Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kétezres tüntetés a Fidesz-alkotmány ellen 2011. április 15. péntek 17:34

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kétezres tüntetés a Fidesz-alkotmány ellen

Budapest – Valamivel több mint kétezer demokrata részvételével kezdődött a Fidesz egypárti alkotmánya ellen rendezett tüntetés Budapesten az Alkotmány utcában. Az Egymillióan a Sajtószabadságért nevű csoporthoz ezúttal már számos civilszervezet is csatlakozott, de pártokat és pártjelvényeket ezúttal is távol tartanak.

A tömeg a “Szájer kismadár”, “A házassághoz két igen kell, nem két nem”, “A hatalom mi vagyunk!”, “Túró Rudit az alkotmányba!” feliratú táblákat emelt a magasba. Délután hat körül megérkeztek a tiltakozó tűzoltók, akiket hatalmas ováció fogadott a téren. A fegyveres testületek tagjainak részvétele elé akadályokat gördített az Orbán-kormány, amely a testületekben csak tovább rontotta a hangulatot és szítja az elégedetlenséget.

A Hírszerző tudósítása szerint a tüntetést az egyik szervező „nyitotta meg”, aki azt mondta, hogy a Facebook-csoport március 15-én kényszerből kezdett el tüntetni a médiatörvény ellen, mert senki nem hallgatta meg őket. Azt mondta, most aggódva figyelik, ahogy a kormány az alkotmányozással leépíti a jogállami kereteket. „Ami itt folyik, arra senki nem kapott felhatalmazást” – hangsúlyozta a tüntetés szervezője.

„A sikeres alkotmányozáshoz több feltételnek kell teljesülnie” – mondta a demonstráción felszólaló Dénes Balázs, a Társaság a Szabadságjogokért nevű jogvédő szervezet elnöke. Dénes szerint a megfelelő történelmi pillanatra, széles társadalmi támogatottságra, mindenkinek alapjogi garanciákat nyújtó normaszövegre, világos eszközökre és célokra van szükség. A TASZ elnöke szerint ezek közül most egyik sem áll fenn. Azt mondta, a mostani alkotmányozást „a hatalmi törekvéseken kívül” semmi nem indokolja.

Dénes Balázs után egy meleg blogger szólalt fel, aki azt mondta, hogy a Fidesz-KDNP által március 14-én beterjesztett alkotmánytervezet rengeteg homoszexuális ember jogát sérti, de hangsúlyozta, most nem csak erről van szó, a tiltakozás közös ügy.

A Facebook-csoport eredetileg a szólás és a sajtószabadság védelmére jött létre, most azonban már az alkotmányozás és a demokratikus jogok csorbítása ellen is tüntetnek. A demonstrációhoz kiadott közleményük szerint “az alkotmányozással olyan helyzet alakult ki, amiben különösen nagy szerepe van a szabad polgárok kritikus figyelmének. A köztársaság sorsa minden egyes állampolgárán múlik. A március 15-i tüntetés bebizonyította, hogy nagyon sokan vagyunk, akik érzik és tudják ezt. Ez az oka annak, hogy az április 15-i tüntetést már nem egyedül, hanem számos civil szervezettel együtt szervezzük.”

A csoporthoz ezúttal többek között az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet, a Kendermag Egyesület, és a Meleg Egyenjogúságért Koalíció, valamint a Neo Drom, és a Tilos Rádió csatlakozott. Az Egymillióan a Sajtószabadságért csapata nevéhez köthető a március 15-i Erzsébet téri több tízezres demonstráció is. A szervezők korábban azt kérték, hogy a tüntetésre senki ne vigyen pártjelképeket, mert mint közleményükben írták: a politikusok megosztó személyiségek.

Megtelt az Alkotmány utca, amely hamarosan Alaptörvény utca lesz. Fotó: MTI

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +21 ( 21 szavazatból)
Kétezres tüntetés a Fidesz-alkotmány ellen, 5.0 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

40 Reader’s Comments

  1. Itt legalább képet is láthatunk a tüntetésről. Ugyanis egyetlen tévé csatorna sem mutatott sem képet, sem filmet egyik demonstrációról sem. Pedig 11-e óta folyamatosan tiltakoznak a Fegyveres Testületek dolgozói. Egyikről sem készült egyetlen felvétel sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  2. Az jó, ha a kormánypártiak a homokba dugják a fejüket. Ebben a pózban a seggük épp lábra jön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (39 szavazatból)
  3. Tudjátok, mennyire fogja ez meghatni a kormánynak nevezett bűnbandát…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  4. az RTL klub mutatott egy kb. 30 másodperces snittet, oszt annyi. Majd a késő esti összefoglalókban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  5. Eldrad,
    ha állandósulnak a tüntetések, akkor már nem lehet azt hazudni, amit a múlt szombaton, hogy a kormány mellett tüntetnek.
    De ahhoz is teljesen csökkent agyúnak kell lenni (vagy a Zemberekről ugyanezt feltételezni), hogy valaki azt gondolja, emberek felutaznak az ország végéből a kormány mellett tüntetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  6. Ezek mindent átírnak, és mekkmagyaráznak, hogy ez is mellettük szól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  7. spongya 2011. április 15. péntek 17:56

    “Pedig 11-e óta folyamatosan tiltakoznak a Fegyveres Testületek dolgozói. Egyikről sem készült egyetlen felvétel sem.”

    Ezt alátámasztom. Kint voltam és beszélgettem velük. Elhallgattatják őket és a rendőröket is. Azt mondták nyíltan megfenyegették őket, miszerint kirúgják őket.

    Sajna rossz hírem is van. Saját szavuk szerint a fitye$z után legközelebb a jobbikra szavaznának. A még nagyobb probléma az egészben az, hogy a rendőrők nagy része így érez, tehát ezért nem lépnek közbe a gárda-roma balhék helyszínein. Amortizálódik nagyon a hatalom, de úgy érzem nagyon rossz irányban haladnak a dolgok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  8. bonhomme- exkluzív a tüntetésben megfáradtaknak: :)

    Szent Tehén Cs. Kir. Udvari Zenekar – Orbán gyerek

    Sok a nép már a fák alatt,
    A Kossuth térre beteszik a lábukat,
    Orbán gyerek, kérjél bocsánatot,
    Mert megmutatjuk majd a kijáratot.

    Füllentettél, Orbán gyerek,
    De rólunk a hazugság gyorsan lepereg,
    Ezért jobb, ha nem nézel hátra,
    Húzzál gyorsan el a Szaharába.

    Tudod, először hittem neked,
    Hogy az ország rendbe is jöhet.
    De nélküled kell megoldani mátul,
    Mert személyedtől mindenki megkábul.

    Most már nézek előre és hátra,
    Rádöbbentem már az igazságra.
    Kicsi vagy már, Orbán gyerek,
    De majd te is rájössz, hogy

    Sok a nép már a fák alatt…

    Játssza el egy jó képességű zenekar, tegyétek fel a youtube-ra és küldjétek el a linket a Széll Rózsa minden irányába! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  9. bonhomme 2011. április 15. péntek 19:09

    A+++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  10. reftno,
    ez a vércsoportom, csak nem ennyi plusszal :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  11. Szerintem többen voltunk mint kétezer…volt az olyan hét nyolc ezer is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  12. bonhomme@ Nagyon jó!
    Geyza@ Azt hiszem, nem voltunk annyian. De kétezernél többen voltunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  13. Haza értünk.
    Mivel a színpadhoz elég közel voltunk, nem tudom megmondani, hogy valóban a Szemere utcáig tartott-e a tömeg, de az biztos, hogy szellősebben álldogáltunk, mint március 15-én. Provokátorokkal sem találkoztunk, illetve volt egy bomber dzsekis társaság, akik inkább jobbikosok rendezvényére illettek volna, de hangjukat nem hallottam.
    Az m1 kameráját mellettünk állították fel, de a beüzemelésnél tovább nem jutottak. A riporter lány egy darabig szorongatta a mikrofont, utána telefonált egyet, majd összecsomagoltak és elmentek.
    A tömegben a karon ülő gyerektől a nyugdíjasokig, a diáktól a munkanélküliig mindenféle emberek megjelentek. Általánosan azt lehet mondani, hogy a gondolkodó emberek érezték úgy, hogy az alkotmány utcában kell lenniük, Ezek az arcok nem a fanatizmust tükrözték, senki nem hamis vezérébe vetett hite miatt volt ott.
    Meghallgattuk a szónokokat, a Neo Drom zenélt egyet, kicsit kiabáltunk, tapsoltunk, hallattuk hangunkat. 19:35-kor jelentették be a szervezők, hogy a rendezvény véget ért. Bejelentették, hogy a Kossuth téren tüntető tűzoltók szeretettel várják, hogy átlátogassunk hozzájuk, ha szimpatizálunk az ő tüntetésükkel.
    Elég sokan úgy éreztük, hogy szimpatizálunk. A tűzoltók szirénákkal fogadtak minket. Megafonon megköszönték, hogy támogatjuk őket. Szórólapot is kaptunk tőlük. A szórólapot osztogató tűzoltó elmondta, hogy napközben telefonon beszélt szüleivel, akik a napi híradásokban úgy hallották, hogy néhány civil tüntet a Kossuth téren, ezt követően öltöztek át egyenruhába. Most tisztában vannak azzal, hogy fegyelmit fognak kapni, de akkor is vállalni akarják, hogy tűzoltóként tüntetnek a tűzoltók maradék egy kedvezményéért, a korengedményes nyugdíjért, amit a héten vett el tőlük a kormány. Minden szimpatizánst meghívtak a fél 9-től tervezett fáklyás felvonulásukra. Elmondták, hogy holnap 10 órától az összes rendvédelmi szerv tüntetésére várják az embereket a Hősök terére, ahonnan 11 órakor indulnak felvonulni az Andrássy úton.
    Hazafelé sétálva a rendőröknek is odaköszöntünk, és mondtam nekik, hogy remélem sikeres lesz az ő tüntetésük is. Az Alkotmány utca semmivel sem volt szemetesebb egy átlagos hétköznap esténél. Nem égtek kukák, nem voltak felborított autók, csak karneváli hangulatban éneklő utcai zenészek, és sétáló emberek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  14. Kedves bonhomme,

    Teljesen igazad van.
    Egyébként én is megdöbbentem a kommentár hallatán,miszerint a múlt szombati az egy rokonszenv tüntetés volt.Ez a kijelentés legalább annyira bugyuta,mintha a gyomorrontással küszködő azt mondaná,hogy csak azért hányt,mert annyira ízlett neki az étel,hogy szerette volna még egyszer látni azt…Ördögien kommunikálnak csak éppen az a baj,hogy a lakosság jó része már kezdi elveszíteni a hályogot a szeméről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  15. Nagy a különbség, most, hogy már a “hirgyár” is üzemel nyilván, nem engedik tudósítani a tv-stábokat (bezzeg, korábban az elöző rezsimek alatt folyamatos, élő adásban ment a tv-székház felgyújtása, és minden megmozdulásukról minden csatornán állandó tudósítók, tv-stábok folyamatos üzemmódban éjjel-nappal az utcán voltak…. mivel ki voltak küldve, most viszont nem!! Nem érdekes? Itt volt ez a mai többezres civiltüntetés az Alkotmány utcában – szimbólikusan – az alkotmány elfogadása ellen, és sehol semmi érdemleges híranyagot nem lehetett látni, kép nélkül tudósított pl. egy tudósító, egyetlen kép nélkül az egyik csatornán, ahol pedig biztosra gondoltuk, hogy élőben látjuk a tüntetőtömeget….De nem! Az összes csatornán szinte semmi híradás…mert vártuk, elvártuk volna, hogy a tv-stábok ott legyenek….mint anno.. Hol voltak, tényleg össze kellett csomagolniuk felsőbb utasításra?
    Gondolom, sokkal többen lettek volna, tízezrek, de az az utcaszakasz (Alkotmány utca a Honvédig? ) szándékosan behatárolt, kis terület a civilmegmozdulás résztvevőinek szerintem….
    Sajnos, nem voltam ott, csak lélekben, ( nem is Pesten lakom), de szomorú, hogy csak itt értesül az ember konkrétumokról a kommentekből, de ezért is köszönet! Lehet, hogy még később itt-ott valamit leközölnek!
    A média jegeli tehát a tüntetésekről szóló információs anyagot, a “hírgyár” jól működik…..!!! a köztv-ben, de a kereskedelmieknél is…
    Ez hát az objektív tájékoztatás, az információ szabadsága,,, de miről is beszélek itt, hiszen már a médiatörvény hatálya alatt dolgoznak a megfélemlített, öncenzúrára kényszerített szegény médiamunkások….Abban reménykedem, hogy külföldi csatornákon majd láthatom még a hétvégi tüntetéseket! Jó éjt a kedves tüntetőknek, akik elmentek, kiálltak az elveik mellett!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  16. “Közprédára” bocsátom saját, különbejáratú 12 pontomat. Lehet hozzátenni, elvenni, belőle, még az sem biztos, hogy pont 12-nek kell lenni. Ez csak egy történelmi hagyomány, amin – ha a szükség úgy hozza – túl lehet lépni.

    Mit kíván a magyar nemzet?

    1. A sajtó szabadságát, a cenzúra eltörlését.
    2. Felelős, szakértői kormányt Buda-Pesten.
    3. Demokratikus Köztársaságot a készülő orbánista teokrácia helyett.
    4. Az állam ne szóljon bele az egyház ügyeibe, a papok se uszítsanak a szószékről.
    5. Jövedelemarányos közteherviselést, azaz újra normális kétkulcsos adórendszert.
    6. Hatalommal és tekintéllyel egyaránt bíró rendőrséget, hogy végre megteremthessék azt, amire mindenki vágyik – RENDET!
    7. Az Alkotmánybíróságnak jogaiba való visszahelyezését.
    8. Hangzatos szólamok (lózungok) helyett végre érdemi intézkedéseket a gazdaság minden területén, többek között munkahelyteremtést.
    9. A pártkatonák mindennemű közhivatalból való eltávolítását.
    10. Az esztelen pénzpocsékolás azonnali megszüntetését, az amúgy is kevés pénz ténylegesen fontos célokra való felhasználását, mint pl. az iskolai étkeztetés.
    11. Magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, ne harcoljanak távoli országokban idegen érdekekért.
    12. A pártokat haladéktalanul oszlassák fel, a további pártütést büntessék fő- és jószágvesztéssel.

    A két utolsó pont kissé necces, főleg az utolsó, biztos vagyok benne, hogy többen a fejükhöz kapnak majd tőle. No de nem is állítottam, hogy nálam lenne a Bölcsek Köve. Szeretnék elgondolkodtatni és vitára késztetni. Például a 12. pontot úgy is el tudom képzelni, hogy
    12. A mentelmi jogot töröljék el; a politikusoknak tudomásul kell venniük, hogy a különleges hatalommal különleges felelősség is jár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. spongya,
    egész jó fotókat találtam: http://hirszerzo.hu/reflektor/20110415_Tuntetes_az_alkotmanyozas_ellen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  18. ÉS AZ ATV SEM KÖZVETÍTETT ELEGET? AKKOR IGAZA LEHETETT BARTUSNAK?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. Hibás a fénykép aláírása.
    Alkotmány u. hétfőtől (Húsvét hétfőtől) Nemzeti Hitvallás utca.
    Ez már nem is röhej, ez már legkevesebb teljeskörő őrület, szellemi nyomor.
    Hajrá Magyarország, hajrá magyarok !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. Ezeket az utca atkereszteleseket miert teszik???? Ki a fenet zavar a jwelenlegi nev? Tenyleg valami baj van itt!!!!
    Ki fizeti majd azt a rengeteg igazolvany es egyeb koltseget ami egy nevvaltoztatassal jar? meg ezzel is bosszantjak es megnehezitik a lakosok eletet! Nincs eleg idegeskedni valojuk az embereknek? mi a sz………t szorakoznak mar tenyleg?
    Gusztustalan es visszataszito ez a gennyes csopogos eroszakos vallasorulet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. Bonhomme,mindkét alkotáshoz gratula

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Kedves Tibor!Megható ez a leírás a tegnapi tüntetésről!Köszönjük azok nevében is,akik nem tudtak jelen lenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. Kedves Oláh Zsuzsa!Ezek nem vallásos emberek,a papok sem,akik a szekerüket tolják.Jézus úgy hajtaná ki őket a templomból,mint a kufárokat!Ha bemennek egy templomba,azt újra kell szentelni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. Kedves Mucus! Mar tenyleg nem lehet higgadtan kommentelni, hiszen akar- mit es barhol olvasok, ugy erzem az agyam ki akar nyomulni a fejembol!
    Lassan belepusztulok annyira idegesit ez az idiota minden, tenyleg a legdurvabbat hozza ki az emberbol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. Kétezer ember még híradásban sem lenne túl meggyőző szám, sajnos. Legalább 10-szer ennyinek kellene lennie. Azt hiszem, az emberek nem értik, hogy miről van szó, még nem érzik eléggé a bőrükön. Majd, ha késő lesz, akkor már vonulnának, de nem lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Ugyan már! Hát mi volt ez a pár ezres tüntetés a stockholmi balhéhoz képest(Bolgár György esete)? Ott legalább voltak vagy tizen a TV stábbal együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Ja és még annyit kedves Olah Zsuzsanna! Ha ettől egy kicsit jobban érzi magát, én Önnel vagyok. Erősen remélem,hogy a kormánypártiak most még ugyan a homokba dugják a fejüket, de hamarosan a börtönfürdőben a szappanért sem mernek majd lehajolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Nem etikus ez a hozzáállás! Ők akik megkapták a felhetalmazást teljes joggal és jószándékkal végezhetik a betonozást a kisebbség kárára!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. bonhomme@ A 12 ponthoz:
    Valahogy úgy szólt a dolog – és amiért ott voltunk, – “Nem érdekel, hogy alkotmányoznak! Tegyék! De otthon, a hálószobában tegyék, ahol nem látom, és nem tudok róla!!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. T. bonhomme, kissé kiestem az eseményekből: mi a fenét hazudtak ezek? Ellenzéki tüntetésre mondták, hogy kormánypárti?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. thanatos,
    igen, a múlt szombati orvostüntetést így értékelték. Itt az AN-en is volt róla cikk. http://nepszava.com/2011/04/magyarorszag/gyurcsany-a-kormanyzati-szintu-gyurcsanyozasrol.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. G. Rozi,
    ahogy jeleztem, elgondolkodtatni szeretnék, meg nem kőbe vésett a 12 pont, Lehet hozzátenni, elvenni.
    A lényeg, hogy az embereket foglalkoztató problémákból összeállított pontokat olvassanak fel a tüntetéseken.
    Akár át is lehet adni a kormánynak, mint Tétényi Éva a petícióját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. mucus,
    köszi. Ám igazából annak örülnék, ha a 12 (plusz akármennyi, legyenek benne a ti ötleteitek is, mivel SENKI sem olyan okos, mint MINDENKI) pontot – ahogy már G.Rozinak is írtam – rendszeresen felolvasnák a tüntetéseken, sőt adják át a kormánynak, mint petíciót.
    A dalt meg tényleg el kell énekeltetni valakivel, akár az eredeti Kistehén Tánczenekarral. A Cybergyerek-et ismeri az egész ország, benne van az emberek fülében, könnyen megtanulható, dudorászható. Ha az új szöveg motoszkálna folyamatosan az emberek fejében – biztos voltál már te is így,hogy az utoljára hallott fülbemászó dalt nem tudtad kiverni a gondolataidból – az is árthatna annyit a kormánynak, mint egy dörgedelmes vezércikk. Sőt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Oregszeder! Sajnos tevedsz!
    Nem kerulnek oda, mert ezek mindent megusznak, mint pl. Kaya Ibrahim, stb.
    En mar attol is boldog lennek, ha azonnal lemondananak es soha tobbet hallani nem lehetne roluk a politikaban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Kedves Olah Zsuzsanna. A remény hal meg utoljára. Hidd el, oda fognak kerülni. Nekik nem lesz visszaút, mint az MSZP-nek. Kb. olyan lesz a “becsületük”, mint a mai Németországban az SS-nek, vagy a náciknak. Ha most megbuknak, nekik végük örökre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. spongya:miért nem az ATV-t nézed,amelyik többször és részletesen foglalkozik a tüntetésekkel,bőven közöl fotókat ,vagy nézd a stop.hu és a hírszerző.hu anyagait,vagy az Amerikai Népszavát… A köztévé ismét hazudni fog(pl.kukákat borítottak fel) ,vagy elhallgatja tényeket…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. bonhomme@ csak kiegészíteni, hozzátenni szándékoztam, ahogy a kérés szólt. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. G.Rozi:
    A mai Fegyvereserők-tüntetésen, ugyanott valamelyest többen voltak mint a tegnapin.És az ATV szerint ma 15 000 fő vett részt a megmozduláson.
    Akkor a tegnapi tömeg sem kettőezer fő volt ( ennyit mondott a TV1 ) hanem legalább 10 000 ember !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Egy különleges ,Fidesz által fejlesztett számolóberendezés szerint ez az embermennyiség ha balról jön,akkor kettőezer főt jelent,de ha jobbról jönne,(úgy hozzáadódik a sok nulla is…)akkor megüti a kétmillió tiltakozót is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Negyedelős módszert alkalmaznak:
    Az ellenség létszámát elosszák néggyel, a baráti gyülekezetét megszorozzák néggyel. ( Néha öttel.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A nyilasok elégették az Unió zászlaját 2012. január 15. vasárnap | AN

Csak a trollok lesznek kinn jövő szombaton 2012. január 12. csütörtök | RR

Utcán provokálnak a diktatúra szekértolói 2012. január 11. szerda | RR

Utcára menne a kormányoldal 2012. január 9. hétfő | Rákócza Richárd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos