Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány leleplezi a médiatrükköt 2011. április 3. vasárnap 15:02 | AN

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány leleplezi a médiatrükköt

Budapest – Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök legfrissebb blogjában leleplezi a fideszes propagandagépezet legújabb médiatrükkjét, amelyben azt a látszatot akarták kelteni, hogy a Gyurcsány-kormány is alkotmányozásra készült, a “titkos” alkotmánytervezet pedig a Fidesz-alkotmányhoz hasonló javaslatokat tartalmazott. Gyurcsány Ferenc pontról pontra cáfolja a a Fidesz médiakommandója által hangoztatott csúsztatásokat és elemzi azokat a különbségeket, amelyek Orbán egypártrendszert létrehozó alkotmánya és a hivatalos egyeztetésekre soha be sem került javaslat között vannak.

A volt miniszterelnök hétvégi blogbejegyzésében “tiszta vizet” önt a pohárba, megválaszolja a jobboldali sajtóban felröppentett vádakat. Az “Ásó, kapa, alkotmány” címet viselő bejegyzést az alábbiakban szó szerint közöljük:
“Végtelen megvertségükben most a „botrányra botrányt” sokszor alkalmazott kampánytechnikát alkalmazzák. Annak érdekében, hogy elfedjék saját disznóságukat, most ellenbalhét kreálnak.

Orbán és pártja felismerte, hogy nincs elégséges társadalmi támogatás az általuk elfogadni javasolt új alkotmány mögött. Az új alkotmányt nem támogatja a parlamenti ellenzék.  A kormánypártok ugyanakkor nem mernek közvetlen megerősítést kérni a választóktól sem, azaz nem lesz népszavazás az alkotmányról. Bajban vannak. A bajban, ahogy szokták, ellentámadásba lendülnek. Most az a cél, hogy bebizonyítsák: 2005-2006-ban titokban mi is alkotmányozni akartunk. Hazudnak. Az elmúlt két napban sok hazugságot hordtak össze fideszes kollégáink, ezeket aztán lelkesülten tupírozta ölebsajtójuk, miközben a demokraták bénultnak látszanak. Ideje tiszta vizet önteni a pohárba.

Menjünk sorjában:

  1. Tartalmazta-e 2005-2006-ban a jogalkotási program új alkotmány megalkotását? Nem.
  2. Kívánt-e a Kormány akkor új alkotmányt alkotni? Nem.
  3. Dolgoztak-e szakértők 2005-2006-ban az akkor hatályos alkotmány átfogó megújításán? Igen, dolgoztak.
  4. Tudtam-e erről a munkáról? Igen, tudtam.
  5. Helyes-e, ha szakértők folyamatosan dolgoznak a hatályos szabályozás szükséges megújításán? Szerintem ez nemcsak helyes, hanem akkor működik jól egy kormány, ha ezt igényli is.
  6. Volt–e indokoltsága az alkotmány felülvizsgálatának. Igen, volt. Hiszen az 1989-es alkotmány elfogadása után tagja lettünk a NATO-nak és az EU-nak, valamint eltelt közel tíz év a ’90-es évek közepén kezdeményezett és akkor kudarcba fulladt alkotmányozási kísérlet óta.
  7. Volt-e akkortájt alkotmányozási kényszer? Nem, nem volt.
  8. Volt-e lehetőség az alkotmányozásra? Közjogilag igen, hiszen a Parlament bármikor új alkotmányt alkothat, politikailag kevés esély volt arra, hogy megteremthető az ehhez szükséges legalább kétharmados többség.
  9. A szakértők anyaga a Kormány javaslata lett-e? Nem, a Kormány soha nem találkozott a szakértői anyaggal.
  10. Tett-e kísérletet az Igazságügyi Minisztérium arra, hogy a szakértői javaslatból hivatalos kormányzati anyag legyen? Nem.
  11. Mivel bizonyítható ez? Azzal, hogy az Igazságügyi Minisztérium nem alakított ki hivatalos álláspontot a javaslatról (a minisztérium vezetői értekezlete soha nem döntött a javaslatról), és soha nem is bocsátotta azt közigazgatási egyeztetésre (tehát nem kezdeményeztek egyeztetést a társminisztériumokkal és az országos hatáskörű szervekkel)
  12. Ismerte-e az anyagot a Miniszterelnöki Kabinet, a Miniszterelnök vagy bármelyik kormánypárt vezetése ? Nem.
  13. Miért nem hozták nyilvánosságra a szakértői anyagot? Azért, mert a javaslat megmaradt a döntéselőkészítő anyag szintjén, tehát nem vált hivatalos kormányzati anyaggá. Ezt ismerte el a Legfelsőbb Bíróság is jogerős döntésében, amikor elutasította az TASZ indítványát, melyben az igényelte, hogy a Kormány hozza nyilvánosságra az anyagot.
  14. Helyesen döntött-e a Bíróság? Szerintem igen. Hiszen ha minden vázlatot, előkészítő anyagot, nem hivatalos előterjesztést nyilvánosságra kell hozni, akkor megbénul a gondolkodás, a tervezés, a teljes kormányzati munka.
  15. Titkos volt-e a javaslat? Szőrszálhasogatásnak tűnik, de akkor is ki kell mondani: ami nem nyilvános, az nem feltétlenül titkos. Titkos az, amit államtitokká vagy szolgálati titokká minősítenek. Nem nyilvánosak például a személyes adatok vagy a döntés-előkészítő iratok. Ez a  javaslat nem volt nyilvános, de nem volt titkos sem.
  16. Közbevetőleg: nyilvános-e a miniszterelnök valamennyi megbeszélése? Nem, nem nyilvános. És vajon titkosak? Nem, nem titkosak. Joga van-e Orbán miniszterelnök úrnak nem nyilvános konzultációkat folytatni? Igen, joga van. Ezek akkor titkos megbeszélések? Nem, nem feltétlenül azok.
  17. Vállalható-e az öt évvel ezelőtti javaslat? Lényegét illetően igen.
  18. Tartalmazza-e az javaslat a Szentkoronára való utalást? Igen, tartalmazza, de kizárólag, mint a történelmi hagyomány része.
  19. Eltér-e ez a megfogalmazás Orbán alkotmányától? Igen, eltér. Az orbáni alkotmány nem hagyományként, hanem élő jogforrásként tekint a Szentkoronára.
  20. Jegyezzük meg: a szakértői anyag a Szentkoronára történő utalást a köztársasági hagyományokkal együtt szerepelteti. Ez pedig éppen azt bizonyítja, hogy szerzői nemzeti alkotmányt kívántak írni, melyben a nemzet jobb- és baloldali politikai közössége egyaránt megtalálja saját történelmi viszonyítási pontjait.
  21. A szakértők kormánypárti alkotmányban gondolkodtak? Nyilvánvalóan nem. Az előző pontban hivatkozott eszmei kompromisszumon túl, ennek bizonyítására éppen az a legdöntőbb érv, hogy azt javasolták, hogy az alkotmányt a valaha volt legnagyobb kormánytöbbségnél, azaz kétharmadnál is nagyobb, legalább négyötödös többséggel lehessen csak elfogadni.
  22. Orbán alkotmányozása is így gondolkodik? Nem, egyáltalán nem. Ők azt mondják, hogy elég, ha az ő kormánypárti kétharmaduk támogatása megvan, az ellenzékre semmi szükség nincsen.
  23. Az akkori szakértői javaslat még ennél is továbbmegy. Azt mondja, hogy fél éven belül újra meg kell erősíteni az alkotmányról szóló parlamenti döntést ugyancsak négyötödös többséggel. Ez a javaslat azt zárja ki, hogy egy különleges politikai pillanat mámorában szülessen az új alkotmány.
  24. Felróható-e a javaslatnak, hogy kétszer négyötödös parlamenti döntés után nem kívánta meg a népszavazási megerősítést? Szerintem nem. Hiszen két lehetőség van az alkotmány legitimálására. Vagy a Parlament ellenzéket is magába foglaló túlnyomó többsége, vagy a választók egyszerű többsége lehet a legitimitás forrása. Orbán alkotmánya egyikkel sem fog rendelkezni.
  25. Megadta volna-e a jogot a választóknak a szakértők javaslata, hogy népszavazással módosítsák az alkotmányt, vagy így fogadjanak el új alkotmányt? Igen.
  26. Biztosítja-e ugyanezt a jogot Orbán alkotmánya? Nem, megtagadja a választók ilyen jogát.
  27. A szakértői javaslat csökkentette volna-e az Alkotmánybíróság jogkörét? Nem.
  28. Orbán mai javaslata ezzel szemben megnyirbálja ezeket a jogköröket? Igen, drasztikusan.
  29. Lehetővé teszi-e a szakértői javaslat a Legfelsőbb Bíróság elnöke vagy az ombudsmanok leváltását? Nem, nem teszi lehetővé.
  30. Orbán tervezete megengedi ezt? Igen, átnevezi a Legfelsőbb Bíróságot, átszervezi az ombudsmani rendszert, így új embereket választhat a két kormánypárt.
  31. A szakértők el kívánták-e venni a későbbi kormányok jogát, hogy jelöljék a Nemzeti Bank elnökét? Nem, nem kívánták.
  32. Orbán viszont ezt fogja tenni. 2013-ban nem hat évre, hanem kilenc évre neveznek ki új jegybankelnököt, így 2022-ig nem lesz olyan Kormány, amely jegybank elnököt jelölhetne.
  33. Az adó, a nyugdíj és a családtámogatás kérdéseit kétharmadossá teszi-e a szakértői  tervezet? Nem, ezeket a választók felhatalmazása alapján működő mindenkori kormánytöbbségre bízza.
  34. Orbán tervezete kétharmadba betonozza-e a jelenlegi kormány adó- és társadalompolitikáját? Igen, lehetővé teszi azt, hogy a Fidesz adótörvényeit, nyugdíjelképzeléseit vagy családtámogatási rendszerét a következő parlament csak minősített többséggel módosíthassa.
  35. Kívántak-e annak idején választójogot adni a határon túli magyaroknak? Nem, csak Orbán és pártja gondolkodik így.

De beszéljünk a legfontosabbról: egykori Kormányunk mögött álló szakértők meg akarták őrizni 1989 alkotmányának szellemiségét. Sokszínű Magyarországban gondolkodtak, amelyben egyenrangú nemzetalkotók a különböző meggyőződésű, identitású emberek. Orbán ezzel szemben keresztény konzervatív Magyarországot akar. Aki nincs vele, az politikailag nincs. Mi tudjuk: a Kormány hatalmát kell korlátozni. Orbán saját Kormányának hatalmát növelni, az utána következőkét és az állampolgárokét csökkenteni kívánja.

Mi demokraták vagyunk, Orbán begőzölt önkényúr. Ez a különbség.

De van itt még pár apróság. Hónapok óta azt mondta a Fidesz, hogy nem találta a szakértői anyagot. Ehhez képest saját felkért szakértőjük (Jakab András docens) januárban publikált koncepciója helyenként szövegszerűen veszi át az állítólag sehol nem talált szakértői anyagot. A szakértő nem hajlandó válaszolni arra, hogy honnan ismerte a korábbi anyagot. Nem gyanús?

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) tehát azzal traktálta a közvéleményt, hogy nem találják „Gyurcsány-Petrétei titkos alkotmányát”. Az elmúlt napokban a Hírszerző.hu munkatársai már iktatószám szerint kezdték keresni dokumentumot a KIM-ben, és láss csodát, a Hírszerzőnek ugyan nem adták ki a szakértői anyagot, de pár órán belül az mégis csak nyilvánosságra került. Hogyan? „Természetesen” úgy, hogy a jobboldalhoz köthető sajtó valahonnan(?) hirtelen hozzájutott. Milyen érdekes egybeesések vannak! Szóval ezek vagy még az irattárat sem tudják kezelni, ezért nem találnak meg anyagokat (Ó Istenem mi lesz, ha nagyobb horderejű ügyben kell szétnézni az irattárakban?!), vagy ugyan ismerték az anyagot, de balhét akartak gyártani, ezért úgy tettek, mintha nem találnák. Lássuk be: egyik variáció sem túlságosan hízelgő rájuk nézve.

Összefoglalásul: a Fidesz elfogadni készül egy egypárti (van olyan, hogy KDNP?) alkotmányt. Ez igazi botrány. Ezen már nem nagyon tudnak változtatni. Lebuktak, lebőgtek stb. Végtelen megvertségükben most a „botrányra botrányt” sokszor alkalmazott kampánytechnikát alkalmazzák. Annak érdekében, hogy elfedjék saját disznóságukat, most ellenbalhét kreálnak. „Gyurcsány is alkotmányozni akart, ráadásul titokban” – harsogják. Jaj de kisstílűek vagytok drága barátaim! Meg fantáziaszegények. Összességben szerencsétlenek. Azt hiszitek, hogy ezzel megússzátok?

Az a baj veletek, hogy magatokról sokat gondoltok, Magyarországról meg csak ócskaságokat vagy még azt se. Ez így nem lesz elég.

Egyébként meg hadd kívánjak kellemes hétvégét!

Tessék sokat ásni vagy kapálni! Az jót tesz a szívnek meg a léleknek.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (22 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +39 ( 39 szavazatból)
Gyurcsány leleplezi a médiatrükköt, 4.8 out of 5 based on 22 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

21 Reader’s Comments

  1. Stumpné Bekes Margit

    Az egyetlen ember,akitől fél Orbán, Gyurcsány! Mindent elkövet,hogy lejárassa,minden trükköt bevet,hogy csesztesse!
    Annyi esze sincs Viktorunknak,mint egy tyuknak,mert ha lenne,akkor nem emelné fel média személyiséggé ellenfelét! Mert minden támadása felér egy Gyurcsány elismeréssel! Csak igy tovább Viktor!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (54 szavazatból)
  2. Ez a gráci gyogyó-bérletes retteg, hazudik és aljas. Az őt követő és támogató szervilis korcs banda meg készüljön a nemzeti jogszolgáltatásra, mert a 2012-ig még érvényes alkotmány szerint az egyeduralomra való törekvésükkel, illetőleg a megvalósításával súlyos alkotmánysértést, azaz bűncselkményt követtek el. Az ilyeneknek pedig börtönben a helyük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (40 szavazatból)
  3. A minap Hanna egy másik témához tett hozzászólásában felvetette, hogy klónozni kellene a csuti kiskondást…
    Nos, szerintem min is és a haza is sokkal jobban járna, ha a csúf furunkulus helyett tudósaink Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, Bajnai Gordon miniszterelnök, Oszkó Péter pénzügyminiszter, Bokros Lajos pénzügyminiszter, Surányi György MNB elnök, Balázs Péter külügyminiszter (és szerencsére még folytathatnám a sort), pontosabban rájuk hasonlító gondolkozású, képességű, teherbírású, elkötelezettségű szakemberek sokszorosításával próbálkoznának! :-)
    A ifjú kegyelmes urunk, bölcs vezírünk, nemzet(meg)vezetőnk, ormány bolseviktor meg mehet a történelem szemétdombjára… (vagy a grazi klinikába… ;-) )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (47 szavazatból)
  4. Az utolsó mondatot megfogadtam, ma sokat dolgoztam.
    A föntebb írtakon meg csak háborogni lehet. Ocsmány diktatórikus módon kényszerítik rá az egész országra akaratujat. Amit tönkre tesznek, azt hosszú évekig nem is lehet megváltoztatni, vagy helyre hozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  5. Hu Gugyerák ez kemény :) ) De igaz:))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  6. Milyen új baromságot fog még kitalálni a csuti miniemberke Gyurcsány és a szocik igaztalan rágalmazására? Nincs a jobboldalon normálisan gondolkodó,hozzáértő,befolyásos ember aki megpróbálná kinyitni az elvakult kisember szemét? Az nem jó, hogy ahol csak lehet a nagyságos úr árt. Ébressze már fel valaki! Ne várjatok 2014-ig !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  7. Az MSZP.-ben latolgatták a szükséges alkotmány-módosítások lehetőségét , a FIDESZ meg ránkerőltet egyet..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  8. Gyurcsány Ferenc!

    Nagyon köszönjük!

    Ez velős és őszinte! Minden napra várunk hasonlókat, és biztosítunk arról hogy ha indulsz megyünk, ott leszünk veled!

    Az idő úgy érzem eljött!

    Egy dologban látok kicsit másképp és félek, igazam van!
    Orbán kétségtelenül gátlástalan, hatalomszomjas Fenevad!

    De nem szabad a KDMP-t lebecsülni!

    Rákos fekélyként tapad a Fenevad hátára, és miközben Orbán nélkül a parlament közelébe sem kerülhettek volna, olyan hatalomra tesznek szert, hátuk mögött a katolikus egyház hatalomszomjas vezérkarával, hogy az kétségbe ejtő!
    Ez szilárd meggyőződésem! Ők azok akik ennek a skizofrén Orbáni krehálmánynak a sötét középkorba visszarántó részeit nyomatják,
    Talán még koronás királyságot is ígérve ennek a szerencsétlennek!

    Orbán soha életében nem volt vallásos, csak a hatalmi kéjelgése miatt mutat ilyen arcot!
    Ne feledjük, az Ő vidéki párttitkár édesapja is a szocialista Haza szeretetére nevelte vásott kölykét! Továbbá az akkori jól ismert káder rendszert használta fel és íratta be oly oskolába a “jövőnk nagy ígéretét” ahová párton kívüli, vagy egyszerű polgár fattya be nem tehette lábát!
    Tehát egy biztos semmiféle Istenhithez, kereszténységhez soha semmi köze nem volt!
    De hát ez elég egyértelműen kitűnik a tetteiből!
    Hamar rá fog döbbenni hogy a KDMP púp a hátán, de addigra már gyilkos mélységig vájja be magát a testébe!

    A legsürgősebben el kell őket kergetni, míg végzetes sötétségbe nem taszítják őszintén szeretett Hazámat!

    Megyek ha menni kell, és nem egyedül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  9. 1.Emlékmenet a köztársaságért
    2011. április 6., 18.00 óra
    Gyülekező: a Dohány utcai zsinagóga előtti téren, április 6-án 18 órától.

    2.A szabadság minden híve közösen álljon ki az 1989-es alkotmány mellett, az Orbán-féle alaptörvény ellen a zárószavazást megelőző szombaton, április 16-án délután három órakor a Batthyány-örökmécsesnél (Bp. V., Báthory utca).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  10. Már csak az hiányzik, hogy a biatorbágyi viaduktot felrobbansák, vagy a Reistagot felgyujtsák…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  11. No, mielőtt míg úgy kerülök be a történelemkönyvekbe, hogy én találtam ki az orbán-klónozást, legalább ti higgyétek el nekem, hogy csak poén volt! :D
    S tuti véletlen, hogy utána orbán ezzel fenyegetőzött. Bár, sejtésem szerint ő is poénnak szánta, csak az ő szájából hátborzongatóan hangzik, s elegünk van már a poénjaiból!!! S nagyon is helyesen teszi Gyurcsány Ferenc, hogy végre minden feldobott labdát lecsap.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  12. trulla:
    A dátumakat még majd gyakran ismételd meg , mert a köztévékben eltitkolják ( vagy bujtatják ) a dátumokat.
    Had tudja meg minnél több tiltakozó a pontos időpontokat és helyszíneket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  13. Tetszik, hogy Feri összekapta magát, nem is tudom, hogy hónapokig miért volt olyan visszafogott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  14. Te Hanna!

    Az a klónozás az tök jó poén! ne hülyéskedj már!

    Képzeljük el, ismerve Orbán lelkületét mekkora vircsaft lenne, egymást marnák szét, hogy melyik az igazi, és nem velünk foglalkozna végre! Mi meg jót derülve néznénk ahogy szétszedik egymást!

    És hogy komolyat is mondjak:
    Gyurcsányból is elég egy , de az nagyon kell, mellette egy csomó Őszinte jól felkészült munkatárssal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  15. Geyza! Köszi az ötletet.
    A köztévé már itt is megjelent. Itt bujtatni nem tud, itt minuszol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  16. Beata Toth "kivancsi"

    Trulla, szerintem sajat magukat minuszoljak!!!!
    Szegeny viktorka nagyon-nagyon fel Gyurcsanytol, van is miert. Hamar leesett a magas lorol, jobb lett volna hintalora ulnie. Kulfoldi ujsagokat is olvasva, egyszeruen mar nem tudjak hova tenni orbant, honnan jott ez a politikahoz egyaltalan nem erto valaki elo? Kapalozik, hadonaszik a kezevel,fenyeget mindenkit, abszolut bolond, nem normalis. Sajnos sokan bedoltek az igereteinek, maskor jobban oda kell figyelni. Remenykedunk hogy el fog tunni hamarosan., es lesz egy szakerto kormany.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  17. “Az egyetlen ember,akitől fél Orbán, Gyurcsány! ” – ez tévedés. Orbán már tudja, hogy nem kell tőle félnie. Hiszen Gyurcsány nem tud, nem akar tömegbázist építeni, inkább csak a porladó mszp korhadó oszlopait próbálja támasztani, két blogírás és két szónoklat között. Gyurcsánynak óriási a felelőssége, hogy sok emberben még mindig fenntartja az illúziót anélkül, hogy bármi valódi lépést tenne értük. Ez már több mint hiba. Ez már bűn.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -16 (18 szavazatból)
  18. e-Vita
    tökéletesen egyetértünk. Gyurcsány két éve mondott le, előtte pedig több, mint 4 évig volt miniszterelnök. úgy látszik, ennyi idő elég arra, hogy tökéletesen feledésbe merüljön az MSZP teljes csődje, akiket a választóknak csak igen csekély része tartott máig is életben.
    Orbánt nem azért utáljuk, mert Gyurcsányban hiszünk.
    nem onnan tudjuk, hogy Orbán hazudik, mert azt a Gyurcsány rábizonyítja.
    Orbánt nem azért fogja eltakarítani a nép, mert helyette Gyurcsányt szeretné látni díszelegni a múzeumlépcső tetején.
    talán nem vagyok vele egyedül, nekem allergiám van a szájukat járató, egymással vetélkedő, hataloméhes, az adófizetők pénzét és bizalmát elkótyavetyélő vezérektől, legyenek azok vörös, narancs, vagy bármilyen színűek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (12 szavazatból)
  19. Gyurcsánynak megint teljes egészében igaza van. ÍIlyen szakszerűslggel és határozottsággal kellene a demokratikus ellenzék minden tagjának fellépnie minden olyan kérdésben, amivel nem ért egyet. Az ilyen egységes ellenzéki fellépéseket még a közszolgálati média sem kerülhetné meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. E-Vita!

    Én nem értek egyet veled, azért mert Gyurcsány Ferenc megfontolt, és nem hoz hirtelen és elkapkodott döntéseket, az még nem jelenti azt, hogy nincsenek tervei.
    Lesz még Gyurcsány Ferenc a Magyar Köztársaság miniszterelnöke!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  21. E-Vita !

    Meg fogsz még lepődni!
    Akkor is szeretném hallani a hangod!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Majtényiék levelet írtak Szájernek 2011. április 6. szerda

Polgármestert választanak Felcsúton 2011. április 6. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos