Ronai and Ronai
AMERIKAI

Deutsch “Tompika” ezúttal az alkotmányjogászt ekézi 2011. március 29. kedd 8:08 Forrás: ATV, AN

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Deutsch "Tompika" ezúttal az alkotmányjogászt ekézi

Budapest – „Kolláth évek óta hazudik, amikor alkotmányjogásznak mondja magát!Soha nem foglalkozott alkotmányjoggal, csak azért mondja, hogy szerepelhessen” – írja friss Twitter-bejegyzései egyikében Deutsch Tamás.

A fideszes EP-képviselő a tegnapi hírek után sem lankadt, óránként 3-4 posztot is kitwittel. Kolláth György alkotmányjogászról tegnap a következőket írta: „Kolláth szerint ellentétes a jelenlegi Alkotmánnyal, hogy Orbán a “Magyarország miniszterelnöke” megnevezést használja” „Azt még miért nem fedezte fel, hogy az összes sportágban az összes sportolónk és csapatunk alkotmány ellenesen Magyarország néven szerepel?”

Kedden reggel 8 óra körül Deutsch azt is megosztotta 550 követőjével, hogy “Lehet, hogy annak tűnik, de nem az – mármint Kolláth. Iszonyú sületlenségeket beszél. Izgága szoci aggitátor, nem alkotmányjogász.”

Deutsch Tamás március 7-én indította Twitter oldalát, a bejegyzése szerint névnapjára ezzel lepte meg magát. Azóta van, hogy naponta többször is kiír valamit. Mint a stop.hu hétfőn felhívta rá a figyelmet, Deutsch többek között a következőket írta: „Vannak rosszindulatú örültek. Vannak irtózatos g…k. Vannak gusztustalan rohadékok. És van Gyurcsány”. Március 19-én késő este azt írta: “Úgy látszik, a legjobb Fideszes barátaim körében is tombol a járványos meghülyülés. Most kéne egy pillanatra megállni, megnyugodni”.

Március 20-ai bejegyzése arról szól, hogy “A hazugság erőszak. A legalantasabb, legundorítóbb szellemi erőszak. Megismétlem:Elég a hazugságokból! Elég a posztkomcsi erőszakból!”.

Deutsch Tamás az Indexnek úgy nyilatkozott, nagyon tetszik neki a twittelés, mert végre ki lehet mondani, amit gondol. A legkevésbé sincs szándékában “visszaszívni” az ott leírtakat, mert “ahogy minden műfajnak, ennek is megvan a maga stílusa”.

A Twitter oldalon a “dajcstomi” név szerepel és a fideszes képviselő  képe is látható. Deutsch Tamás hivatalos honlapjáról is a “follow me on Twitter” gombbal lehet erre az oldalra jutni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -7 ( 9 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

40 Reader’s Comments

  1. Most legalább kiderült fehéren feketén ő is a bunkók táborát erősíti.A gátlástalanság mindennapos megnyilvánulásai.Ezek a jövőnk hangjai?Szép kis alternatíva.Ezt minden demokratikusan gondolkodó elmének el kell utasítania.
    Jó hangosan és örökre!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  2. És bizony tőle sem fog a fidesz elhatárolódni.
    Talán ő az egyszerű nép hangja? Abban a stílusban ír, amit még a 15 évesen iskolából kikerült, nagynehezen 4 általánost elvégzett suttyók is megértenek (és tán ezt még el is olvassák).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  3. Ezek a politikai szemetek (Orbán, Kövér, Dautch), ahelyett, hogy a cigányság, a leszakadó tömegek gondjait oldanák meg, még ma is csak POSZTKOMMUNISTÁZNI TUDNAK!
    Ebből születtek meg, ebből élnek, és virulnak még ma is, Wittner Máriájukkal együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  4. Egy xedrendű p..abubu, aki nem átalja mocskolni azokat, akik nem hiszik el ezeknek az “irtózatos g……nek, gustustalan rothadékoknak” (copyright Tomika) a folyamatos hazudozásait, nemtelen parasztvakítási kisérleteit és még hangot is mernek adni az ellenvéleményüknek. Mit lehet ezektől várni? Főnöke idegbeteg, ez meg félrészegen handabandázik! (“A gyerek meg a részeg mondja meg az igazat”)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  5. Nocsak, deutschfür tomika óránként 3-4 posztot is kitwittel. És akkor mikor dolgozik?
    N.b.: meghasonlott állapotba kerültem… Kivételesen több megjegyzésével értek! ;-)
    „Vannak rosszindulatú örültek. Vannak irtózatos g…k. Vannak gusztustalan rohadékok. És van Gyurcsány”.
    Valóban! Mert ugye tomika az első kitételekkel magukra gondol ;-) , ami szöges ellentéte Gyurcsán Ferenc Miniszterelnök úr! :-)
    Avagy:
    “Március 20-ai bejegyzése arról szól, hogy “A hazugság erőszak.A legalantasabb,legundorítóbb szellemi erőszak.Megismétlem:Elég a hazugságokból!Elég a posztkomcsi erőszakból!”.
    Tehát húzzanak a fidesznyíiken a sunyiba, máris sokkal több kárt okoztak, mint a tesztetosza cuclisták 8 éve alatt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  6. “A hazugság erőszak.A legalantasabb,legundorítóbb szellemi erőszak.”
    Most az egyszer egyet értek tompikával.
    Csak hogy az erőszakot ők követik el a nemzeten.
    Minden szavuk és mozdulatuk álszent és hazug.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  7. A hazugság a legalantasabb erőszak???
    Árulja már akkor el a nagyérdeműnek, de őszintén, hogy hogyan diplomázott le??? Ki írta alá a diplomáját!
    Öntsön már tiszta vizet a pohárba!
    Hazug nímand!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  8. Talán fél tőle a szókimondása miatt. A kutya is vonít ha megfenyítik :) Az igazság fáj és akkor ordibálja a butaságokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  9. Orbán András Lajos

    A barom arcú állat előadja magát, no PONT ENNYI EZ A GENETIKAI HULLADÉK!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  10. Kedves dr/?/tompa!Kolláth György minden szavára érdemes figyelni.De az önére?Az ország neve:Magyarország,államneve:Magyar Köztársaság.Hát,tényleg vette a jogi diplomát.Ön az ország szégyene

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  11. Ha dajcstomi akar lenni,akkor jöjjön onnan haza,vállaljon munkát,ne szégyenítsen minket Brüsszelben

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  12. Igen, vette a diplomáját. No nem pénzért ,ő mint hivatásos forradalmár megfélemlítésért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  13. A fenti cikkről eszembe jut, hogy annak idején öt évenként kellett vizsgázni bánya biztonsági szabályzatból a fizikai dolgozóknak. Aki nem tudta a választ és bukásra állt, annak feladtak egy mentő kérdést, hogy köszönnek a bányászok. A vizsgázó rávágta,” Jó szerencsét”. Átment. Deutsch Tamásnak a vizsgán a mentő kérdés szerintem az volt, hogy mi Magyarország állam formája. Megmondta, átment. Egyébként, ha valaki figyelemmel kíséri, a Fidesz belső köreit észre kell venni, hogy az erős emberek, külföldön kaptak munkát/EU/. Ilyen Pelczné, Szájer, Deutsch, Áder, Surján. Kíváncsi vagyok, hogy Rogánra, Lázárra, Kövérre mikor kerül sor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  14. Tompika netto hülye, és még az eredeti beszélgetést sem hallgatta meg, de már elitta és szétszívta az agyát,és nem is tudja mit írogat.

    Kolláth György-el készítettek beszélgetést. Szó volt benne OV-i bélyegzőjéről, meg megnevezésekről is.
    A válasz egyértelmű volt: nem ellentétes az alkotmánnyal, csak gyerekes! Ezt a pontos válasz. A bélyegzőről is nagyon korrekten nyilatkozott: eddig a Magyar Köztársaság Miniszterelnöke feliratozást használták, amit OVi átfaragtatott magának , lehetséges, nem túl szép- de nem számít csak az aláírás, és most ovi a min.elnök.

    A mérhetetlen trágárkodás meg magát tompikát minősíti.Vigyék már egy drogtesztre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  15. dr. dolmany ferenc

    Szerintem,az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulások érdemben szóra sem érdemesek! Az idő , és a történelem ezeket túlhaladja, feledésbe mennek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  16. Tamáska még érettségizni sem tudott pártja segítsége nélkül. De nem hülye, csak bunkó. Szégyelnivaló, hogy egy ilyen ember EU-s képviselő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  17. Deutsch Kolláth úr lába nyomáig sem ér fel jogi “tudományávan”, de meberi tisztességével sem, logikus tehát, hogy csak gyalázni tudja az alkotmányjogászt. Az internetes fórumok kommentjei nagyrészt ugyan ilyenek. Az emberek dükükben vagy politikai vakságukban előszeretettel gyalázzák, sértegetik a nekik nem tetsző embereket.
    Megjegyzem, Kósa Lajos ma reggel az ATV műsorvezetőjének Wittner Mária kijelentésével kapcsolatos kérdésére Mécs Imréről kezdett el beszélni, arról, hogy beült a szocialista frakció soraiba. A gyülülködő, a neki sosem ártó embertársa halálos betegségén bunkón élcelődő képviselőtársának kijelentését nem tartotta elitélendőnek. A FIDESZ politikusok évek óta rágalmazzák politikai ellenfeleiket és az övékétől eltéri véleményt megfogalmazókat. Ez lett a trendi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  18. Valaki tudja hogy miért titkosították Dajcs Tomika édesanyjának a nevét ha jól tudom 80 évre? Mi a titok nyitja? Ennyi balul sikerült élőszövetet ritkán látni olvasni, mint ez a narancsbőrös csapat. Éljenek ők úgy mint a hajdani középosztály lesüllyedt tagjai… Le a narancsbőrrel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. dajcs egy szánnivaló, félresikerült figura. A pártját minősíti, hogy európai képviselő. Őt magát meg a bejegyzései.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. MI VAN?! Kolláth nem alkotmányjogász?? Magánál van ez a valami?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  21. Dojcstomi láthatólag nem beszámítható, megjegyzem régebben sem volt az.Kár időt és energiát pazarolni rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  22. Nem a kimondott szavakban és azok szalonképességében rejlik a lényeg, hanem abban, hogy ez a stílus elárulja a Fidesz jövőbeni stratégiáját! Emlékeztetek a Kossuth téri nemzeti vizeldére ahol a legmagasabb szinten képviselte magát a Fidesz vezérkar naponta. Határon túl és innen azokat az embereket tekintik bázisuknak akik ebben a stílusban élik az életüket. Ezeket tudják majd nagy tömegben”fillérekből” megvenni választások előtt és ezeknek tudják bemagyarázni, hogy azért nincs több, “mert a kommunisták ellopták”!
    Kell olyan ember a pártban aki beszéli a nyelvüket, akit maguk közül valónak gondolnak, akinek értik a “nyelvét” és stílusát!
    Ő lesz a “vezér” magyar hangja neoprimitív szinten!
    A Fideszben semmi sem történik véletlenül, a látszat nagyon fontos és Dajcsnak sem kell megszakadnia, hogy idáig hitelesen adja magát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  23. Deutsch “Kiafranctudjamostmiisanevem” Eszement Tamás megmutatta ,hogy kell viselkedni egy képviselőnek ,és milyen hangnemben kell ,a választókkal beszélni. Amúgy ez a “felemelő ” stílus jellemző az egész fityisz vezérkarra !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. Én az alábbira módositom Deutsch szöveegét.-Vannak rosszindulatú őrültek. Vannak gusztustalan rohadékok. Vannak irtózatos g…k. Van Gyurcsány. És van Tomika.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  25. Konyorgom, valaki szoljon mar ennek a buta, primitiv szerencsetlennek, hogy ennyi idosen viselkedjen mar komoly, erett, felnottkent, POLITIKUSKENT, ha nem tudja, hogyan kell, nezzen korul, hatha Brusszelben elmeseli neki valaki!
    Helyette eg a pofam, kulfoldon le fogom tagadni, hogy magyar vagyok, mert utalom, ha sajnalnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. Nem tudom, hallgatta-e valaki a Klub Rádiót, amikor Bolgár György beszélgetett (volna) ezzel a senkiházival? Az, hogy nem hagyja a kérdezőt szóhoz jutni, csak mondja-mondja az egyre hülyébb gondolatait, már az kiveri a biztosítékot. A jó édesanyja nem tanította meg őt viselkedni? Miféle viselkedés ez? Ilyen emberek képviselik hazánkat az EU-ban? Szégyen!
    Igen szégyen ránk, szégyen és gyalázat főleg a pártjára, akik ezt lehetővé tették! Már itthon sem állt a helyzet magaslatán, egy link, zűllött életű, magamutogató, öntelt pojáca, ugyan olyan hordószónok, mint OV. Nem véletlen, hogy egyetlen felesége / vagy anya sem maradt mellette. Milyen példát tudna mutatni a gyerekeinek? Ezt a fideszes erkölcsöt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  27. A stílus maga az ember. Lényegi különbségek vannak a két személy között. Kolláth Úr summa cun laude (azaz végig kitűnő) eredménnyel végezte el a jogi egyetemet, máig tanít is. Deutsch pedig politikai érdemei? elismeréséül (a legnagyobb titkok közepette kapta meg diplomáját, mert a sportminiszterséghez szükséges volt). Az egyik talpig úriember (magatartásában, beszédében, erős hangja ellenére emberségében), a másik pökhendi önsors és nép romboló. Az első a népéért, annak előrejutásáért tenniakaró, az igazságért kiálló, a másik komolytalan, népét semmibevevő, üresbeszédű. Lehetne még folytatni. A bibi csupán annyi e két személy között, hogy az egyik az igazságosság érdekében szól, a másik akiből trágárul fröcsög a szó, a mi képviseletünket látja el az Európa Únióban. Ez egy nagyon kemény lejáratása Mo.-nak.Mondhatná, hogy ami a szíven az a szájon? De egy “tróger”sem viselkedik így. Még a kocsmában sem. Doktor/jogász úr. Mi lakozhat még önben? Találos kérdés: Ki képviseli jobban hazája, és a benne élők érdekeinket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  28. Helyesen: Summa cum laude.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  29. Emberek ti választottátok és ti tartjátok el évtizedeken keresztül.Mit reklamáltok.Mit tesztek ez ellen.Semmit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Ez a Deutsc egy rosszindulatú örült és egy gusztustalan rohadék.
    Az elmult 9 évben, Orbán és pártja hatására Magyarország megtanul kulturálatlanul cselekedni, beszélni.
    Már mindennapi megszokottá válik, hogy Deutsc-ot egy rosszindulatú örültnek és egy gusztustalan rohadékoknak hívjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Orbánt meg egy beteges hazugnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Szép pélkdányok: Orbán , Kövér, Deutsc, Lázár, Witner, stb.
    Szájukból ömlik a szar.
    Mi lesz velünk magyarok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. Miamare,

    hallgattam, de engem igazán az háborított fel, hogy Bolgár György jópofizik egy ilyen alakkal, aki élő adásban is büszkén vállalja twitteres “stílusát”.
    Mért kell normális embereknek leállni beszélgetni ilyen alja népséggel? Mért kell úgy csinálni, mintha lenne ez a dajcstomi valaki?
    Bolgár most azt hiszi szembesítette Deutschot önmagával? Hát nem. Csak kiszolgálta a fideszt. Mert lám, ők milyen rendes fiúk, elmennek ebben a böhöm nagy sajtószabadságban az ellenzékhez is nyilatkozni.
    S mért nem kérdezte meg tomikát, miért is hülyék szerinte a párttársai?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Tegnap Dojcs Tompi felhívta a Club-Rádiót és közel negyedórás szónoklatot tartott.( A műsorvezető eközben alig jutott szóhoz, mulatságos volt )
    Intelligensen magyarázott valamit, valami érthetetlent és zavarosat.
    Csak egy dolog világlott ki az egészből, nevezetesen hogy amit tett az teljesen helyénvaló és jó dolog volt.
    Merthogy ezen a Twitteren ez a szokás.Zárójelben hozzátette: ” Persze hogy nem beszélek így az EU parlamentben )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. Mulatságos??? Siralmas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Ha úgy twitterezik, hogy abból nem tűnik ki kicsoda ő, akkor oké. Anyázhat. De egy politikus nem nyilatkozhat magánemberként alpári stílusban politikáról. Ebben az esetben a magánember nem választható el a politikustól. Vélemény akar formálni, miközben politikusként elhatárolódik saját magától. Nevetséges.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. Bár Kolláth nem szorul védelemre, mégis engedtessék meg, hogy egy ilyen senkiházi r e n e g á t támadásától megvédjem.
    Az a Deutsch támadja a köztiszteletben álló, és népszerű alkotmányjogászt, aki őt, a link arany(már nem sokáig)ifjút zsebrevágja nem csak a jog ill. alkotmánytudománytudomány dolgában, de még a sport ismeret témájában is, pedig D ennek még minisztere is volt. Most az erkölcsi kérdésekről, a csodagyerek botrányairól már ne is beszéljünk. Ez a sötét alak csak tanulni mehetne Kolláthoz négykézláb mászva…. Fuj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. Kedves Hanna!
    Azért, mert Bolgár György egy úriember egyrészt, másrészt azok meg nem mondhatják, hogy csak a baloldal beszél. Viszont így nagyon kulturáltan lehettünk annak tanúi, hogy kik is valójában a jelenlegi fideszes politikusok. A Deutsch egy idióta, passzol a csapat-összeállításba. Nyugodtan nyilatkozzanak mindenhol, legalább a normálisabb emberek felébrednek.
    Kálmán Olga műsorában Szíjjártó is (már nem először) csak a hülyeségét szajkózta, pl. WM ügyben is. Ez a pojáca állítólag papoknál tanult. Ilyen egy mélyen vallásos, keresztény ember??????
    Ilyenek hőbörögtek a Parlament előtt anno, hogy Gy. takarodj.
    Csak így tovább !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Kedves Miamare!
    Ajánlom Wikipédia megtekintését. Ha beütöd WM élete címet, választ kapsz pályafutására. Bolgár György egyszerűen a neveletlen emberrel nem tudott mit kezdeni. Ő tudja, hogy nem illik folyamatosan belebeszélni a másik mondandójába, főleg, ha itt még hangerővel is párosult.
    . ‘Mentségére” Deutschnak, hogy csak önmagát adta. Ma már nem csak én gondolom úgy, hogy ez is csak egy jól megszervezett akció volt, hiszen folyamatosan kell a botrány, elterelő hadműveletnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. Hanna kedves:
    Megint kiviláglott hogy az írásos formában történö távbeszélgetés idönként erősen félreérthető, elnézésedet kérem miatta.
    Nem az volt mulatságos hogy Tompika túlbeszélte Bolgárt, hanem ahogya a Bolgár derűsen tűrte a dolgot…Néha megpróbált értelmes kérdést feltenni, de aztán belátta hogy nincs értelme neki.Hagyta had beszéljen csak az idóta.
    Mikor a beszélgetésre szánt idő vége felé közeledett, erővel átvette azért a szót, 180 fokkal témát váltott és amikor Tompi ezen kissé elakadt ( mint agyonhallgatott 78,.as régi lemez ) udvariasan elköszönt…Komolyan mondom fel fel röhögtem a ” riport ” közben!
    Ha nem eképpen jár el Bolgár úr, lekellett volna némítani a Dojcstompit, mondat közepén , mert ugye jöttek a Hírek.
    Egy mondatot mondott el de az negyedóráig tartott. Najó…hármat :)
    Ez viszont alkalmat adott volna a FIDESZ.-nek arra hogy megmutassa Ország-Világnak : az elnyomó-jellegű balliberális média belefolytja a szót a másképp gondolkodókba.
    Szerintem erre ment ki az egész.Biztos hogy legalább nyolvan szerviensük rögzítette az egészet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

BKV-ügy – Kocsis megy 2011. szeptember 5. hétfő | AN

A Fidesz az elmúlt 20 év legembertelenebb kormánya 2011. szeptember 1. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos