Ronai and Ronai
AMERIKAI

Fodor Gábor nyílt levele Orbán Viktornak 2011. április 17. vasárnap 4:03 Forrás: AN/facebook

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Fodor Gábor nyílt levele Orbán Viktornak

Budapest – Egykori harcostársa, későbbi politikai ellenfele pénteken nyílt levelet intézett Orbán Viktor miniszterelnökhöz, amelyben – nyilván kétségbeesésében, de minden bizonnyal hiába és túl későn – jobb belátásra próbálja bírni az akarnokot. A levél facebookon olvasható kommentjei megoszlanak azt illetően, hogy van-e értelme egy ilyen levélnek, amelyet alább teljes terjedelmében közlünk.


Tisztelt Miniszterelnök Úr! Kedves Viktor!

Arra kérlek, fontold meg még egyszer azokat a véleményeket, melyek aggodalommal tekintenek az elfogadás előtt álló új Alkotmányra.

Arra kérlek, hogy a mögötted állók erejében bízva olyan Alkotmány mellé állj, amely vagy bírja a józan gondolkodású ellenzéki pártok támogatását, vagy kiállja a népszavazás próbáját.

Több mint egy éve nem veszek részt aktívan a politikai életben, azonban most olyan mérföldkőhöz érkeztünk, ahol szólnom kell. Együtt küzdöttünk a rendszerváltásért. Kezdetben a Bibó István Szakkollégium tagjaiként, majd az ebből kinőtt Fidesz alapítóiként, az Ellenzéki Kerekasztal résztvevőiként, az első szabadon választott Országgyűlés képviselőiként azon dolgoztunk közösen, hogy a Magyar Köztársaságban létrejöjjön a demokrácia, a jogbiztonság, az esélyegyenlőség. A pártállammal szemben léptünk fel, amely elnyomó, igazságtalan és mélyen erkölcstelen volt.

Kedves Viktor!

Ez a múlt kötelez. Mi mindannyian azért vettünk részt a rendszerváltásban, hogy szívvel, ésszel, tisztességgel teremtsünk jobb életet Magyarországon. Mi, valahányszor politikai döntést hozunk, ezzel a mércével kell hogy mérjük tetteinket.

Közel egy éve, amikor megnyertétek a választásokat, számos eszmetársammal ellentétben én bizakodással tekintettem kormányzásotok elé. Történelmi lehetőséget kaptatok arra, hogy számos dolgot rendbetegyetek az országban. Nektek adott volt a lehetőségetek a sérülések begyógyítására. Ehelyett súlyos csapásokat mértetek a jogállamra, tovább gyengítve a jogbiztonságot. A demokrácia a joguralom rendszere, nem pedig a népítéleté. Nem rúghatjátok fel a jogbiztonságot még akkor sem, ha a közvélemény vélt vagy valós többségének igazságérzetére hivatkoztok közben. Nem szabad visszamenőleges hatállyal törvényeket alkotni, a független intézmények hatáskörét és funkcióit, a sajtó szabadságát korlátozni. Ezek az intézmények, még ha időnként nehézségeket is okozhatnak a kormányzati akarat végrehajtásában, azért is vannak, hogy a kormányzás jobb minőségű legyen. A független intézmények kiiktatásának először ti fogjátok a káros következményeit megérezni.

Múltunk miatt is ügyeltem arra, hogy ne a sokakra jellemző zsigeri elutasító reflexek szerint ítéljem meg tevékenységeteket. Ezt most sem szeretném tenni, amikor másokkal közös művünkről, a ’89-es Alkotmányról van szó. Nem vitatom a mögötted és döntéseid mögött álló kétharmados többség legitimációját, de mindketten tudjuk: a kormánytöbbség nem alkotmányozó többség. Ha így tekint magára, azzal politikai bűnt követ el. Egy politikai bűnben fogant Alkotmány pedig azt az elemi feladatát, hogy összekösse a különböző világnézetű és felfogású magyarokat, nem fogja betölteni, hanem intézményesen is szétszakítja az országot.

Te is tudod, hazugság az, hogy a mostani Alkotmány sztálini alkotmány lenne. A törvény nevén kívül a jelenlegi Alkotmánynak sem szellemében, sem tartalmában semmi köze sincs a ’49-es Alkotmányhoz. 1989-ben egy történelmileg kegyelmi pillanat adatott meg arra, hogy a kerekasztal-tárgyalásokon – mindkettőnk részvételével – megszülethessen a független, szabad és demokratikus Magyarország Alkotmánya. Az elmúlt több mint húsz évben rengeteg gond volt az országban, egy valami azonban biztosan kiállta az idők próbáját, ez pedig a ’89-es Alkotmány. Ti most ezt a konszenzusos, többpárti Alkotmányt akarjátok egy oktrojált, egypárti alkotmányra cserélni. Ezzel a lépéssel hadat üzentek a sokszínű, szabad és demokratikus Magyarországnak.

Az Alkotmánynak nem pusztán a betűje adja az erejét, hanem a mögötte álló politikai kultúra. Elfogadásának körülményei – emlékezz, hasonló elképzelések ellen milyen erővel tiltakoztunk az Ellenzéki Kerekasztal tagjaiként – olyan mély sebet ejtenek rajta, melyet begyógyítani nem lehet, örökké fel fog fakadni. Születése pillanatától ingatag lábon áll majd, hiszen egyetlen párt erőltette rá akaratát Magyarországra.

Kedves Viktor!

Te jelenleg minden magyar ember miniszterelnöke vagy. Nem csak azoknak tartozol felelősséggel, akik döntéseidet támogatják, hanem hivatalodból adódóan minden magyarért. Neked megvan a lehetőséged arra, hogy visszafordítsd ezt a folyamatot, melynek beláthatatlan következményei lesznek. Ha ebben a formában fogadjátok el a javaslatot, azzal véglegesen lemondtok arról, hogy az Alkotmány minden magyar állampolgár számára egy tiszteletet parancsoló, jogrendszerünket alapjaiban meghatározó dokumentum legyen. Az eddig szellemileg kettészakított ország olyan helyzetbe sodródhat, hogy a szétszakítottság immáron közjogi értelmet is kap. Ellenzéki támogatás vagy népszavazás elengedhetetlen ahhoz, hogy az új alaptörvény mindannyiunké legyen.

Arra kérlek, hogy állítsd meg az új Alkotmány elfogadásának folyamatát. Arra kérlek, adj időt magadnak, fontold meg az ellenérveket, teremts szélesebb egyetértést vagy írj ki népszavazást! Mert Magyarország megérdemel ennyit.

Budapest, 2011. április 16.

Barátsággal,

Fodor Gábor

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (23 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +40 ( 44 szavazatból)
Fodor Gábor nyílt levele Orbán Viktornak, 4.9 out of 5 based on 23 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

72 Reader’s Comments

  1. Fodor Gábor!
    Ami ma Magyarországon játszódik, hát abban sajnos önnek is jelentős része van. Maga, amikor a Bácsffy Diána ügy kapcsán “naív hittel” védelmébe vette a gyűlöletbeszéd intézményét, mint a “demokrácia részét”, én akkor végleg levontam őnről a konzekvenciát. Ön egy naív idealista, demokrata. Ezt vehetné, vehetnénk dicséretnek is, de hát az Ön korában naívnak lenni annyi, mint bolondnak lenni. Pláne ekkora politikai múlttal ez már Bűn. Sajnos ön ezzel az álnaívságával és gyerekes – nem, inkább skolasztikus – hitével már eddig is rengeteget ártott a magyar demokrácia ügyének. Ha csak azt veszem, hogy az egyetlen liberális párt elnökeként azt a pártot kedélyesen – demokratikusan – csevegve kikisérte utolsó útjára a temetőbe és földet szórt rá…
    És most ez a nyílt levele… Hát tényleg még mindig nem nőtt fel annyira ön, hogy észrevegye, hogy még mindig egy immár teljhatalmú, mániákus diktátor jobbik énjére kíván hatni…? Az egy dolog, hogy ahogy én, úgy maga sem fog erre a levélre se nyílt, se zárt válasz levelet kapni, pláne,hogy intézkedést sem…
    Kérem önt Uram, száljon már le erről az álnaív szerepről, mert nem hihető…
    Egy nap múlva az ön autokrata “b a r á t j a” – ahogy ön annak nevezte (még mindig annak tartja? szégyenletes) – egy intésére a parlamentnek nevezett szavazó és hajbókoló gépezet törvényre emeli ezt a tákolmányt. És aztán, azt kívánom, nehogy ön is a Weimari -öztársaság sok, sok naív liberális politikusának a sorsára jusson…
    Fodor Gábor! Több és nagyobb kárt, mint eddig tett talán már nem tehet, mégis mindannyiunk, igazi demokraták érdekében jobb lesz ha ön végleg távozik a politikából.
    Sajnálja egy régi szimpatizánsa: sk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (20 szavazatból)
  2. Nem is irok semmit mert, Sajtkukac mindent leirt Nincs mit hozzáfüzni. Egyetértek a leirtakkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  3. Lehet hogy eddig én is rosszul értékeltem a Fodor urat…most hogy kicsit utána olvastam a dolgoknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  4. Azt a mesébe illő múltat… ez a csapat már rég megtagadta.Nincs is mit dicsekedni vele!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  5. Csatlakozom az elöttem szolókhoz, ez a vonat már elment.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  6. Hölgyeim és uraim!
    Látom, túlnyomórész megszállott szocik lepték el a topicot. Talán nem ártana tisztázni minek köszönhető a Fidesz kétharmada. Elsősorban annak, hogy az MSZP egyetlen választási ígéretét sem teljesítette! Kár itt másokban, elsősorban az SZDSZ-ben keresni a bűnbakot.Az SZDSZ legnagyobb hibája az volt , amikor az MSZP frakció teljesen hitelét vesztette (a koalíciós szerződés sorozatos megsértése, az Eü. törvénnyel kapcsolatos nevetséges szavazásai) és kilépett a koalícióból, “ellenzékből” támogatta az akkor már bukott kormányt.Nem kellett volna! Ha akkor előrehozott választásokat tartanak, ma nem lenne kétharmad és nem lenne náci párt sem a parlamentben.A helyett, hogy elutasítanak magukon kívül mindenkit, talán az önvizsgálat hasznosabb lenne. Amennyiben nem teszik meg és továbbra is ellenségeket látnak minden oldalon Orbán még évtizedekig uralkodni fog.
    Talán az elutasítás helyett az összefogás hasznosabb lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (12 szavazatból)
  7. Zavarba ejt, hogy az “antilájkolók”-nak van még pofájuk magyar levegőt szívni és ahelyett, hogy klerikálfasiszta főnököcskéjük bűzös ánuszában kussolnának, próbálják a normális emberek hangulatát a fidesz-kndp penetráns fertőjébe nyomni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  8. Orbán András Lajos

    Tudjátok a Gábort csak felületesen ismerem, DE SOHA NEM HITTEM AZOKNAK AKIK AZ ELVEIKET CSERÉLGETIK MINT MÁS A FEHÉRNEMŰJÉT!!!!!!!!!A GÁBORNAK MÁR ‘94UTÁN LÁTNIA KELLETT HOGY AZ IRÁNY ELFORDULT AZ EREDETITŐL, AKKOR MIÉRT VÁRT MÉG ÉVEKET, A VÁLTOZTATÁSSAL………Volt az emlékezetes ,,tárgyalása,, a csutival, ahol csak épp porig alázta a Gábort a csuti

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  9. Kedves Anonyme, sem szoci nem vagyok, sem megszállott, de attól még meg lehet a véleményem FG-ról. Milyen összefogás hiányáról beszélsz? Hol volt FG, mikor össze kellett volna fogni? Ne vicceljünk, kérem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  10. Anonyme!

    Te el vagy tévedve!
    Hogy FG kicsoda ne most kezdje előhozni, mert ez már hullaszagú!
    Hogy ki Ő azt megmutatta a már hamvaiban kihűlő pártjában, meg a koalíciós magatartásában!
    Ne most akarjon tenni a nemzetért, mert nem hiteles, vagy ha igen akkor szépen csendben, nem harsányan megmutatva magát!
    Had vegye észre a környezete, hogy lám ez az ember “megtért” és újra dolgozik valami jóért!
    De ezt nagyon csendben tegye!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  11. Hanna
    Megszólalt az egyik leghitelesebb politikus, elutasításra talált mert nem a mérhetetlen gyűlölet beszélt belőle.Lehet, hogy Fodor nem Magyarországra való és “naiv”, mindenesetre EURÓPAI. Ott ugyanis szokás a politikai ellenfeleknek kapcsolatot tartani egymással.Nálunk nem, és erről nem Fodor tehet.Olvasva a kommenteket, az a véleményem, akik ilyen ellenszenvvel, kirekesztő módon fogadják a segítséget, csinálják maguk.Mielőtt kívülállónak hinnél, én megtettem a magamét a rendszerváltásért, ahogy Fodor is.Most azt mondom, nem érte meg! Nem érte meg mert sokan még ma sincsenek tisztában az Európai értékekkel. Miről lehet olyan emberekkel vitatkozni akik az SZDSZ-t teszik felelőssé a gyűlöletbeszéd elterjedése miatt, amikor az akkor már szocialista kormány államtitkár asszonya kért felmentést az EU igazságügy miniszterei által elfogadott rasszizmus és gyűlöletbeszéd elleni törvény magyarországi alkalmazása alól? Érdemes elgondolkodni rajta, miért. A legutóbbi parlamenti választás megmutatta miről szól jelenleg a politika hazánkban.Semmiféleképpen nem a normális programokról, sokkal inkább a gyűlölködésről, a kirekesztésről.Nem tanultunk belőle, ez folytatódik most is.
    Visszakérdezek, hol voltak azok akik most Fodort szidják, amikor a parlamentben kellett volna összefogni?Hol voltak amikor Gyurcsány alpári módon. nem csak a koalíciós szerződést megsértve, az alapvető emberi érintkezés szabályait is felrúgva kirúgta Horváthot? Nem vették észre, akkor kezdődött az írott szerződések semmibevétele, a Fidesz által elkezdett jogállam lebontásához asszisztálás az MSZP részéről?Sajnálom, ezek után meg kel kérdeznem, kinek kellene összefogni? Ki határozza meg ki “méltó” az összefogásra? Mennyivel demokratikusabb ez a kirekesztés mint a Fidesz demokráciája.Bíztam benne, lassan előkerülnek az értelmes, becsületes politikusok és eséllyel lehet a diktatúra ellen fellépni.Ma már nem bízok. Magyarországon ma nem azokat az időket éljük amikor a józan észnek esélye lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  12. Jaj, kedves Anonyme, mért pont én???
    Én kérem szépen jó kislány voltam, s az első MDF-es megtévesztés után (de akkor még nagyon fiatal voltam) mindig az Szdsz-re szavaztam! Úgyhogy velem mellétrafáltál. (Ja, most utoljára se, mert addigra kinyírták magukat.)
    Nincs nekem bajom FG-ral, fogjon össze, akivel akar. Én csak annyit mondok, nem most kellett volna szólnia. A nyolcvanas évektől ismeri orbánt, ha valaki, akkor ő igen! 25 év alatt most jutott először eszébe szólni??? Na, ne!
    De rajta, lássuk a munkáját! Mert egy levelet megírni én is meg tudok. Írtam is Orbánnak. De kb. annyit ért, mint FG levele fog.
    Kedves Anonyme, nagyon érzékeny vagy, s ott is támadást észlelsz, ahol nincs. szdsz-es betegség, majd lasan kinövöd. Ne vedd magadra az egész szdszt, (vagy minek hívják magukat, mer más nem nagyon hívja őket) mert szétszakadsz, olyan sokfélék!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  13. Kedves Hanna!
    Nem sok kedvem van erről vitatkozni. Nem most szólt először.Csak emlékeztetnék arra, amikor Fodor normalizálni akarván a kapcsolatokat az ellenzéki pártokkal, leült tárgyalni Orbánnal, mit kapott? Mellékesen, sohasem voltam egyetlen pártnak sem tagja.Az SZDSZ-é sem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  14. Bár tudnám, hogy mi értelme van az ilyen kedvesviktorozós levelek írogatásának…

    Azt hiszem, tudom: semmi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Mint 65. kommentelő, azt kell mondjam, lehet, hogy nem mindenkinek szimpatikus Fodor Gábor, viszont nézzük a dolog jó oldalát: vele ismét eggyel többen vagyunk a diktatúra ellenében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  16. Kedves Anonyme:
    Namost itten álljunk meg egy percre:
    A Hordágy Ágnes kirúgását addig addig halogatta Gyurcsány, amig már képtelenség volt tovább halogatni.Már sokkal hamarább le kellett volna állítani azt az ostoba nőt.Rengeteget ártott a baloldalnak az átgondolatlan kapkodásaival, az idegtépő mosolyával amint próbálta magyarázni ezeket és azzal az eltökélt, senkit megnem kérdező vehemenciájával ahogy a dolgokat intézte.
    ( Gondolom nem az ő saját fejéből pattantak ki azok a dolgok, hanem a pártjának a módszereit alkalmazta csupán.De az mindegy.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. Geyza!
    Akkor most valóban álljunk meg egy percre.Szorítkozzunk szigorúan a tényekre.
    - a Horváth féle egészségügyi reformot ez EU. szakértői, a legjobbnak és az embereket legkevésbé megterhelőnek ítélték.
    - az MSZP frakció kétszer megszavazta az Eü. törvényt, tehát ők is jónak tartották
    - a népszavazáson ugyanolyan csúfos bukást szenvedett Hiller reformja is, ennek ellenére őt nem rúgta ki Gyurcsány
    - a ki rúgás módjával Gyurcsány több ponton megszegte az általa aláírt koalíciós szerződést, arról nem beszélve, amilyen alpári módon írsz Horváth Ágnesről, Fletó ugyan olyan alpári módon intézte az eltávolítását.

    Látom nem kellett várni Fodornak a Fidesz karaktergyilkosaira, megtették azt az MSZP hasonlóan aljas hívei.Ha nem kell Fodor támogatása, hát nem kell.
    Ezek után csak azt tudom mondani, támogassa az MSZP-s Szilit, Szekerest, Karsait és a hozzájuk hasonló politikai prostikat az aki akarja, én nem teszem.Annál is inkább. mivel látom, elég erősnek tartjátok magatokat a Fidesz legyőzésére egyedül is. Hát csak rajta, az egypárti diktatúra vissza hozatalában sikeresek voltatok, hátha sikerül eltávolítani is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  18. Talan Fodor e nyilt levele is már maga a cselekedet. Nem a személyes üzenet itt a lényeg, annak hatásában szerintem maga sem hisz. Mostanában egyrw több bírálat érkezik a kormány konok visszafelé tartó politikája miatt; egyre több irányból. Nos ez is egy újabb irány, az egykori harcostárs megközelítése.. Ha ez tudatos, működőképes lehet. 98 ban így nyert a fidesz látszólag több irányból következetesen harsogták hogy mennyire rossz irányba is haladnak a dolgok. Fodortól már talán nincsenek is olyan messze azon konzervatív ikonok hangos véleménye akiknél talált lojálisabbat OV így most lehetőségük van kicsit más szemszögből nézni az eseményeket…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  19. Anonyme, maga hergelte fel magát, senki nem bántotta FG-t, csak elmondtuk róla véleményünk, hogy későn szól. Nincs kedvem nekem sem magával arról vitatkozni, ki hány százalékban hibás, mert ez egyrészt gyermeteg, másrészt ez a stílus a kurucinfora való. Itt senki sem aljasozza le a másikat, mert az másképp gondolkodik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. Anonyme!

    Most már csak a névtelen Neved is sokat sejtet!
    Azzal hogy nem értjük fogy FG miért most és miért így és miért nem akkor, amikor hatékonyabban tehette volna, még senki sem aljasozta le, ellentétben most veled!
    Az hogy jelenleg eléggé hiteltelen, vagy sekély hitelű, ez a mi véleményünk!
    Ettől még Ő beállhat a jó ügy mögé és szolgálhatja, azt el is fogjuk ismerni!
    De semmiképpen ne álljon az élre, főleg ne az eddigi pályafutása nyomán!
    Tudod Anonym!
    Dicsőbb dolog az hogyha valakit egy “lakomán” előre hívnak, és előkelő helyre ültetnek, mint amikor fel kell állítani, hogy nem a megfelelő helyen foglal helyet!

    Fodor dolgozzon csendben meg a megbecsülésért, a jó ügyben mindenkire szükség van, de nem lehet mindenki nyakába kolomp! Érdemelje ki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Na jó, én befejeztem! Az AN -t már akkor olvastam amikor még sokan azt sem tudták, mi fán terem.Amikor ez a portál kibővült, úgy indult, mint egy szabadelvű hírportál.Örömöben elsők közt kezdtem rá felhívni a figyelmet Magyarországon.Mára már a megkeseredett szocik menedékhelyévé vállt.Csalódnom kellett, Elvesztette az egykor szeretni való profilját..
    Nem szeretnék idézgetni,csak a legutóbbiból néhány:
    ‘Most már csak a névtelen Neved is sokat sejtet!”
    “másrészt ez a stílus a kurucinfora való”
    Ha ilyen színvonalon akarok vitázni nem idejövök.
    Engem már sikerült meggyőzni, a szoci hívők sem különbek a Fidesz támogatóinál, egyik párt sem tudja elfogadni a kritikákat és kirekeszti a másként gondolkodókat.Növeljétek tovább az amúgy is megosztott országban a széthúzást és aki nem egy akolból való az igyekezzetek kitúrni.
    További jó belterjes szórakozást!
    Egy “névtelen”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  22. Tisztelt Anonyme! Úgy érzem nem jogos, hogy felszívta magát. Az én véleményem eltér az önétől, de az érvelését végig gondoltam, miben lehet igaza? Találtam ilyen gondolatot ( ha érdekli, elmondom), de a véleményemet ez összességében nem tudta megváltoztatni. Van ilyen. Ugyanilyen nyitottságot az Ön hozzászólásában nem tudtam felfedezni. Ön is sértődötten,indulatosan minősít: ” a szoci hívők sem különbek…, megkeseredett szocik menedékhelye..”. Így valóban nem lehet beszélgetni, de ne felejtsük el, hogy felnőttek vagyunk. Kivárom, amíg lecsillapodik és azután talán újra beszélgethetünk. Jó lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán ismét vihart arat 2011. április 18. hétfő | Sophie Noachovitch - Nouvelobs.com

Fotók az Orbán-alkotmány megszavazásáról 2011. április 18. hétfő | AN

Magyarországi csapás a jogállamra 2011. április 18. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos