Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Püspöki Kar védi a pedofíliát, cenzúrázná a sajtót 2011. április 15. péntek 2:27 | AN

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Püspöki Kar védi a pedofíliát, cenzúrázná a sajtót

Budapest – A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia tiltakozását fejezte ki Tóta W. Árpád “A pedofilok védőszentje” című cikke miatt, mert az állítólag rágalmakat zúdított a magyar katolikus papok pedofil ügyeit eltussoló pápai nuncius személyére, hazug állítások tömkelegét megfogalmazva a Szentszék és az egész egyház ellen. A püspöki kar szerint ezt nem lehetne megengedni. Szerintünk pedig azt nem szabadna megengedni, hogy a katolikus egyház beleszóljon a sajtó szabadságába, és cenzúráztatni akarja a neki nem tetsző írásokat.

A katolikus püspöki kar először arra tett utalást, hogy a katolikus egyház “véres üldöztetéseket” szenvedett el a múltban. Nyilván az általuk kivégzett eretnekek vére fröccsent rájuk. Mint a tiszteletre méltó grémium fogalmaz, “Az már sokszor előfordult – különösen a véres üldözések előtt -, hogy az egyházat és az egyes hívő embereket következmények nélkül lehetett alaptalanul rágalmazni és gyalázni. Ami azonban most történt, amellett nem mehetünk el szó nélkül.” Magyarul, következmények után kiáltanak a püspökök.

A nyilatkozat úgy folytatódik, hogy “az Index internetes honlapon Juliusz Janusz apostoli nuncius személyére aljas, obszcén rágalmakat zúdítottak, hazug állítások tömkelegét megfogalmazva a Szentszék és az egész egyház ellen is. A cikk szerzője nem riad vissza még az erőszakra és kegyetlenségre való felbujtástól sem.” Ezzel szemben mi egy igaz és kiváló írást láttunk, amely a katolikus egyház és az Orbán-kormány bűnpártolására mutat rá. Tóta W. Árpád arra tett utalást, hogy a nunciust azért távolították el magyarországi állomáshelyéről, mert kiderült, hogy katolikus papok, püspökök gazdasági bűncselekményeit és pedofil ügyeit tussolta el. Ezek köztörvényes bűncselekmények, a nunciust bűnpártolás miatt le kellett volna tartóztatni, ehelyett Semjén Zsolt kitüntette.

A püspöki konferencia ezután kijelentette, hogy “a rágalmakat és ezt a fajta stílust a magyar katolikus közösség és minden jó ízlésű ember nevében a leghatározottabban visszautasítjuk és elítéljük. Valóban lehetséges, hogy ez a megnyilvánulás és ez a stílus ma Magyarországon megengedhető?”

A sajtószabadság értelmében ez megengedhető, az viszont, hogy a püspökök cikkekbe beleszóljanak, újságok szerkesztésébe avatkozzanak, a sajtót megfélemlítsék, cenzúrát követeljenek, az nem engedhető meg egy demokratikus országban. Ahogyan az a bűnpártolás sem, ami a nuncius kitüntetése és szabad távozása jelent.

Az alábbiakban közöljük Tóta W. Árpád kiváló cikkét, és tiltakozunk a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia sajtószabadságot sértő megnyilvánulásával szemben.

.

A pedofilok védőszentje

Írta: Tóta W. Árpád

Széles körben elterjedt félelem volt egy évvel ezelőtt, hogy a jobboldali győzelem intoleranciát hoz. A kétharmad pedig pláne. Ma már kijelenthetjük: ez nem vált valóra. Magyarország keblére öleli a legvadabb devianciákat is. Sőt, díszlépésben üdvözli.

Szerdán Schmitt Pál köztársasági elnök személyesen búcsúztatta el Juliusz Janusz volt apostoli nunciust, akit a pápa – mivel sajnos még nem érte el a mi toleranciaszintünket – Koszovóba száműzött. Janusznak azért kellett elhordani az irháját, mert kiderült, hogy tevékenyen részt vett magyar papok szexuális és gazdasági bűncselekményeinek az eltussolásában.

A nálunk civilizálatlanabb, intoleráns államokban az ilyesmiért kommandósok törnék rá az ajtót a bűnpártolóra (és a bűnösökre), majd rabomobilba tuszkolnák puskatussal. Aprólékos házkutatás következne, a titkosszolgálati anyagok bemutatása, aztán látványos per, megszégyenülés és természetesen csillagászati kártérítés. Mi nem vagyunk ilyen barbárok, hanem keblünkre öleljük az eltévelyedettet. Nem kérjük a kiadatását, hanem sajnáljuk, hogy elutazik.

Juliusz Janusz néhány hete már részesült a toleráns, új Magyarország cvikipuszijában, amit Semjén Zsolt adott át egy köztársasági érdemkereszt kíséretében. Érdemes lenne bevezetni a kitüntetés jól bevált díszítését; ahogy volt a vaskereszt a lombokkal, kardokkal és a briliánsokkal, úgy ezekre a minősített esetekre járna a Középkereszt a Gyermekpopsikkal. Semjén sem említette a sajnálatosan kiszivárgott bűnpártolást. Meg általában a tényt, hogy az egész Európát megrázó pedofilbotrány ezúttal – a Gripennel, a Strabaggal és a Siemensszel ellentétben – átjutott a Kárpátokon. Nem voltam ott, de ha említeni akarta volna, akkor nem érdemkeresztet visz, hanem miskárolóbicskát.

Megbocsátunk, miképpen az Isten. Hiszen melyikünk bűntelen? Kit a szemináriumban, kit később ért utol a segg csábítása, és van, aki egész életében nem tudott szabadulni tőle, sőt ebből csinált fényes karriert. Az a minimum, hogy kiállnak egymásért az ánuszfüggők.

Hollandia ehhez képest falanszter. Az a csipetnyi fű meg a kurvák, ugyan már! Magyarországon nemhogy elnézik, de egyenesen díjazzák a szexuális eltévelyedés legkirívóbb fajtáit. És amíg egy ittas-kokszos autóbalesetért Stohl András az ország bűnbakja lehet, amíg „elszámoltatás” jelszóval piti pármilliós ügyeket hajszolunk, amíg Biszku Bélát találjuk meg ügyeletes ördögnek, addig a pedofil maffia keresztapját az elnök búcsúztatja és a miniszterelnök helyettese tünteti ki. Ez igazi vérszerződés, a gesztusokból látszik, mennyire fontos nekik, hogy kiálljanak a perverz tata mellett.

Gondolom, ezután is összejárnak majd, és a koszovói árvaházakban bizonyára nyílnak új horizontok a szentéletű atyának. Csak arra kell figyelni, nehogy a családtagok előbb érjenek a rezidenciára, mint a rendőrség. Ott azért jelentős tűzerő lendülhet mozgásba, ha Isten valamelyik fickós szolgája megfarkal egy kisfiút.

Különösen megerősíti hazánk elkötelezettségét a szabadabb, pedofilabb jövő iránt, hogy ez a hálaadó búcsúünnep nem akkor esett meg, amikor még csak pletykák terjengtek. Hanem Juliusz Janusznak akkorra már a nyakába szakadt a bűnszövetkezet. Ez az a faszi, akinek ha arról panaszkodnak a másságtól irtózó fasiszta hívek, hogy bizonyos papok lopnak meg erőszakoskodnak, akkor nem ám vizsgálatot indít, hanem gyorsan felhívja a gyanúsítottat, és megmondja neki, ki árulkodott. És ezért száműzte a Vatikán. De Semjén Zsolt és Schmitt Pál hite erősebb annál, hogy a pápa elhamarkodott értékítéletének alávessék magukat. Ideje is volt egyébként, hogy Bécs, Moszkva és Brüsszel után a Vatikánnal is nyakasan szembeforduljunk, ha nemzeti érdekeink úgy diktálják.

Tévedtem én is, bevallom. A keresztény kurzus távolról sem azt jelenti, hogy mindenkire rákényszerítenék a vallásos életformát. Csak sima osztozkodást. Annyit, hogy a papság azt csinál, amit akar, mert vannak barátaik odafönt. És megúszhatják a legsátánibb bűntetteket is. De egyszer egy elszámoltatási kormánybiztos, remélem, utoléri őket. Az sokkal nagyobb műsor lesz, mint az ügynökügy. És ha addig fel nem fordul, Juliusz Janusz is felelni fog, ha van igazság, vagy Isten.

Tóta W. Árpád. Gratulálunk a szerzőnek. Tiltakozunk az ellen, hogy a Püspöki Kar megfélemlítse a sajtót, cenzúrát követeljen.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +23 ( 27 szavazatból)
A Püspöki Kar védi a pedofíliát, cenzúrázná a sajtót, 4.7 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

25 Reader’s Comments

  1. A puspokok kapjak be! Hopsz, megse, meg komolyan veszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  2. tisztelt Püspök úr!Talán vissza kéne állítani az inkvizíciót.Aki meg mer szólalni,mágylyára kell küldeni.Ha ezzel elkészültek,a munkanélküliek hadából keresztes sereget kellene szervezni,és bevetni az Unió ellen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  3. Ami az egyik oldalon bűn (ld. Cohn Bendit), a másik oldalon erény. Nekem is tetszik a cikk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  4. A KDNP mintaképei. Amúgy Semjént ránézésre el tudnám képzelni ” kéz a kézben” egy kisfiúval. Számtalanszor leírtam: Embert barátjáról, pártot képviselőjéről…
    noname1956:
    Úgy tudom Cohn Benditnél alaptalanok voltak a vádak de akik hiteltelenné akarják tenni- pl a fidesz- azok előhúzzák az ügyét a kalapból mintha igaz lenne.Sőt képesek akár hamisított riportot is közölni ez ügyben. A hamisító pedig előre lép a ranglétrán, csak hosszú nyelv és erős gyomor kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  5. Nem új keletű ez a dolog. Az egyház mindig is így viszonyult a bűnös tagjaihoz. Ami új ebben a témában az az, hogy ez a hülye Semjén, tudva a bűneiket, csak azért is kitüntette. Mert megteheti,jelezve ezzel, hogy ők fogják diktálni ezután az erkölcsi normákat is.
    Ezekben a dolgokban én azt nem értem, hogy miért nem derültek ki már sokkal régebben ezek a dolgok?Miért kellett ezekről mindenkinek hallgatnia?
    Elmesélem az én történetemet a papokkal kapcsolatban,mert én bizony nem hallgattam,és magam tettem helyre a bűnöst.
    Hívő vagyok,de nem bigottan… Ahogy sokasodtak a hírek, és bizonyságok kanonok urunk gazságairól,én elhatároztam, hogy ezután a hitemet a magam szabályai szerint fogom élni.Így egyre ritkábbak lettek a templomi látogatások, mert sehogy nem ment a fejembe, hogy a sok hazug képmutatást elnézik a hívek. Aztán egy jeles ünnepnapon mégis elmentem a misére, gondoltam akkor a gyónást is lerendezem, mert ki tudja mikor jövök megint.
    A kanonok meg úgy gondolta hogy helyre rak, mert hogy a templom nem látogatása, meg a gyónás, meg az ilyenkor szokásos szöveget előadva gondolta hogy jól megmossa fejemet. Tette ezt úgy, hogy a zengett a gyóntatószék,nem kis meglepetésére a misére várakozóknak.Mondanom se kell, minden kihallatszódott… De nem is ez volt a baj részemről, hanem az, hogy felszabadult a gát bennem, és ugyanabban a hangnemben olvastam a kanonok úr fejére az ő bűneit,a hallgatóság még nagyobb döbbenetére,pedig köztudottak voltak a viselt dolgai.
    Beszédemet azzal fejezve be, hogy tőlem bűnösebb embernek nem fogok gyónni,ezzel sarkig tártam a gyóntatószék ajtaját, és magammal megelégedve, az elképedt hívők előtt kimentem a templomból…
    Azóta eltemettük a bűnös papot, de én nem tudok már úgy belépni egy templomba sem, hogy ne jussanak eszembe ezek a dolgok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  6. Arpad megirta nekik, nem kell hozza mufordito. Most aztan beindult a jajgatas a perverz es bunpartolo kepmutatok szent soraiban. Valahol talan mar hordjak is a rozset a ketezer eves cenzura fenntartoi. Felesleges a faradtsag, szentatyak. Magyarorszagon tobbe nem lesz eretnekegetes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  7. Csak annyit írjatok be a Google-ba, hogy ” Szájer + pedofilia “, s nem sokára jó pár érdekes cikkből lehet válogatni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  8. T. btag!
    És a hosszú nyelv mégcsak nem is jelképes…

    Noname 56!
    Hát igen, Cohn Benditnek – ha egyáltalán igaz lenne a vád – nem bocsátanának meg, sőt mocskolnák(ják) a végtelenségig… Mert meg merte mondani az igazságot az egyház által messzemenőkig támogatott despotának. Ugyanakkor papjaik viselt dolgait megpróbálják továbbra is “a reverenda alatt” rejtegetni. A 60-as években ment egy film Vihar Itália felett címmel, regényben is megjelent. A romantikus történet valósághűen mutatta be az egyház igazi természetét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  9. T. btag!
    És a hosszú nyelv mégcsak nem is jelképes…

    Noname 56!
    Hát igen, Cohn Benditnek – ha egyáltalán igaz lenne a vád – nem bocsátanának meg, sőt mocskolnák(ják) a végtelenségig – mert meg merte mondani az igazságot az egyház által messzemenőkig támogatott despotának. Ugyanakkor papjaik viselt dolgait igyekeznek továbbra is “a reverenda alatt” rejtegetni. A 60-as években ment egy film Vihar Itália felett címmel, regényben is megjelent Bögöly címmel. A romantikus történet valósághűen mutatta be az egyház igazi természetét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  10. Ui.: Várható, hogy a Katolikus Egyház hamarosan totális támadásba lendül a demokratikus erők ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  11. A pedofialpártoló diplomata is volt és pap is. Védte a kereszténységet, Különösen a mai magyar keresztény államot. Jár neki a dicsőség, meg a kitüntetés. Isten nagyobb dicsőségére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  12. Vique törvénye:
    ” Olyan az ember vallás nélkül, mint a hal esernyő nélkül “…/ Murphy Tvk.71.old/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  13. Ver a víz! Ennyi potenciális veszélyt látni a kamasz lányomra ezen a fényképen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  14. A cölibátus,ellene megy az egyházi hagyományoknak,főként a Bibliának,ezért alapjaiban véve a természetes emberi ösztönöknek, is,ezért ISTEN-és TERMÉSZETELLENES is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  15. Ez az orbanista “keresztény” állam,ami sem nem keresztény,sem nem európai,ez egy elmebeteg diktátor rögeszméje,ami a valóban keresztény Európa számára elfogadhatatlan! Orbán egy bosszúálló felcsúti elmebeteg,akinek csücsörítő szájáról,arcmimikai állapotáról elmeszakértőknek kéne hitelesen nyilatkozniuk Sajnos,ezt Hitler és Sztálin esetén nem tették meg,ezért is jutott ide Európa!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  16. Hm . Igen. A puspoki kar fenykepe az esztergomi Bazi Lika lepcsofeljarojan keszult. Ha megneznenk par regi festmenyt (vissza ugy 2-300) evet az akkori egyhazi meltosagokrol, szinte ugyanezt a fotot latnank. A katolikus egyhaz fejei. Hat ezektol budos a hal. Ezek megturik a buntenyt maguk korul mert az elkovetok is ennek az egyhaznak a tagja. Meg szerencse hogy itt nincs sogor-koma korrupcio, az lenne meg igazan nagyszeru. Ami a legjobban felhaborit az nem is ezeknek az kejenc majmok viselkedese, hanem az hogy a magyar allam, nem szakitva ezereves hagyomanyaival, megint falaz nekik. A cikk irojanak igaza van. Tok mindegy hogy valaki pap (vagy esteleg arja magyar katolikus) ha buntettet kovet el le kell tartoztani. A feudalizmusban ugye ez azonban nem problema. Ott mindekinek kuss, majd a kiraly megmondja hogy merre hany meter. Ha meg o sem tudja, majd megkerdezzuk a papatol. Az iras egyaltalan nem az egyhazat tamadja, meg csak nem is akatolikus egyhazat, hanem azokat akik gyereket molesztalnak, es azokat akik mindezt toleraljak. Azt hogy a papok ezt a katolikus egyhaz tamadasanak tartjak csak azt jelentheti hogy a teljes katolikus papsag ebben a fertoben leledzik (tisztelet a kivetelnek).
    Azt azonban hogy a teljes egyhaz neveben tiltakoznak, teljesen felhaboritonak tartom. Az igazi egyhaz Jezus krisztus egyhaza nem azonos ezzel a szemettel. Lehet a mocsokra aranyat pakolni, szentelt vizet locsolni, misezni ezerrel, a mocsok az mocsok. A magyar elit meg annyira korrupt hogy elnezi az egeszet. Ezelol az embernyomorito kepmutato vallastol menekultek az elso telepesek amerikaba, ahol bibliai ertekrend alapjan teremtettek meg az uj vilagot. Igaz az a vilag is mar megromlott de meg mindig osszehasonlithatatlanul magassab erkolcsi szinten allnak mint a kelet europaiak.
    Tobb forumozo eliteli a vallast. Igazuk van meg ha nem is ugy ahogyan ok gondoljak. A vallas az embereken nem segit semmit. A vallas nem mas mint a nyomorult ember utkeresese Isten hez. A problema hogy az ut mar adott. vagy 2000 eve, es ez nem a katolikus ut, de nem is a reformatus, vagy barmi egyeb. Ezek potszerek. Nem vallasra hanem kapcsolatra van szuksege az emberekenek. Kapcsolatra Jesus Krisztussal. Not religion – relation. Igen is Isten letezik. Jezus feltamadt es el. Persze hogy meg kell bocsatani a bunosoknek, de a cel az hogy ok megterjenek ( elhagyjak a buneiket). Lehet egy pedofilnak is tiszta az elete.
    1.eloszor is bemegy a bortonbe leulli a bunteteset
    2. Megter a buneibol es ujjaszuletik.
    3 kijon es ujjaszuletett modom eli az eletet.
    Azt azonban hogy csak azert mert valaki pap a torveny felett alljon, ezt pozitiv megkulonboztetes, vagyis rasszizmus. De hat a katolikus egyhaz mindig is hive volt a rasszizmusnak. Ezek miatt szidjak sokan Istent, pedig Istennek ezekhez a dolgokhoz semmi koze nincsen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. Megnyugtató számomra, hogy vannak olyan emberek, mint carey200 és commensense. Nagyon kevés ilyen emberrel találkozom manapság. Tökéletesen egyetértek mindkét észrevétellel. Már Jézus is figyelmeztette kétezer évvel ezelőtt az embereket: “Tartsátok be az írástudók tanításait a törvényről, de cselekedeteiket ne kövessétek, mert ők mondják de nem teszik.” Ehhez ma már kiegészítést is lehet tenni, nemhogy nem teszik, hanem az ellenkezőjét teszik mindannak, amit a tízparancsolat, Jézus 46 példázata, a hegyi beszéd, és a Biblia számos parancsa előírt számunkra.Nagyon fontos dolog, hogy Isten nem azonos az egyházzal és a vallással. A mai társadalomban a legnagyobb bűnöket éppen a képmutató keresztények, és különösen a vezető papság egyes tagjai követik el, figyelmen kívül hagyva Ezékiel könyve 33-as fejezetében foglaltakat, amelyek az “őrállók” – a vezető papok kötelességeit írják le egyértelműen.Évszázadokon keresztül égették el elevenen az úgynevezett eretnekeket Jézus nevében, üldözték évszázadokon keresztül protestáns őseinket. Az eretnekégető máglyáktól egyenes út vezetett a nácizmus iparszerú gyilkosaihoz. Ma már egyre kisebb a különbség a katolikus egyház és a protestáns egyházak vezetőinek tevékenységeiben, – szégyentelenül vezetik félre az emberek tömegeit, és a legnagyobb csoportját jelentik a korrupciónak.
    Aki az igazságot akarja tudni, olvassa Isten igazi szavát, a Bibliát.
    Köszönet a cikk írójának és az Amerikai Népszavának!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Bocsánat – commonsense!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. Szucsinkáék együtt, egy képen.

    (ld.: Mikszáth Kálmán: A Noszty fiu esete Tóth marival)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. Orbán András Lajos

    Római katolikus vagyok de azt mondom: püspökök KUSS a médiától ………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Elég keményen elítéltem korábbi véleményeimben a katolikus egyházat és annak féktelen nyomulását a világi hatalomért. Különösen felháborít, hogy jogalapként a fedhetetlenségükre, erkölcsi fennsőbbségükre hivatkoznak. De soha nem bántanék senkit a vallásosságáért, a hitéért. Sőt tiszteletre méltónak és szükségesnek is tartom, hogy valakinek legyen hite. Azonban ez mérhetetlenül személyes,intim dolog szerintem. Ezzel senki nem kérkedhet, nem tolhatja magát senki elé vagy fölé, nem biztosíthat többlet jogokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Egyébként a római pedofilikus-kaotikus egyház a legszennyesebb „keresztény” egyház mind közül. Már a népi folklór része Magyarországon (is) a mohó, perverz, pedofil, gennyedék pap figurája. Lehet ezt maszatolni, de a történelem legnagyobb intézményesített internacionalista politikai prostituáltja Rómában székel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. sajtkukac,
    most hogy mondod, körül kéne néznem a könyvtáram mélyén; nekem is megvan valahol. És még a Fülesben is ment, képregény formájában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. A többi vallás egyházfija relatíve normális, mert otthon várja az asszony.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. bruckenbacker kapitány

    A régi vicc: nem pedofil. csak türelmetlen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Semjén “védett vadászai” fenyegetnek 2011. április 18. hétfő

Az európai közvéleményhez fordultak a bírák 2011. április 17. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos