Charlie Sheen 100 millió dollárra perli a Warner Bros-t 2011. március 11. péntek 6:00 | MTI

Charlie Sheen 100 millió dollárra perli a Warner Bros-t

Washington – Charlie Sheen kedden 100 millió dolláros kártérítési keresetet nyújtott a Warner Bros. Television ellen, amiért a társaság felbontotta a Két pasi meg egy kicsi forgatásáról kötött vele kötött szerződést – jelentette be csütörtökön a színész jogi képviselője.

A keresetet, amely külön alperesként nevezi meg Chuck Lorre producert, a sorozat szereplői és a forgatáson alkalmazott televíziós stáb tagjai közösen indították. A felperesek szerint Lorre és a Warner Bros. egyoldalúan döntött úgy, hogy a szezon hátralévő részére nem fizeti ki sem Sheent, sem pedig a csapat többi tagját.

Sheen az epizódonkénti 1,8 millió dolláros gázsijával az amerikai televíziózás legjobban fizetett sztárja volt, mígnem januárban drog- és alkoholelvonóra kényszerült, miután a média ismét kiteregette vadul kicsapongó életmódjának részleteit. A színész a sorozatban a valódi énjéhez köze álló, a pohár és a hölgyek fenekére szívesen néző figurát alakított.

Február végéig Charlie Sheen a médiában több éles kirohanást intézett Lorre és a Warner Bros. ellen. Végül a CBS csatorna úgy döntött, hogy felfüggeszti a sorozatot sugárzását és törli az idény hátralévő epizódjait. Sheen ettől kezdve még élesebben támadta ellenlábasait, akik hétfőn úgy döntöttek, hogy felbontják a vele kötött szerződést.

A keresetet a Warner Bros. szóvivője nem kívánta kommentálni.

Címkék:,

Kapcsolódó cikkek

Charlie Sheen: “Látni fogom a saját temetésem” 2011. augusztus 7. vasárnap | AN

Charlie Sheen javítani próbál hírnevén 2011. április 4. hétfő | MTI


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók

Blogok