Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bolgár után Cohn-Benditről is hazudott a köztévé 2011. április 8. péntek 8:40 Forrás: Hírszerző, AN

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bolgár után Cohn-Benditről is hazudott a köztévé

Budapest – Folytatódik a közmédiák közpénzen üzemeltetett hazugságsorozata. A legutóbbi, Bolgár György stockholmi szereplésével kapcsolatos rágalmak és ferdítések után a sor egy újabb kapitális hazugsággal bővült. Ezúttal az Orbánt a médiatörvény kapcsán alaposan kiosztó Daniel Cohn-Bendit az áldozat.

Daniel Cohn-Bendit márciusban közleményben utasította el, hogy egyes magyar médiumok tíz éve megcáfolt pedofil múltjával akarják hiteltelenné tenni a magyar médiatörvényről és Orbán Viktorról megfogalmazott kritikáit. Múlt pénteken ehhez képest az MTV Híradója meghamisította az Európai Zöldpárt sajtótájékoztatóján történteket.

Az MTV múlt péntek esti Híradójában az hangzott el, hogy Cohn-Bendit nem válaszolt arra a kérdésre, miszerint demokratikus értéknek tartja-e kiskorúak szexuális tárgyú megközelítését. A tudósítás szerint a kérdésre csak Schiffer András, az LMP frakcióvezetője reagált.

Az Index birtokába került egy videó, amelyből kiderül, hogy a zöldpárti politikus válaszolt az MTV kérdésére. Cohn-Bendit azt mondta: „Soha nem állítottam, hogy ezt vegyék bele az alkotmányba. Az alkotmánynak nem az a dolga, hogy életstílust definiáljon, hanem az, hogy egy demokrácia struktúráját meghatározza. Az életvitel magánügy. Elképesztőnek tartom, hogy egy olyan rólam szóló vita, amely a franciáknál tíz éve volt terítéken, ennyire izgatja önöket. Nincs nekem ezzel semmi bajom, csak megjegyezném: akadt, aki amiatt bukott el a legutóbbi EU-választásokon, mert ezt boncolgatta. Ez egy lezárt ügy, a múlté.”

A köztévé videotárába „Cohn-Bendit megfutamodott a kínos kérdések elől Budapesten címmel felkerült tudósítás képi anyaga azt sugallja, hogy a kérdést követően az Európai Zöldek frakciójának társelnöke elhagyta a termet. A sajtótájékoztatóról készült teljes videról azonban kiderül, hogy a kérdés elhangzása után fél órával állt fel a politikus (49. perc), mivel indult a repülőtérre, hogy elérje a gépét.

Az MTV riportjában az látható, ahogy Cohn-Bendit kimegy, miközben a riporter beszél. Azonban a politikus már jóval azelőtt kezdi nézni az óráját, és szól a mellette ülőnek, hogy mennie kell, mielőtt a riporterhez kerülne a mikrofon, hogy újabb kérdést tegyen fel a jelenlévőknek, ezúttal a médiatörvényt elítélő EP-határozattal kapcsolatban. Tehát a zöldpárti politikus nem akkor és nem azért távozott, amit az MTV riportja sugall.

Az első Cohn-Benditről szóló riport - amelynek részleteit a pénteki adásban is felhasználták - március 11-én ment le a köztévé híradójában, annak kapcsán, hogy előző nap az Európai Parlament a módosítás után is elítélte a médiatörvényt.

Lapértesülések szerint a Kossuth Rádióban elhangzott összeállítás ellen Csák Gyula, a rádió akkori hírigazgatója a rádió belső levelezési listáján is tiltakozott, és közölte, hogy annak tartalmát vállalhatatlannak tartja, és nem tudott arról, hogy az MTI Hírcentrum által kiadott anyag adásba fog kerülni.

Csák a Facebook oldalára is kiposztolta az esetet: „A mai Déli Krónikához kapcsolódva: a magam részéről mélységesen elítélem, és szakmailag, emberileg is felháborítónak tartom, hogy egy olyan anyag, mint amely Daniel Cohn-Benditről készült, elhangozhatott a közszolgálati Magyar Rádió hírműsorában. Egyúttal jelezném, hogy a Magyar Rádió hírműsorai és hírei tartalmáért az MTI Hírcentrum felel.” Úgy tudjuk, a rádióban a hírt egy gyakornokkal olvastatták fel, mert senki nem vállalta, de a köztévében is felháborodást keltett a riport.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (25 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +24 ( 30 szavazatból)
Bolgár után Cohn-Benditről is hazudott a köztévé, 4.8 out of 5 based on 25 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

39 Reader’s Comments

  1. Média Viktormány módra. Féleszűeknek lehet tovább réveteg arccal tapsolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (39 szavazatból)
  2. Hát ezt jelenti a gyakorlatban az OV által olyannyira szorgalmazott “kiegyensúlyozott tájékoztetás”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (38 szavazatból)
  3. Ja, ezt én is meghallgattam annak idején ebéd mellé. Akkor kicsit meglepett a dolog – most, hogy jobban látom, mi folyik, már nem annyira.
    Mi lesz itt, ha már nem mi leszünk az EU soros vezetői, és istenigazáből érvényre juttatják majd a FideSS-médiatörvényt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  4. T. Hölgyeim és Uraim, nem tudom, Önök hogy vannak vele, én jellemzően nem nézek Tv-t, és nemigen hallgatok rádiót, pontosan ezek miatt a dolgok miatt. A hírműsorok manipuláltak, a szórakoztató rész kritikán aluli (valahogy nem érdekel, ki kivel, hogyan a VV-ben, ki fingott a jakuzziba, stb.)
    Információnak ott vannak a független internetes hírügynökségek (pl. az AN is), szórakozásnak meg több 10 millió film közül választhatok ugyanitt. Dugják fel maguknak a közrádió-Tv-jüket, az általuk finanszírozott “kereskedelmi” adókkal együtt! (Jó nagy kuffer kell hozzá, azt hiszem!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (42 szavazatból)
  5. Sajnos ez a fajta félretájékoztatás, azóta ennyire durva mióta a Fidesz hatalomra került.
    A magát erkölcsi bajnoknak tekintő Fidesz-KDNP pártszövetség által alkalmazott lejárató kampánysorozat nem most kezdődött. A médiában, a helyi tv-kben a Fideszes többségű önkormányzatok is előszeretettel használják eme tisztességtelen eszközöket a helyi ellenzék lejáratására, és ide kell soroljuk a helyi önkormányzati újságokat is.
    Az említett taktika része az is, hogy az ellenérdekű felet meg sem keresik, vagy, ha igen akkor próbálják minél jobban ferdíteni az ügyet.
    Úgy látom a helyzet egyre inkább durvul.
    Demokraták! Ne hagyjuk magunkat!
    Ébresztő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  6. Kíváncsi leszek mikor indítanak lejárató kampányokat az EU vezetői ellen.
    ( Szalai Ancsamarcsinak már nagyon fájhat a foga a BBC.-re is )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  7. Aki nincs velük, az ellenük van. Minden eszköz megengedett az üldözésükre, ellehetetlenítésükre, megalázásukra. Aki nincs velük az hazaáruló, pedofil, vagy istenkáromló, vagy mindez egyszerre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  8. Kedves Geyza, szerintem nem kell sokat várnod.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  9. Miért pont ezekben az esetekben mondanának igazat?! Ami nem esik egybe orbánviktor érdekeivel, azt vagy nem említik, vagy orbánszalonképessé teszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  10. Ezt tipikus fityesz-húzás volt. Pofára estek. Nem először és nem utoljára. Most azonban veszélyes vizekre eveztek. Megpróbáltak kikezdeni egy EU-s politikust. Ez már nem a belföldi mocskolódás játszmája. Ennek komoly következményei lesznek. De jó lenne, ha a balhét kizárólag a narancs klub és holdudvara vinné el, és minket kihagynának belőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  11. Ugyan kedves Jimbo, milyen komoly következményei, Minden ország a saját problémáival van elfoglalva. Orbán max kifizet a mi zsebünkből egy szép kis summát büntetésként, oszt… folytatja, ahol abbahagyta. Mi hülyék, hagyjuk, s még jobban felbátorodik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  12. Jaj, most látom, milyen édes ez a cím!
    Bolgár után Cohn-Benditről is hazudott a köztévé
    Legyetek kedvesek akkor szólni, mikor nem hazudnak, az hír lenne :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  13. Ez a baj: ” a mi zsebünkből”. Van neki bankkártyája, használja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  14. Rá kú…unk.Nem kicsit, nagyon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  15. S még élvezni se fogjátok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  16. Lesz majd másképp is 1x….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  17. Orbán András Lajos

    Hurrá itt van újra a hős Rákosi akarom mondani Orbán elvtárs,, független pártatlan tájékoztatási hírgyára,, ja igaz ez csak HAZUGSÁG MŰVEK, de majd jól eligazítja a lüke fülke forradalmárok, féleszű csapatát……….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  18. Csak győzzük kivárni!!! Szeretném megérni!
    Ébredjetek, kedves honfitársaim!!!!!!!!!!!!!!
    Megint becsaptak, és becsapnak minket!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  19. Tévedtek. A lesz majd másképp, meg a a győzzük kivárnival. Nem hullik senki ölébe a szabadság. Akkor lesz másképp, ha kiharcoljátok. MAgától nem terem szabadság. El kéne felejteni a sült galambokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  20. Hanna, én veled értek egyet. Én is mindig mondom az ismerőseimnek, hogy ne 2014-re vagy 2018-ra várjanak. Mert nem biztos, hogy lesz – szerintem érted, hogy mire gondolok a jelenlegi folyamatokat tekintve.
    A “Lesz majd másképp is 1x”-t úgy értettem, hogy teszünk is érte. Most még van esélyünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  21. Ugyaolyan lesz az MTV mint az 1994-es választás előtt,akkor is nem tudták mit
    találjanak ki az ellenfeleikre.Olyan személyeket szerepeltettek a TV-ben aki azt
    állította,hogy Horn Gyula kirúgta a fogát, a másik meg őt le akarta lőni Horn,de
    szerencsére Havasi nem engedte.Szerencsétlen hazudozó nem tudhatta hogy
    1956-ban Havasi nem is ismerte Horn Gyulát,igaz a TV-nézők közül is csak
    kevesen tudhatták.Az őszhajú bölcs tzanácsadójuktól még tanulhatnak.
    Nekem legjobban az “tetszett” amikor egy nő azt mesélte,hogy az ávósoknál
    dplgozott és még 1957-ben is csupa vér volt a fal az iratmegsemmisítő melett
    mert ott zúzták össze az embereket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  22. Éljen Cohn-Bendit! Emberükre találnak benne a Fideszesek. Őt nem tudják zsarolni, exisztenciálisan ellehetetleníteni, ő bátor, elvhű, tapasztalt demokrata.Nem véletlen az ellene indított lejárató hadjárat, hihetetlenül aljas a Fidesz és az ő jobboldali, sajtó stábja. Most már beletartozik az MTV is. Igen úgy van, ahogy Cohn-Bendit is mondja, ahol nincs sajtószabadság, ott nincs demokrácia.Most már az egész világ láthatja, hogy a Média Tanács és az elfoglalt MTV és a többiek, már működnek, hazudnak, félretájékoztatnak, manipulálnak.Ezért kell mindent kivinni a nemzetközi színtérre, mert az ottani média felett, nincs hatalma a Fidesznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  23. Cohn-Bendit,az európai zöld liberálisok egyik vezetője,Magyarország lejárató nagymestereaz Európai Parlamentben.Beceneve:”Dany le Rouge”(vörös Dany),mert a francia trikolórt a marxizmus hatására vörösre akarta cseréltetni 1968-ban.Ma német zöld. Ennyi talán elég is Benditről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -14 (22 szavazatból)
  24. Gulyás úr! Nem szükséges elismételni a fideszes papagájszöveget. Szijjártó-epigonként. És itt senki nem vevő az orbáni érvekre és kifacsart, nyakatekert mondatokra. Cohn-Bendit NEM MAGYARORSZÁGOT járatja le. Még csak nem is Orbán Viktort. Lejáratja OV naponta saját magát az ország, Európa és az egész világ előtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  25. Én már évek óta nem tartom ezt, a közpénzen FIDESZ mellett agitáló, ma pedig FIDESZ PR-gépezetként működő TV adót közszolgálatinak. Magyarországon már régen nincs közszolgálati televízió. A közszolgálatiság mércéje szerintem nem az, hogy egy TV-ben mennyi pénz tűnik el az adóforintikból. Közszolgálativá csak a műsorstruktúrája, a műsorok sokszínűsége, valamint a hír- és politikai műsorok kiegyensúlyozottsága tehet egy televíziót. Ami pedig az MTI hírgyárát illeti, arról rövid működése során kiderült, hogy átvette a Hír TV manipuláló stílusát. Stockholmban nyilvánvalóvá vált, hogy nem közvetítik, hanem statiszták (szimpatizás szélsőjobboldali emberek) bevonásával megrendezik a híreket, ahogy ezt a göbbelsi és bolsevik agitációs propaganda tette.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  26. A fuggetlen tv csatornaknal is elobb-utobb /ismet/ partagsagi konyvvel lehet valaki fuggetlen hir-szerkeszto!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  27. ” gulyás ”

    Ha ,megengedi ,egy tárgyi tévedését korrigálom .Hazánkat nem más járatja le mint Orbán ,állítólag, miniszter elnök .A nagymesteri címet ,így kéretik annak adni akit megillet !
    Üdv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  28. Cohn-Benditnek nem a múltját kéne feszegetni, 1968. már 43 éve volt.
    Hány fideszes politikusnak borítottak fátylat a múltjára? A rendszerváltás előtt Martonyi János a Kereskedelmi Minisztériumban, Matolcsy György a Pénzügyminisztériumban dolgozott, mindketten MSZMP tagok voltak, Kövér László pedig az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának munkatársa volt, de lehetne sorolni tovább. Ez mind bocsánatos bűn, mert most a fideszt erősítik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  29. Hát igen…
    Kovács Szilveszter a rémhírTV-től átment tótumfaktumnak a DunaTV-hez, amit egyesítettek a királyi TV-vel. Így aztán a a szelleme, stílusa szétterjedt az összes csatornán…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  30. Gulyás úr, ön eltévedt, jelentkezzen a HírTV-ben, MTV-ben, ott szeretettel fogadják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  31. Gulyás úrnak javaslom: tolmácsolja az itt fórumozók véleményét a hasonszőrűek között, hogy legalább tudomást szerezzenek arról, hogy más vélemények is vannak, mint az övék. Nem tudom G. látta-e annak idején, amikor Nyikita Hruscsov az ENSZ-ben cipőjével verte a szónoki pulpitust. Na majdnem ilyen volt Viktor is, amikor rikácsolt az Eu-ban. Nem Magyarországot járatta le, hanem saját magát, ahogy annak idején Nyikita is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  32. Elfoglalták az MTV .-t és mind a mai napig megszállva tartják…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. Na most harc vagy duma ? A fülkeforradalmi jogász -paraszt kormány már úgy bebetonozta magát – és ez csak erősödik – , hogy dumával , tüntetéssel kimozdítani szinte reménytelen. Valaki ebben a lapban egy másik fórumon említette a SAM-7- et. Nem rossz gondolat !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  34. A címválasztás nem igazán jó. Egy joviális öregurat nem kellene egy kökemény demokratával összevetni… Nem akkora arc, mint aminek láttatni szeretné magát.
    Mutatja a magyar opportunitsa médiamunkások bányászbéka szintjét, ha B.GY. és K.O. számít harcos szókimondónak.
    Ha majd nem “oldal” véleményeket emlegetnek, hanem disznóságokat, ami nézettől függetlenül mindenkit sújt és az éledező civil kezdeményezéseket propagálnák többet érnének.
    De amíg a “dögöljön meg a szomszéd tehene is” mentalitás marad, nem megy ez az ország semmire, illetve nagyon gyorsan tönkre…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (5 szavazatból)
  35. Ilyen arcátlan mocskosságok hallatán megfagy a vér az emberben.Mit mernek ezek még?Mik ezek?Gengszterek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Heltai Zsuzsanna

    Értem én, hogy /fülke/forradalmi jogász-paraszt kormány, meg nemzeti betartás kormánya…. de pontosabb így : paraszt-jogász kormány

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. “Volt szerencsém” a Kossuth déli krónikájában ezt a megdöbbentően felháborító tudósítást meghallgatni és meg kellett állapítanom, hogy Orbán Diktátor bosszúálló keze már most, a Média Törvény életbe lépése előtt 3 hónappal, ott kavar a “közszolgálati” médiában. Mit mondjak? Félelmetes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Jaj, most jut eszembe, hogy valamelyik cikkben hiányolják a vicceket. Pedig, ahogy nő a diktatúra, olyan arányban a viccek száma is növekszik. Íme egy:

    Orbán Viktor az Orbánhegyi úton sétál a kisfiával. Megszólal a gyerek:
    – Papa! Ugye ezt az utat rólad nevezték el? Mire a válasz:
    – Nem kisfiam, rólam az Istenhegyi utat nevezték el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  39. Kéretik az MTIMTVMR konglomerátumot Semlyén Zsolt “keresztény” demokrata miniszterelnök helyettes elé citálni, mivelhogy eme hivatalos médiaszerv megszegte a “Ne tégy hamis tanúbizonyságot!!!” hagzású isteni parancsolatot.
    Amennyiben ő nem lenne illetékes e kérdés eldöntésében, hát hívják meg a S,emlyén által jelölt Szalay Annamária szexlap szerkesztőnőt. Ő mint erkölcsi kérdésekben jártas hölgy majd helyreigazítja a dolgokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos