Karnevál Miamiban 2011. April 6. Wednesday 18:20 Forrás: carnavalmiami.com

Karnevál Miamiban

Miami -  Karnevállal ünnepli a latin kultúrát Miami. Ha New Orleansnak saját ünnepe van – a Mardi Gras – akkor nekik is lehet karneváljuk, mondják. Igazi latin fiesta, amelyet minden évben próbálnak egyre kellemesebbé és családbaráttá tenni a napi mintegy másfél millió látogatóra is gondolva.

A karnevál legfontosabb programjai:

A Miracle Mile a karnevál egyik legfontosabb helyszíne, ahol különböző koncertek, kirakodóvásár és az elmaradhatatlan latin ételek várják a nagyközönséget.
Domino Park: dominóbajnokság, amelyen a város legjobb dominósai mérik össze tudásukat.
Calle Ocho: természetesen “nyolcadik utca” sem maradhat ki az ünneplésből, hiszen ez Miami latin központja. A Calle Ocho egyik leghíresebb fellépője ebben az évben Carnaval Kings Hansel y Raul. 2011-ben a Pitbull koncertje helyett olyan nevek lépnek fel, mint David Fernandez vagy Brassholics. Aki a karnevál ideje alatt Miamiba látogat, annak biztosan életre szóló élményben lesz része.

Carnaval Kings Hansel y Raul

Tags: , ,

Kapcsolódó cikkek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók