Ronai and Ronai
AMERIKAI

Obama visszaszólt Trumpnak 2011. május 1. vasárnap 18:23 | AN Forrás: AP

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Obama visszaszólt Trumpnak

Washington – A fehér házi sajtótudósítók szövetségének vacsoráján cikizte ki az elnök az őt a születése körül keringő mendemondák miatt hetek óta tetemre hívó ingatlanmágnást.

A Washington Post vendégeként maga Donald Trump is jelen volt az eseményen, amelyre számos újságíró és híresség volt hivatalos. Barack Obama elnök azon összeesküvés-elméletekre reagált, amelyek szerint ő nem az országban született volna.

Ezeket az elméleteket főként Donald Trump melegítette fel az elmúlt hetek hadjárata során. Barack Obama a múlt héten tette közzé teljes születési anyakönyvi kivonatát, cáfolva a találgatásokat és a rosszindulatú pletykákat.

„Donald Trump is itt van velünk ma este”, mosolygott rá az elnök a milliárdos építési vállalkozóra, aki jelenleg tévés műsorvezetőként ismert, „most végre újra a lényeges dolgokra összpontosíthat. Mi történt valójában Roswellben? És hol van Biggie és Tupac?”

Az új-mexikói Roswellben a legenda szerint 1947-ben lezuhant volna egy UFO. Biggie Smalls és Tupac Shakur rapbálványok voltak, akiknek halála körülményeit sokan tekintik tisztázatlannak.

„Ezek az ügyek azok, amelyek miatt ma éjjel nem fogok aludni”, ütötte tovább a vasat az elnök, miközben Trump mosolyogni próbált, de láthatóan kínosan érezte magát.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Obama visszaszólt Trumpnak, 5.0 out of 5 based on 1 rating

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos