Ronai and Ronai
AMERIKAI

Megtört öregember hitetlen beszéde 2011. február 8. kedd 6:26 | AN

  • Hozzászólások(97)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Megtört öregember hitetlen beszéde

Budapest – Újabb cigányozás, tyúklopással hülyítés, reflexió az “elszámoltatás” kudarcára, megint egy hadüzenet, most az államadósságnak, ijesztgetés a visszatérő múlttól – egy ki tudja mitől megöregedett, összeszakadt, hitetlen ember beszélt részben a semmiről, részben olyasmiről, amiben már maga sem hisz.

A Millenáris Park Teátrumában az ötvenes éveket idéző vörös transzparensen a jelszó: Magyarország megújul. A pulpitus mögött kerítést csináltak nemzeti színű zászlókból. A vendégek között olyanok foglal helyet, mint Mádl Ferenc volt államfő és felesége, Tőkés, Tarlós főpolgármester, Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, Antall Józsefné, Széles Gábor Magyar Hírlap-ipari médiavállalkozó, Kovács István volt bokszoló, új arcként Mocsai Lajos, a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Vajna, a filmipar reformjáért felelős kormánybiztos, Kálomista Gábor producer, akinek valamiért majd lesz pénze filmkészítésre, szégyenszemre Kun Miklós és Gereben Ágnes történészek, a gyávaság élő szobrai, akik azt gondolják, így úszhatják meg a következő kitelepítést, Grosics Gyula kapus és Pozsgay, a legutolsó MSZMP-kormány államminisztere.

Orbán Viktort szokásos szervilizmusával köszöntötte Balog Zoltán, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület aktuális elnöke. Balog azt mondta, hogy “kilenc éve voltunk így együtt utoljára, hogy Magyarország miniszterelnöke beszélt”. Ezzel azt mondta, hogy kilenc évig nem volt Magyarországnak miniszterelnöke, legalábbis ők nem fogadják el, ha a nép mást választ, mint Orbán Viktort. A magyar közállapotok hű tükre, hogy ez az ember a parlament emberi jogi bizottságának elnöke. Hogy az eddigi kormányzás egy nagy fiaskó, azt a maga módján úgy fogalmazta meg, hogy “a győzelem pillanatában tudták, nehéz lesz, de ez nem tántoríthat el attól, hogy nekilássunk, a becsületünk múlik rajta”. Balog ezután megköszönte Orbán kiállását, hogy nem tűrte a gyalázkodást Strasbourgban, amely az országot érte. Azt az esetet interpretálják így a hívők,  amikor személyesen Orbán Viktort szembesítették tetteivel, és ő a saját leégését az ország elleni támadásnak nevezte.

Orbán mintha csak a KISZ-ben volna, minden évnek ad egy jelszót, olyan az egész kormányzása, mint a Forradalmi Ifjúsági Napok. Mint kezdte, 2010 az összefogás éve volt, 2011 pedig a megújulás éve, amikor is átszervezik és új alkotmányos alapokra helyezik Magyarországot, 2012 az elrugaszkodás éve, 2013 az emelkedés éve, míg 2014 a gyarapodás éve lesz, amikor bizonyítékot kapunk arra, hogy erőfeszítéseinknek volt értelme. Ez a terv nem a szocializmus ötéves terve, mondta. De az.  Senki sem állíthatja, hogy garantálni lehet a sikert, ez csak egy terv, egy emberi terv, de sok millió magyar közös terve. A mi közös akaratunk és elszántságunk, munkába vetett hitünk adja a fedezetet. Ahogyan ezt Orbán elmondta, abból látszik, hogy maga se hisz benne.

Ismételjük el a leckét: összefogás, megújulás, elrugaszkodás, emelkedés, gyarapodás (nyilván a magasban).

Az elmúlt évek csúfosan elbukott (elbuktatott) reformterveivel magyarázta a jelenlegi állapotokat. Orbán szerint még mindig viszket az emberek tenyere,  ezért azt üzente az elszámoltatási kormánybiztosának, hogy “iparkodjon, mert igény van rá”. Vagyis, elégítse ki a bosszúvágyat. Orbán Viktor szeretné a 2013-ra tervezett felemelkedéssel kezdeni és későbbre hagyni a megújulást “és az elrugaszkodással járó izommunkát”. De nem kezdhetjük a disznóvágást a disznótorral, mondta. Enni majd később fogtok, előbb dolgozni kell. Orbán a Népszabadság tudósítása szerint azt mondta, hogy “természetesnek kell venni, hogy a sikerhez vezető út Magyarország átszervezésén keresztül vezet. A megújulás újjászületés, küldetés. Az elmúlt években fordítva éltünk, mert akik egészséges életfelfogásuk, törvénytisztelő gondolkodásuk szerint éltek, sokszor azzal szembesültek, hogy megvetés tárgyai lettek. Akik úgy gondolták, hogy a verseny lényege, hogy a jobb és olcsóbb nyer, azoknak a silány minőségű árukkal kellett beérniük. Voltak, akik úgy gondolták, érdemes jól dolgozni, mert jobb munkáért jobb megélhetés jár, és jobb munkából élni, mint segélyből, azzal szembesültek, hogy az állam közmunkák szervezése helyett segélyeket adott, és súlyos adóterheket kellett viselniük”.

Orbán szerint az alkotmány nagyon fontos az újjászületéshez. Le kell zárni a múltat, és a nyugdíjak biztonságba helyezése után azt mondta, hogy “biztonságba helyezzük a jövőt”. Sorsfordító küzdelem előtt állnak. Ilyenkor a legbátrabb ember számára is egyszerre félelmetes és felemelő, mondta Orbán, elárulva ezzel, hogy fél. Félelem van bennünk, mondta, hiszen az egész nyugati világot fenyegeti egy óriási lavina, amit válságnak nevezünk. Mindenki félti az otthonát, hazáját. De nincs okunk szégyenkezni amiatt, hogy félünk. Az eurozónához csatlakozott államok komoly lépésre szánták el magukat, közös gazdaságpolitikát hoznak létre. (Ez utalás arra, hogy az euróövezethez tartozó EU-tagországok saját gazdaságpolitikát hoznak létre, kihagyva ebből a többieket, és ignorálva a magyar EU-elnökséget, a terveivel együtt.) Mi elszalasztottuk a biztonságos kikötőt, mondta, mi lesz így velünk?

Összehúzva, meglapulva nem lehet kivárni a válság végét, ez csak összeomláshoz vezethet, mondta. Fel kell ismerni, hogy minden veszély egyben lehetőség is. A hegyi mentő tudja, hogy a lavina nem fog kitérni, nekünk is tudni kell: sem a válság, sem az adósság elől nem tudunk kitérni. Ne higgyük, hogy összehúzzuk magunkat, és a veszély majd valahogy elmegy, mert ez az út az összeomláshoz vezet. Majd Edison laboratóriumának leégését hozta fel példaként, mondván a tudós 67 évesen is tudott örülni, hogy tiszta lappal indulhat, és három hét múlva megcsinálta az első fonográfot – tette hozzá.

Ez idáig elég rosszul hangzik.

Merre tovább? Előbb a múlt erőinek üzentünk hadat, folytatta Orbán, most pedig az államadósságnak. Csak akkor lehet legyőzni az adósságot, ha mindenki dolgozik, aki tud – jelentette ki, ami nagyjából azt jelenti, fogalma sincs róla. Az, hogy mindenki egyszerre lapátol, még nem hozza el a jólétet, ezzel egyszer már Kínában is próbálkoztak. Orbán szerint minél kevesebben dolgozunk, annál rosszabb lesz élni az országban. A tétlenség a legrosszabbat hozza ki. A magyarok azonban dolgozni akarnak, nem segélyből élni, nem ügyeskedni. Azt mondta, sokan érzik úgy a 40-50 évesek körében, hogy őket már leírták. A munkanélküliség nem egy adat, amin sajnálkozhatunk, hanem határozott és bátor lépésekre van szükség. Akit lehet, visszahúzunk a munka világába, és ott is tartunk, de ez nem lesz konfliktusmentes.  Nem mindenki azért munkanélküli, mert nem kap munkát. Vannak, akik úgy gondolják, hogy segélyen élni kényelmesebb, ebből-abból pénzt is lehet csinálni, akár tyúklopásból. Az alpári  cigányozás ezúttal se maradhatott el, hogy jól érezze magát a derék magyar ember. Ezt a problémát meg kell oldani, mondta, mert komoly társadalmi feszültséget okoz. Főleg, ha egy miniszterelnök ilyen kontextusban beszél róla. Csak azokról kell gondoskodni, mondta, akik nem tudnak munkából megélni. Talpon kell maradni, meg kell erősödni és meg kell állnunk a saját lábunkon. Ha nem dolgozik mindenki, aki csak bír, akkor külföldi lélegeztetőgépen marad az ország, de a gép bérleti díja egyre drágább.

Az ország kilenc hónap után készen áll a megújulásra, s olyan eredményeket értünk el, ami 20 év alatt sem sikerült. Ha nem sikerül a megújulás, visszatér a múlt. De ha sikerül, akkor Magyarország képes lesz minden becsületesen dolgozó magyar ember számára biztosítani a megélhetést. Ahhoz, hogy Magyarország legyűrje az államadósságot, mindenkinek, aki munkaképes, dolgoznia kell. Orbán Viktor szerint ha nem sikerül a megújulás, visszatér a múlt, “ránk szakad az ég, elsöpör az államadósság lavinája, és hosszú időre elveszítjük az esélyt a felemelkedésre”. Ha viszont “sikeresen vívjuk meg a küzdelmet, ha néhány dologban ismét elsők lehetünk Európában, mint ahogy az adórendszerünkkel már azok vagyunk”, akkor Magyarország képes lesz biztosítani a boldogulást itthon minden becsületesen dolgozó és vállalkozó magyar ember számára. “2011 a megújulás éve: a megújulás újjászületés, küzdelem, küldetés. Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!” – zárta évértékelőjét Orbán Viktor.

Ami elhangzott, egy megöregedett, megtört, tanácstalan, kilátástalan, félelmekkel teli, hitetlen ember üres beszéde és locsogása volt. Az illető, aki ezt előadta, a Magyar Köztársaság miniszterelnöke.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (80 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +117 ( 157 szavazatból)
Megtört öregember hitetlen beszéde, 4.4 out of 5 based on 80 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(97)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

97 Reader’s Comments

  1. Az egész bohózat a mesebeli lányt ,juttatja eszembe : jöttem is meg nem is ,hoztam is,meg nem is !

    Azért ez sem semmi ,40 perc semmit mondás ,vajon ezt a párttitkár apuka tanította ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (47 szavazatból)
  2. hisztis myrtill

    Gyerekek!

    Amit ideirok az csak a fantázia szüleménye,ha mégis valaki azonosságot vélne felfedezni.
    Kórházi várakozás alatt került kezembe a Manager Magazin oldtimer példánya:benne K.úr nyilatkozatával-jobban szeretek bécsi vagy párizsi utcákon sétálgatni ott nincsenek zavaró sötét emberek jobb a hangulat,meg megtehetem-.Másik K.úr még oldtimerebb nyilatkozata-legszivesebben otthon ,mackónadrágban a feleségemmel szilveszterezek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  3. Hol van az 52 komment? Csak hármat tudok megnézni, akárhová kattintok.Üdv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. “Juli néni, Kati néni

    - letye-petye-lepetye! -

    üldögélnek a sarokba,

    jár a nyelvük, mint a rokka

    - letye-petye-lepetye! -

    Bárki inge, rokolyája

    - letye-petye-lepetye! -

    lyukat vágnak közepébe,

    kitűzik a ház elébe

    - letye-petye-lepetye! -”

    Ez jut eszembe az egész kormányról, a vezetőjéről, meg az, hogy elnézést kérek Weöres Sándortól.
    Azt nem értem, hogy néhány normálisabban gondolkozó fideszes miért hagyja, hogy egy beteg ember vezesse az országot, legyen a miniszterelnök! Mi a jutalom??!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (48 szavazatból)
  5. A hozzászólások fölött ott van, hogy “korábbi hozzászólások”. Rá kell kattintani, és megjelenik a többi hozzászólás. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  6. Kedves Kivancsi,

    átfordult az oldal. Korábbi hozzászólások, illetve Legújabb hozzászólások gombbal lehet oldalt váltani.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  7. 2 dolog miatt kattanhatsz be agyilag.Ha nem éred el,amit szeretnél,ez vagyok én,vagy eléred amit szeretttél volna.Ez viktor.Csakhogy jómagam nem nyomorítom tovább a nyomorultakat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  8. Zoli!

    Az első is Viktor, ‘98 után! A mai sokkal rosszabb, mert gyűlölet áll a háttérben. Igazi, csípőből támadó gyűlölet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  9. Vajon miért nem mondta ki nyíltan,hogy a cigány nemzettársainkra gondolt a tyúklopással kapcsolatban?Ennyire gyáva,hogy nem meri felvállalni bayer haverja gondolatvilágát?Ebből egy dolog jön ki,saját magának nincs semmilyen jövőképe.Csak a hatalom élvezése,röpködni a világban,jókat enni,a többit megírják a csicskái.Csak ezt tudom elképzelni.Jó akar lenni vonával,hogy megszorítja a cigány és a szegény ellátását.Miért nem lázár nemzettársán kezdi…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (36 szavazatból)
  10. Ott volt kokó a levitézlett bokszoló?Ja,emlékszem…Soronkívül kapott az első zorbán kormány idején 20 millió vissza nem térítendő támogatást az étterméhez.Kokó a hosszúnyelv…De sok van még az ilyenből,és tartják a markukat,de nekik egy tyúk kevés….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (44 szavazatból)
  11. NewNew: bár a “felcsúti betegnek” is ez lenne az utolsó beszéde!

    Gonoszka, ha mosolyogni akarsz, akkor a kettőspont előtt tégy egy szünetet is!

    orbán unja magát, ez a gazdagok leggyakoribb betegsége. Unja a játékot, mert nem hozta el neki az EU 12 csillagos koronáját, a magyar meg kinek kell azok után, hogy mint soros elnök sem áll szóba vele senki. Ezt a sértés, hogy most a háta mögött szervezkednek ELLENE, sose fogja megbocsátani. Jaj, az Eu-nak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (42 szavazatból)
  12. :-) Megpróbálom, köszönöm a jótanácsot. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  13. :-( Működik. Egy másik própa, a sírósnak is kell müködni! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  14. Ez így tökéletes-.NO COMMENT

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. Mottó: Caligula után, “szabadon” :

    Az Úr hangja: “Csak dícséret illet, nem bírálat!”

    Madách Imre- Az Ember tragédiája

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  16. Szerintem akik átszellemült arccal,könnyes szemmel hallgatták a rablót , azok egytől-egyig havi szinten komoly összegekkel gazdagodnak a szegényektől elzsarolt,ellopott pénzből részesülve.Örömtől könnyes szemmel az ember nem lát tisztán,csak miután majd a könny is felszárad…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  17. A paranoia progrediáló tünetei mind jobban kiülnek mimikai izmaira és eddigi zagyva gondolatait még szétfolyóbbá teszik… Valóban egyetlen talpnyalója nem akarja észrevenni,hogy a vezér agya fölbomlóban van???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  18. A hívek meg boldogok, hogy szólt hozzájuk az Úr! Az illusztris vendégek, mint Csányi, Széles, Mádl, Kokó Lázár, (az üzletláncos)meg sorolhatnám még, csak ámultak, és itták a szavát. Senkinek nem tűnt fel hogy jár a szája, és nincs tartalom?Fel nem érem ésszel… A fideszeseknek ennyi elég???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (41 szavazatból)
  19. Bocsánat az offolásért, postot feltenni nem tudok. Így csak egy vázlatot helyezek el. valahol talán megbeszélhetnénk.
    ….Magyarország Európa éléskamrája.

    Valamikor, hajdanán, hogy a Csallóköz és a Bácska, Bánát Magyarországhoz tartozott,
    a magyar acélos búzát Kanadáig szállították. A magyar marhát az itáliai piacokon árulták és a magyar borra csettintett Európa ínyenc étkeket fogyasztó társasága.
    Ma Magyarországon Borsódban az éhséglázadás árnya vetül a falvak és külvárosok házaira. Mit fogunk csinálni, ha éhes férfiak, sovány asszonyok őrjöngő áradata zúdul ránk? Malevil lakóiként fogunk viselkedni és halomra lőjük őket?
    Csak a linket adom be, el lehet olvasni.
    http://hirszerzo.hu/belfold/20110208_borsod_ehseglazadas_kaufer?s=hl

    Közel az idő! Valamit tenni kell nemsokára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  20. A semmit nagyon nehéz értékelni . Orbán megpróbálta . Engem a legkevésbé sem győzött meg . S valószínűleg még nagyon sokan vannak akik hasonlóan éreznek . Beszélni, beszélni és nem mondani semmitse ez ám a “művészet , Orbán ezt már a tökéjre fejlesztette .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  21. most én várok moderálásra :-(
    Ezt lehet törölni!:-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. Minden a fejben dől el. Én már láttam ilyet régen. Annak a szónoknak János volt a keresztneve, és nem 2/3-a volt (53%) hanem 97%-a. Ezt a semmit mondta szintén, Ő is megjelölte, hogy megyünk előre hatalmas léptekkel az ..izmus felépítésének útján. Aztán vége lett a hegynek. Néztük a másik oldalt meredten. Persze azemberek többsége akkor is tapsviharral honorálta a legvidámabb barakk építésének terveit. Aztán jöttek valami “..körösök”, azemberek már nem is tudják kik voltak. De a bontásban elsők lettek az egyenlőbbek, és megcsináltuk a Demokráciát. Ez aztán nem sikerült a legvidámabbra, mert bontják ezt is a “fülkések”. Úgy látszik még mindig ott állunk a szakadék szélén, nincs aki hátraarcot vezényelne. Azért van aki megpróbálta, de nem a Nép nyelvén, és sietett is ráadásul, rafináltan elzavarták a “fülkések”. Talán a Népet nem tanítgatni kellene, hanem tanítani, esetleg “nem középiskolás fokon” azoknak, akik tudják merre van a szakadék-elkerülő út “, ha egy megérti adja tovább ötnek”, módszerrel.
    Az önként jelentkező tanítók szerintem ide is írhatnak. Az látszik azért, hogy ez is a 22-es csapdája. A tizenkét apostol is kerestetik (ahogy Heller Ágnes mondta az SZM TV-ben). Aki hallja, adja át annak aki nem látja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  23. Igen.Nekem ha lenne bankbetétem,biztos nem itt tartanám.Egy rendelet,a kétharmaddal,máris nem kapod meg a pénzed.Énrám nem vonatkozik,de akinek van pár milliója örökség,szorgalom stb miatt,nincs messze ausztria,szlovákia…..nnem mondtam semmit,kedves megfigyelők…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  24. Adminhoz egy apró kérdés: A cim, HITETLEN, vagy netán HITELTELEN akar
    lenni?
    A másik. 12:42-kor beírt hozzászólásom mellett még mindíg ott a pros jelzés, miközben a 13:41 és 13:45-ös hsz. már piros jel nélkül van fenn.
    Ez még mindíg rendszer, illetve serverhiba? Hm!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  25. Minden a fejben dől el 2.0. Úgy látom kivívtam a moderation robot ellenszenvét. Talán történelemórára kellene járatni. Persze az is lehet, hogy nem fogalmaztam pontosan. Azért itt most megtenném. A János, természetesen Kádár János, a …körösök a reformkörösök akik legalább 30 ezren voltak, és szétverték az állampártot (MSZMP). A mostani politikusokból sokan úgy tesznek mintha ők tették volna. Sajnos a megnemértett hitű vezérünk, Pozsgai Imre most Viktor vezér (remélem ezt érti az a fránya robot) csónakjában utazik. És felállva tapsol. A “fülkések” a fülkeforradalom irányítói, a Nép “többsége”, természetesen Viktor vezér pártja és csapata. Had ne soroljam. Talán sok volt a rejtett utalás. A szándékom az, hogy a fiatalokat formába hozzam. Van még néhány hónapunk az edzésre. Aztán jönnek a rejtett, külön nyelvű kommentek mindazokról amit itt most sokan szabadon írnak. Ezt az újságot valószínűleg kiszűrik a Kínában vásárolt technikával. Én még ezeket is hallottam ebből a beszédből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  26. És melyik évben kell 13-at ellenie a disznóknak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  27. Egyre inkább az a gyanúm,hogy “külső befolyás”által keletkeznek a moderálási várakoztatások.Az ,-mint azt már írtam – egyértelművé vált,hogy az IP címemet lenyomozták.Ilyen hatalmi gépezet nem riad meg semmiféle törvénytelenségtől,főleg ha a törvényt naprakészen és személyre szabva ők diktálják.Hol élünk?(…és hogyan?…)Az is látható,hogy a gonosz oldal megfigyelői,serényen dolgoznak az oldalon.Építő vélemény nélkül,csak minuszolgatnak.Tegyék nyugodtan,ki a frászt érdekelnek.Önmagukat minősítik,pedig szívesen elvitatkoznék velük ,ha a tőlük megszokott vagdalkozó,suttyó stílusukat félre tudnák tenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  28. Bizonyos, hogy valami a szerver körül történt. Nem értek az informatikához,
    így elképzelésem sincs, csak logikailag: Ha eddig működött és most nem, akkor valahol zavar van, kiküszöbölhető. H kívülről nyúlnak bele, akkor a megfelelő védelmet kell a szervernek beépíteni, illetve megkeresni a beavatkozót, hogy hol, mikor lehessen pofánverni. : -) .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. “Rossmodorban”! Honnan veszed, hogy az IP címedet lenyomozták? Honnan lehet azt megtudni? Egyébként azt tudom, hogy a szolgáltatónál ez megvan, akkor neked ott van valaki(d), aki tudja kikét adják ki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Ja és persze, hogy kiknek adják ki, mert ugye ez egyáltalán nem mindegy!
    Szerinted hacker tört be ide, hogy belepofátlankodjon a rendszerbe és a neki nem tetsző kommentre kitegye a tilos táblát? Na ne! Ezt te sem gondolod komolyan! Ha betörnének, akkor ennél komolyabb módon zavarnának be, nem ilyen bölcsis módon, nem gondolod?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. “…olyan eredményeket értünk el, ami 20 év alatt nem sikerült.” Ez nyilvánvaló: kiherélték az Alkotmánybíróságot, telerakták pártkatonákkal a közintézményeket, pártkomisszárokat ültettek a megyei önkormányzatok és közigazgatási hivatalok nyakára, pártkatonát az ÁSZ élére, marionettbábot az államelnöki székbe, marginálták a Költségvetési Tanácsot, totális ellenőrzés alá vonták a médiát, lenyúlták a magánnyugdíjpénztári vagyont, stb… és még nincs vége! Bezzeg munkahelyteremtésról, a gazdaság fejődő pályára állításáról még szó sem esett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  33. Kedves Hozzászólók,

    keressük a hibát, de az automatikus szűrés talál valamit egyes bejegyzésekben, ami miatt a hozzászólást új hozzászólásként érzékeli. Vagy másik gépről írnak, vagy változik valami azonosítás, vagy a korábban moderálandó hozzászólók adataival talál valami azonosságot, emiatt kiszűri. Nincs feltörés, nincs betörés, nincs tartalmi ok. Nem külső behatás, az automatikus szűrés érzékenysége talál valamit. Mi nem gyűjtünk és nem adunk át senkinek adatokat, a rendszerünkhöz, a szerverünkhöz nem fér senki hozzá. Próbáljuk kiszűrni, mi lehet az, amit az automatikus szűrés hibásan érzékel. Kis türelmüket kérjük. Megértésüket köszönjük. (Időnként a várakozást a hatórás időkülönbség okozza. Az admin kifárad és alszik pár órát. Gondoltak arra, hány admin végzi ezt a munkát? Egy.)

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  34. Most kipróbálunk valamit, ha valaki itt van, tegyünk próbát. :) )

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. :-) Itt vagyok. Szóval offoltam, mert postot nem tudok írni még.
    Ezt a postot máshol feltéve 296 olvasatot és 42 hsz.-t értem el.
    A mezőgazdaság lényeges pontja a gazdaságnak, egy idény alatt látványos eredményt képes produkálni.
    Na majd legközelebb bővebbet. Üdv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Egyből elment. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Úgy tűnik, most megint minden jól működik.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. realisan nezve

    Ma Magyarországon Borsódban az éhséglázadás árnya vetül a falvak és külvárosok házaira. Mit fogunk csinálni, ha éhes férfiak, sovány asszonyok őrjöngő áradata zúdul ránk? Malevil lakóiként fogunk viselkedni és halomra lőjük őket?
    Tisztelt Gonoszka!
    Ertelmes embernek latszik,aki ert a mezogazdasaghoz(is)
    Lenne egy kerdesem Magahoz,ha szabad.
    Bakacs Tibor ha ehes,miert nem turista-szalamit lop,miert a legdragabb teliszalamit?
    Koszonom valaszat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  39. Reálisan nézve? Talán, mert azt szereti. Van, aki a parizert, 40 dkg-al.
    És van, aki a potyát, ha végigutazza az EU államainak kormányfőit hivatlanul. (A mi pénzünkön és zabálásaival minket égetve.)
    De, ha “csak túristaszalámit” lopott volna, ez mit változtatna a dolgon? Egy kiflicsücsök is annyi, mint az annyi. Nem?
    Egy virágzó mezőgazdaság esetében egy ilyen szalámirúd alg több, mint ami borravalót ad az ember egy jobb helyen, ha előtte vacsorázni viszi a cicuskát. DDDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  40. Nemrég tettem le Spíró György Tavaszi tárlat című kitűnő könyvét. Amit csak gyerekként és legendaként éltem meg, hogy nyomorította meg nagyszüleimet, szüleimet a nyilas -, és a Rákosi-, Kádár korszak. Csak az időnként szomorú szemeikben látszott valami, a kínlódásaik, a fennmaradásért való irgalmatlan küzdelmeik alig jutottak el hozzánk gyerekekhez. Most újra belém nyilall ez a fenyegetettség, kiszolgáltatottság érzése már felnőttként.Újra évtizedekre a nyakunkra ültettük az eszement tombolást?
    Spíró könyvének Május elsejei felvonulását látom most magam előtt: Táblákkal a kezükben várnak a Felvonulási téren, a Dózsa György úton a megsértett emberek: A film-, színház szakma képviselői, az újságírók, a szakszervezetek, akik nem voltak érdemesek arra, hogy úgy döntsenek róluk, hogy megkérdezzék őket. A nyugdíjasok, hárommillió ember, akiknek elvették a jövőjét, a pénzét, amivel szabadon rendelkezhettek volna. Az Alkotmánybíróság tábláját is látni, mint lefokozott gittegyletét, ott vonul a szélnek eresztett Költségvetési Tanács, a köztörvényes filozófusok, a kirúgott Kossuth díj bizottság szintén masírozik. Táblával sorakoznak a tyúktolvajok, a lehülyézett rendőrök, a diákok, akiket végképp nem kell komolyan venni. Kiket fogunk még látni május elsejéig?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (24 szavazatból)
  41. Gonoszka,valasz elfogadva.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. Dézsa Vu
    “A mostani politikusokból sokan úgy tesznek mintha ők tették volna. Sajnos a megnemértett hitű vezérünk, Pozsgai Imre most Viktor vezér (remélem ezt érti az a fránya robot) csónakjában utazik. És felállva tapsol. A “fülkések” a fülkeforradalom irányítói, a Nép “többsége”, természetesen Viktor vezér pártja és csapata.”

    Ajánlott olvasmány:

    http://www.kibulizottorszag.net/

    Adminnak.
    Tegyétek fel az egészet külön postként, szerintem kapcsolatfelvétel után az írója is örömmel veszi, de az olvasók is. A címe megtalálható a fenti oldalán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  43. Ki is a kissébség ? öhöm böhöm, O.V. vagy tévedek?
    Na én ebbe nem folynék bele, ugyan is én még “multból” származom, ami azért nem volt annyira “átkos”, mint amennyire hirdetik. Volt egy tuti munkahely, lakásod, BIZTOS FIZETÉSED! ja, nem volt hamburgeres, mert luxus autó, DE ÉLTÉL becsületesen.
    Ma? mit ad ez az O.V. semmit, hazudik becsap, kizsigerel, és Ö beszél a jövöröl. Élt ö már havi60-80 ezer forintból? Kiprobáltatnám vele, vajon hanyasra vizsgázna.?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  44. Volt egy munkatársam, aki mindig azt mondta, ha a paraszt nem sz@rik az úr nem eszik!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  45. Hova lett az eredeti kép?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  46. Ennek a cikknek ez az eredeti képe.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Miért!
    Néztem az unott arcokat, a kényszerbólogatókat, vagy fizetett résztvevőket. Nem étem! Miért kell, egy kiváló sportolónak kirakatba ülni? Nem a saját munkályával szerzett Önmagának, és az országnak dicsőséget? Miért kell kirakatba kerülnie, tiszteletben álló sportvezetőnek? Amikor eddigi élete során, annyi elismerést szerzett ennek az országnak, hogy OV. neve már rég elfelejtődik mikor Őt még mindig emlegetik! Önök,Tisztelt tudós értelmiségiek, akik ott ültetek semmibe révedő tekintettel, végig gondoltátok mi lesz néhány hónap esetleg év mulva amikor, ezen felvételeken a csufosan megbukott vezirrel lesznek láthatój? Kadhafi szindróma! Nem kéne inkább az Önök tudását a szakmályukban érvényesíteni? Vagy ha már minden áron politizálni akarnak akkor nevüket ismertségüket az igazi demokrácia oltárán feláldozni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Náci pártból jött az új állami hírfőszerkesztő 2011. április 12. kedd | AN/Index

Hiába esedezett Orbán kegyéért a főbíró 2011. április 11. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos