infrastruktúrával.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

8 Reader’s Comments

  1. Remelhetoleg a delegaciokat lefuggonyozott jarmuveken fogjak szallitani a modern soksavos Gyorsforgalmi uton a Liszt Ferenc Nemzetkozi Repuloter Budapest es a Belvaros kozott. Az a kornyek lomtalanitas nelkul sem valik a fovaros diszeve. Elhagyott gyarak, elhanyagolt hazak, szemethegyek, hajlektalanok foliasatrai emlekezetes nevjegyei a magyar fovaros szivebe vezeto utnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  2. Mit bánom én, csak a Parlamentet takarítsák már ki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  3. Jut eszembe, tudtátok, hogy Liszt Ferenc is szabadkőműves volt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  4. Gregory Blunder

    Ezek tényleg akkora barmok! Elfelejtik, hogy a 21. században élünk? Nem minden külföldi diplomata olyan hülye, mint ők! Csak az van, amit látnak? Internetről nem hallottak még?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  5. Reggel olvastam, hogy a veszélyes hulladékot begyűjtik. Jó lesz, ha vigyázunk! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  6. Az orbán-tarlós tengelyt nem zavarja, hogy retkesek az utcák, retkesek a házak, minden össze van graffitizve, a sok kátyú között alig látszik az aszfalt, a bkv járműparkja tiszta életveszély, és, hogy lassan nem lehet élni a városban? Az a kis lomtalanítás már igazán elfér, külföldön is van ilyen. Talán az emberek se menjenek az utcára, mert a magyar lógó orral megy dolgozni, nem széles mosollyal, és ejj mit szólnak ehhez a diplomaták?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  7. szomorú ember

    Kellett nektek ,Budapestieknek Tarlós Viktor?
    Megkaptátok, tűzzétek a kalapotokra miközben megesz benneteket a sok szemét és lom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. Komolyan gondolja valaki, hogy az EU más tagállamaiban nincs lomtalanítás, hogy a lezárt utakon 100-120 kim/óra-s sebességgel száguldó luxus autókból a várost nézegetik a delegációk tagjai. Ez nevetséges.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos