Ronai and Ronai
AMERIKAI

“Dobj egy macit” a hoki vb-n! 2011. április 11. hétfő 22:56

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
"Dobj egy macit" a hoki vb-n!

Budapest – A Magyar Jégkorong Szövetség a vasárnap Budapesten kezdődő divízió I-es világbajnokságon is meghirdeti az elmúlt években rendkívül népszerű “Dobj egy macit” elnevezésű akcióját, a drukkerek a jövő pénteki (április 22.), Magyarország-Spanyolország mérkőzésre kezdhetik gyűjteni a plüssállatokat.

A szurkolóknak az első magyar gólt követően kell a pályára dobniuk a gyerekeknek szánt plüssmacikat. A szervezők hétfői közleménye szerint a világbajnokságon összegyűjtött plüssállatokat többek között a Bethesda Gyermekkórház, az Esze Tamás Gyermekotthon, valamint Budapest Főváros Önkormányzatának Templom utcai Gyermekotthona kapja majd.

Az első magyarországi Dobj egy macit! akciót három évvel ezelőtt, a Miskolci Jegesmedvék csapata szervezte meg. A kezdeményezés nagy sikert aratott, rengeteg plüssfigurát gyűjtöttek a játékosok és a szurkolók a rászoruló gyermekek számára.

2009-től a Telenorral együtt mi is minden évben megrendezzük ezt a jótékonysági akciót. Bízom benne, hogy a spanyolok elleni világbajnoki mérkőzésen nemcsak a magyar csapat arat győzelmet, de rengeteg játékot is gyűjtünk majd a gyerekeknek.” – mondta Kovács Csaba, a Magyar Jégkorong Szövetség alelnöke.

A 2009-es első jótékonysági eseményen, a magyar-finn összecsapáson 4352 plüssmacit és más plüssállatot gyűjtöttek össze a nézők, míg tavaly, a norvégok ellen már 4451 figurát dobtak a jégpályára.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Berki Krisztián aranyérmes a tornavébén 2011. október 15. szombat

Szuper Levente visszatér Arizonába 2011. szeptember 22. csütörtök

220 milliárd dollárba kerülhet a katari vébé 2011. szeptember 9. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos