Ronai and Ronai
AMERIKAI

Eljárás indul az izraeli zászló elégetőivel szemben 2011. május 6. péntek 20:32 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Eljárás indul az izraeli zászló elégetőivel szemben

Budapest – Garázdaság miatt eljárást indít a rendőrség amiatt, hogy a rendvédelmi dolgozók pénteki, budapesti tüntetésén elégettek egy izraeli zászlót – közölte a Magyar Televízió Híradója.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője, Horváth Katalin Fanni az MTI megkeresésére ezzel kapcsolatban csak annyit mondott: a rendőrség dokumentálja és figyelemmel kíséri az eseményeket, és ahogy eddig megtette, ezután is megteszi a szükséges intézkedéseket.

Az interneten péntek este több helyen is közzétett felvételen az látszik, hogy a tüntetők gyűrűjében meggyújtanak egy fehér textildarabot, amelyen a hivatalos izraeli zászló középponti jelképe, a kék Dávid-csillag látható.

Az áprilisban megkezdett demonstrációsorozattal a rendvédelmi dolgozók kiszámítható, tisztes megélhetést biztosító életpályát követelnek, és azt szeretnék elérni, hogy a hivatásos állományúak változatlan feltételek mellett vonulhassanak nyugdíjba. Emellett jobb munkakörülményeket, korszerű védő- és munkaeszközöket kérnek.

A demonstráció résztvevői reggel Kossuth Lajos szobra előtt gyülekeztek; a folyamatosan duzzadó tömeg estére már pár ezer főt számlált. A Kossuth Lajos téren felépített színpadon egy lécekből ácsolt akasztófát helyeztek el, annak köteléről egy csokor szegfű és egy zacskó narancs lógott.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +5 ( 5 szavazatból)
Eljárás indul az izraeli zászló elégetőivel szemben, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

19 Reader’s Comments

  1. Nagyon helyes,biztos vagyok benne,hogy aljas jobboldali provokáció

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  2. Lám, lám.
    Nekem is mindjárt az ugrott be, mint mucus-nak.
    Provokátor(ok) lehettek a megmozduláson.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  3. Nem vagyok benne biztos, hogy provokáció volt.
    Nagyon nem tetszett, hogy a rendőrszakszervezet vezetője elfogadta a jelmezes álpolgárőrök részvételét, akik — ha csak támogatni akartak volna — nem egyenjelmezben mennek oda, de úgy mentek, és ez a tüntetőknek nem volt probléma. Úgy tűnik, nem igazán utasítják el az álkollégákat.
    És valakik úgy érezték, hogy mindegy miért, de megint mocskoszsidózni kell valahogy.
    Kár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  4. Egyre jobban undorít ez az országnak nevezett anyagi és szellemi csődtömeg… már megint mi van?

    Balhé, és ilyenkor valami majmok mindig felmásznak a hídra, és elégetnek egy izraeli zászlót. És a kutyan nem szól rájuk, még a jogosan tüntetők közül se.

    Komolyan, nem lepődnéák meg, ha egyszer Izrealben ezt az állatkodást valakik megunnák, és elkezdenének páran, ezekre válaszul, magyar zászlókat égetni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  5. Félő hogy ez a mai tüntetés mégjobban meg fogja osztani a lakosságot.
    Nem vagyok benne biztos hogy a Tettrekész Szakszervezet nem e a Kormány érdekeit képviseli suttyomban .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  6. Ez olyan idiota primitiv dolog! Zaszlot egetni!? mire jo ez? dedos, szerencsetlen, gusztustalan, mire jo ez? felnott emberek vannak ott nem?
    Egy zaszlot? es eppen most, hogy kerul a rendvedelmisek koze es a temahoz sem illo cselekedet? Most nem orszagok nepek ellen tuntetunk, nyugdijert!!!! nem??? akkor hogy jon ide ez a borzalom????
    Provokacio? hogy nem csak a jobbikosok csinalnak ilyeneket azert??? nem ertem, nem ertem borzalmasan feszit a tehetetlen mereg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  7. A Tettrekész rendőr szakszervezet a Jobbik stratégiai partnere volt a 2010-es választások előtt. A tüntetésen felvonultak olyan tűzoltók, akik árpádsávos zászlót lengettek – és a ezt szóvá tevő újságírót megfenyegették.

    Emögött a tiltakozás mögött is ott sejlik a Jobbik árnyéka….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. A Tettrekész rendőr szakszervezet a Jobbik stratégiai partnere volt a 2010-es választások előtt. A tüntetésen felvonultak olyan tűzoltók, akik árpádsávos zászlót lengettek – és a ezt szóvá tevő újságírót megfenyegették.

    Emögött a tiltakozás mögött is ott sejlik a Jobbik árnyéka….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  9. A zászlóégetés barbár szokás, hogy provokáció történt vagy sem, valószínűleg soha nem fogjuk megtudni.
    A zászlóégetés kapcsán a szóvivő, mint minden tüntetés után, most is felhívta a figyelmet, hogy a rendőrség dokumentálja és figyelemmel kíséri az eseményeket. A gyülekezési szabadságukkal élőknek üzennek minden tüntetés után, hogy jó lesz vigyázni, mert dokumentáljuk, hogy ki tüntettet a kormány ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  10. Szép dolog, hogy minél többen legyenek egy tüntetésen, de azért a minőségre is adni kellene…
    Fel nem tudom fogni, mi köze egy érdekvédelmi tüntetésnek az izraeli zászlóhoz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  11. Balogh Lajos. Mert mindenért a zsidók a hibásak. Ha azály van, akkor azért, ha árvíz van akkor azért. Ez a több évszázad alatt kialakult magyar felfogás.
    A kádári rendszerben még azt tanították az iskolában, hogy a magyar nép a legvendégszeretőbb nemzet a világon. Na ez is hazugság volt. A magyar még a saját fajtáját is utálja. Ezért is hívja a délvidéki magyarokat jugónak, az erdélyieket románnak, és íg tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  12. Várható volt a provokáció miután az egyik rendőri szakszervezeti vezető azt nyilatkozta, hogy miért ne engednék a Szebb Jövőt a tüntetésre. Nem igazán tetszett, hogy akasztófát állítottak és jelképesen a Fideszt és az MSZP-t lógatták fel. A még oly jogos követeléseknek nem az akasztás a formája. Ezt “elqrták” nagyon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. micsoda hülyeség..méghogy a magyar vendégszerető !
    Inkábbcsak pénzsóvár.
    Lásd a kapcsolódó ” szakirodalmat ” : Zimmerferi :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  14. Avi:
    úgytűnik manipulálják ezt a tünetés-sorozatot.
    Egyreinkább látom : Csakis a Demokratikus Charta az amibe érdemes energiát fektetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  15. Tüntetés?
    Észrevételem szerint az Orbán rendszer olyan szervezési módszereket használ, mint amilyet a „kommunizmus” idején tapasztaltunk, vagy ami a fasizmus idején a németeknél működött. Külön embereket foglalkoztat a szervezetének a felépítésére, az információs hálózatának működtetésére, a saját fegyveres védelmére, a megfigyelésekre és az információk beszerzésére, továbbítására, stb.
    Nyílt titok, hogy az említett területeken a magánt testőrségtől kezdve a magán titkos szolgálatainak kiépítésével is mindent megtesz a hatalmának biztosítására és kiterjesztésére.
    Részletes személyzeti nyilvántartást vezet, és még a saját embereikről is folyamatosan gyűjtenek információt.
    Elképzelhető, hogy ha Orbán és a Fidesz érdeke úgy kívánja, elhelyez provokátorokat ott ahol az nekik szükséges.
    A fentieken csak az vitatkozik, akinek nincsenek megfelelően megbízható információi!
    Mind ez a mentalitás indokolja, hogy majd a Fidesz és Orbán eltávolítása után, szinte minden felelős poszt vezetőjét le kell majd cserélni, nem úgy, ahogy azt a Gyurcsány vagy az előtte regnáló kormányok tették. Sajnos az Orbáni gyakorlat eredménye ez

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  16. Kedves Oláh Zsuzsanna!
    Ha tényleg úgy gondolja, ahogy írta, hát akkor Ön igen-igen naív lélek.
    Ha utána nézne a 44-es és az 56-os eseményeknek, bizony e viharos időkben nagy tömegben égettek zászlókat, no és természetesen könyveket is…! Ezek a dolgok itt, Európa közepén már hosszú hagyományokra épülnek.
    ~
    Hogy is gondolhatta, drága Zsuzsa, hogy ez valami szokatlan dolog. Meg azt, hogy itt csak a jobbik képes ilyen primitív, barbár dolgokra. Sajnos nem így van. Trianonban sérült-lelkű nemzetünk egy nem kis része azóta is bűnbakot keres. A Horthy éra táplálta és tudatosan tette hatékonnyá ezt a rögeszmét… Azokban az időkben közszájon forgott egy szólásmondás. Így szólt: “Ki a hibás? Swarcz a libás”, mindent megmond.
    ~
    Tudom, ez a hagyomány nem akkor kezdődött. Már a középkorban jogot nyert(!) és a XIX. század utolsó harmadában lobbant föl ismét nagyobb erővel. Ezt a tüzet a levitézlett (birtokát vesztett) dzsenri osztály táplálta az alsóbb néprétegekbe (ben)… A magyar kapitalizmus megkésett hajnalán, vállalkozni nem volt képes, de uszítani annál inkább. Az akkor nemrég “felszabadult”, előbb egyenjogúságot nyert, majd vállalkozó zsidóságban látta és láttatta a legfőbb ellenségét… Alanyaiban azonban nem válogatott. Bizony, a tiszaeszlári per áttételesen még ma is mételyezi a magyar tömegeket. Biztosan hallott erről is Zsuzsa…
    ~
    Az e tüntetésen lángoló zászló és az előre – már napokkal a megmozdulás előtt – nem spontán elkészített akasztófa, szegfűkkel és narancsokkal ezt a “haladó hagyományt” élteti tovább…
    ~
    És a legszomorúbb az, hogy ezek a tüntetők azok, akiknek a polgárok biztonságát sőt, biztonságérzetét kéne szolgálniuk, fizikai és mentális értelemben egyaránt, befogadták maguk közé a nyilasokat és a hozzájuk hasonló gondolkodású – a Jobbikkal szerződésben álló – Tettrekész nevű, úgynevezett (!) szakszervezetet is…

    Üdvözli: sk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  17. mélységesen elítélem bármely állam jelképeiek meggyalázását….
    …..
    A zászló egy rúdra rögzített, meghatározott szinezésű illetve mintájú vászondarab, mely árbocon (keresztrudas zászló) vagy rúdon leng, a rúdra van rögzítve. (A lobogó viszont nincs mereven rögzítve, csak a sarkainál van kikötve.) A zászló alakja általában téglalap, de előfordulnak más formák is. Eredeti rendeltetése katonai volt, a csapatok azonosítására és vezénylésére használták, és különböző területeken ma is használnak zászlókat jeladásra (hajózás, vasút stb.).
    ….
    nem vagyok jogász, de a bíróságon is ezzel fog az ügyvéd érvelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  18. Nem a zászlóégetés volt jellemző a tüntetésre.
    Sokkal inkább az elkeseredés és kilátástalanság az orbáni diktatúra miatt.
    Tudható volt, hogy provokálnak majd a csuti törpe beépített emberei, hiszen ebben kiválóak (lásd az ellenzéki 2002 – 2010. közötti időszakot).
    Én úgy gondolom, nem kell abbahagyni, a S(P)intér már megtörni látszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Igazad van Sajtkukac!
    Buta vagyok es mindig /sajnos/ erzelembol kommentelek. Udv.
    Igazabol meg sok minden nem tetszik, de a bekes tuntetes /verszegeny/ es a tegnapi tuntetes kozott nincs valami nemesebb, de eroteljesebb inteligensebb forma?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos