Ronai and Ronai
AMERIKAI

Magyarország, a visszaeső bűnös 2011. április 20. szerda 8:17 Forrás: Klubrádió

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Magyarország, a visszaeső bűnös

Budapest, Brüsszel, nagyvilág – Visszaeső bűnösként sérti Magyarország az unió normáit a médiatörvény után az új alkotmánnyal. Az unió már meg sem lepődött, és súlyos kritikákkal illette az Európai Parlament hazánkat.

Balázs Péter volt külügyminiszter a klubrádió Reggeli gyors című műsorában annak kapcsán nyilatkozott, hogy az Európai Unió, az ENSZ főtitkár és a német külügyminiszter is kritizálta az új alaptörvényt.

A Werner Hoyer honlapján megjelent szövegben a többi között az áll, hogy a “médiatörvények az alapjogok olyan értelmezéséről tanúskodnak, ami – a végrehajtott módosítások ellenére – csak nehezen összeegyeztethető az Európai Unió értékeivel”.

Az erre adott magyar reakció kapcsán azt mondta: egyetlen lemez forog, ami úgy hangzik, mint amikor a pártállam visszautasított az imperialisták beavatkozását Magyarország belügyeibe. „Ha a testvérem szólt, hogy lóg a cipőfűzőm és orra fogok esni, nem pofonvágom, hanem megköszönöm, hogy szólt” – mondta annak kapcsán, hogy Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő és Németh Zsolt külügyi államtitkár indulatosan reagált Werner Hoyer nyilatkozatára.

Szijjártó Péter a német külügyi vezető szavaira úgy reagált: elfogadhatatlan, hogy bármely ország beleavatkozzon a magyar alkotmányozás folyamatába. A külföldi kritikák konkrétumok nélkül bírálják az alaptörvényt – tette hozzá. „Nem elgondolkozni kell, hanem a lehető leghatározottabban visszautasítani” – fogalmazott az új alaptörvényt ért külföldi bírálatok kapcsán Szjjártó Péter.

A külügyi tárca pedig megdöbbentőnek nevezte Werner Hoyer kritikáit, mert szerinte a német államminiszter többször is részletes tájékoztatást kapott a készülő alkotmányról.

Balázs Péter felhívta a figyelmet, hogy Németország a legközelebbi barátunk, legfőbb befektetőnk, legnagyobb gazdasági partnerünk, és egy ilyen partnerre érdemes odafigyelni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +9 ( 11 szavazatból)
Magyarország, a visszaeső bűnös , 5.0 out of 5 based on 6 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

11 Reader’s Comments

  1. Vesztésre áll a fidesz kormány külföldön a demokrácia felszámolására indított harcában. Az uniós politikusok még visszafogottak, de előbb utóbb elveszíttik türelmüket, ha ilyen szVrgyártó féle senkik még sértegetik is őket. Illő lenne végr lejjbbadni a nacionalista gőgből, mert ha nem fogadjuk meg segítő tanácsikat, előbb utóbb következik a büntetés. Persze lehet hogy ez a puffadék orbánnak mit se számít. Majd új nemmegszoritásokkal sanyargat bennünket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  2. Valamikor lebontottunk egy falat a két Németország között.
    Nem kellene újraépíteni Németország és Magyarország közé.
    Van néhány jól fizetett tanácsadó kormányközelben.
    Valaki szólhatna már nekik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  3. Idiota tejfelesbajszu xargyarto okorgyereknek szolhatna valaki, hogy nem blikkre kritizalnak meg minket kulfoldon, hanem tenyek alapjan. Megjegyzem a kulhoni honatyak tobbsege mar akkor politizalt, amikor a kiskanasz meg a csattogos lepket tologatta, nem kellene roluk feltetelezni, hogy hulyek, plane, hogy ugy eligazgatjak a vilagban az orszagukat, ahogy nalunk sosem fogjak fideszek, mert nem ertenek hozza.
    Elhiszem, hogy kint sincs kolbaszbol a kerites, de ott legalabb van!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  4. Ojjjé, és mikor fogunk hadat üzenni Amerikának???
    Papagájék ismét remekeltek. Valaki szólhatna
    már az ápolóknak, hogy ismét nyitva hagyták a sárga ház ajtaját…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  5. Nem értem, miért csodálkoznak Viktorka szóvivőjén?
    Ő csak azt mondja, amit Viktorka.
    Viktorka viszont annyira benne van a kommunisták (értsd:MSZP-sek) elleni harcban, hogy mindenkit MSZP-snek néz.
    Werner Hoyer is olyanokat mond, mint ezek a kommunisták…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  6. “Nem elgondolkozni kell, hanem a lehető leghatározottabban visszautasítani.” Ne haragudjatok,meg is kövezhettek, de igazat mondott – az elgondolkozáshoz ugyanis több minden szükséges (nem sorolnám még a legalapvetőbb feltételeket sem), ami itt-ott erős hiánycikk, a határozott visszautasításhoz meg elegendő egy 3-4 éves gyerek én- és öntudata (“első dackorszak”). Ők pedig azt szeretnék, ha mi is ezen a színvonalon állnánk, mert aki gondolkodik, az veszélyes – ergo, az ő szemüvegükkel nézve, igaza van.
    Hogy párszáz kilométerrel nyugatabbra erre mit szólnak, ne adj’ isten, tesznek, az meg szóra (elgondolkozásra) sem érdemes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  7. Na és akkor mi van. Gondoljátok ez érdekli a FDESZ-t. Csak azt nem értem honnan fog pénzt vagy más segítséget kérni, ha ELFOGY A MEGSZORÍTÁSOKBÓL befolyt lóvé. A 3 milló létminimum alatt élőből lesz 6 egy éven belül. Akinek sok pénze van az nem Magyarországon tartja, attól megint nem tud bevasalni semmit. Hát ha ezt gazdasági fejlődésnek fogja nevezni akkor inkább meneküljön minden magyar ki merre lát… vagy követelje az előre hozott választást. TÖBB ESÉLY NINCS..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  8. Az a legkisebb baj, hogy a fidesz vesztésre áll , a nagy baj hogy mi leszünk a vesztesek sőt vagyunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  9. Caveman,
    egyszerre csak egyet lépjünk. Előbb rohanjuk le az EU-t, vessük be ellenük az albán csodafegyvert, a kétkezes ökölrázást, majd amikor ettől a kardjukba dőlnek és kapitulálnak, jöhet a nagyobbik falat.
    Képzeld el, ahogy a Nagy-magyarországi Konföderációs Hadsereg tízezer folyami rákászhajóval egyszerre ér partot Floridától Maine-ig…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  10. Caveman,
    meggondoltam: ez így nem elég abszurd. Legyen inkább ötvenezer darab kétszemélyes gumimatrac.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. bonhomme,
    vizuális tipus vagyok… Az ötvenezer darab kétszemélyes gumimatrac, amint törpehitler végigléptet rajta fehér lován, Obama pedig megfullad a röhögéstől. Na igy fogjuk “mi” legyőzni Amerikát. Jöhet a forgatóköny, törpehitler alfeléből lenne is rá jelentkező aki megirja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Szijjártó rejtélyes vagyongyarapodása 2014. február 12. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos