Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tényleg voltak ufók Roswellben az FBI szerint? 2011. április 13. szerda 15:16 Forrás: 168 Óra

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tényleg voltak ufók Roswellben az FBI szerint?

New York – Titkos dokumentumokat hozott nyilvánosságra honlapján az FBI. A több száz oldalas anyagból kiderül, 1947-ben valóban észleltek idegen élőlényeket az új-mexikói Roswellben.

Guy Hottel volt az egyik titkos ügynök abban az akcióban, amelyet 1947-ben Roswellben az FBI kezdeményezett. Az ufóészlelést mindeddig cáfoló Szövetségi Nyomozó Iroda most nyilvánosságra hozta a férfi jelentését. Hottel egészen részletesen számol be a történtekről.

– Három, úgynevezett repülő csészealjat észleltünk Új-Mexikóban. Mindegyik kör alakú volt, nagyjából 15 méter átmérőjű. Mindegyikben három-három, nagyjából kilencven centis testet találtunk. Fémruha volt rajtuk, hasonló volt ahhoz, amit a tesztpilóták hordanak – áll a jelentésben, amely az FBI honlapján elérhető. A 169 oldalas dokumentumból kiderül, hogy később a testeket felboncolták, s alapos vizsgálatnak vetették alá a repülő szerkezeteket is. A hír eredeti forrása a paranormal.hu internetes oldal.

Ebből egyelőre csak az derül ki, hogy volt ilyen ügynöki jelentés, de az felettébb furcsa, hogy a jelentéssel együtt semmi egyéb bizonyíték nem került nyilvánosságra, és érthetetlen módon ma senki nem foglalkozik az ufókkal. Nem életszerű, hogy ha voltak ufók, miért feledkeztek meg róluk.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)
Tényleg voltak ufók Roswellben az FBI szerint?, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

16 Reader’s Comments

  1. Ha így van , hol vannak ma azok a testek , ill. azok a tárgyak ? Újabb parasztvakítás?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  2. Ejnye, szerkesztők, azért ezek a marhaságok nem illenek a profilotokba… Attól, hogy egy titkos ügynök baromságokat jelentett az FBI-nak, amely aztán ezt a jelentést nyilvánosságra hozta, még nem jelenti azt, hogy “Tényleg voltak ufók Roswellben”. Pláne nem az FBI szerint. Ők csak megjelentették egy hülye ügynök hülye beszámolóját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (15 szavazatból)
  3. @sapiens: Kritika párszáz éve: “ejnye, kedves uram, attól, hogy ez a Galilei nevű ember….”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  4. Kedves Sapiens,

    kétségeit osztjuk. A hir forrása az általunk nagyrabecsült 168 Óra. http://www.168ora.hu/punch/kipakolt-az-fbi-tenyleg-voltak-ufo-k-roswellben-73674.html Viszont sokatmondó, hogy az ő forrásuk a paranormal.hu oldal. Köszönjük jelzését, cikkünkben kifejezésre juttattuk kétségeinket.

    Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  5. MEgállapításaim az ügy kapcsán, történerlmi analógiák révén:
    -
    1 : Ufók pediglen nincsenek……./ Könyves Kálmán /
    2 : És mégis mozog az Ufó………/ Galileo Galilei /
    3 : Semmi sem ufóbb egy olyan ufónál amiről senkisem tudja hogy ufó……………./ Murphy /
    3 : Ha azt látod hogy döglött az ufód, állj be vele egy benzinkúthoz………………………../ Bölcsvezér/
    Uofk vltoak, vannk se lesssznek…………./ Mipalink/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  6. Sanyi36
    Számomra egyértelmű , hogy a téridő korlátai miatt ( milyen maximális sebességet tud elviselni egy élő szervezet , meddig tart az út , kinek visz információt az utas , mondjuk 1000 földi év múlva etc. ) , nem létezhetnek a földön földönkívüli űrjárművek ! De természetesen mindenki abban hisz amiben akar , viszont a fizika ismeri a saját törvényeit , és azokat be is tartja ! (szemben az emberekkel )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  7. Geyza
    Igazad van : Megfelelő humorérzékkel minden kédés kezelhető .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. Hiába, különbözőek vagyunk…
    Mert számomra meg az az egyértelmű, hogy a technika fejlődéséhez idomul kissé megkésve az elme. Valamikor elképzelhetetlen volt pár óra alatt körberepülni a Földet. Amikor a vonat hozzákezdett hódítani, okos elmék meggyőződése volt, hogy a 30 km-es óránkénti sebesség veszélyes az ember egészségi állapotára. Sőt, voltak akik kijelentették, hogy levegőnél nehezebb akármi képtelen a levegőbe emelkedni. Istenkáromlásnak számított, hogy kődarabok zuhanjanak le a magasból…
    Soroljam?! Egy időben a föld az élet tengerén úszott…
    Szóval az, hogy a mi tudományunk jelenlegi állása szerint mi elképzelhetetlen, az nem mérvadó. A fizika törvényeinek töredékét ismerjük, s ugyanígy vagyunk a kémia biológia, stb-vel is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  9. Beszélő Szamár

    Ez a beszíjjazott űrlényes szvsz hoax, kamu. Valamilyen célt mégis szolgál, mivel FBI-s honlapon díszeleg.

    Ezek a valamik, amik nem űrhajók és nem is lampionok viszont felettébb érdekesek:
    /a helyszín Japán, ám ilyeneket már évek óta észlelnek szerte a Földön/
    lehet keresni sok ilyet a You Tube-on.

    http://www.youtube.com/watch?v=lo0OBeH8fho&feature=player_embedded

    http://www.youtube.com/watch?v=tZXenaZz60M&feature=player_embedded

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  10. Nem tudom bizonyítani, hogy Roswellben valóban lezuhantak azok a bizonyos ufók és voltak- e utasai. De amatőrcsillagász létemre állíthatom: nagyon sok érdekes dolgot lehet látni az égbolton éjjel és nappal. A jó részük valóban természeti, csillagászati jelenség, vagy az emberi tevékenység valamilyen , eddig nem ismert nyoma. De bizony akadnak azért – ahogy a csillagászatot tanító, neves szakemberek is megfogalmazták- jelenlegi ismereteink szerint nehezen magyarázható jelenségek. A tudomány fejlődik és egyre újabb rejtélyek oldódnak meg, újakra bukkanunk. Annyi egymástól független megfigyelés számol be szokatlan jelenségekről. Tudósok, katonák, pilóták, civilek… Valaminek lennie kell Ennyi ember egymástól függetlenül nem hallucinálhat, nem manipulálhat -évtizedek- évszázadok óta. A sugárzást sem hitték, hogy létezik, amíg í Curie -házaspár fel nem fedezte.Persze ismerni kell az égbolt, a természet jelenségeit-hogy nyilvánvaló dolgokat ne higgyünk UFO-nak. De az idegen civilizációk lehetőségét sem szabad kizárni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  11. Találtam egy ezzel kapcsolatos jelentést az FBI hivatalos honlapján, de az csak 1 oldalas és semmi konkrétum nincs benne, persze lehet, hogy csak én nem néztem utána jobban. Az biztos, hogy a honlapon ezt ők nem verik nagy dobra.

    Persze nincs kizárva, hogy igaz a történet, ez esetben nyilván már megszerezték a roncsokból, amire szükségük volt, a többit meg hulladéknak tekintik, amivel úgysem tud kezdeni senki semmit, ha egyszer előkerül :)

    Azért ha valóban szörnyethalt ott három idegen, akkor illene tisztességben eltemetni őket, mert nem állatok. Lehet, hogy ők is így gondolták, ezért nem találja senkit a holttesteket. Bármi lehet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  12. Na csak annyit mondok , hogy a föld felé tart 3 darab égitest melyről nem tudják , hogy mik de a mértük jelentős 30000 kilométer széles és ezért hozták nyilvánosságra amúgy szerinted mért épült az 51-es körzet ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (4 szavazatból)
  13. Az ilyenekben csak az az érdekes, hogyha az FBi mindent letagad, akkor a közvélemény szerint biztos takargatnak valamit. Ha viszont közzétesz valamit, akkor a közvélemény megkérdőjelezi a hitelességét. Ebből is látszik, hogy az emberek mennyire bíznak meg egy kormány által működtetett titkos szervezetben :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  14. Beszélő Szamár

    “a föld felé tart 3 darab égitest melyről nem tudják , hogy mik de a mértük jelentős 30000 kilométer széles”

    A Föld adatai:

    Fél-nagytengelye: 149.600.000 km (1CsE)
    Átmérője: 12.756,3 km !!!!!

    Három bolygó repked??? Ez vicc. Valami kisbolygót túloznak el az ufóSOKK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. honnan van ez a 3 égitest repül a föld felé sztori ? az lehet h jön valami nagy.. de az csak a kutatók szerint 2031-32-ben várható “kisbolygó” mely a műholdak és a föld között fog elhaladni. ez teljesen igaz. igy van igy lesz.,, az hogy becsapódik az még kérdőjel. de addig még rengeteg időnk van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  16. Sokszor nem is tudom, hogy sírjak e vagy inkább nevessek az olyan szűk látókörű embereken akik mindenféle ostoba módon próbálják megmagyarázni, hogy UFO-k már pedig nincsenek és nem is lehetséges mert a fizika így meg úgy. És egyéb okosabbnál okosabb indokokkal jönnek…..

    De a tény az, hogy már oly sokszor beigazolódott hogy tévedtek az emberek.
    Ha egy mostani ember visszamenne az időben csak pár száz évet és ott elmesélné az embereknek hogy most milyen eszközöket használunk és mikre vagyunk képesek nem csak hogy nem hinnének nekünk de még örültnek is tartanának és megégetnének. Tehát eleve ne kellene úgy hozzáállni a dologhoz, hogy ha vannak földönkívüliek és mondjuk kb 1000 év lenne az út tőlük akkor az hogyan lehetséges. Hát úgy hogy olyan technológiát használnak ami nekünk még ismeretlen. 100 éve még az is elképzelhetetlen volt, hogy egyszer ember fog sétálni a holdon. És megtörtént. Rengeteg példát lehetne felsorolni, hogy a múltban mi mindent tartottak lehetetlennek amiről mára kiderült, hogy lehetséges.
    De végül is teljesen mindegy, mert egy igazi szkeptikus még a saját szemének sem hisz. Ha elé raknának egy idegen holttestet arra is lenne valami magyarázat pl. szürkére festett szőrtelen majom vagy akármi más…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Bengázi: FBI-nyomozók a helyszínen 2012. október 4. csütörtök | AN

Modellgépet akart robbantani a Pentagonnál 2012. július 11. szerda | AN

Bűnösnek vallotta magát a Kapitólium robbantója 2012. június 24. vasárnap | AN

Mexikói gyilkos az élbolyban 2012. június 6. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos