Ronai and Ronai
AMERIKAI

Jótékonyság nélkül Bill Gates lenne a leggazdagabb 2011. március 8. kedd 14:04 | MTI

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Jótékonyság nélkül Bill Gates lenne a leggazdagabb

New York – Jótékonyság nélkül biztos, hogy Bill Gates vehetné át a világ leggazdagabb emberének járó címet, azonban a Microsoft alapítója nagylelkű adományaival másnak is esélyt adott arra, hogy a nyomdokaiba lépjen.

A Forbes amerikai pénzügyi magazin a világ leggazdagabbjairól szerdán megjelenő idei ranglistája még tartogathat meglepetéseket, miután a Microsoft alapítója 88 milliárd dollárra becsült vagyonából tekintélyes összeget ajánlott jótékonysági szervezete, a Bill és Melinda Gates Alapítván javára.

Így a szoftvermágnás vagyona “csupán” 49 milliárdra apadt, és ezzel igazi versenyhelyzet alakult ki a világ leggazdagabbjai között.

A tavalyi győztes, a távközlési érdekeltséggel bíró mexikói mágnás, Carlos Slim biztos, hogy idén is dobogós lesz, és az előrejelzések szerint vele együtt idén is Gates, illetve Warren Buffett amerikai üzletember között dől el a verseny.

Jótékonykodás nélkül azonban nem lenne kérdés, hogy ki a világon a leggazdagabb – mondta David Lincoln, a Wealth-X vagyonelemző cég vezetője. Slim vagyonát jelenleg 60 millió dollárra becsülik, míg a szintén bőkezű jótékonykodó Buffett 47 milliárd dollárral rendelkezik.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Orbán smucig, ha Auschwitzról van szó 2013. május 10. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos