Ronai and Ronai
AMERIKAI

Alapító jobbikos az új hírfőszerkesztő 2011. április 12. kedd 11:37 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Alapító jobbikos az új hírfőszerkesztő

Budapest – Sok objektivitást és közszolgálatiságot nem lehet várni Papp Dánieltől. A Cohn-Bendit interjú meghamisításáról elhíresült kolléga nem büntetést, eltiltást, hanem jutalmat kapott ezért a kis csínytevéséért: pénteken kinevezték a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) hír- és hírháttér-főszerkesztősége élére.

A Jobbik pártigazgatója, Szabó Gábor, az Index kérdésére hétfőn elmondta, hogy az MTVA főszerkesztője valóban ugyanaz, aki a Jobbik megalakulása után a párt médiapolitikai kabinetjét vezette. Szabó Gábor szerint Papp Dániel 2004 tavaszán jelentette be, hogy lemond a tisztségről, mivel a médiában akar dolgozni és az összeegyeztethetetlen feladatával.

Az új főszerkesztő múltjáról hivatalosan annyit tettek közzé, hogy: “Papp Dániel (32) nemzetközi kapcsolatok szakon szerzett főiskolai, majd egyetemi diplomát. Pályafutását a Magyar Rádióban szerkesztő-riporterként kezdte. A Magyar Televízió Budapesti Regionális Stúdiójának szerkesztő-riportere volt, majd az Echo Televízió hír- és hírháttér műsorainak szerkesztőjeként, később a Magyar Hírlap szerkesztőjeként dolgozott”.

Az ügyben az LMP Szalai Annamáriához fordult, kérték, vizsgálják ki az ügyet. Tisztességes londoni bukméker nem kötne fogadásokat az esetleges vizsgálat kimenetelére.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +7 ( 7 szavazatból)
Alapító jobbikos az új hírfőszerkesztő, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

8 Reader’s Comments

  1. Kiválóan bele illik ebbe a csapatba !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  2. Ez csak a bevezetés. Nemsokára Vona Gábor is kap valamilyen szerepet a volt polgári körös bajtársától, valószínű rendvédelmi területen .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  3. Fidesz és Jobbik egy tőről fakad, azaz az egyik Kutya a másik Eb…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  4. Így működik a magyar médiaszabályozás. A közszolgálati média már régen halott, most a népnevelde totális kiépítése folyik. Az, hogy a szerkesztők, riporterek Jobbik vagy FIDESZ, illetve csak a parlamentben “létező” KDNP kötődésű emberek, midegy, hiszen egy akol és közös szellemiség. Mindannyuk célja az emberek média segítségével történő agymosása, és a kormányerők hatalmának, ennek segítségével remélt prolongálása.
    Ennyiben (média eszközöként való használata) korszerűbbek kínai elődjüktől. Kínában a nagy proletár kulturális forradalom – nevével ellentétben – voltaképpen Mao hatalmának megerősítését, a lehetséges riválisok elszigetelését, a revizionista gondolatok megelőzését szolgáló program volt, mely 1964–66-ban vette kezdetét, és egészen 1976-ig – Mao haláláig – tartott.
    Nálunk fülkeforradalom volt. Itt most, a kultúrális sokszínűség, a liberalizmus és baloldaliság a fő ellenség. A megőlt közszolgálati média a kormánypropaganda és az “elleséggel” való leszámolás eszköze lett. A párthű hírgyártók és szerkeszők feladata a kormány dicsőítése, a másképp gondolkodók hiteltelenítése és lejáratása, és az emberek, a potenciális választók jobboldalivá nevelése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  5. Horthy-Mindszenti-Szállasi fasizmus ennek a paranoid Orbán segedelmével belopakodik az életünkbe. A “jobbik-mié-kndp” klerikálfasiszta csőcselék, eszközként szerepel az “vezír”szent kezeiben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  6. Orbán sz.rszagú kölyke a Jobbik.
    Gátlástalan bűnözők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  7. Ezekről nyilatkozta néhány hónappal ez előtt nagy nemzetvezetőnk Orbán Viktor, hogy ő majd elintézi néhány pofonnal a szélsőséges jobboldalt.
    Nos ezeket a pofonokat most a jobboldal adja Orbán Viktátornak, aki sehogyan se akar emlékezni a pofonos ígéretére melyet nemrégen tett, sőt, mindent megtesz, ne hogy magára haragítsa a fasisztoid, vagy egyenesen fasiszta jobbosokat.
    Bizony közeleg az idő, amikor nagy szüksége lesz majd Orbánnak minden szavazatra,
    – eltekintve minden erkölcsi megfontolástól, – hogy hatalmát fenntartsa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  8. dr. dolmany ferenc

    A kérdések kérdése – kinek szerkeszt,kit érdekelnek a “főbb” médiumok hírei?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos