Hozzászólás: Keller Lászlóra vadásznak a vadászati ügyben http://nepszava.com/2011/02/magyarorszag/keller-laszlora-vadasznak-a-vadaszati-ugyben.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 mucus http://nepszava.com/2011/02/magyarorszag/keller-laszlora-vadasznak-a-vadaszati-ugyben.html/comment-page-1#comment-7539 mucus Sun, 20 Feb 2011 15:21:25 +0000 http://nepszava.com/?p=26074#comment-7539 Radnóti:"Nagy szárnyadat borítsd ránk,virrasztó éji felleg!" Radnóti:”Nagy szárnyadat borítsd ránk,virrasztó éji felleg!”

]]>
Gugyerák http://nepszava.com/2011/02/magyarorszag/keller-laszlora-vadasznak-a-vadaszati-ugyben.html/comment-page-1#comment-7394 Gugyerák Sat, 19 Feb 2011 19:38:02 +0000 http://nepszava.com/?p=26074#comment-7394 Ez a fityisz bagázs egy fikarcnyival sem jobb az egykori vadász elvtársaknál. A különbség legföljebb annyi, hogy Losonczy, Kádár, Czinege, stb, elvtársakkal szemben ők már nem a cuclista időket időző pufajkában, gumicsizmában, hanem márkás vadászgúnyában pukkogtatnak. :-( Egyébiránt az erkölcsi szinvonaluk, tartásuk (már ha lehet egyáltalán) még az előbb emlegetett jóelvtársakat is messze alulmúlja... :-( Mert azok tobzódó habzsolásában legalább volt valami visszafogottság, legalábbis minimális figyelmet szenteltek annak, hogy a dolgaikat zárt körben intézzék és ne visítson kilóméterekről, hogy ők sokkal többet engednek mag maguknak a plebsznél. :-( Ez a fityisz bagázs egy fikarcnyival sem jobb az egykori vadász elvtársaknál. A különbség legföljebb annyi, hogy Losonczy, Kádár, Czinege, stb, elvtársakkal szemben ők már nem a cuclista időket időző pufajkában, gumicsizmában, hanem márkás vadászgúnyában pukkogtatnak. :-(
Egyébiránt az erkölcsi szinvonaluk, tartásuk (már ha lehet egyáltalán) még az előbb emlegetett jóelvtársakat is messze alulmúlja… :-( Mert azok tobzódó habzsolásában legalább volt valami visszafogottság, legalábbis minimális figyelmet szenteltek annak, hogy a dolgaikat zárt körben intézzék és ne visítson kilóméterekről, hogy ők sokkal többet engednek mag maguknak a plebsznél. :-(

]]>
Orbán András Lajos http://nepszava.com/2011/02/magyarorszag/keller-laszlora-vadasznak-a-vadaszati-ugyben.html/comment-page-1#comment-7390 Orbán András Lajos Sat, 19 Feb 2011 19:30:41 +0000 http://nepszava.com/?p=26074#comment-7390 Valamit kifognak találni a Polték, amivel meghurcolhatják Keller Lászlót...........De ha nem mászott bele semmibe sokra nem mennek vele, csak magukat járatják le............ Valamit kifognak találni a Polték, amivel meghurcolhatják Keller Lászlót………..De ha nem mászott bele semmibe sokra nem mennek vele, csak magukat járatják le…………

]]>
TancsKaszabell http://nepszava.com/2011/02/magyarorszag/keller-laszlora-vadasznak-a-vadaszati-ugyben.html/comment-page-1#comment-7363 TancsKaszabell Sat, 19 Feb 2011 14:54:52 +0000 http://nepszava.com/?p=26074#comment-7363 Ezek a baráti "vadásztársaságok" mindenkor a hatalom boszorkánykonyhái voltak. Ma különösen azok mert már a politikusok is vadászgatnak itt is ott is Afrikában is kölyök leopárdra... Fel nem foghatom ,hogyan mernek ilyen erkölcsiségű és megbízhatatlan embereknek fegyvertartási engedélyt kiadni? Ezek a baráti “vadásztársaságok” mindenkor a hatalom boszorkánykonyhái voltak.
Ma különösen azok mert már a politikusok is vadászgatnak itt is ott is Afrikában is kölyök leopárdra…
Fel nem foghatom ,hogyan mernek ilyen erkölcsiségű és megbízhatatlan embereknek fegyvertartási engedélyt kiadni?

]]>
VIP http://nepszava.com/2011/02/magyarorszag/keller-laszlora-vadasznak-a-vadaszati-ugyben.html/comment-page-1#comment-7313 VIP Sat, 19 Feb 2011 10:47:34 +0000 http://nepszava.com/?p=26074#comment-7313 Polt és a kleptokratikus viktokraták éhsége és bosszúvágya határtalan és szégyen, amit kishazánkban ez a narcisztikus paranoiában szenvedő napcsi megenged magának. Ennek sajnos szörnyű vége lesz. Polt és a kleptokratikus viktokraták éhsége és bosszúvágya határtalan és szégyen, amit kishazánkban ez a narcisztikus paranoiában szenvedő napcsi megenged magának. Ennek sajnos szörnyű vége lesz.

]]>
bumburi http://nepszava.com/2011/02/magyarorszag/keller-laszlora-vadasznak-a-vadaszati-ugyben.html/comment-page-1#comment-7287 bumburi Sat, 19 Feb 2011 06:30:09 +0000 http://nepszava.com/?p=26074#comment-7287 Hát ez szégyen! Szégyen Magyarországra, és szégyen a fideszre, mint kormányzópártra.Annyira kisstílű a módszer amivel dolgoznak,és evidens mi a mozgatórugó. Miután az elszámoltató Budai mindig árnyékra vetődik, Kellerrel be fogják bizonyítani, hogy tudnak ők nagyot is ütni! Mindeszt a főügyész segédletével! Ami felháborító! Már nem számít, hogy mi hogy néz ki, mert a látszatra sem adnak,annyira nyilvánvaló az igényük,hogy üssenek a balosokon.Magyarországon nincs ember, aki ne tudná, hogy milyen korrupt az Orbán féle társaság,és ennek ellenére, vagy éppen ezért,kirakatpereken fogják bebizonyítani, hogy aki ellenük vizsgálódott az kihúzta a gyufát. Már a törvényesség látszatára sem adnak,mert megtehetik.És ez így fog folytatódni,mert nincs ki fellépjen ellenük. Zseniálisan meg van ez szervezve!Mindenhol az ő emberük,akik valamilyen formában mind le vannak kötelezve nekik.A 2/3-ot erre használják. Mi lesz így az igazsággal, és a belé vetett hittel? Hát ez szégyen! Szégyen Magyarországra, és szégyen a fideszre, mint kormányzópártra.Annyira kisstílű a módszer amivel dolgoznak,és evidens mi a mozgatórugó.
Miután az elszámoltató Budai mindig árnyékra vetődik, Kellerrel be fogják bizonyítani, hogy tudnak ők nagyot is ütni! Mindeszt a főügyész segédletével! Ami felháborító!
Már nem számít, hogy mi hogy néz ki, mert a látszatra sem adnak,annyira nyilvánvaló az igényük,hogy üssenek a balosokon.Magyarországon nincs ember, aki ne tudná, hogy milyen korrupt az Orbán féle társaság,és ennek ellenére, vagy éppen ezért,kirakatpereken fogják bebizonyítani, hogy aki ellenük vizsgálódott az kihúzta a gyufát.
Már a törvényesség látszatára sem adnak,mert megtehetik.És ez így fog folytatódni,mert nincs ki fellépjen ellenük. Zseniálisan meg van ez szervezve!Mindenhol az ő emberük,akik valamilyen formában mind le vannak kötelezve nekik.A 2/3-ot erre használják.
Mi lesz így az igazsággal, és a belé vetett hittel?

]]>