Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány nem akarja megölni Orbánt 2011. április 14. csütörtök 8:49 Forrás: AN

  • Hozzászólások(71)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány nem akarja megölni Orbánt

Budapest – A volt miniszterelnök a Facebookon reagált a Magyar Nemzet hisztérikus írására, amelyben a lap azt írja, Orbán Viktor megölésére szólítanak fel Gyurcsány Ferenc hívei. A szocialista politikus elhatárolódik a szélsőségesektől, és beolvas a Fidesznek.

Az alábbiakban a volt miniszterelnök Facebookos bejegyzésének néhány részlete olvasható.

Azt írja a Magyar Nemzet, hogy politika híveim meg szeretnék gyilkolni Orbán Viktort. Olvasom az újság címlapjára kitett szöveget. Ocsmány merengés a „tetvek”, köztük Vitya kiirtásáról. Te jó Ég! Amiről én beszélek, amiért én küzdök az egy nyugatos polgári világ – írja Gyurcsány Ferenc. -  Az a méltóságról szól. Ez a szöveg viszont a gyűlöletről, az embertelenségről, a fizikai erőszakról. Én ezt megvetem. Jó ügyet nem lehet így képviselni.

Nem tudom, hogy akik ezeket a szövegeket írták, valóban én politikai híveim lennének-e. Ha így van, akkor muszáj világossá tennem: nem tartok igényt ilyen támogatásra.

Nincs sem okom sem szándékom relativizálni az ocsmányságot. Az alábbiak egy másik jelenségről szólnak.

A Fidesz éveken át csendesen asszisztált a „Gyurcsány a Dunába, a többit meg utána” hangulatgyártáshoz. Nincs olyan gyalázatos pejoratív jelző, ami a fent említett lap hasábjain ne jelent volna meg nevemhez társítva. Az elmúlt hetekben a Fidesz képviselői az embertelenség hangján, alávaló módon beszéltek Horn Gyuláról, Toller Lászlóról és rólam. Hornnak egyenesen a halálát kívánták.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (36 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +51 ( 61 szavazatból)
Gyurcsány nem akarja megölni Orbánt, 4.7 out of 5 based on 36 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(71)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

71 Reader’s Comments

  1. A “szennylap” csak valóban azt fejezi ki ezzel a provokációval, amit a Fidesz hívei szoktak politikai ellenfelükkel tenni! Olcsó trükk ez de a gondolkodásra képtelen “magyaroknál” eddig bevált! Nem utolsó sorban ezzel is igazolni akarják “Orbán testőrségének” juttatott óriási pénz felhasználásának indokoltságát! Ugyanis a rendőröknél elvonás a “testőrségnek” óriási pénz adás! testőrsége egyébként valóban csakis diktátoroknak “szokott lenni”! Ugyanis a demokratikus jogállamokban a “kormányőrság”, vagy hasonló szerv mindig megoldja a biztonság feladatait, függetlenül attól, hogy melyik párt jelöltje a győztes!Nem utolsó sorban a jelentős Orbán és Fidesz népszerűség csökkenést ilyen kitalációval próbálják vissza fordítani!A “provokatőr” aki ilyet írt az valójában saját magát leplezte le!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  2. Kedves Sanyi, telitalálat a 3 videó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  3. Persze Kiss Sándor! orbán nem először játszik az érzelmekre, sajnáljuk őt ugye, mert nekiment Brüsszel, most meg féltsük, mert a gonosz ármány az életére tör. Óvoda!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (17 szavazatból)
  4. Pihentetőnek

    http://www.youtube.com/watch?v=6RZXSZJiEDM

    Erről ennyit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  5. És milyen jó példát mutatott a Fidesz a jobbikosoknak, a gárdistáknak, a goj motorosoknak, a cigánygyilkosoknak. Pont a gyurcsányhívőnek beállított embertől nem viselik ezt a stílust. Ez a szelektív mérce nagyon érdekes. Azt is el tudom képzelni, hogy a kifogásolt megnyilvánulás valóban egy bepöccent baloldalitól van, aki felült a folyamatos provokációknak. Ez is egy olcsó trükk. Addig kell szemétkedni, amíg a másik fél bepipul és elszakad a cérnája. Utána lehet sírni és kiabálni, hogy bántják őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  6. Hát igen, mindenki meghal egyszer.
    A SZENTMESSIÁSIÁSORBÁNKIRÁLYISÁLDOTTLEGYENSZENTNEVE!
    Csak az nem mindegy, hogy élt. S hogy mit hagy maga után. Hitem szerint az sem lesz neki mindegy, hogy milliók fogják évtizedekig átkozni a nevét.
    Én nem. Én nagyobb rosszat nem tudok neki kívánni annál, ami van neki: önmaga.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  7. Kár!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  8. “Gyurcsányt a Dunába, a többit meg utána”! Ordították többször is tömegesen, de erre emlékszünk, bár ne kellene! Akkor hol volt a FIDESZ vezér, miért nem állt ki, hogy ez már sok, elítélem, elhatárolódok ezektől a kijelentésektől! Miért nem csitította a tömeget? A háttérből irányították az “akciókat!”! Akkor voltak pillanatok mikor érezni lehetett, hogy meg is tennék! A fizikai megsemmisítés veszélye fenyegetett! Soha többet!!!
    Bízom, mind a hazai és a külföldi politikai elit kimondja, ELÉG! Megmutatják a kivezető utat az “erdőből”, mert most a közepén vagyunk és eltévedtünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  9. sztálinék intézték el trockijt, rákosiék intézték el rajkot, kádárék intézték el nagy imrét, és nem megfordítva… ha a minta bármit is mond, akkor várhatóan a hatalom intézi el gyurcsányt, és nem megfordítva

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  10. Ez az idióta minuszolgatás elsőre egy kicsit bosszantó, de ha jobban belegondolok, mostmár vicces. Csak addig tudtak ezek hülyeségeket terjeszteni, amíg engedtük a terepet szabadon bitorolni. Értelmes párbeszédre szellemileg képtelenek, erkölcsileg pedig nullák, ezért attól a pillanattól, hogy mi is megszólalunk, ők megnémulnak. Marad hát számukra ez a bujkáló, sunyi minuszolgatás. De már nem tudnak hülyeségeket és aljasságokat terjeszteni. OK, legyen így. Nekem így megfelel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  11. Öregszeder, mért van Neked több mínuszod, mint nekem? ? ?
    Hát mit ártottam én nekik, hogy így elhanyagolnak?!
    Hogy fogok ma éjjel aludni, ha nem kapom meg a napi mínuszadagom?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  12. Ha megszakadok, se engedi a gép az első 50 kommentet… Na mindegy.
    Az érem egyik oldala: az is hülye, aki ilyet előre megír a neten. Ha szép csendben megtette volna, már nemzeti hős lenne. :)
    A másik oldal: A FideSS provokációja az egész. Igazolni kell a pretoriánus gárda létét.
    Ha jobban meggondolom, az egyik nagy példaképe pont így kezdte a 2. világháborút.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  13. Szia Hannám, remélem, azért tudsz aludni!:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  14. Nadizsutól: Gyurcsány Úrnak ajánlom Mahatma Ganditól az alábbi idézetet:
    “Először nem vesznek tudomást rólad, aztán kinevetnek, aztán harcolnak ellened, aztán győzöl.”

    Kedves Nadizsu! Remélem, hogy Orbán esetében ez a mondás fordítva fog beteljesülni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  15. Hanna:
    Adok én Néked mínuszt ha az boldoggá tesz ! Én egy úriember vagyok ! :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  16. Viktort csendesen de hatarozottan vissza kell kuldeni a csaladjahoz, 5 gyerek nagy gond, a csaladnak szuksege van ra, 9 eve erolkodik, ejjel- nappal faradozik, pihenjen, tanuljon a gyerekeivel, torodjon a felesegevel es tartsa tavol magat a politikatol, mert lathatjuk nem megy az neki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  17. Ez várható volt ! Már-már kezdem úgy érezni, hogy ezek az elképesztő ötletelések a fideszes cirkusz világából erednek, sőt…!
    Ahol a főporondmester kiadja a vezényszót, erre rögtön hivatalból ráugrik rikkancspeti, hogy legyen ismét téma. Egyre jobban kilóg a lóláb!
    Szerintem ilyen dolgokat csakis saját szórakoztatásukra tesznek, megvezetve ismét a hiszékeny embereket. Épp eszű ember látja, hallja, ami itt folyik, az már régen nem normális elmére vall! Igen, a főporondmesterből fröcsög a hülyeség!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  18. Annak idején mikor már kezdet elakadni a szekér, Viktátor elővette a megfigyelési ügyet/1999.08.25./, hogy öt, és családját, valamint egyes kormány tagokat az MSZP, titkos szolgálati módszerekkel megfigyelt 1998-ban. Parlamentben mondta, hogy minden bizonyíték a birtokában van. Mi lett belőle? Egy üres lufi. Most, hogy megint káyúba vitték az országot a „szakértők”, ismét elő próbálja venni a levadászás elméletet, hátha evvel népszerűbb lesz. Pedig ebben az országban csak Semjén úrnak lehet védett vadra lőni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  19. Tipikus Fidesz provokáció egy olyan honlapon, amit egy ellenzéki ügyvéd üzemeltet!
    / Emlékezzünk a fidesz lehallgatási botrányairra, a hírtévés és az M1 nemrégi álhírgyártásaira./

    Ezzel a hírrel kell megerősíteni a TEK / terrorelhárató különítmény / fontosságát, akik a hírek szerint nyakra -főre unatkoznak, sportolnak, usznak, szaunáznak egy belsős információ szerint.

    De mellékesként a MSZP lejáratására is megfelel, akik talán kezedenek erőre kapni és ezt észrevették a másik oldalon………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  20. Kedves Hanna! Talán azért, mert rám jobban pepipultak. Ha Ön mérges, akkor sem tudnak magára haragudni. Úgy látszik Ön szimpatikusabb mint én.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Jaj, annyira szeretlek Benneteket! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos